Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή έχει ένα πολύ μικρό χτύπημα στο bezel υπάρχει τρόπος να δω αν η συσκευή έχει ξαναχρησιμοποιηθεί;

• Απαντήσεις 773
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή έχει ένα πολύ μικρό χτύπημα στο bezel υπάρχει τρόπος να δω αν η συσκευή έχει ξαναχρησιμοποιηθεί;

δεν ηταν σφραγισμενο οταν το παρελαβες?

Γιαννης

Εχω δει το τελευταιο διαστημα "περιεργη" συμπεριφορα με το home button .

Οταν το πιεζω αισθανομαι "σαν" να υπαρχει σκονη , δεν ειναι μαλακο.

Μολις το πιεζω ειναι σαν να "σκαλωνει" ελαφρα και κανει ενα "τικ"...

Κατι αντιστοιχο μαλλον οπως αντιμετωπιζουν οι νεοι κατοχοι note 3.

Εχει αλλος φιλος αντιστοιχο προβλημα?

Επειδη μενω Ναυπακτο για service που το στελνω? Πατρα?

Αν ειναι για smartec τα μεταφορικα τα καλυπτει η sammy.?

Ευχαριστω

Ουυπς λαθος παρακαλω να μεταφερθει στο Ι9505

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

To ACR που είναι το δικό μου σε ποια χώρα αντιστοιχεί γιατί δεν το βλέπω στην παραπάνω λίστα;

To ACR που είναι το δικό μου σε ποια χώρα αντιστοιχεί γιατί δεν το βλέπω στην παραπάνω λίστα;

αν δεις εδω λεει region N/A αρα δεν ειναι για καποια συγκεκριμενη χωρα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2257645

Galaxy S4 i9500 Purple Mirage

Galaxy tab 10.1 gt-p7500 3g

Ναι το έχω. Ελπίζω να μην παίζει κάποιο ρόλο στις αναβαθμίσεις. Πάντως μέχρι τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα. Στεναχωριέμαι μόνο που δεν μπορώ να το ρουτάρω και λόγω knox και λόγω triangle away που δεν δουλεύει και λόγω του ότι αν πάθει κάτι πρέπει να το στέλνω Κύπρο.

Ναι το έχω. Ελπίζω να μην παίζει κάποιο ρόλο στις αναβαθμίσεις. Πάντως μέχρι τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα. Στεναχωριέμαι μόνο που δεν μπορώ να το ρουτάρω και λόγω knox και λόγω triangle away που δεν δουλεύει και λόγω του ότι αν πάθει κάτι πρέπει να το στέλνω Κύπρο.

Μπορείς να βάλεις μια pre rooted ,δεν αυξάνει τον counter ,κοίταξε στο xda να δεις τι παίζει .

Samsung galaxy s21+

EDIT

Εχει βγει η final beta σε leaked. Οπότε δεν Θα καθυστερήσει μαλλον.

Εδωσαν πρώτα στο 9505 που αντιμετώπιζε διάφορα προβληματάκια και επειδή οι lte συσκευές κυκλοφορούν στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ξεκινησε απο ρωσια...η απορια μου ειναι να βαλω την ρωσικη η να περιμενω?

ξεκινησε απο ρωσια...η απορια μου ειναι να βαλω την ρωσικη η να περιμενω?

Εγώ βιάστηκα και πέρασα την beta.

Αλλά μάλλον δεν έχει διαφορές.

Όλα δουλεύουν ok.

Όταν θα βγει για την περιοχή μου θα την περάσω με odin.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ βιάστηκα και πέρασα την beta.

Αλλά μάλλον δεν έχει διαφορές.

Όλα δουλεύουν ok.

Όταν θα βγει για την περιοχή μου θα την περάσω με odin.

πως την ειδες Κωστα?

Γιαννης

πως την ειδες Κωστα?

Καλή είναι κανει το καλο καλύτερο.

Δεν θα δεις τις τρομερές βελτιώσεις που διαβάζουμε για το 9505 γιατί εμείς δεν είχαμε τέτοια προβλήματα.

Αυτο που βλέπω ειναι καλύτερη διαχείριση ram, άμεσο άνοιγμα κάμερας, ακόμα χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας.

Γενικά η συσκευή δουλεύει οπως το Note2. Εντελως απροβλημάτιστα.

Δεν θα δεις τις τρομερές βελτιώσεις που διαβάζουμε για το 9505 γιατί εμείς δεν είχαμε τέτοια προβλήματα.

Αυτο που βλέπω ειναι καλύτερη διαχείριση ram, άμεσο άνοιγμα κάμερας, ακόμα χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας.

Καλησπέρα.

Από μπαταρία :

samsung is the winner

Με το που το πήρα στα χέρια μου το S4, είχε έτοιμο το ΟΤΑ update στην 4.3! Αγορασμένο από birdphone το τηλέφωνο, αν δεν απατώμαι γερμανικό.

EDIT: Τώρα κατάλαβα ότι είμαι σε λάθος φόρουμ. Εδώ μιλάτε για το (και καλά) οκταπήρυνο, ε;

Edited by KillaBee

ρε παιδια κατι περιεργο..

το τηλεφωνο ηταν με 4.2.2 και sales code ACR του περασα την Ρωσικη ρομ και αλλαξε το sales code

απο μονο του σε SER και το βλεπει και το kies αυτο γινεται? εμενα μου φανηκε πολυ παραξενο!!!

καλα αυτο με την θερμοκρασια!!!!...εξηγουμαι...ανοιξα το sygic για μια διαδρομη 40 λεπτων

και οταν εφτασα το κινητο εκαιγε...!!!!για τα υπολοιπα συμφωνω :)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

καλα αυτο με την θερμοκρασια!!!!...εξηγουμαι...ανοιξα το sygic για μια διαδρομη 40 λεπτων

και οταν εφτασα το κινητο εκαιγε...!!!!για τα υπολοιπα συμφωνω :)

Όποια συσκευή να βάλεις να κάνει πλοήγηση θα ζεσταθεί. Όσα χρόνια έχω smartphone δεν έχει αλλάξει τίποτα σ αυτό.

Πάντα το βάζω σε βάση μπρος απο τον αεραγωγο και δεν έχω πρόβλημα κανένα.

Μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε κινητό που είναι στην Τουρκία και να βάλω τη ρωσική ρομ 4.3 . Ρωτάω γιατί εκεί τα τηλέφωνα, Οι κάρτες σιμ είναι ταυτοποιημενες. Όποιος γνωρίζει ας μου πει παρακαλώ.

κατεβασε απο εδω την rom για xsg http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=20672 .περιεχει multiscs με ολες τις χωρες οπως τουρκια.αφγανισταν,ιρακ.Λογικα θα σου επαναφερει το δικο σου csc.την εβαλα εγω και ειναι ολα οκ.
Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα

Όποια συσκευή να βάλεις να κάνει πλοήγηση θα ζεσταθεί. Όσα χρόνια έχω smartphone δεν έχει αλλάξει τίποτα σ αυτό.

Πάντα το βάζω σε βάση μπρος απο τον αεραγωγο και δεν έχω πρόβλημα κανένα.

ειδες διαφορες σε καμερα με την 4.3?

ειδες διαφορες σε καμερα με την 4.3?

Οχι δεν διαπίστωσα κατι περα του οτι ανοίγει πιο γρήγορα.

Η αυτονομία δεν μ αρέσει αλλά περιμενω να γυρίσω στην εδρα μου για να συγκρίνω σε παρόμοιες καταστάσεις.

Τώρα ειμαι στης μητερας μου το σπιτι με φοβερο προβλημα σήματος. Στο χωριό που πηγα λίγες μέρες ηταν πολύ καλύτερα. Βέβαια δεν το χρησιμοποιω πολύ τώρα γιατί πήρα το Note 8.

κατεβασε απο εδω την rom για xsg http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=20672 .περιεχει multiscs με ολες τις χωρες οπως τουρκια.αφγανισταν,ιρακ.Λογικα θα σου επαναφερει το δικο σου csc.την εβαλα εγω και ειναι ολα οκ.

Θα μπω με teamviewer να του το φτιάξω , ελπίζω να μην πάθουμε καμια νίλα

:lol::lol:

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9500)