Jump to content

Την αποψη σας για dvd rom

sokonik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελω να αγορασω ενα dvd player αλλα ηθελα ενα αξιοπιστο, τι εχετε να μου προτεινετε απο αυτα http://www.e-shop.gr/Index1024.html

τελικα παραγγειλα το πιο φτηνο αφου σε κανα χρονο το πολυ θα παρω dvd r (περιμενω να ανεβουν οι ταχυτητες εγγραφης)

Ευχαριστω παντως!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr (25 Ιούλ. 2004 , 00:51)

Εγω δε θα έπαιρνα plextor. Να πληρώσω δηλαδή το "όνομα", αλλά θα έπαιρνα pioneer, teac, toshiba, nec.

H pioneer stamatise ti paragwgi se dvd roms...kai pisteyw oti dineis perneis!!! :cool:

Το έχω πει πολλές φορές για τα plextor. Η εποχή που ήταν πολύ καλύτερα ποιοτικά έχει περάσει εδώ και χρόνια. Αυτό ίσχυε κάποτε που ένα cdr είχε γύρω στις 100.000δρχ και το αντίστοιχο plextor είχε 120.000δρχ ή παραπάνω. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να ρίξουν τις τιμές τους και μαζί έριξαν και την ποιότητα κατασκευής τους.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (25 Ιούλ. 2004 , 13:02)

Το έχω πει πολλές φορές για τα plextor. Η εποχή που ήταν πολύ καλύτερα ποιοτικά έχει περάσει εδώ και χρόνια. Αυτό ίσχυε κάποτε που ένα cdr είχε γύρω στις 100.000δρχ και το αντίστοιχο plextor είχε 120.000δρχ ή παραπάνω. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να ρίξουν τις τιμές τους και μαζί έριξαν και την ποιότητα κατασκευής τους.

De nomizw oti h poiothta pou exei ena plextor einai idia me ena teac,btc,toshiba klp...egw 8a anaferw san proswpiko paradeigma thn agora enos dvd rw markas plextor(PX-708A) prin apo 5 mines...sthn ereyna agoras pou ekana htan to akribotero 200 euro enw yphrxan stin agora diafora dvd rw gyrw sta 110 euro!!!H poiothta omws kai h texnologies egrafeis pou ypostirize den eixan kamia sxesi me ta alla dvd rw...kata th gnwmh mou nomizw oti ta pragmata paramenoun sxedwn idia :)

Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του βέβαια. Στο συγκεκριμένο θέμα όμως, επειδή ξέρω πόσο συχνά χαλάνε τα plextor πλέον, δυστυχώς τα περιθώρια αμφιβολίας είναι πολύ μικρά. Το 708A που λες το έστειλα δύο φορές πίσω για αντικατάσταση. Ο υπάλληλος της DHL που ήρθε και το πήρε μου περιέγραψε τι γίνεται με αυτές τις συσκευές. Δεν προλαβαίνουν να τις μαζεύουν και αυτό το είχα μάθει και πριν από μερικά χρόνια από service καταστήματος (όταν δεν έφευγαν με DHL για Βέλγιο). Το οτι τα plextor έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής είναι μύθος. Πάει και τελείωσε. Κάποτε ήταν καλύτερα, αλλά αυτό εδώ και κάποια χρόνια δεν ισχύει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (26 Ιούλ. 2004 , 13:08)

Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του βέβαια. Στο συγκεκριμένο θέμα όμως, επειδή ξέρω πόσο συχνά χαλάνε τα plextor πλέον, δυστυχώς τα περιθώρια αμφιβολίας είναι πολύ μικρά. Το 708A που λες το έστειλα δύο φορές πίσω για αντικατάσταση. Ο υπάλληλος της DHL που ήρθε και το πήρε μου περιέγραψε τι γίνεται με αυτές τις συσκευές. Δεν προλαβαίνουν να τις μαζεύουν και αυτό το είχα μάθει και πριν από μερικά χρόνια από service καταστήματος (όταν δεν έφευγαν με DHL για Βέλγιο). Το οτι τα plextor έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής είναι μύθος. Πάει και τελείωσε. Κάποτε ήταν καλύτερα, αλλά αυτό εδώ και κάποια χρόνια δεν ισχύει.

Ok file h apopsi tou ka8enos einai sebasth!!! :cool: