nio1975 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Δέν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά από μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν είδα κάτι ψάχνω ένα ελληνικό τραγούδι που άκουσα πριν λίγες μέρες και λέει μέσα την φράση "τα πάθη του χρηστού" λαικό είναι πάντως και το λέει αντρας ξέρει κανείς τίποτα? καμιά ιδέα για το κομμάτι? Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 :!: Πάντως και η Τσαλιγοπούλου έχει τραγούδι "Δεν μας συγχωρώ" και λέει "...θα είμαι πάντα εδώ όσα χρόνια κι αν περάσανε, δεν μας συγχωρώ από φόβο χάσαμε" :confused: Το ίδιο είναι. Το κομμάτι είναι του Πορτοκάλογλου και το έχουν πει και οι 2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Παιδια ειναι ενα κοματι το οποιο ακουω στο rso!Ειναι 80's disco κοματι!Δεν υπαρχει περιπτωση οποιος ειναι εκεινης της δεκαετιας θα το ξερει!Ειναι πολυ γνωστο!Μπορει να το κατεβασει απο http://www.geocities.com/ebfts/song.zip οποιοσ θελει να βοηθησει :) (το κοματι το ηχογραφησα απο κινητο και η ποιοτητα ειναι ψιλοχαλια :( ) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Παιδια ειναι ενα κοματι το οποιο ακουω στο rso!Ειναι 80's disco κοματι!Δεν υπαρχει περιπτωση οποιος ειναι εκεινης της δεκαετιας θα το ξερει!Ειναι πολυ γνωστο!Μπορει να το κατεβασει απο http://www.geocities.com/ebfts/song.zip οποιοσ θελει να βοηθησει :) (το κοματι το ηχογραφησα απο κινητο και η ποιοτητα ειναι ψιλοχαλια :( ) 'Piano Fantasia - Song For Denise' :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 50 Cent - Disco Inferno μήπως; Ayto einai,euxaristw!! BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Πως λέγεται η version του Breath No More, που πάιζει στα ραδιόφωνα κι έχει κανονικά μουσική, εκτός από το πιάνο; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Μήπως θέλεις να πεις " Εγώ σ' αγάπησα εδω" αντί για "Θα είσαι πάντα εδώ" - Τσαλιγοπούλου Που λέει: "Εγώ σ' αγάπησα εδώ που να 'σαι τώρα που γυρνάς σε ποιό καινούργιο ουρανό χρώματα κλέβεις Ένιωσες πάλι τα φτερά τί σου βαλε ξανά φωτιά Σε ποιό λιμάνι, ποιό σταθμό καρδιά γυρεύεις; " κτλ κτλ :rolleyes: Μάλλον άσχετο ε? :O :D :D :!: Πάντως και η Τσαλιγοπούλου έχει τραγούδι "Δεν μας συγχωρώ" και λέει "...θα είμαι πάντα εδώ όσα χρόνια κι αν περάσανε, δεν μας συγχωρώ από φόβο χάσαμε" :confused: απίθανο το πρώτο :love: :music: αν και ο φίλος μας μάλλον ψάχνει το δεύτερο ;) κάπου εδώ όμως κλειδώνεται και αυτή η έκδοση μιας και τις εκατοστήσαμε τις σελίδες και πάμε για το Mp3 προτάσεις και αναζητήσεις {3} ! [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts