besddimo Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 θα εγκαταστήσεις άλλο πληκτρολόγιο (greek keybord). Μετά θα το ορίσεις ως προεπιλογή και θα σου ερπιτρέπει την αλλαγή γλώσσας. Έτσι έκανα εγώ. Είναι δυνατόν; Αυτό το δίνει ο ΔΟΛ (Helios kiosk και τέτοιες ********) και δεν έχουν βάλει ελληνικά; Πάντως, το θέμα δε μπορεί να είναι (μόνο) αυτό. Γιατί δοκίμασα κι εγώ να βάλω 2 πληκτρολόγια (Αγγλικό και Γαλλικό) και δε βρήκα τρόπο να αλλάζω μεταξύ τους. Ή εννοείς να βάλω το ελληνικό (από που; ένα οποιοδήποτε από goolge play;) και να έχω μόνο ελληνικό; Γιατί και αυτό δεν είναι λύση. Ούτε σερφάρισμα δε θα μπορείς να κάνεις μετά... Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Είναι δυνατόν; Αυτό το δίνει ο ΔΟΛ (Helios kiosk και τέτοιες ********) και δεν έχουν βάλει ελληνικά; Πάντως, το θέμα δε μπορεί να είναι (μόνο) αυτό. Γιατί δοκίμασα κι εγώ να βάλω 2 πληκτρολόγια (Αγγλικό και Γαλλικό) και δε βρήκα τρόπο να αλλάζω μεταξύ τους. Ή εννοείς να βάλω το ελληνικό (από που; ένα οποιοδήποτε από goolge play;) και να έχω μόνο ελληνικό; Γιατί και αυτό δεν είναι λύση. Ούτε σερφάρισμα δε θα μπορείς να κάνεις μετά... με το παραπάνω πληκτρολόγιο έχεις Ελληνικά-Αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 με το παραπάνω πληκτρολόγιο έχεις Ελληνικά-Αγγλικά Α ωραία! Μήπως μπορείς να μου στείλεις λίνκ με ποιο πληκτρολόγιο έβαλες ακριβώς για να μου δουλέψει σίγουρα; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Α ωραία! Μήπως μπορείς να μου στείλεις λίνκ με ποιο πληκτρολόγιο έβαλες ακριβώς για να μου δουλέψει σίγουρα; Ευχαριστώ πολύ. εάν δεν κάνω λάθος αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SW9KIR Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) ΟΚ και για ιντερνετ καλό είναι. (Κι άλλο νά'παιρνες, έβαζες usb stick.) ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΤΟ ΧΩ ΣΤΗ VODAFONE ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΗΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΕΚΗΝΗΣΗ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΣΩ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζετε. Edited September 16, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 εάν δεν κάνω λάθος αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω όταν τον ξαναβρώ. Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SW9KIR Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΤΟ ΧΩ ΣΤΗ VODAFONE ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΗΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΕΚΗΝΗΣΗ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΣΩ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζετε. :sorry::sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Καλησπερα,σκεφτομαι να το παρω το tablet,και θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει...βασικα το θελω μονο για internet,για τηλ δεν με πολυενδιαφερει,μιας και ειμαι καλυμενος σε αυτο το θεμα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reef Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλησπερα,σκεφτομαι να το παρω το tablet,και θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει...βασικα το θελω μονο για internet,για τηλ δεν με πολυενδιαφερει,μιας και ειμαι καλυμενος σε αυτο το θεμα ευχαριστω Σε γενικές γραμμές είναι καλο tablet, μη περιμένεις παπάδες, ότι πληρώνεις παίρνεις αλλά τη δουλειά του τι κάνει Για email, browsing κτλ οκ απλά που και που θα τρώει κάνα κόλλημα να ξέρεις Το μόνο που μου τη δίνει εμένα είναι ότι δεν έχει υποστήριξη από καμία custom Rom απ'τις μεγάλες, και η Lenovo δεν βγάζει update από τότε που βγήκε νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts