Andreas69k Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) ξαναπερασε με odin το filmware..πατησε #1234# κ πες μου τι σου βγαζει? δεν περασα τιποτα ακομη περιμενω India ειναι το δικο μου αν δεν κανω λαθος αλλα πιο απο τα 2 version? AP: I9500XXUFNB3 CP: I9500DDUFNA4 CSC: I9500DDFNB3 Edited February 25, 2014 by Andreas69k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 δεν περασα τιποτα ακομη περιμενω AP: I9500XXUFNB3 CP: I9500DDUFNA4 CSC: I9500DDFNB3 ειναι indias το κινητο σου κ το filmware...εισαι στην 4.4.απο οτι βλεπω..εκανες factory reset μετα το update..?για δοκιμασε το κ πες μ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) ειναι indias το κινητο σου κ το filmware...εισαι στην 4.4.απο οτι βλεπω..εκανες factory reset μετα το update..?για δοκιμασε το κ πες μ ναι ινδιας αλλα εχει 2 version INU και INS στο sammobile.. εκανα factory τωρα,το ιδιο πραγμα ειναι δεν εχει ελληνικα Edited February 25, 2014 by Andreas69k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 ναι ινδιας αλλα εχει 2 version INU και INS στο sammobile.. εκανα factory τωρα,το ιδιο πραγμα ειναι δεν εχει ελληνικα καποια εκδοση τοτε δεν εχει τα ελληνικα..για δοκιμασε να βαλεις την αλλη εκδοση..ποια εχεις βαλει τωρα? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 καποια εκδοση τοτε δεν εχει τα ελληνικα..για δοκιμασε να βαλεις την αλλη εκδοση..ποια εχεις βαλει τωρα? δεν ξερω πια απο τις 2 ειναι τωρα, παντος ειναι η official αυτη που μου εβγαλε στην ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 δεν ξερω πια απο τις 2 ειναι τωρα, παντος ειναι η official αυτη που μου εβγαλε στην ενημερωση συνδεσε το στο kies θα σου βγαλει 3 γραμματακια σε παρενθεση..σιγουρα αυτη η εκδοση δρν εχει τα ελληνικα..δοκιμασε να μαθεις ποια ειναι απο τις δυο κ φλαδαρε την..μν αγχωνεσσι δεν χανεις εγγυηση κ τετοια.ειναι ιδιες αυτες Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά Βρήκα στο δρόμο ένα Samsung Galaxy S4. Στην αρχή η συσκευή μου φάνηκε ίδια με την δική μου( έχω την S4 GT-I9505). Καθώς το έψαχνα λοιπόν είδα πως στην ετικέτα της συσκευής γράφει Samsung GT-I9500 και πιο κάτω λέει Made in Vietnam by Samsung. Η δικιά μου συσκευή λέει Made by samsung. Η συσκευή έχει και σπασμένη την μισή οθόνη και δεν μπορώ να δω και πολλά όταν την ανοίγω. Ξέρει κανείς τι παίζει με την συγκεκριμένη συσκευή? :worry: Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά Βρήκα στο δρόμο ένα Samsung Galaxy S4. Στην αρχή η συσκευή μου φάνηκε ίδια με την δική μου( έχω την S4 GT-I9505). Καθώς το έψαχνα λοιπόν είδα πως στην ετικέτα της συσκευής γράφει Samsung GT-I9500 και πιο κάτω λέει Made in Vietnam by Samsung. Η δικιά μου συσκευή λέει Made by samsung. Η συσκευή έχει και σπασμένη την μισή οθόνη και δεν μπορώ να δω και πολλά όταν την ανοίγω. Ξέρει κανείς τι παίζει με την συγκεκριμένη συσκευή? :worry: βρηκες ενα i9500 octacore..καποιου θα του επεσε.. Edited March 6, 2014 by Tyxerakias διόρθωση παράθεσης Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά Βρήκα στο δρόμο ένα Samsung Galaxy S4. Στην αρχή η συσκευή μου φάνηκε ίδια με την δική μου( έχω την S4 GT-I9505). Καθώς το έψαχνα λοιπόν είδα πως στην ετικέτα της συσκευής γράφει Samsung GT-I9500 και πιο κάτω λέει Made in Vietnam by Samsung. Η δικιά μου συσκευή λέει Made by samsung. Η συσκευή έχει και σπασμένη την μισή οθόνη και δεν μπορώ να δω και πολλά όταν την ανοίγω. Ξέρει κανείς τι παίζει με την συγκεκριμένη συσκευή? Είναι το S4 octa. H έκδοση αυτή δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Σε κάποια πράγματα όπως η κάμερα είναι καλυτερο απο το δικο σου. Αν υπάρχουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη όπως το mail του προσπάθησε να επικοινωνήσεις και να το επιστρέψεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_dellis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 δοκιμασε κανεις αυτο? http://www.kingoapp.com/root-tutorials/how-to-root-galaxy-s4.htm ειναι οκ να το κανω? Παράθεση Galaxy S4 i9500 Purple Mirage Galaxy tab 10.1 gt-p7500 3g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 ok ωραια να δουμε ποτε θα βγει τωρα σε KSA:) Lazman...βγηκε για saudi aravia (KSA)να δω ποτε θα βγει για united Aravic Emirates (XSG)? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Lazman...βγηκε για saudi aravia (KSA)να δω ποτε θα βγει για united Aravic Emirates (XSG)? Βγηκε και για XSG ernesto1983. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Βγηκε και για XSG ernesto1983. ναι βγηκε..επιτελους!!! τωρα την παιρναω..θα σας πω εντυπωσεις..... παρα πολυ καλη!!ποιο καλα γραφικα,η φωτογραφικη εχει εμφανιστει στο κατω μερος δεξια..πρεπει να ειναι καλυτερη απο την 4.3...για μπαταρια ακομα δεν ξερω!!! Edited March 18, 2014 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis10 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 ρε παιδια εχω το samsung galaxy s4 GT-I9500 και μ το εφεραν απο το εξωτερικο αλλα βαζω την καρτα sim μ (απο ελληνικη εταιρια) αλλα δν την διαβαζει...Γιατι??τι πρεπει να κανω???:worry::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 ρε παιδια εχω το samsung galaxy s4 GT-I9500 και μ το εφεραν απο το εξωτερικο αλλα βαζω την καρτα sim μ (απο ελληνικη εταιρια) αλλα δν την διαβαζει...Γιατι??τι πρεπει να κανω???:worry::confused: Πηγαινε σε κάποιo service samsung να στο ξεκλειδώσουν.Αν είναι από Αμερική είναι κλειδωμένο με region lock. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis10 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Πηγαινε σε κάποιo service samsung να στο ξεκλειδώσουν.Αν είναι από Αμερική είναι κλειδωμένο με region lock. απο ταυλανδη ειναι.... Edited June 2, 2014 by babis10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Hellowwwwww!που πηγατε ολοι απο εδω......?ελατε να ξαναδωσουμε ζωντανια στο i9500...εχουν παει ολοι στο htc m8 :happy: :happy: Περιμενουμε ενα mini update στο i9500 αυτο με το knox 2.0:) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) καλημερα παιδια.επεσε στα χερια μου ενα galaxy s4 i9500 με 4.2.2 για κορεα η κινα κατευθυνοταν.ειναι root ηδη και επειδη εχει μεσα πολλα πραγματα στα κορεατικα θελω να του περασω μια rom ευρωπαικη η εεληνικη.πιστευα πως θα ηταν πολυ ευκολα τα πραγματα αλλα διαψευστηκα.ειδα καποιους οδηγους που πανε στην 4.4.2 αλλα για να κανω οτιδηποτε πρεπει να βαλω το κινητο σε download mode.με το πατημα των 3 κουμπιων ταθτοχρονα με ωβγαζει απλα σε factory mode και τα υπολοιπα ειναι στα κορεατικα δεν καταλαβαινω τπτ.δοκιμασα μεσω adb αλλα κολλαει στο 2ο βημα.ειναι σαν να μην βλεπει καν την συσκευη.και μεσω οτα μου βγαζει οτι ειναι ενημερωμενα ολα. καμμια ιδεα κανεις?αριθμος εκδοσης I9500XXUAMDK ROM να υποθεσω.μεσω odin που δοκιμασα παλι δεν βλεπει καν το τηλεφωνο. ευχαριστω εκ των προτερων. επισης το KIES δεν το βλεπει καν το κινητο. Edited September 27, 2014 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 μηπως ειναι η εκδοση E330S?το csc τι λεει? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 μάγκες θέλει ένας φίλος να του αλλάξω rom σε galaxy s4 i9500...έχει κανείς να προτείνει κάποια καλή (κατά προτίμηση lolipop, φαντάζομαι θα υπάρχει(?)) και κανέναν οδηγό? επίσης να ρωτήσω για να αλλάξεις rom πρέπει να γίνεις και root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 φιλε μου εδω εισαι..η καλυτερη http://www.sammobile.com/firmwares/download/42705/I9500XXUHOA7_I9500SERHOA7_SER/ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 φιλε μου εδω εισαι..η καλυτερη http://www.sammobile.com/firmwares/download/42705/I9500XXUHOA7_I9500SERHOA7_SER/ με τον οδηγό που έχει από κάτω είμαι οκ? απλά θα αλλάξει η ρομ δεν θα γίνει root έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) οχι root..filmware θα αλλαξει μονο.ειναι πανευκολο..κανε εγγραφη στο sammobile κατεβασε την rom που σου εστειλα και περασε την με odin δες το video Edited March 6, 2015 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Αυτή η rom που προτείνεις φίλε ernesto1983 είναι η kit kat ή η καινούρια η lolipop???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ειναι η lolilop η καινουρια..russia ,india παιρνουν πρωτα τα updates...βαλε την russia ειναι η καλυτερη απο ολες Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts