spyrossss Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Θήκες http://www.ebay.com/itm/New-Plastic-Hard-Back-Case-Cover-Skin-for-Samsung-Galaxy-Young-S6310-Duos-S6312-/161055315006?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item257fa5143e http://www.ebay.com/itm/Clear-Soft-Back-Case-Cover-Pouch-For-Samsung-Galaxy-Young-S6310-S6312-GT-S6310L-/171062150860?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item27d41946cc http://www.ebay.com/itm/Black-Soft-Case-Cover-Skin-Pouch-For-Samsung-Galaxy-Young-S6310-S6312-GT-S6310L-/400512705214?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5d406ae2be http://www.ebay.com/itm/Black-Leather-case-Mobile-Phone-saver-Samsung-Galaxy-Young-GT-S6310-S6312-Dual-/400504172641?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5d3fe8b061 Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Για 2η μπαταρία τι κάνουμε ρε παιδιά; Είδα λίγο eBay και η μόνη που βρήκα είχε 16€ !!!! Έλεος! Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_diehard Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 ωραιο κινητακι θελω ομως να του κανω root γιατι ψιλοκολλαει αν το παρακανεις λιγο με τις εφαρμογες..Ας βοηθησει καποιος πιο ψαγμενος παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατέχοντες, έχει wi-fi hotspot το κινητάκι; στην ιστοσελίδα η samsung αναφέρει wi-fi direct, αυτό είναι; αν έχει το χτύπησα!:) μου φαίνεται παντως καλύτερη επιλογή απο τα αντίστοιχα στην κατηγορία τιμής sony, τι λέτε;:shifty: Edited October 12, 2013 by giagkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Καλημέρα, Θελω να σας ρωτήσω εαν υπάρχει επιλογή στην διαχείριση των καρτων sim να κανει παντα ερωτηση για το ποια καρτα θα χρησιμοποιησει για κλησεις ή μηνυματα. Εαν μπορείτε περιεγραψτε μου λιγο το πως οριζεις ποια καρτα θα κανει τι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_diehard Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Εχει wi-fi hotspot και διαλεγεις πατωντας δεξια η αριστερα ποια καρτα θες να χρησιμοποιησεις για να παρεις τηλεφωνο η να στειλεις μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλημερα και καλως ηρθα στην παρεα σας.πριν λιγες μερες αγορασα το κινητο απο τον Γερμανο.προσπαθω να του κανω root με οποιοδηποτε τροπο εχω βρει στο internet αλλα δεν γινεται με τιποτα.υπαρχει καποιος τροπος να τα καταφερω; Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Κάπου είχα διαβάσει για το framaroot, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Κάπου είχα διαβάσει για το framaroot, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Το εκανα αλλα δεν γινεται με τιποτα. μηπως ειναι branded απο την cosmote και δημιουργει προβλημα στο root? Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Το εκανα αλλα δεν γινεται με τιποτα. μηπως ειναι branded απο την cosmote και δημιουργει προβλημα στο root? Ενδέχεται. Κάποιος στο xda πάντως το είχε κάνει root. Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αυτά είναι standby times :lol: Αλλά με ελάχιστη χρήση. Με πιο νορμάλ χρήση (2 ώρες mp3, 2 ώρες WiFi με twitter ανοιχτό) κρατάει άνετα 3 ημέρες!! Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Αυτά είναι standby times :lol: Αλλά με ελάχιστη χρήση. Με πιο νορμάλ χρήση (2 ώρες mp3, 2 ώρες WiFi με twitter ανοιχτό) κρατάει άνετα 3 ημέρες!! Η οθόνη πόση ώρα ήταν ανοιχτή αυτές τις 4 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ελάχιστα. Ζήτημα να ήταν μισή ώρα στο σύνολο. Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzi29 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 καλησπέρα !! μια απορία που έχω είναι αν υπάρχει κάποιο app που μα δίνει την δυνατότητα να μπορώ να αποθηκεύω έστω τα games στη κάρτα και τέλος έχω ενα θεματάκι με την κάρτες cim δεν μου δίνει την δυνατότητα να καλώ ένα τηλ από την μία cim στην άλλη υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Το βρίσκω στα €70. Απ'ότι βλέπω είναι εισαγωγής. Στα μηνύματα θα γράφει 160 χαρακτήρες ή θα έχει κωδικοποίηση unicode; Ξέρει κανείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Τελικά το αγόρασα... Έχω το εξής πρόβλημα, αν και φοβάμαι ότι κανείς δε θα το δει... Όταν στέλνω μήνυμα, έχει επιλογή για να φύγει από τη γραμμή 1 ή τη γραμμή 2 με ξεχωριστά σημεία επιλογής. Κι όμως όποιο κι αν πατήσω, φεύγει από εκεί που έχω προεπιλέξει τη γραμμή (φαίνεται πάνω δίπλα στο σήμα). Γιατί γίνεται αυτό; Έτσι ακυρώνονται και τα 2 ξεχωριστά που έχει... Παίζει καμία ρύθμιση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αγορασα το κινητο και ειναι super!! Ερωτηση. Μπορει να παιξει mp3, ως ηχο κλησης? (γιατι προσπαθω να βαλω, και μου βγαζει μονο τα δικα του) Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ναι φίλε θα πας εκεί που είναι οι ήχοι και θα δεις κάπου που λέει προσθήκη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Κανω οπως λες αλλά οταν επιλεγω το μπ3 (οτι μπ3 και να ναι), δεν το επιλεγει, και αφηνει τον ηχο που ειχε Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εμένα παίρνει τους ήχους κανονικά. Αν και σε μένα κάνει άλλα. Έχω ρυθμίσει το mobile internet στη γραμμή 1. Μερικές φορές χάνεται ανεξήγητα το σήμα της γραμμής 1 και μένει η 2 και το ίντερνετ ξαφνικά γυρνάει στη 2η γραμμή και με χρεώνει 1 ευρώ. Το αστείο είναι ότι και τα 2 νούμερα είναι F2G. Απορώ πως γίνεται να χάνεται το σήμα από τη μία γραμμή και στην άλλη να ναι full όταν και οι δύο γραμμές είναι στο ίδιο δίκτυο. Έβριζα τη Sony τόσο καιρό αλλά και η Sammy δεν πάει πίσω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Τελικα βρηκα την λυση για τους ηχους. Οι ηχοι πρεπει να ειναι στο τηλεφωνο ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ SD, και συγκεκριμένα στο φάκελο ringtones και notification αντιστοιχα. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxas87 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 για πειτε ρε παιδια τελικα με το κινιτακι τι γινεται.διαβασα οτι ανεβαζει θερμοκρασιες υσχιει??ειμαι και ανμεσα στο samsung galaxy s duos 2 το οποιο φαινεται να ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το προηγουμενο.το θελω για απλη δουλεια αλλα με 2 σιμ?το 6312 εχει πλεον στ 75 ευρω ενω το s duos 2 στα 120.αξιζει η διαφορα λετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα σου πρότεινα το φθηνό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxas87 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.ποσο καιρο το εχεις??σου κανει τπτ κοληματα γενικα??το εχεις για απλη χρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το χρησιμοποιώ ως το κύριο τηλέφωνο εδώ και ένα μήνα. Αντικατέστησα ένα Sony xperia E dual. Ο λόγος ήταν ότι το Sony αργούσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο κεφάλαιο κλήσεις-τηλέφωνο. Καθυστερούσε απίστευτα να ανοίξει το dialer. Επειδή κάνω πάρα πολλές κλήσεις, είχαν σπάσει τα νεύρα μου. Στο Samsung αυτό δεν παίζει. Μάλιστα το Samsung έχει μια ρύθμιση αν θες να μη χάνεις ποτέ κλήσεις, ουσιαστικα εκτρέποντας τη μία γραμμή στην άλλη (στην περίπτωση που δεν έχεις σήμα στη μία). Αυτό βέβαια σε χρεώνει ανάλογα. Αλλά για μένα είναι πολύ εξυπηρετικό. Γενικά το τηλέφωνο είναι οκ. Τα σημεία που με προβλημάτισαν είναι: 1. Πολύ μικρή διάρκεια της μπαταρίας. Στάνταρ 2 φορές τη μέρα φόρτιση. 2. Πρόβλημα με τον πλοηγό και το gps. Όσες φορές άνοιξα τους χάρτες της Google για πλοήγηση με το αμάξι ή με τα πόδια, κάθε τόσο γράφει ότι χάνει το σήμα GPS (!) με αποτέλεσμα να χάνει τη μπάλα. Αυτο ήταν και το πιο σοβαρό κατ' εμέ. Σχεδόν ποτέ δεν κατάφερα να φτάσω γρήγορα και σωστά εκεί που ήθελα. :( 3. Η οθόνη δε φαίνεται όταν είσαι έξω με δυνατή ηλιοφάνεια. Πχ σε παραλία δεν παίζει να δεις τίποτα. Τώρα, επειδή κάπου το είδα, όντως με έντονη χρήση ζεσταίνεται αλλά so what; Δε μου φάνηκε πρόβλημα. Παρόλα αυτά για δίκαρτο με 768MB ram στα 68 ευρώ που το πήρα, είναι αξιοπρεπές. Σίγουρα όταν κάποια στιγμή βρω κάποια καλη προσφορά, σε κανα χρονο, θα το αλλάξω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts