Jump to content

Samsung Young Duos (S6312)

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 81
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για 2η μπαταρία τι κάνουμε ρε παιδιά; Είδα λίγο eBay και η μόνη που βρήκα είχε 16€ !!!! Έλεος!

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

• 2 weeks later...
ωραιο κινητακι θελω ομως να του κανω root γιατι ψιλοκολλαει αν το παρακανεις λιγο με τις εφαρμογες..Ας βοηθησει καποιος πιο ψαγμενος παρακαλω!

• 2 months later...
Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατέχοντες, έχει wi-fi hotspot το κινητάκι; στην ιστοσελίδα η samsung αναφέρει wi-fi direct, αυτό είναι; αν έχει το χτύπησα!:) μου φαίνεται παντως καλύτερη επιλογή απο τα αντίστοιχα στην κατηγορία τιμής sony, τι λέτε;:shifty: Edited by giagkos

Καλημέρα,

Θελω να σας ρωτήσω εαν υπάρχει επιλογή στην διαχείριση των καρτων sim να κανει παντα ερωτηση για το ποια καρτα θα χρησιμοποιησει για κλησεις ή μηνυματα.

Εαν μπορείτε περιεγραψτε μου λιγο το πως οριζεις ποια καρτα θα κανει τι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Εχει wi-fi hotspot και διαλεγεις πατωντας δεξια η αριστερα ποια καρτα θες να χρησιμοποιησεις για να παρεις τηλεφωνο η να στειλεις μηνυμα

Καλημερα και καλως ηρθα στην παρεα σας.πριν λιγες μερες αγορασα το κινητο απο τον Γερμανο.προσπαθω να του κανω root με οποιοδηποτε τροπο εχω βρει στο internet αλλα δεν γινεται με τιποτα.υπαρχει καποιος τροπος να τα καταφερω;
Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Κάπου είχα διαβάσει για το framaroot, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Παύλος

Κάπου είχα διαβάσει για το framaroot, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Το εκανα αλλα δεν γινεται με τιποτα. μηπως ειναι branded απο την cosmote και δημιουργει προβλημα στο root?

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Το εκανα αλλα δεν γινεται με τιποτα. μηπως ειναι branded απο την cosmote και δημιουργει προβλημα στο root?

Ενδέχεται. Κάποιος στο xda πάντως το είχε κάνει root.

Παύλος

• 2 weeks later...
Αυτά είναι standby times :lol: Αλλά με ελάχιστη χρήση. Με πιο νορμάλ χρήση (2 ώρες mp3, 2 ώρες WiFi με twitter ανοιχτό) κρατάει άνετα 3 ημέρες!!

Παύλος

Αυτά είναι standby times :lol: Αλλά με ελάχιστη χρήση. Με πιο νορμάλ χρήση (2 ώρες mp3, 2 ώρες WiFi με twitter ανοιχτό) κρατάει άνετα 3 ημέρες!!

Η οθόνη πόση ώρα ήταν ανοιχτή αυτές τις 4 μέρες;

Ελάχιστα. Ζήτημα να ήταν μισή ώρα στο σύνολο.

Παύλος

• 2 months later...
καλησπέρα !! μια απορία που έχω είναι αν υπάρχει κάποιο app που μα δίνει την δυνατότητα να μπορώ να αποθηκεύω έστω τα games στη κάρτα και τέλος έχω ενα θεματάκι με την κάρτες cim δεν μου δίνει την δυνατότητα να καλώ ένα τηλ από την μία cim στην άλλη υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει ? ευχαριστώ

• 2 months later...

Το βρίσκω στα €70. Απ'ότι βλέπω είναι εισαγωγής.

Στα μηνύματα θα γράφει 160 χαρακτήρες ή θα έχει κωδικοποίηση unicode;

Ξέρει κανείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Τελικά το αγόρασα...

Έχω το εξής πρόβλημα, αν και φοβάμαι ότι κανείς δε θα το δει...

Όταν στέλνω μήνυμα, έχει επιλογή για να φύγει από τη γραμμή 1 ή τη γραμμή 2 με ξεχωριστά σημεία επιλογής.

Κι όμως όποιο κι αν πατήσω, φεύγει από εκεί που έχω προεπιλέξει τη γραμμή (φαίνεται πάνω δίπλα στο σήμα).

Γιατί γίνεται αυτό;

Έτσι ακυρώνονται και τα 2 ξεχωριστά που έχει...

Παίζει καμία ρύθμιση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγορασα το κινητο και ειναι super!!

Ερωτηση. Μπορει να παιξει mp3, ως ηχο κλησης? (γιατι προσπαθω να βαλω, και μου βγαζει μονο τα δικα του)

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Κανω οπως λες αλλά οταν επιλεγω το μπ3 (οτι μπ3 και να ναι), δεν το επιλεγει, και αφηνει τον ηχο που ειχε

Εμένα παίρνει τους ήχους κανονικά.

Αν και σε μένα κάνει άλλα. Έχω ρυθμίσει το mobile internet στη γραμμή 1.

Μερικές φορές χάνεται ανεξήγητα το σήμα της γραμμής 1 και μένει η 2 και το ίντερνετ ξαφνικά γυρνάει στη 2η γραμμή και με χρεώνει 1 ευρώ.

Το αστείο είναι ότι και τα 2 νούμερα είναι F2G. Απορώ πως γίνεται να χάνεται το σήμα από τη μία γραμμή και στην άλλη να ναι full όταν και οι δύο γραμμές είναι στο ίδιο δίκτυο. Έβριζα τη Sony τόσο καιρό αλλά και η Sammy δεν πάει πίσω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα βρηκα την λυση για τους ηχους.

Οι ηχοι πρεπει να ειναι στο τηλεφωνο ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ SD, και συγκεκριμένα στο φάκελο ringtones και notification αντιστοιχα.

• 2 weeks later...
για πειτε ρε παιδια τελικα με το κινιτακι τι γινεται.διαβασα οτι ανεβαζει θερμοκρασιες υσχιει??ειμαι και ανμεσα στο samsung galaxy s duos 2 το οποιο φαινεται να ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το προηγουμενο.το θελω για απλη δουλεια αλλα με 2 σιμ?το 6312 εχει πλεον στ 75 ευρω ενω το s duos 2 στα 120.αξιζει η διαφορα λετε??

Το χρησιμοποιώ ως το κύριο τηλέφωνο εδώ και ένα μήνα.

Αντικατέστησα ένα Sony xperia E dual. Ο λόγος ήταν ότι το Sony αργούσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο κεφάλαιο κλήσεις-τηλέφωνο. Καθυστερούσε απίστευτα να ανοίξει το dialer. Επειδή κάνω πάρα πολλές κλήσεις, είχαν σπάσει τα νεύρα μου.

Στο Samsung αυτό δεν παίζει. Μάλιστα το Samsung έχει μια ρύθμιση αν θες να μη χάνεις ποτέ κλήσεις, ουσιαστικα εκτρέποντας τη μία γραμμή στην άλλη (στην περίπτωση που δεν έχεις σήμα στη μία). Αυτό βέβαια σε χρεώνει ανάλογα. Αλλά για μένα είναι πολύ εξυπηρετικό.

Γενικά το τηλέφωνο είναι οκ.

Τα σημεία που με προβλημάτισαν είναι:

1. Πολύ μικρή διάρκεια της μπαταρίας. Στάνταρ 2 φορές τη μέρα φόρτιση.

2. Πρόβλημα με τον πλοηγό και το gps. Όσες φορές άνοιξα τους χάρτες της Google για πλοήγηση με το αμάξι ή με τα πόδια, κάθε τόσο γράφει ότι χάνει το σήμα GPS (!) με αποτέλεσμα να χάνει τη μπάλα.

Αυτο ήταν και το πιο σοβαρό κατ' εμέ. Σχεδόν ποτέ δεν κατάφερα να φτάσω γρήγορα και σωστά εκεί που ήθελα. :(

3. Η οθόνη δε φαίνεται όταν είσαι έξω με δυνατή ηλιοφάνεια. Πχ σε παραλία δεν παίζει να δεις τίποτα.

Τώρα, επειδή κάπου το είδα, όντως με έντονη χρήση ζεσταίνεται αλλά so what; Δε μου φάνηκε πρόβλημα.

Παρόλα αυτά για δίκαρτο με 768MB ram στα 68 ευρώ που το πήρα, είναι αξιοπρεπές.

Σίγουρα όταν κάποια στιγμή βρω κάποια καλη προσφορά, σε κανα χρονο, θα το αλλάξω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Young Duos (S6312)