Yiorgos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Στην εσωτερικη το στηνω εκει εχει και το obb αλλα βγαζει παλι the device has either stop responding or has been disconected αλλα ειναι συνδεδεμενη με το pc και το κανει οχι απο την αρχη που αντιγραφει το φακελο αλλα στο τελος, το κολπο με superuser δεν εκανε κατι Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 μου το βγαζει και εμενα καμια φορά,αλλα οταν το αποσυνδεσω και το ξαναβάλω περνάει κανονικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) μου το κανει και στο δευτερο s4 που εχω,δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται Edited October 12, 2013 by Yiorgos Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 μου το κανει και στο δευτερο s4 που εχω,δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται Εχεις 2 s4? Αυτα ειναι :p Μπορεις να γραψεις ακριβως τις κινησεις που κανεις γιατι καπου το χασα εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 μου το κανει και στο δευτερο s4 που εχω,δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται μηπως εχεις το odin να τρεχει στο background? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Λοιπον βρηκα λυση και την γραφω μηπως εχει κανεις το ιδιο θεμα ,δοκιμασα το ant tek file explorer και ειναι ο μονος με τον οποιο καταφερα να βαλω τα files στον obb folder δεν ξερω γιατι αλλα μονο με αυτον δουλευει,ειναι μια λυση τουλαχιστον Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 ειδα οτι εβγαλαν και ροοτ για το note 3 που δεν ανεβαινει ο knox.αντε και σε λιγο στο s4. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 ειδα οτι εβγαλαν και ροοτ για το note 3 που δεν ανεβαινει ο knox.αντε και σε λιγο στο s4. Ετοιμάζεται και για το s4 ,έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί κανονικά ,σύντομα θα δοθεί . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46406218 Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει κυρία Samsung. Ε Ε Ε ερχεται! Ας την δοκιμασουν πρωτα τα πειραματοζωα. Υγ. Δεν θα πυροδοτεί τον knox. Οσοι το εχουν πυροδοτήσει υπομονη ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46406218 Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει κυρία Samsung. Ε Ε Ε ερχεται! Ας την δοκιμασουν πρωτα τα πειραματοζωα. Υγ. Δεν θα πυροδοτεί τον knox. Οσοι το εχουν πυροδοτήσει υπομονη ακομα. Ελα ρε embey θρησκεια... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πολύ καλά νέα :) Σιγά σιγά θα αρχίσουν άφοβα τα φλασαρίσματα ξανά ! Να ενημερώσω πως το dual boot στο S4 δουλεύει άψογα.. είναι λίγο μανίκι αλλά αξίζει :cool: 1η έχω τη Pac-man (aosp) και 2η τη FoxHound 2.0 (TW-samsung based)! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πολύ καλά νέα :) Σιγά σιγά θα αρχίσουν άφοβα τα φλασαρίσματα ξανά ! Να ενημερώσω πως το dual boot στο S4 δουλεύει άψογα.. είναι λίγο μανίκι αλλά αξίζει :cool: 1η έχω τη Pac-man (aosp) και 2η τη FoxHound 2.0 (TW-samsung based)! Μα δεν σταματήσανε πότε. Μπορεί κανείς άφοβα να φλασάρει οποιαδήποτε custom rom χωρίς κανένα knox πρόβλημα. Το πρόβλημα το έχουν μόνο όσοι αναβαθμησαν στα τελευταία firmwares. Proud MGA user. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Πως μπορούμε να τσεκάρουμε τον Knox Counter γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς τον αυξάνει. Ή αν μπορεί κάποιος να μου πει αν εγώ τον έχω ανεβάσει ή όχι. Λοιπόν όταν πήρα το κινητό φορούσε την I9505XXUAMDE. Κατέβασα την I9505XXUBMGA από Sammobile και την πέρασα με odin 3.07. Στη συνέχεια έκανα και το ανάλογο root με cf-autoroot πάλι με Odin 3.07. Triangle away δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω γιατί όπως είχα δει ήταν μόνο για τα 9500 κινητά. Στη συνέχεια ΔΕΝ ασχολήθηκα με την I9505XXUDMH6 αφού είχα δει τον ντόρο που γινόταν. Ρωτώ λοιπόν, έχω ανεβάσει τον Knox Counter ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Πως μπορούμε να τσεκάρουμε τον Knox Counter γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς τον αυξάνει. Ή αν μπορεί κάποιος να μου πει αν εγώ τον έχω ανεβάσει ή όχι. Λοιπόν όταν πήρα το κινητό φορούσε την I9505XXUAMDE. Κατέβασα την I9505XXUBMGA από Sammobile και την πέρασα με odin 3.07. Στη συνέχεια έκανα και το ανάλογο root με cf-autoroot πάλι με Odin 3.07. Triangle away δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω γιατί όπως είχα δει ήταν μόνο για τα 9500 κινητά. Στη συνέχεια ΔΕΝ ασχολήθηκα με την I9505XXUDMH6 αφού είχα δει τον ντόρο που γινόταν. Ρωτώ λοιπόν, έχω ανεβάσει τον Knox Counter ή όχι? Απο τι καταλαβα δεν τον εχεις ανεβασει. Κανε αυτο, κλεισε το κινητο και μπες σε download mode με το home+vol down Εκει θα δεις αν λεει για τον knox 0x0 η 0x1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Απο τι καταλαβα δεν τον εχεις ανεβασει. Κανε αυτο, κλεισε το κινητο και μπες σε download mode με το home+vol down Εκει θα δεις αν λεει για τον knox 0x0 η 0x1 Έχω μπει σε download mode και δε αναφέρει κάτι για Knox γι αυτό ρωτάω. Συγκεκριμένα λέει τα εξής: ODIN MODE PRODUCT NAME: GT-I9505 CURRENT BINARY: CUSTOM SYSTEM STATUS: CUSTOM CSB-CONFIG-LSB: 0x30 WRITE PROTECTION: Enable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Έχω μπει σε download mode και δε αναφέρει κάτι για Knox γι αυτό ρωτάω. Συγκεκριμένα λέει τα εξής: ODIN MODE PRODUCT NAME: GT-I9505 CURRENT BINARY: CUSTOM SYSTEM STATUS: CUSTOM CSB-CONFIG-LSB: 0x30 WRITE PROTECTION: Enable Εισαι οκ Αν ειχε περασει ο καινουριος bootloader με τον knox θα σου γραφε και αλλη μια γραμμη για τον knox... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Εισαι οκ Αν ειχε περασει ο καινουριος bootloader με τον knox θα σου γραφε και αλλη μια γραμμη για τον knox... Ουφ! Ευχαριστώ! Έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αν η 4.3 θα έχει permissive kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Αναβαθμίστηκε... :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2465713 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducath Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Να σας ρωτήσω κάτι ως χρήστες του S4. Είμαι φανατικός των nexus συσκευώ και έχω το galaxy nexus που είμαι τρελά ευχαριστημένος. Να προχωρήσω σε αγορά S4 και να το φλασάρω google edition ή να περιμένω για το nexus 5? Τί λέει η εμπειρία χρήσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Εισαι οκ Αν ειχε περασει ο καινουριος bootloader με τον knox θα σου γραφε και αλλη μια γραμμη για τον knox... Δυστυχως το δικο μου έχει άλλη μια καταραμένη γραμμη.εαν υπαρχει κάτι νεο ειδοποιήστε παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Να σας ρωτήσω κάτι ως χρήστες του S4. Είμαι φανατικός των nexus συσκευώ και έχω το galaxy nexus που είμαι τρελά ευχαριστημένος. Να προχωρήσω σε αγορά S4 και να το φλασάρω google edition ή να περιμένω για το nexus 5? Τί λέει η εμπειρία χρήσης? Αν αγοράσεις S4 πας για μεταχειρισμένο γιατί αυτά με το τελευταίο firmware δεν φλασάρονται. Ή μάλλον, φλασάρονται, αλλά χάνεις 100% την εγγύηση. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Αν αγοράσεις S4 πας για μεταχειρισμένο γιατί αυτά με το τελευταίο firmware δεν φλασάρονται. Ή μάλλον, φλασάρονται, αλλά χάνεις 100% την εγγύηση. Καλά δεν βγήκε ακόμη λύση; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλά δεν βγήκε ακόμη λύση; Για το root ναι για το flash οχι ακομα απο οσο ξερω... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Για το root ναι για το flash οχι ακομα απο οσο ξερω... Για το ρουτ ξέρω ό chain fire βρήκε λύση, νόμιζα για τον μετρητή Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Για το ρουτ ξέρω ό chain fire βρήκε λύση, νόμιζα για τον μετρητή Ο chain βρήκε πως να το rootαρεις, ο embey βρήκε πως να το rootαρεις με KNOX μετρητή χωρίς να γράψει. Το dual boot δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής εντωμεταξύ, μάλλον θα το κρατήσω! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts