pulsar Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ξαναπερνα την ρομ με φλαστουλ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) αυτη που εχω λειπουν καποια αρχεια για το φλατουλ, εχετε να προτείνεται καποια καλη χωρις προβληματα? σκεφτομαι για αυτην την τελευταια ενημέρωση http://www.needrom.com/download/feiteng-h9500/#comments τελικα περασα αυτη http://www.needrom.com/download/feiteng-h9500/#comments το τελευταίο update με SP MDT τελικα Edited August 29, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 η συσκευή μου έχει αυτή την ρομ 20140220_e2106_v89_ht_hd_s4 σαν είναι εύκολο να γράψετε ποια έχετε εσείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Σήμερα το έδωσα σε ένα φίλο, γιαυτόν το είχα αγοράσει. Θα το ρωτήσω αύριο που θα το παραλάβει να σου πω Το feiteng gt-i9500 4.2.1 20130401 Και το htm gt-h9500 4.2.2 20140219 Edited September 3, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 ok!! ευχαριστω Γιαννη ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 η συσκευή μου έχει αυτή την ρομ 20140220_e2106_v89_ht_hd_s4 σαν είναι εύκολο να γράψετε ποια έχετε εσείς? Την ίδια έχει και το δικό μου. Τις τελευταίες μέρες μου κάνει νούμερα το WiFi. Μετά το boot, μερικές φορές το WiFi μένει κλειστό και θέλει επανεκκίνηση για να ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giantdi Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Καλησπέρα συνφορουμίτες! :) Θα ήθελα να σας ρωτήσω, εάν κάποιος από εσάς αντιμετωπίζει προβλήματα τρεμοπαίγματος της οθόνης (χαμηλό refresh rate ίσως), μονάχα όμως όταν κατεβάσω την φωτεινότητα της οθόνης πολύ χαμηλά (από 0% -10% περίπου)..??? Όταν η φωτεινότητα είναι περισσότερη ή στο auto, τότε η οθόνη δουλεύει μία χαρά! ;) Ξέχασα να αναφέρω, πως έχω το HTM H9500+ σε άσπρο και αγορασμένο πρόσφατα από το Pandawill, στα 84$. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο & τις απαντήσεις σας! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Καλησπέρα συνφορουμίτες! :) Θα ήθελα να σας ρωτήσω, εάν κάποιος από εσάς αντιμετωπίζει προβλήματα τρεμοπαίγματος της οθόνης (χαμηλό refresh rate ίσως), μονάχα όμως όταν κατεβάσω την φωτεινότητα της οθόνης πολύ χαμηλά (από 0% -10% περίπου)..??? Όταν η φωτεινότητα είναι περισσότερη ή στο auto, τότε η οθόνη δουλεύει μία χαρά! ;) Ξέχασα να αναφέρω, πως έχω το HTM H9500+ σε άσπρο και αγορασμένο πρόσφατα από το Pandawill, στα 84$. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο & τις απαντήσεις σας! :thanks: Στο δικό μου κατέβασμα την φωτεινότητα στο μηδέν και η οθόνη μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fronimitis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Παρέλαβα το κινητό, από Pandawill στα $84, μαζί με τα δωράκια. Αν ξαναεμφανιστεί η προσφορά, θα αγοράσω μερικά ακόμα για να δώσω από εδώ κι από εκεί!! Το τηλέφωνο ανοίγει με το λογότυπο της HTM. Η ROM του είναι η 20140220_e2106_v89_ht_hd_s4. Είναι ένα φανταστικό κομμάτι, ξεπερνά τις προσδοκίες μου. Η οθόνη είναι τέλειας ανάλυσης και πολύ φωτεινή (λίγο περισσότερο από την Super AMOLED του παλιού μου Samsung Galaxy S Plus) και φαίνεται μια χαρά και κάτω από τον ήλιο. Η απόκριση σε ότι κάνω είναι άμεση, δεν κολλάει πουθενά (αν και δεν το έχω φορτώσει με πολλές εφαρμογές ακόμα). Είμαι ευτυχής που έχω επιτέλους ένα τηλέφωνο τόσο γρήγορο όσο η σκέψη μου :D Παράθεση www.kithara.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Εντάξει φίλε Φρονιμίτη, δεν είναι τόσο γρήγορο. Που να χρησιμοποιήσεις και το κανονικό S4 :) Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, τα αξίζει τα €62 και με το παραπάνω. Θα ήμουν πιο ευχαριστημένος βέβαια αν το δικό μου δεν παρουσίαζε ένα παράξενο πρόβλημα η οθόνη του. Όταν βάζω το κινητό στην τσέπη μου και πιέζεται, εμφανίζεται μια "κηλίδα". Μπορώ να την περιγράψω μόνο σαν να πέφτει μια σταγόνα απορρυπαντικό σε λάδι και αφήνει μια διαυγή κηλίδα. http://s27.postimg.org/k9fs022bj/off.jpg http://s27.postimg.org/hgmkg11z3/image.jpg http://s27.postimg.org/v7r1i8qwv/text.jpg Εμφανίζεται πάντα στο ίδιο σημείο αλλά με διαφορετικό μέγεθος. Στην αρχή νόμιζα οτι δεν έχει μπει σωστά η μεμβράνη αλλα μου φαίνεται οτι είναι πρόβλημα οθόνης.. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fronimitis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Εντάξει φίλε Φρονιμίτη, δεν είναι τόσο γρήγορο. Που να χρησιμοποιήσεις και το κανονικό S4 :) Αλήθεια; Δεν μπορώ να το φανταστώ... ΟΚ, ίσως το καταλάβω αν παίξω κανένα βαρύ 3D παιχνίδι (που δεν παίζω...:p) Όταν βάζω το κινητό στην τσέπη μου και πιέζεται, εμφανίζεται μια "κηλίδα". Μπορώ να την περιγράψω μόνο σαν να πέφτει μια σταγόνα απορρυπαντικό σε λάδι και αφήνει μια διαυγή κηλίδα Πως πιέζεται δηλαδή; Κάθεσαι πάνω του;; Αν όχι, η πίεση από το ύφασμα του παντελονιού λογικά είναι απαλή σαν χάδι, μάλλον περισσότερη πίεση έχουν τα δάκτυλά σου κατά την χρήση (δοκίμασες να το πιέσεις με δάκτυλο; ) Φαίνεται ότι είναι πρόβλημα ανάμεσα στις στρώσεις (layers) της οθόνης. Οπότε, επιστρέφεις το προϊόν (αν είναι σε εγγύηση), ή αλλάζεις οθόνη, ή ζεις με αυτήν. ........... Μόλις παρατήρησα ένα πρόβλημα και στο δικό μου τηλέφωνο: Δεν λειτουργεί το κουμπί μείωσης έντασης ήχου (volume down). Δεν το είχα χρειαστεί/χρησιμοποιήσει χτες απόγευμα που παρέλαβα το τηλέφωνο. Για να μειώσω την ένταση πρέπει να πατήσω volume up για να εμφανιστεί η μπάρα ήχου και μετά να πατήσω τη μπάρα πάνω στην οθόνη. Αργκ! :mad: Παράθεση www.kithara.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Όντως, η πίεση που δέχεται μέσα στη τσέπη δεν είναι μεγάλη. Δοκίμασα να πατήσω το καπάκι ακριβώς πίσω απο εκείνο το σημείο και η κηλίδα εμφανίστηκε. Δεν είναι μόνιμη, φεύγει μετά απο λίγα λεπτά. Η πλάκα είναι οτι εκει που βγαίνει, η οθόνη δείχνει πιο καθαρά :lol: Δεν πειράζει, θα το ανεχθώ. Δεν μπλέκω τώρα με τους Κινέζους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Εντάξει φίλε Φρονιμίτη, δεν είναι τόσο γρήγορο. Που να χρησιμοποιήσεις και το κανονικό S4 :) Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, τα αξίζει τα €62 και με το παραπάνω. Θα ήμουν πιο ευχαριστημένος βέβαια αν το δικό μου δεν παρουσίαζε ένα παράξενο πρόβλημα η οθόνη του. Όταν βάζω το κινητό στην τσέπη μου και πιέζεται, εμφανίζεται μια "κηλίδα". Μπορώ να την περιγράψω μόνο σαν να πέφτει μια σταγόνα απορρυπαντικό σε λάδι και αφήνει μια διαυγή κηλίδα. http://s27.postimg.org/k9fs022bj/off.jpg http://s27.postimg.org/hgmkg11z3/image.jpg http://s27.postimg.org/v7r1i8qwv/text.jpg Εμφανίζεται πάντα στο ίδιο σημείο αλλά με διαφορετικό μέγεθος. Στην αρχή νόμιζα οτι δεν έχει μπει σωστά η μεμβράνη αλλα μου φαίνεται οτι είναι πρόβλημα οθόνης.. Τι λέτε; Το είχε και το δικό μου αυτό το πρόβλημα. Αν δεν κάνω λάθος είναι η ζελατίνα που έχει από το εργοστάσιο. Δεν είναι πρόβλημα της οθόνης πάντως. Μην ανησυχείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Μακάρι γιατί το μάτιασα και απο χθες το βράδυ δεν έχει φύγει η κηλίδα. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fronimitis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Μακάρι γιατί το μάτιασα και απο χθες το βράδυ δεν έχει φύγει η κηλίδα. :cry: Βγάλ'τη λοιπόν και πες μας, για να μας φύγει η απορία... Παράθεση www.kithara.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Μπαααα...δε νομίζω :) Τελικά με τη χρήση φεύγει η κηλίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Σήμερα τραβηξα ένα βίντεο και παρατήρησα ότι ο ήχος ειναι λιγο χαμηλά και με λίγα παράσιτα, διορθώνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ναι, το πρόσεξα και εγώ αυτό. Συμπτώματα T5S... Στην ρύθμιση "Audio Mode" τι έχεις βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Ναι, το πρόσεξα και εγώ αυτό. Συμπτώματα T5S... Στην ρύθμιση "Audio Mode" τι έχεις βάλει; Σε ποια από όλες τος ρυθμίσεις; Έκανες κάποια ρύθμιση και βελτιώθηκε; Edited September 5, 2014 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Στις ρυθμίσεις λήψης βίντεο, το Audio Mode έχει ρυθμίσεις "normal" και "meeting". Το δεύτερο μου φαίνεται καλύτερο αν και δεν έκανα αρκετές δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 παιδια το τηλέφωνο έσβησε και δεν ξανα ανοιγει, ουτε δειχνει οτι φορτηζει, παει να ανοιξει και σβηνει, τι λετε να φταιει? ουτε σε recovery mode μπαινει:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μου το έκανε και μένα μια φορά. Αν θυμάμαι καλά, έβγαλα τη μπαταρία, την ξαναέβαλα και το φόρτισα. Μετά απο 30'-45' πήρε μπρος. Σαν να είχε εξαντληθεί εντελώς η μπαταρία. Έβγαλε και ένα παράξενο γραφικό όταν προσπαθούσα να το ανοίξω αλλα μη ζητάς περισσότερες λεπτομέρειες, ήταν 6 το πρωί και οδηγούσα ήδη για 3 ώρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 δεν κανει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 η συσκευή μου έχει αυτή την ρομ 20140220_e2106_v89_ht_hd_s4 σαν είναι εύκολο να γράψετε ποια έχετε εσείς? τελικα το feiteng εχει αυτη την rom οπως στη φωτο τελικα με το προβλημα που δεν ανοιγε ηταν απο την rom, φόρτιζε κανονικα αλλα δεν το εδειχνε, ανοιγε αλλα μετα απο λιγο λες και δεν ειχε ρευμα και χανοταν σιγα σιγα η εικονα. με το που ξανα περασα την rom ολα καλα. εχεις να μου προτείνεις καποια αλλη rom χωρις θεματα, η δικια σουπαιζει καλα? υπαρχει καποιο λινκ να την κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Και ξαφνικά σήμερα, ενώ είχα το Data Connection στο off, άνοιξε μόνο του το 3G και άρχισε να κατεβάζει κάτι. Το ξαναβάζω off, ξανά ανοίγει μόνο του. Αυτό έγινε αρκετές φορές μέχρι που το έβαλα να χρησιμοποιεί την δεύτερη SIM που δεν έχει internet. Συνολικά είχε κίνηση 500ΜΒ περίπου και μου έφαγε €1 απο το F2G... Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι παράξενο, ούτε έχω βάλλει apps απο θείους, ξαδέρφους κτλ. Αυτό που συνέβη σήμερα, σε συνδυασμό με τις διαφημίσεις που μου πετάει κάθε πρωί με προβληματίζει. Πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts