bel Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Darko ( 1 Νοέ. 2004 , 13:54) Καλησπέρα και απο εμένα. Έχει μήπως κάποιος το Γενέθλια του Nότη Σφακιανάκη? Είτε link να το κατεβάσω ή να μου το στείλει στο avgoustoz@yahoo.co.uk Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ Έχω κάνει αναζήτηση αλλά μου έβγαλε μόνο το thread οπότε είναι λίγο δύσκολο να ψάξω όλες τις σελίδες του. Σε λιγο θα το εχεις :) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darko Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel ( 1 Νοέ. 2004 , 14:10) Σε λιγο θα το εχεις :) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Το έψαχνα μέρες τώρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Από Μπικάκη πιστεύω πως είναι καλύτερο ;) http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Όποιος έχει Latin τραγούδια θα τον παρακαλούσα να μου στείλει 3-4 από τα πιο "καλά" - χαρακτηριστικά. (Και Tango να συμπεριλαμβάνεται αν γίνεται...) Ας με ειδοποιησει με PM, plz... Ευχαριστώ πολύ Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan ( 1 Νοέ. 2004 , 13:11) ~Looking for a girl with a washing machine~ Καλή σου ακρόαση! :) Δεν έχω λόγια!! :) Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Να'σαι καλά! Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Ψάχνω το εισαγωγικό τραγουδάκι που ακούγεται στην ταινία Dawn Of The Dead τη στιγμή που προβάλλεται ένα video με τα όσα συμβαίνουν. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι να μην το κρατήσει για τον εαυτό του! :p Ιnfo:ανδρική φωνή με παρουσία μίας κιθάρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Γυναικεία φωνητικά..ροκ μπαλαντούλα πάνω κάτω...blame it on the moonlit sky...ή κάτι τέτοιο..πολύ γνωστό τραγουδάκι...:wacko: [Σημ. Δεν είναι το blame it on the weatherman] Όποιος ξέρει κάτι...just shoot a post!:) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan ( 2 Νοέ. 2004 , 11:27) Γυναικεία φωνητικά..ροκ μπαλαντούλα πάνω κάτω...blame it on the moonlit sky...ή κάτι τέτοιο..πολύ γνωστό τραγουδάκι...:wacko: [Σημ. Δεν είναι το blame it on the weatherman] Όποιος ξέρει κάτι...just shoot a post!:) Tasmin Archer - Sleeping Satellite Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan ( 2 Νοέ. 2004 , 11:27) Γυναικεία φωνητικά..ροκ μπαλαντούλα πάνω κάτω...blame it on the moonlit sky...ή κάτι τέτοιο..πολύ γνωστό τραγουδάκι...:wacko: [Σημ. Δεν είναι το blame it on the weatherman] Όποιος ξέρει κάτι...just shoot a post!:) I blame you for the moonlit sky and the dream that died with the eagle's flight Tasmin Archer - Sleeping Satellite και η ψιλοtrance διασκευή του 2003, Aurora - Sleeping Satellite :) Διάλεξε και πάρε. Εγώ προτιμώ τη δεύτερη :p EDIT Άργησα γμτ :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Ευχαριστώ τα παληκάρια!! Θα κατεβάσω και τις 2 εκδόσεις σαν mp3φαταούλας που είμαι!:lol: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 2 Νοέ. 2004 , 09:03) Ψάχνω το εισαγωγικό τραγουδάκι που ακούγεται στην ταινία Dawn Of The Dead τη στιγμή που προβάλλεται ένα video με τα όσα συμβαίνουν. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι να μην το κρατήσει για τον εαυτό του! :p Ιnfo:ανδρική φωνή με παρουσία μίας κιθάρας Bρέθηκε,για όποιον ενδιαφέρεται Johnny Cash - The Man Comes Around ,πολύ καλό τραγουδάκι,με ακόμη καλύτερους στίχους! :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Λοιπόν...κάτι για έξυπνα μυαλά... ένα παλιό ελληνικό που λέει: Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου... πες ο έρωτας πως είμαι παιδικός σου... Ποιός το λέει??? Το έχει κάποιος? ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece ( 2 Νοέ. 2004 , 14:51) Λοιπόν...κάτι για έξυπνα μυαλά... ένα παλιό ελληνικό που λέει: Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου... πες ο έρωτας πως είμαι παιδικός σου... Ποιός το λέει??? Το έχει κάποιος? Stefanos Korkolhs - Ntysou proxeira (an den kanw lathos) My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tpelek (14 Οκτ. 2004 , 14:05) Psaxno ena tragoudi to opio prepei na eixe vgei persi, Einai argos o rithmos tou stil Dido kai leei mesa" What to do....just remember" kai sto refren "I surrender..." Kamia idea ? Gia ayto re paidia kaneis :) kai episei psasno kai ena alo poy leei "came on bit 9(nine) 8(eight) 7(seven) 6 5 4 3 2 1 are you ready" kai akoygete mia mousiki se kapoia fasi pou miazei san tin mousiki apo to X-files :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece ( 2 Νοέ. 2004 , 14:51) Λοιπόν...κάτι για έξυπνα μυαλά... ένα παλιό ελληνικό που λέει: Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου... πες ο έρωτας πως είμαι παιδικός σου... Ποιός το λέει??? Το έχει κάποιος? Aν δεν το εχεις βρει ακομα PM me http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece ( 2 Νοέ. 2004 , 14:51) Λοιπόν...κάτι για έξυπνα μυαλά... ένα παλιό ελληνικό που λέει: Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου... πες ο έρωτας πως είμαι παιδικός σου... Ποιός το λέει??? Το έχει κάποιος? Νομίζω ότι ο τίτλος είναι Και βγάλε το κραγιόν σου...Κορκολής..Ξέρεις πού θα με βρεις! :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Τσακάλια μου...thANKs......Το βρήκα από την lediaquaan ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Rock version tou what a wonderful world tou luis amstrong.Ποιος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss ( 2 Νοέ. 2004 , 22:48) Rock version tou what a wonderful world tou luis amstrong.Ποιος? Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι το άκουσα απόψε σε μία διαφήμιση αυτοκινήτου. Βρες τη διαφήμιση και ρώτα το κατάλληλο thread για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου. Ωραίο (απλώς) remix πάντως. Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Michael Jackson - Cheater Ολοκαίνουργιο και ακυκλοφόρητο!!! Έρχεται στις 15 Νοεμβρίου!!! ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobyhoby Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 paidiiaaaa... to tragoudaki apo ti diafimisi tou bold, nomizw exei ziti8ei alla den exei apanti8ei akoma..mipws gnwrizei kaneis??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 mobyhoby, εδώ είναι το αρμόδιο topic για τραγούδια διαφημίσεων. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 εχει κανενας να μου στειλει το hands around my throat-death in Vegas Προσπαθω να το κατεβασω εδω και 1 εβδομαδα απο το kazaa lite και δεν μπορω!!! το mail μου jimmys324@yahoo.gr Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Παισες να ρωτησω για δυο τραγουδακια.Το πρωτο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στη διαφημιση του ΟΠΑΠ και το τραγουδαει η Πρωτοψαλτη.Το δευτερο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στην αρχη της εκπομπης τα Παιδια Της Νυχτας.THNX STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 3 Νοέ. 2004 , 16:07) εχει κανενας να μου στειλει το hands around my throat-death in Vegas Προσπαθω να το κατεβασω εδω και 1 εβδομαδα απο το kazaa lite και δεν μπορω!!! το mail μου jimmys324@yahoo.gr με μια απλη αναζητηση στο DC++ το βρηκα , θα το εχεις σε λιγο ;) edit: μπορεις να το κατεβασεις απο εδω ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts