NIKOS PARTY Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Mια εταιρεια με τοσο κοσμο, αλλα και καθε σωστη και εξυπνα κινουμενη εταιρεια, παντα κοιταει τι θελει ο κοσμος, και ειναι για το καλο ολων μας. Και το καλο της εταιρειας αλλα και τον πελατων της. Γιατι να μην διαφημίζεται η εταιρεια με τα email της μορφης 69xxxxxxxx@mycosmos.gr χωρις κοστος και να εξυπηρετουμαστε και εμεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Δεν αντιλέγω με αυτό που λες αλλά βλέπω πάρα πολλούς να γκρινιάζουν για ψύλλου πήδημα! Έλεος... Αμα και καλά διακόψει μία εταιρεία μία υπηρεσία αμέσως οι άλλοι να την μηνύσουν και να την πετροβολήσουν. Δεν θέλει, δεν θέλει. Τι να κάνουμε. Άμα κάποιος έχει παράπονο να αλλάξει εταιρεία. Μη λέμε κι ότι θέλουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Τα πιστεύεις αυτά που λες, arxondas; Είσαι 40 και λες όλα αυτά τα απίθανα; Αν τα έχεις με την κοσμοτέ, στο καλό, πήγαινε και στις άλλες να δεις τί καλές που είναι! Στην κοσμοτέ είναι κανείς κυρίως για το πολύ καλό σήμα παντού καθώς και για τις μειωμένες χρεώσεις εντός δικτύου, για όσους γνωρίζουν (όχι όμως στα νέα προγράμματα με τη μεταφορά)... Το mycosmos μέχρι την αναβάθμιση ήταν εντελώς αναξιόπιστο. Και σίγουρα ΔΕΝ είναι σοβαρός λόγος να φύγεις η διακοπή του pop3 access. Αν φυσικά σκέφτεσαι και αποφασίζεις με λογικά και σοβαρά κριτήρια... Ούτε χαίρομαι που το έκοψε, αλλά, αν είναι να δουλεύει καλύτερα από πριν, αξίζει και τώρα λόγω της δωρεάν ειδοποίησης στο κινητό... Όσον αφορά τις εκφράσεις σου, μπορείς να είσαι πιο ευγενικός με όσους διαφωνούν μαζί σου, και να μην προσπαθείς να δημιουργείς εντυπώσεις μεταφέροντας τα απωθημένα σου για την κοσμοτέ στους υπόλοιπους χρήστες ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ! ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ STAND UP COMEDY ΣΕ ΚΑΝΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ :D Κρίμα το τηλεοπτικό δίκτυο που θα τον πάρει! Θα χρεωκοπήσει... Δεν το σκέφτεσαι;;!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Προσπάθησε κανείς να στείλει sms από το αναβαθμισμένο σάιτ? Έστειλα ένα δοκιμαστικά σε έναν αριθμό τιμ και έκανε 45 λεπτά να φτάσει... :mad: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Προσπάθησε κανείς να στείλει sms από το αναβαθμισμένο σάιτ? Έστειλα ένα δοκιμαστικά σε έναν αριθμό τιμ και έκανε 45 λεπτά να φτάσει... :mad: Έστειλα στον εαυτό μου κ ήρθε σε 20 λεπτά περίπου Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Μην αντιδρατε για κάποιους που τους πείραξε αυτή η διακοπή της υπηρεσίας pop3. Εγώ για παράδειγμα μετέφερα το νούμερο TIM που είχα στην Cosmote για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για το pop3 σε συνεργασία πάντα και με την ειδοποίηση με sms. Από την στιγμή που έκοψαν το pop3 από μόνη της η ειδοποίηση με sms δεν με βολεύει. Οπότε σκέφτομαι πολύ σοβαρα να αποσύρω το email μου και φυσικά το νούμερο (μάλλον θα το ξαναμεταφέρω στην TIM :rolleyes: ) αφού και από προσφορές είναι μπροστά (βλέπε unlimited συνομιλία με αριθμό της επιλογής μας κλπ κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Αφηστε τα παραμυθια μερικοι "κυριοι" που ειστε και κατασκοποι πληρωμενοι απο την Cosmote. Αλλου αυτα, εδω δεν περνουμε χαμπαρι! ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ , ΑΣ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ COSMOTE, αν δε συμορφωθει με τους πελατες τις. Αυτο ειναι μαγκια και αφηστε μερικοι τις μπουρδες και το μπλαμπλα.... Φίλε Αρχοντα χαλάρωσε!! Μην τρελαίνεσαι!! Και μείς το θέλαμε όπως παλιά αλλά τι να κάνουμε να βγούμε και να φωνάζουμε και να τα ισοπεδώνουμε όλα?? Εξάλου αν θές ΡΟΡ3 μπορείς να γίνεις συνδρομητής σε κάποιο Internet Service Provider και να το έχεις!! Χαλάρωσε λοιπόν και μην είσαι οδοστρωτήρας!! Είσαι όντως 40 ετών?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 παιδιά και γω έβαψα τη cote για το mail/sms αλλά τώρα που μπαίνω με opera όλα ΟΚ.. ΤΟ ΘΕΜΑ με την cote δεν ότι υπάρχουν καλύτερες, αλλά το αν αυτή μπορεί να ξεπεράσει πχ. όπως η T-Mobile.. τον εαυτό της.. :) αυτό που δεν καταλαβαίνω πέρα από το βάψιμο της cote, που νομίζω ότι αν μπορεί κάτι θα το βελτιώσει.. - αναφέρω αυτό με κλειστή την cosmoκαρτα είχα άλλα 2 χρόνια το mail.. :) - ...αυτά με τις ηλικίες δεν τα καταλαβαίνω δηλ. πχ. όλοι οι 40άρηδες έξυπνοι; ή όλοι οι 30 έτσι.. και όλοι οι 20άρηδες αλλιώς.. αυτά κλισέ που δεν ευσταθούν.. καμμία κατηγορία ανθρώπων δεν 100% έτσι ή αλλιώς.. :) ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΤΟ.. :D :D Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 παιδιά και γω έβαψα τη cote για το mail/sms αλλά τώρα που μπαίνω με opera όλα ΟΚ.. ΤΟ ΘΕΜΑ με την cote δεν ότι υπάρχουν καλύτερες, αλλά το αν αυτή μπορεί να ξεπεράσει πχ. όπως η T-Mobile.. τον εαυτό της.. :) αυτό που δεν καταλαβαίνω πέρα από το βάψιμο της cote, που νομίζω ότι αν μπορεί κάτι θα το βελτιώσει.. - αναφέρω αυτό με κλειστή την cosmoκαρτα είχα άλλα 2 χρόνια το mail.. :) - ...αυτά με τις ηλικίες δεν τα καταλαβαίνω δηλ. πχ. όλοι οι 40άρηδες έξυπνοι; ή όλοι οι 30 έτσι.. και όλοι οι 20άρηδες αλλιώς.. αυτά κλισέ που δεν ευσταθούν.. καμμία κατηγορία ανθρώπων δεν 100% έτσι ή αλλιώς.. :) ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΤΟ.. :D :D Συγνώμη που ρωτάω άλλα τι λές μάλλον καλύτερα τι ενοείς?? Και αν θέλεις γράφε με ένα πιο σκούρο χρώμα για να μην βγάζουμε τα μάτια μας να σε διαβάζουμε!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 τι να πω εννοώ αυτά που γράφω, από προσωοική εμπειρία, δεν ποιάνω το θέμα επιμέρους, αλλά συνολικά.. μακάρι οι εταιρίες κινητής να ταν καλύτερτες.. αν και έχουν βελτιωθεί αρκετά.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Και αν θέλεις γράφε με ένα πιο σκούρο χρώμα για να μην βγάζουμε τα μάτια μας να σε διαβάζουμε!! Όχι μόνο το χρώμα, αλλά καλό είναι να γράφει και με άλλη γραμματοσειρά γιατί επίσης βγαίνουν τα μάτια μας έξω. :O Στο θέμα μας. Άλλη μια παρατήρηση σχετικά με τα free sms. Παρατηρήσατε ή μάλλον σας είπε κανείς που έχει λάβει μήνυμά σας από mycosmos ότι κατά την αποστολή "αλλοιώνεται" το μήνυμά μας; :mad: Μπαίνει ενδιάμεσα ή και στο τέλος ένα "&". Δεν ξέρω γιατί. Με το προηγούμενο σύστημα δεν έμπαινε τίποτα ξεκάρφωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 nomizo oti eixes anaferei minovg kapou pio pano oti esteiles sms k eno pige to minima ston apodekti den idopoiithike apo to kinito tou. to anaferw giati to diapistosa kegw. twra an mpenoun k ksekarfota grammata etsi sta koutourou, ti na pw, to paramamisane Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Ναι οντως ισχυει αυτο...Δεν ξερω αν ισχυει για ολες τις συσκευες, αλλα σε V800 που το δοκιμασα, ερχεται το μηνυμα χωρις ειδοποιηση!!! Μπαινει δηλαδη αμεσως στα εισερχομενα. Αυτο βεβαια εχει και τα θετικα και τα αρνητικα του... :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Και στο Κ700 το κάνει. Σε όλα τα κινητά το κάνει. Φαίνεται ότι είναι μία "πρωτοπορία της COSMOTE" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Αν υπάρξει τρόπος να παίρνεις τα μηνύματά σου, σημαίνει ότι θα έχουν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα να συνδέεσαι στον pop3 server και με άλλους ISPs πλην cote. Οπότε θα το μάθουμε σίγουρα, και χωρίς τη βοήθεια κάποιων "γραφικών"... Πάντως έχουν χαλάσει τα ήθη στο internet... Όταν ήμουν νέος σε κάποιο forum, πάντα άκουγα τους άλλους και κυρίως δεν τσακωνόμουν με θράσσος μαζί τους... Τί να πω... Σημεία των καιρών !!! K700i_maniake, μη συγχίζεσαι, δεν αξίζει τον κόπο !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Δεν ασχολούμαι πλέον μαζί του! Υπάρχει καμία πιθανότητα στο μέλλον να ξαναμπορέσουμε να έχουμε πάλι pop3 access από οποιονδήποτε ISP; Μάλλον πολλά ζητάω!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Πάντως η νέα ιστοσελίδα του Mycosmos e-mail (http://mail.mycosmos.gr/oma) είναι η καλύτερη! Μπαίνεις κατευθείαν στο mail σου χωρίς να χρεώνεσαι περαιτέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Ναι οντως ισχυει αυτο...Δεν ξερω αν ισχυει για ολες τις συσκευες, αλλα σε V800 που το δοκιμασα, ερχεται το μηνυμα χωρις ειδοποιηση!!! Μπαινει δηλαδη αμεσως στα εισερχομενα. Αυτο βεβαια εχει και τα θετικα και τα αρνητικα του... :D εχω το k700 και μου εκανε ακριβως αυτο το πραγμα,στην αρχη νομισα οτι ηταν αλλο ενα νεο bug του κινητου και ειπα να βαλω την καρτα sim στο παλιο μου το κινητο,ενα ericsson t66,ε το ιδιο συμβαινει και με αυτο το κινητο,και απο'τι φανταζομαι θα γινεται σε ολα τα κινητα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 εχω το k700 και μου εκανε ακριβως αυτο το πραγμα,στην αρχη νομισα οτι ηταν αλλο ενα νεο bug του κινητου και ειπα να βαλω την καρτα sim στο παλιο μου το κινητο,ενα ericsson t66,ε το ιδιο συμβαινει και με αυτο το κινητο,και απο'τι φανταζομαι θα γινεται σε ολα τα κινητα.. Σε όλα τα Sony Ericsson γίνεται αυτό. :cry: Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα κατάφεραν πάλι οι Κοτέδες να κάνουν μισές δουλειές. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Να σας πω εγώ τι γίνεται λοιπόν: Τα μηνύματα της COSMOTE αποθηκεύονται στην κάρτα SIM χωρίς να ειδοποιεί οποιοδήποτε κινητό εκτός από εκείνα τα παλιά που δεν είχαν μνήμη τηλεφώνου για τα μηνύματα και αποθηκεύονταν αυτόματα στην κάρτα SIM... "Καινοτομία" της ΚΟΣΜΟΤΕ βλέπετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Σε όλα τα Sony Ericsson γίνεται αυτό. :cry: Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα κατάφεραν πάλι οι Κοτέδες να κάνουν μισές δουλειές. :down: Και εμένα στο Ρ 900 ήρθε το μύνημα και μπήκε αμέσως στα εισερχόμενα χωρίς να ακούσω τίποτα!! Πολύ καλά πάμε!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Και εμένα στο Ρ 900 ήρθε το μύνημα και μπήκε αμέσως στα εισερχόμενα χωρίς να ακούσω τίποτα!! Πολύ καλά πάμε!! To διάβασες το παραπάνω μήνυμά μου; :mad: Αφού εξήγησα το λόγο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Διαγράψτε το μύνημα μου αυτό!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 To διάβασες το παραπάνω μήνυμά μου; :mad: Αφού εξήγησα το λόγο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το είχα δεί το μύνημα σου!! Θα με συγχωρέσεις?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts