tasosgreece Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin (14 Νοέ. 2004 , 11:01) The Pirates feat. Shola Ama - You Should Really Know Επίσης και.... Nina Sky Feat. Angie Martinez - Time to go ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Akousa oti evgale kainourgio i jennifer lopez kai to paizei o Banana stin Salonika, ksereis kaneis tipota???? ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 1) Πως λέγεται η αρχική ιταλική εκτέλεση της "Ιστόρίας αγάπης" απο Φίλους για πάντα,Foule sentimentale, στα Γαλλικά όμως. http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (14 Νοέ. 2004 , 11:02) Dannii Minogue - You Won't Forget About Me thank you!!!μολις το κατεβασα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 ''Σαν τσιγαρο αφιλτρο στο σωμα μου,με εκαψες..'' ΚΑΠΩΣ ετσι παει ρε παιδια..Το εχω ακουσει 1000αδες φορες και δεν ξερω τον τιτλο του τραγουδιου και τον καλλιτεχνη.Θα με βοηθησετε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece (14 Νοέ. 2004 , 14:24) Akousa oti evgale kainourgio i jennifer lopez kai to paizei o Banana stin Salonika, ksereis kaneis tipota???? Ναι το παιζει...Θα δω τον τιτλο στο rds του αυτοκινητου και θα σε ενημερωσω... ;) http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (14 Νοέ. 2004 , 18:48) ''Σαν τσιγαρο αφιλτρο στο σωμα μου,με εκαψες..'' ΚΑΠΩΣ ετσι παει ρε παιδια..Το εχω ακουσει 1000αδες φορες και δεν ξερω τον τιτλο του τραγουδιου και τον καλλιτεχνη.Θα με βοηθησετε?? Νίκος Μακρόπουλος-Σαν τσιγάρο άφιλτρο :) Γεια σου Νικολάκη...! http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Ψαχνω τον τίτλο ενος τραγουδιου που εχω ηχογραφήσει με το κινητο μηπως μπορει κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ!!! Κατεβάστε το απο εδώ http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αυτό είναι: Jennifer Lopez feat. Kanye West - Get Right Όποιος το βρει περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TOM-F (14 Νοέ. 2004 , 21:08) Ψαχνω τον τίτλο ενος τραγουδιου που εχω ηχογραφήσει με το κινητο μηπως μπορει κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ!!! Κατεβάστε το απο εδώ Blazin' Squad-Here 4 One :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 iparxi ena tragoudi (den 3ero titlo ,den 3ero artsit) pou paei (kapos) etsi AND ALL THE GIRLS SAY IM REALLY (*****) FOR A WHITE GUY to (********) den einai bad word (aplos den katalaba ti elege :p mporite na mou pite ton titlo tou tragoudiou ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apoelistiko (15 Νοέ. 2004 , 19:15) iparxi ena tragoudi (den 3ero titlo ,den 3ero artsit) pou paei (kapos) etsi AND ALL THE GIRLS SAY IM REALLY (*****) FOR A WHITE GUY Offspring - Pretty Fly :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quasimodo (15 Νοέ. 2004 , 20:43) Offspring - Pretty Fly :) Μια που τους έφερε οι κουβέντα (τους Offspring), θα πρότεινα επίσης το Come Out And Play, το Self Esteem και το Why Don't You Get A Job, έτσι για να υπάρχουν! :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimis_pj (14 Νοέ. 2004 , 11:47) Έχει ακούσει κανείς ένα τραγούδι που παίζει τελευταία ο Love Radio και λέει "μιλάει σαν εσένα,αγκαλιάζει σαν εσένα,φιλάει σαν εσένα κ.τ.λ. αλλα δεν είσαι εσύ". Ποια τραγουδάει και πωςλέγεται ξέρει κανείς;; Βάσια Ρήγα - Δεν είναι εσύ. Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί σήμερα η μέσα σ'αυτές τις μέρες It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Χαιρετώ τα πλήθη! Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι ξέρετε το "These boots are made for walking". Στην έκδοση που το έχω (από Nancy Sinatra), στο τέλος του τραγουδιού (συγκεκριμένα στο 2' 26") μπαίνει μία πολύ ωραία μουσική η οποία είναι και από τα πιο αναγνωρίσιμα "κομμάτια" του τραγουδιού. Ψάχνω μία έκδοση (που έχω ακούσει μία φορά στο ραδιόφωνο και μία σε ένα μπαρ) στην οποία, αυτή η μελωδιία, ακούγεται εξ αρχής και μάλιστα το "διατρέχει" καθόλη τη διάρκειά του. Καμιά ιδέα για το ποια να είναι η αυτή η εκτέλεση που ψάχνω; (Το έχω και από Geri Halliwell και δεν είναι ούτε αυτό) Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin (16 Νοέ. 2004 , 11:51) Χαιρετώ τα πλήθη! Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι ξέρετε το "These boots are made for walking". Στην έκδοση που το έχω (από Nancy Sinatra), στο τέλος του τραγουδιού (συγκεκριμένα στο 2' 26") μπαίνει μία πολύ ωραία μουσική η οποία είναι και από τα πιο αναγνωρίσιμα "κομμάτια" του τραγουδιού. Ψάχνω μία έκδοση (που έχω ακούσει μία φορά στο ραδιόφωνο και μία σε ένα μπαρ) στην οποία, αυτή η μελωδιία, ακούγεται εξ αρχής και μάλιστα το "διατρέχει" καθόλη τη διάρκειά του. Καμιά ιδέα για το ποια να είναι η αυτή η εκτέλεση που ψάχνω; Velvet 99-The boots are made for walking :) :rolleyes: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Ψάχνω για έναν φίλο της Πίτσας Παπαδοπούλου το "Γκρέμιστα"...ΜΠορεί να βοηθήσει κάποιος; I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 καλησπερα σε ολους! αν ειναι ευκολο και οποιος εχει χρονο και διαθεση θα ηθελα το τραγουδι της Πρωτοψαλτη Ο ΑΓΓΕΛΟΣ το εψαξα σε γνωστα sites αλλα δεν το βρηκα. ευχαριστω :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marion (16 Νοέ. 2004 , 16:57) καλησπερα σε ολους! αν ειναι ευκολο και οποιος εχει χρονο και διαθεση θα ηθελα το τραγουδι της Πρωτοψαλτη Ο ΑΓΓΕΛΟΣ το εψαξα σε γνωστα sites αλλα δεν το βρηκα. ευχαριστω :) Που να στο στειλω; :) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Hello, ψάχνω τα παρακάτω τραγουδάκια :P Τα ξέρει κανείς; [1] - Άγνωστο [Βρέθηκε] [2] - Το Βεντζινάδικο//Έχει κανείς αυτήν την έκδοση; [3] - Αλεξίου - Φεύγω//Έχει κανείς αυτή την έκδοση;! [Βρέθηκε] [4] - Δεληβοριάς//Τίτλος; [Βρέθηκε] [5] - Πορτογαλικό//Καλλιτέχνις - Τίτλος; [6] - Gotan Project;//Τίτλος; [7] - Άγνωστο [8] - Άγνωστο [9] - Calexico;//Τίτλος; [10] - Τανάγρη;//Τίτλος; [11] - Τσανακλίδου;//Τίτλος; [Βρέθηκε] Thanx bel, gkr41 & jog :) http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (16 Νοέ. 2004 , 19:31) Hello, ψάχνω τα παρακάτω τραγουδάκια :P Τα ξέρει κανείς; [1] - Άγνωστο [2] - Το Βεντζινάδικο//Έχει κανείς αυτήν την έκδοση; [3] - Αλεξίου - Φεύγω//Έχει κανείς αυτή την έκδοση;! [4] - Δεληβοριάς//Τίτλος; [5] - Πορτογαλικό//Καλλιτέχνις - Τίτλος; [6] - Gotan Project;//Τίτλος; [7] - Άγνωστο [8] - Άγνωστο [9] - Calexico;//Τίτλος; [10] - Τανάγρη;//Τίτλος; [11] - Τσανακλίδου;//Τίτλος; Φοίβος Δεληβοριάς-Η όμορφη πόρτα Πμ γιατί το έχω(αν θες να στο στείλω) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (16 Νοέ. 2004 , 19:31) Hello, ψάχνω τα παρακάτω τραγουδάκια :P Τα ξέρει κανείς; [1] - Άγνωστο Κλεισε τα ματια σου - Ελενη Πετα Το 1 και το 3 τα εχω ΡΜ me :) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosneo Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ 2 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΤΟ "ΖΥΓΑΡΙΑ " ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ "ΛΕΝΗ", ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ "ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΟΥ " ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΡΓΙΑΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΤΟ "ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΙΟ ". ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΩ ΠΟΛΛΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cosneo (16 Νοέ. 2004 , 20:32) "ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΟΥ "ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΙΟ Για αυτα τα 2 στειλε μου ΡΜ http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Mporei kapoios na mou steilei ta akolou8a sto yianniscy1@walla.com. Ta psaxnw edw kai poly kairo alla tipota :( : 1. Despoina Vandi-Gia vs Come along now 2. Claire Pereira-The Whip 3.S. Gonidhs-Ola s'agapane Thanks :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts