Luciferia Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τότε να περάσω πάλι τον official.. Έχουμε link βρε παιδιά?? ορίστε http://www.androidfilehost.com/?fid=23050663588004303 Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 ορίστε http://www.androidfilehost.com/?fid=23050663588004303 Είσαι πρώτη! Σε σένα έκατσε καλύτερα από όλους η Echoe μου φαίνεται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Και σε μενα εκατσε μια χαρα και με κερνελ audsmin v13. Ειναι να σε θελει μαλλον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Είσαι πρώτη! Σε σένα έκατσε καλύτερα από όλους η Echoe μου φαίνεται :p Χαχαχαχα....λες??δεν νομιζω :p Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανενα προβλημα...παρ'ολα αυτα...το μικροβιο βγαινει παλι και θα ηθελα να αλλαξω...αλλα σε τι να παω ομως? Ξεχασα να σας πω...περασα τον dialer που εφτιαξε ο moto,ειναι σουπερ αλλα πλεον ειναι ετσι http://img.tapatalk.com/d/13/08/22/abu6epa6.jpg Κατι δεν εκατσε καλα...και οχι τιποτε αλλο,δεν θελω να το αλλαξω....αλλα απο την αλλη με εκνευριζει κιολας που εξαφανιστηκαν τα labels :p Edited August 21, 2013 by Luciferia Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Χαχαχαχα....λες??δεν νομιζω :p Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανενα προβλημα...παρ'ολα αυτα...το μικροβιο βγαινει παλι και θα ηθελα να αλλαξω...αλλα σε τι να παω ομως? Ξεχασα να σας πω...περασα τον dialer που εφτιαξε ο moto,ειναι σουπερ αλλα πλεον ειναι ετσι http://img.tapatalk.com/d/13/08/22/abu6epa6.jpg Κατι δεν εκατσε καλα...και οχι τιποτε αλλο,δεν θελω να το αλλαξω....αλλα απο την αλλη με εκνευριζει κιολας που εξαφανιστηκαν τα labels :p Έκανες wipe Cache and Dalvik πριν; Γιατί δεν τον ξαναπερνάς; Edited August 21, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 MoDaCo.SWITCH for the S4 i9505 - demo Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 καλησπέρα το ROM Version και το GPE τι είναι, μην γελάτε είμαι άσχετος από αυτά :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Έκανες wipe Cache and Dalvik πριν; Γιατί δεν τον ξαναπερνάς; Εκανα..οπως παντα!! Λες?κατσε να το περασω μια παλι και βλεπουμε.. Nope..το ιδιο...bye bye labels!! @alma1 gpe ειναι Google Play Edition (rom) και η αλλη ειναι η official touchwiz της samsung...με την παραπανω εφαρμογη θα μπορεις να περνας απο το ενα στο αλλο σε χρονο dt...καλη φαση :) Edited August 21, 2013 by Luciferia Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 ορίστε http://www.androidfilehost.com/?fid=23050663588004303 Υπάρχει σε μορφή zip ;; Για πέρασμα μέσω ρεκοβερι.....Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Υπάρχει σε μορφή zip ;; Για πέρασμα μέσω ρεκοβερι.....Ευχαριστώ Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά μπορείς να τον περάσεις και με Mobile Odin αν δεν θες από Pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τότε να περάσω πάλι τον official.. Έχουμε link βρε παιδιά?? Πρόσεξε μόνο γιατί όσοι έχουν βάλει τον στοκ λένε ότι δεν παίζει το wifi. Αν τον εγκαταστήσεις και παίζει κανονικά ενημέρωσε ;) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Μόλις τον έβαλα και δεν ανοίγει καν το wi fi.. Ξανα πισω σε v14 αυτή τη φορά για δοκιμή! Εγω με v13 ειχα 2 τυχαία restart..ειχε αναφερθεί κατι xda ;; Τα ιδια και με adam :( Edited August 21, 2013 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Μόλις τον έβαλα και δεν ανοίγει καν το wi fi.. Ξανα πισω σε v14 αυτή τη φορά για δοκιμή! Εγω με v13 ειχα 2 τυχαία restart..ειχε αναφερθεί κατι xda ;; Τα ιδια και με adam :( Από το thread του Ausdim : @V14A small update..Updated Linux*kernel to latest 3.4.59.*FIxed power ON while charging.Fixed charging led notification.Removed force loaded exfat modules code and added exfat modules 1.2.4 compiled from source. (Thanks samsung)Probably fixed random restarts.Other changes for better stability and performance.More to come. Με custom roms είχα restarts και παγωματα. Με official + Ausdim V13 κανένα! Για να αναφέρει όμως πιθανή διόρθωση των restarts σημαίνει πως είχαν κι άλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Μόλις τον έβαλα και δεν ανοίγει καν το wi fi.. Ξανα πισω σε v14 αυτή τη φορά για δοκιμή! Εγω με v13 ειχα 2 τυχαία restart..ειχε αναφερθεί κατι xda ;; Τα ιδια και με adam :( Για όσους θέλουν stock kernel και δεν δουλεύει το wifi,εδω είναι όλα τα fixes :) http://d-h.st/users/DjeMBeY/?fld_id=16262#files Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Χαχαχαχα....λες??δεν νομιζω :p Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανενα προβλημα...παρ'ολα αυτα...το μικροβιο βγαινει παλι και θα ηθελα να αλλαξω...αλλα σε τι να παω ομως? Ξεχασα να σας πω...περασα τον dialer που εφτιαξε ο moto,ειναι σουπερ αλλα πλεον ειναι ετσι Κατι δεν εκατσε καλα...και οχι τιποτε αλλο,δεν θελω να το αλλαξω....αλλα απο την αλλη με εκνευριζει κιολας που εξαφανιστηκαν τα labels :p Αν μπορεις δωσε μου το SecContact.apk και το SecPhone.apk αλλα να μην ειναι θεματισμενα..(θα τα βρεις στο system/app) Παρε τα απο μια ρομ deodex και ανεβασε τα καπου να τα φτιαξω και μετα θα σου πω τι θα κανεις.... Αυτο ισως εγινε ετσι γιατι πριν το περασεις ηταν ηδη θεματισμενος ο dialer σου... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 έχεις δει το theme του Vertuumus? στο τελευταίο update,έχει ενσωματώσει το λευκό theme με το μαύρο και εσυ επιλέγεις τι χρώμα θες... για διάβασε λίγο μήπως και σου κάνει το συγκεκριμένο :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2304251 Δεν μου αρέσει το dominator... έχει μέσα το γκρί στα παράθυρα. Το κλασικό της google! Μιλάω για καθαρό μαύρο παντού και όπου έχει γράμματα να είναι λευκά! Χρώμα μόνο τα εικονίδια! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Για όσους θέλουν stock kernel και δεν δουλεύει το wifi,εδω είναι όλα τα fixes :) http://d-h.st/users/DjeMBeY/?fld_id=16262#files Luciferia τι ακριβώς προβλήματα λύνει αυτό το fix που το βλέπω να διακινείται πολύ στο xda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 MoDaCo.SWITCH for the S4 i9505 - demo Επιτέλους. Για να το δούμε και στην τελική του έκδοση γιατί είναι ένας από τους λόγους που αγόρασα το τηλέφωνο. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Για όσους θέλουν stock kernel και δεν δουλεύει το wifi,εδω είναι όλα τα fixes :) http://d-h.st/users/DjeMBeY/?fld_id=16262#files προσπαθησα τουλαχιστον 20 φορες αλλα τιποτα... και δεν με νοιαζει τιποτα αλλο μονο οτι δεν με ακουνε οταν μιλαω στο τηλ. και απο οτι καταλαβα ειναι θεμα του kernel... και το εχω και με adam και ausdim ... πως θα το λυσω αυτο το προβλημα; please help me!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Επιτέλους. Για να το δούμε και στην τελική του έκδοση γιατί είναι ένας από τους λόγους που αγόρασα το τηλέφωνο. Και εγώ το ίδιο. Αν και ακόμα περιμένω την Samsung να δώσει την επιλογή rom σε όλους. Θες Sammy rom, βαλτην. Θες GE rom official, βαλτην! Ο κόσμος θέλει επιλογές αλλά αυτοί όσο πανε το παίζουν apple. Θα το φάνε το κεφάλι τους όμως γιατί υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Καλημέρα έχει περάσει κάποιος την [ROM] Evil UnWizzed v2 [AROMA] Xperia Edition 4.2.2 ? Ψήνομαι να τη δοκιμάσω ...;-) Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Luciferia τι ακριβώς προβλήματα λύνει αυτό το fix που το βλέπω να διακινείται πολύ στο xda; Όπως είπαμε και πιο πίσω αν περάσεις stock kernel δεν παίζει το wifi. Αυτά λοιπόν είναι fixes για το θέμα αυτό, η διαδικασία είναι μέσω odin, το έπαθα με την Android Revolution και έφτιαξε με την πρώτη σε MGA προσπαθησα τουλαχιστον 20 φορες αλλα τιποτα... και δεν με νοιαζει τιποτα αλλο μονο οτι δεν με ακουνε οταν μιλαω στο τηλ. και απο οτι καταλαβα ειναι θεμα του kernel... και το εχω και με adam και ausdim ... πως θα το λυσω αυτο το προβλημα; please help me!!! Είτε περνάς το fix από τα links της Luciferia είτε περνάς κάποια official ή άλλη custom... Καλημέρα έχει περάσει κάποιος την [ROM] Evil UnWizzed v2 [AROMA] Xperia Edition 4.2.2 ? Ψήνομαι να τη δοκιμάσω ...;-) Εσένα μου αρέσει η υπογραφή σου.. ότι πρέπει για νήμα "Τροποποιήσεις-Βελτιώσεις" :p:lol::lol: Από την μία λέω να περάσω official από την άλλη λέω να το γυρίσω σε wannam... γενικά μου αρέσει το στοκ look και οπτικά έχω μια μικρή απέχθεια στις Google Edition (GE) roms τελευταία, μου κάθονται φτωχές στο μάτι. Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε :-) (HD Revol, Echoe & Omega έχω δοκιμάσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Εσένα μου αρέσει η υπογραφή σου.. ότι πρέπει για νήμα "Τροποποιήσεις-Βελτιώσεις" :p:lol::lol: Από την μία λέω να περάσω official από την άλλη λέω να το γυρίσω σε wannam... γενικά μου αρέσει το στοκ look και οπτικά έχω μια μικρή απέχθεια στις Google Edition (GE) roms τελευταία, μου κάθονται φτωχές στο μάτι. Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε :-) (HD Revol, Echoe & Omega έχω δοκιμάσει) Αχαχαχαχα είναι παλιά ρε συ από εποχή iPhone ..;-) Τώρα έχω ξεπεράσει αυτά με το S4 έχω την απόλυτη ελευθερία να κάνω ότι θέλω και σε συνδιασμό με το Titanium έχω έτοιμο στημένο το τηλέφωνο όπως πριν σε χρόνο dt...;-) PS.Καμιά rom που να είναι συμβατή με το 3Minit αλλά και να είναι και αξιόλογη έχει να πρωτείνει κάποιος ? Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλους :) Για όσους έχουν προβλήματα με το ακουστικό,φταίει ο kernel του Ausdim,εγω είχα πρόβλημα με τη V13...ο Adam πάλι δεν έχει τέτοιο θέμα,το μόνο μείον του συγκεκριμένου kernel είναι ότι έχει σταματήσει πλέον να αναπτύσεται και είναι κρίμα :( @KostasRodos29 θα δοκιμάσω εγω την Evil (μιας και δεν έχω δουλειές να κάνω χιχιχι) και θα δώσω αναφορά!!όσο για το 3minit στις 2 τελευταίες εκδόσεις έχει κάποια μικρά bugs...και γενικά δεν ξέρω καμία rom που να μην συνεργάζεται μαζί του,απλά τα themes έχουν συνήθως το πρόβλημα και τρώνε κολλήματα και εγω χωρίς θέμα δεν μπορώ :p τις αξιόλογες πάντως τις έχεις δοκιμάσει απ'ότι βλέπω....τώρα θα είσαι σε φάση "όποιος ψάχνει βρίσκει" χαχαχα... Οι Google edition πάντως δεν μου γεμίζουν το μάτι,όπως λέει και ο Ευθύμης,είναι (φαίνονται πολύ φτωχές) αν ήταν έτσι,δεν θα είχα πάρει Nexus??:p @moto έχω deodex official θα βρω τα αρχεία και θα τα ανεβάσω mediafire...θα σου στείλω λινκ...ναι ήταν ήδη themαρισμένος ο dialer (χρησιμοποιώ το black & colors)...σε ευχαριστώ πολύ και ο dialer είναι απλά υπέροχος :) Edited August 22, 2013 by Luciferia Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Όπως είπαμε και πιο πίσω αν περάσεις stock kernel δεν παίζει το wifi. Αυτά λοιπόν είναι fixes για το θέμα αυτό, η διαδικασία είναι μέσω odin, το έπαθα με την Android Revolution και έφτιαξε με την πρώτη σε MGA Συγνώμη που ξαναρωταω αλλά είμαι με tapatalk και το search που κάνω στο thread δεν βρίσκει τίποτα (προφανώς πρόβλημα της εφαρμογής). Το wifi δεν δουλεύει καθόλου όταν βάλεις custom roms εννοείς; ειτε είναι touchwiz είτε είναι Aosp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts