telmusic Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Μόλις παράγγειλα και εγώ OCTA στα 630€ (824$) από expansys-USA. Και νομίζω πως εμείς που το παίζουμε εξυπνοπούλια και παίρνουμε τοn ΟΚΤΑ θα την πατήσουμε... όχι λόγο εγγύησης, αλλά λόγο ΜΗ υποστήρηξης απο την XDA Hack Community γιατί αν θυμάστε καλά, η ομάδα Cynogen είχε ανακοινώσει πως ΔΕΝ θα υποστηρίξει το S4 με EXYNOS λόγο του οτι η SAMSUNG δεν γίνει τον πλήρη πηγαίο κώδικα της αρχιτεκτονικής της. Οπότε άτομα που ασχολούνται με το ΡΟΟΤαρισμα ROMing κλπ κλπ, καλύτερα να μείνουν στην ιδέα του SnapDragon 600. Γιατί επέλεξα εγώ Exynos; Για την GPU που ενσωματώνει το SoC της Σαμμυ που δεν ειναι άλλο από το PowerVR SGX 544MP3 (και όχι το Adreno 320 του SnapDragon) Εγώ πιστεύω πως ορθά επέλεξες τον octa. Από ότι διαβάζουμε μέχρι τώρα για την cpu και gpu που έχουν καλύτερη απόδοση και ταχύτητα στα συν είναι και η καλύτερη αυτονομία. Το θέμα με την εγγύηση είναι θεμιτό και το μόνο αρνητικό γιατί όσον αφορά την υποστήριξη του cyanogen δεν θεωρώ σημαντική την απουσία τους. Πλέον είναι τόσο ώριμο το λειτουργικό που δεν πιστεύω πως προσθέτουν σημαντικά πράγματα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Το εχω αγορασει απο το you.gr Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Δε θα πληρωσεις ομως τελωνειο ; δεν εχω ιδέα... εγω πλήρωσα ηδη πάντως! 630€ Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Το εχω αγορασει απο το you.gr http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/Ufaq.do Διαβασε την πολιτικη doa δεν εχω ιδέα... εγω πλήρωσα ηδη πάντως! 630€ εσυ μπορει να πληρωσες αλλα την καμπανα θα την πληρωσεις στο αεροδρομιο. Με ποια εταιρια μεταφορων θα στο στειλουν ; Σιγουρα τα χρηματα τα πηραν απο την καρτα σου , τα 630. Το καταστημα δεν εχει σχεση με το τελωνειο . Αν εχουν αναγραφει πληρη στοιχεια οπως samsung galaxy s4 και οτι το πηρες 630 ευρω , μην αναρωτηθεις αν σου πουν να πληρωσεις 100-150 ευρω παραπανω. Μπορει να λεω και λιγα EDIT : Μολις ειδα οτι το expansys usa στελνει με fedex αποκλειστικα και για ευρωπη worldwide express. Θεωρω πως ο εκτελωνισμος ειναι μονοδρομος Edited May 6, 2013 by kotsos4u Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/Ufaq.do Διαβασε την πολιτικη doa εσυ μπορει να πληρωσες αλλα την καμπανα θα την πληρωσεις στο αεροδρομιο. Με ποια εταιρια μεταφορων θα στο στειλουν ; Σιγουρα τα χρηματα τα πηραν απο την καρτα σου , τα 630. Το καταστημα δεν εχει σχεση με το τελωνειο . Αν εχουν αναγραφει πληρη στοιχεια οπως samsung galaxy s4 και οτι το πηρες 630 ευρω , μην αναρωτηθεις αν σου πουν να πληρωσεις 100-150 ευρω παραπανω. Μπορει να λεω και λιγα EDIT : Μολις ειδα οτι το expansys usa στελνει με fedex αποκλειστικα και για ευρωπη worldwide express. Θεωρω πως ο εκτελωνισμος ειναι μονοδρομος αν γίνει αυτό που λες δεν θα το πάρω. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 αν και βγαινουμε οφ τοπικ σε παραγγελια που εκανα απο αμερικη αξιας 300 ευρω το τελωνειο ηταν αλλα 100 οποτε να ξερεις οτι μαλλον θα σου στοιχισει αρκετα, κανα 150αρι με 200αρι επιπλεον..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Mε αλλα λογια τον Octa τον πληρωνεις Octaκοσια ζεστα ευρωπουλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 7 μερες γραφει αλλα δν γραφει αν ειναι εργασιμες η ημερολογιακες Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Εφόσον υπάρχει και Κυπρο για πιο λόγω ρισκάρετε τελωνείο και αγοράζετε από Αμερική? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να το τεσταρω? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 δεν εχω ιδέα... εγω πλήρωσα ηδη πάντως! 630€ αν γίνει αυτό που λες δεν θα το πάρω. εισαι ομως σιγουρος οτι δε θα σου κρατηθουν τα 630 απο την καρτα και δε θα τα χασεις ; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Εγώ πιστεύω πως ορθά επέλεξες τον octa. Από ότι διαβάζουμε μέχρι τώρα για την cpu και gpu που έχουν καλύτερη απόδοση και ταχύτητα στα συν είναι και η καλύτερη αυτονομία. Το θέμα με την εγγύηση είναι θεμιτό και το μόνο αρνητικό γιατί όσον αφορά την υποστήριξη του cyanogen δεν θεωρώ σημαντική την απουσία τους. Πλέον είναι τόσο ώριμο το λειτουργικό που δεν πιστεύω πως προσθέτουν σημαντικά πράγματα. Μα Cyanogenmod rom και κάθε άλλη AOSP rom, δεν βάζει κάποιος γιατί έχει ΤΟΣΑ πολλά παραπάνω πράγματα από τη μαμά rom, αλλά για να ξεφορτωθεί ό,τι bloatware βάζει κάθε εταιρεία στο κινητό της. Μολις ειδα οτι το expansys usa στελνει με fedex αποκλειστικα και για ευρωπη worldwide express. Θεωρω πως ο εκτελωνισμος ειναι μονοδρομος Με FedEx το τελωνείο δεν το γλυτώνεις ΜΕ TIΠOTA. Τώρα, πόσο ακριβώς θα είναι το πόσο που θα κληθείς να πληρώσεις κατά την παραλαβή, δεν το γνωρίζω. Ο μόνος τρόπος για να μη πληρώσεις τελωνείο από Αμερική άσχετα από το πόσο είναι το κόστος τού αντικειμένου, είναι να σου το στείλουν με αμερικάνικο ταχυδρομείο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Τελωνέιο πλήρωσες; Με τι τρόπο έγινε η αποστολή και πόσες ημέρες έκανε να έρθει; Παρήγγειλα από expansys ΝΑ Ασίας και εδώ που είμαι (εκτός Ευρώπης) δεν έχει τελωνεία κλπ. Έκανε 2 εργάσιμες μέρες να έρθει. Πρώτη φόρτιση από 5% στο 100% έκανε κάτι λιγότερο από 1.30 ώρα. Επίσης κατά τη φόρτιση αλλά χωρίς να το πειράζω έφτασε μέχρι 25 βαθμούς η θερμοκρασία (επαναλαμβάνω η μετρήσεις είναι με elixir widget και είναι battery temp). Η δικιά μου υποκειμενική άποψη στο χέρι είναι ότι ζεσταίνεται αρκετά άσχετα αν λέει ο αισθητήρας κάτω από 35 βαθμούς. Υποκειμενικά πάλι ζεσταίνεται περισσότερο και σε μεγαλύτερη έκταση από το S3. Νιώθεις θερμοκρασία σε όλο το σώμα σχεδόν της συσκευής. Επίσης ακόμα δεν έχω καταφέρει να ανεβάσω 100% CPU utilisation (επίσης με elixir). Ούτε το Asphalt 7 ανέβασε... Καμιά ιδέα? Επίσης αύριο τέτοια ώρα θα έχω πρώτα αποτελέσματα από μπαταρία. Edited May 6, 2013 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Μα Cyanogenmod rom και κάθε άλλη AOSP rom, δεν βάζει κάποιος γιατί έχει ΤΟΣΑ πολλά παραπάνω πράγματα από τη μαμά rom, αλλά για να ξεφορτωθεί ό,τι bloatware βάζει κάθε εταιρεία Για αυτό δεν χρειάζεται.. Γιατί πλέον το hardware είναι αρκετό ώστε να αντέχει τα επιπλέον που βάζουν οι εταιρείες και επιπλέον αν χρειάζεσαι σώνει και καλά να τα βγάλεις απλώς κάνε ένα ρουτ. Δεν είναι ανάγκη να βάλεις αλλη ρομ που μάλιστα τις περισσότερες φορές δεν εκμεταλλεύονται 100% τις δυνατότητες του κινητού. Σχετικά με το τελωνείο για εισαγωγές μέχρι 800$ το ποσό εκτελωνισμου φτάνει τα 140 με 150 ευρώ. Αν θέλετε να γλιτώσετε το τελωνείο θα πρέπει πρωτίστως να συνεννοηθείτε με τον πωλητή να σας το στείλει εικονικά ως δώρο η να γράψει στην απόδειξη πόσο αξίας μικρότερο από 60$. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ρε παιδια, με ποιο προγραμα βλεπουμε την θερμοκρασια του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ρε παιδια, με ποιο προγραμα βλεπουμε την θερμοκρασια του κινητου? Εγώ έχω το elixir και βλέπω σε widget 3x1 θερμοκρασία, κατάσταση μνήμης κτλ.. Και κάποιο battery widget να κατεβάσεις από playstore πάλι θα κάνεις την δουλειά σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει συνδυασμός στον dialer για να δείτε θερμοκρασία μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Εχω μια γνωστη απο Καναδα που μπορει να μου το στειλει αλλα το θεμα ειναι αν θα δουλευει στις δικες μας συχνοτητες (για τον Octa).λετε να πληρωσω τελωνιο? Αναβαθμισεις θα περνω? Βασικα δυο θελω και ενα για τον αδερφο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Παρήγγειλα από expansys ΝΑ Ασίας και εδώ που είμαι (εκτός Ευρώπης) δεν έχει τελωνεία κλπ. Έκανε 2 εργάσιμες μέρες να έρθει. Πρώτη φόρτιση από 5% στο 100% έκανε κάτι λιγότερο από 1.30 ώρα. Επίσης κατά τη φόρτιση αλλά χωρίς να το πειράζω έφτασε μέχρι 25 βαθμούς η θερμοκρασία (επαναλαμβάνω η μετρήσεις είναι με elixir widget και είναι battery temp). Η δικιά μου υποκειμενική άποψη στο χέρι είναι ότι ζεσταίνεται αρκετά άσχετα αν λέει ο αισθητήρας κάτω από 35 βαθμούς. Υποκειμενικά πάλι ζεσταίνεται περισσότερο και σε μεγαλύτερη έκταση από το S3. Νιώθεις θερμοκρασία σε όλο το σώμα σχεδόν της συσκευής. Επίσης ακόμα δεν έχω καταφέρει να ανεβάσω 100% CPU utilisation (επίσης με elixir). Ούτε το Asphalt 7 ανέβασε... Καμιά ιδέα? Επίσης αύριο τέτοια ώρα θα έχω πρώτα αποτελέσματα από μπαταρία. Φιλε εψαξα και εγω για το κινητο στο expansys σιγκαπουρης. Εγγυηση εχεις για το κινητο και οι μπαντες δουλευουν κανονικα με ελληνικα ; Επισης πως γλυτωσες τελωνειο κλπ συννενοηθηκες μαζι τους ; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smoothjimmy Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 καλησπερα σε ολους σας και Χρονια Πολλα!! αν και προερχομαι απο διαφορετικη πλατφορμα και iphone 5 64αρι, γλυκοκοιταζω το s4. αν και διαβασα αρκετα εδω μεσα , βλεπω αρκετα προβληματακια χρηστων που αναφερονται σε θερμοκρασια, λαγκαρισματα κλπ. το τηλεφωνο το ειδα απο κοντα και μου αρεσε πολυ η οθονη του σε ολα της. το s3 το αλλαξα μολις μεσα σε 6 ημερες μιας και με παραξενεψε αρκετα το android γενικα σε σχεση με το ios, οπως επισης δε μου αρεσε η οθονη του.κορεσμενα χρωματα κλπ.βεβαια δεν εχει καμια σχεση με την οθονη του s4. θα ηθελα με ειλικρινεια οποιος εχει διαθεση να με βοηθησει να κανω την σωστη επιλογη. να κατσω στα αυγα μου ή να κανω την αλλαγη??(εχω ψιλοβαρεθει το μονιμα ιδιο ios. very smooth χωρις προβληματα αλλα ακομα το ιδιο!!)σας ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Φίλε αν άλλαξες το S3 μέσα σε 6 μέρες τότε δε βλέπω λόγο να μην κάνεις το ίδιο και με το S4. Και το λέω αυτό γιατί προφανώς δεν άντεξες την αλλαγή λειτουργικού, ή απλά δεν είχες χρόνο να κάτσεις να περάσεις αυτή τη διαδικασία. Το hardware δεν έχει σημασία στην περίπτωσή σου. Σημασία έχει το software. Κι εκεί S3 και S4 είναι ξαδεφάκια τουλάχιστον... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 κατεβασα και εγω ενα προγραμμα για να βλεπω της λειτουργιες του κινητου και φυσικα την θερμοκρασια της μπαταριας!μεχρι τι θερμοκρασια πρεπει να πηγαινει το κινητο για να ειναι ασφαλη?Αν υπαρχει καποιο οριο φυσικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 καλησπερα σε ολους σας και Χρονια Πολλα!! αν και προερχομαι απο διαφορετικη πλατφορμα και iphone 5 64αρι, γλυκοκοιταζω το s4. αν και διαβασα αρκετα εδω μεσα , βλεπω αρκετα προβληματακια χρηστων που αναφερονται σε θερμοκρασια, λαγκαρισματα κλπ. το τηλεφωνο το ειδα απο κοντα και μου αρεσε πολυ η οθονη του σε ολα της. το s3 το αλλαξα μολις μεσα σε 6 ημερες μιας και με παραξενεψε αρκετα το android γενικα σε σχεση με το ios, οπως επισης δε μου αρεσε η οθονη του.κορεσμενα χρωματα κλπ.βεβαια δεν εχει καμια σχεση με την οθονη του s4. θα ηθελα με ειλικρινεια οποιος εχει διαθεση να με βοηθησει να κανω την σωστη επιλογη. να κατσω στα αυγα μου ή να κανω την αλλαγη??(εχω ψιλοβαρεθει το μονιμα ιδιο ios. very smooth χωρις προβληματα αλλα ακομα το ιδιο!!)σας ευχαριστω εκ των προτερων. Μη το κανεις!Εγω το εκανα απο iphone σε S4 και ακομη δεν μπορω να συνελθω.Το μονο που αξιζει ειναι η μεγαλη οθονη.Πιστευω οτι με τη παροδο του χρονου θα το συνηθισω.Εχουμε περασει και απο δυσκολοτερες καταστασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Τα Αμερικανικα δουλευουν εδω Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 κατεβασα και εγω ενα προγραμμα για να βλεπω της λειτουργιες του κινητου και φυσικα την θερμοκρασια της μπαταριας!μεχρι τι θερμοκρασια πρεπει να πηγαινει το κινητο για να ειναι ασφαλη?Αν υπαρχει καποιο οριο φυσικα.. Φυσιολογικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να βλέπεις πάνω από 42-45°C.. Δεν ξέρω βέβαια το όριο του κατασκευαστή σε αυτό το μοντέλο και εννοώ την θερμοκρασία που αν φτάσει θα κάνει ένα βίαιο restart ώστε να ρίξει θερμοκρασία και να προστατεύσει κυκλώματα κτλ.. Πάντως κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι η συσκευή έκαιγε και μάλιστα ένα παλικάρι την άλλαξε 3 φορές :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts