JIMBOAthens Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Μόλις συνδεθεί με WiFi συγχρονίζει αμέσως την εφαρμογή email και εμφανίζει τα νέα mails όπως στο Note 2, γιατί στο δικό μου πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να το κάνω χειροκίνητα... Κανείς? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Κανείς? :rolleyes: Είναι ενεργοποιημένος ο συγχρονισμός όλων, στους λογαριασμούς; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Eίναι Νίκο και όλες οι ρυθμίσεις είναι ακριβώς ίδιες με τις αντίστοιχες που έχω στο Note 2 όπου μόλις συνδεθώ στο WiFi με ενημερώνει αμέσως για τα νέα mail... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Eίναι Νίκο και όλες οι ρυθμίσεις είναι ακριβώς ίδιες με τις αντίστοιχες που έχω στο Note 2 όπου μόλις συνδεθώ στο WiFi με ενημερώνει αμέσως για τα νέα mail... Και στις ρυθμίσεις συγχρονισμου του google account είναι τικαρισμένο και το gmail ; An ναι,για δοκίμασε απενεργοποίηση και ξανά ενεργοποίηση. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Δηλαδή σε σένα με το που συνδέεσε συγχρονίζει αμέσως τα mail και σου εμφανίζει το κόκκινο κυκλάκι με των αριθμό των νέων mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Δηλαδή σε σένα με το που συνδέεσε συγχρονίζει αμέσως τα mail και σου εμφανίζει το κόκκινο κυκλάκι με των αριθμό των νέων mail? Δεν το έχω ακόμα το 8.:cry:Για κοίτα τα παραπάνω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n258207cc Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μολις σημερα ελαβα την επισημη αναβαθμιση Android 4.1.2 Jelly Bean:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μολις σημερα ελαβα την επισημη αναβαθμιση Android 4.1.2 Jelly Bean:rocket: Στο Note 8? Γιατί ποια είχε όταν το αγόρασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n258207cc Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Στο Note 8 είχε 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Στο Note 8 είχε 4.0.4 Κάτι δεν πάει καλά. Το Νote 8 παρουσιάστηκε με 4.1.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subseven Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Το πήρα σήμερα. Χε χε χε χε χε χε χε Παράθεση Ericsson T65 > Siemens S65 > SE W550i > Iphone 3GS > HP Pre 3 > Galaxy S3 + Note 8 > OnePlus One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Οι τιμες του συνεχιζουν να πεφτουν: 352,49 € στο Amazon Αγγλίας 359 € στο Amazon Γερμανιας και απο 393 € στα σκρουτζομαγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Από Amazon μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και τα μεταφορικά και ισχύουν και από UK πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subseven Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Tablet mode πώς μπαίνει; Το Note 8 Mode Switcher από Xda δε φαίνεται να δουλεύει. ... Δούλεψε τελικά. Ξαναπέρασα το busybox. Edited June 23, 2013 by subseven Παράθεση Ericsson T65 > Siemens S65 > SE W550i > Iphone 3GS > HP Pre 3 > Galaxy S3 + Note 8 > OnePlus One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Κατέφθασε και είνα γ@μ@το!!!! Έχω κάποιες απορίες, να το δω λιγο ακόμα και θα τις αναφέρω όλες μαζί!! Edited June 27, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vgkantis Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Καλημέρα στην παρέα του myphone.gr και στους κάτοχους του Galaxy Note 8.0! Σας παραθέτω 3 video που έφτιαξα για τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο Note 8.0, τον αγαπημένο μου launcher και τις λειτουργίες του και λειτουργίες του S Pen. Ελπίζω να σας αρέσουν! http://www.youtube.com/watch?v=qq--NiSciH8 - Play Samsung Galaxy Note 8.0 http://www.youtube.com/watch?v=Y-TQ8MuQVOI - Action Launcher Quick Review http://www.youtube.com/watch?v=MetW_N8TX_4 - S Pen Quick Review Edited July 1, 2013 by Vgkantis Παράθεση Samsung Mobiler (Greece) (2013) Facebook Subscribe (at) facebook.com/Vgkantis Twitter Follow (at) twitter.com/Vgkantis Samsung Mobilers GR Fan Page Facebook (at) facebook.com/SamsungMobilers.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καλησπερα σε ολους σας! Μπορει το νοτε 8 3g να χρησημοποιηθει κανονικα σα τηλ οπως το νοτε 10.1 3g? Εχει δηλ κανονικα την εφαρμογη τηλ επαφες κ.λπ? Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καλησπερα σε ολους σας! Μπορει το νοτε 8 3g να χρησημοποιηθει κανονικα σα τηλ οπως το νοτε 10.1 3g? Εχει δηλ κανονικα την εφαρμογη τηλ επαφες κ.λπ? Σας ευχαριστω πολυ! Ναι κανονικά. Σε προηγούμενα ποστ εχει αναφέρει ενας φιλος οτι δουλεύουν ολα μια χαρά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Πείρα και εγώ το Note 8, 399 από το e-shop, αύριο το περιμένω. Το επέλεξα ποιο πολύ για το hardware όχι για την γραφίδα, δεν έβρισκα κάποιο 7"-8" με ανάλογο hardware (καλή οθόνη, 2gb ram , Α9 cpu κτλ). Ότι κινέζικο είχα δει ήταν κατώτερο και πλησίαζε τα 300€ και έτσι προτίμησα με λίγα παραπάνω να πάρω κάτι επώνυμο και από Ελλάδα για να έχω εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Πείρα και εγώ το Note 8, 399 από το e-shop, αύριο το περιμένω. Το επέλεξα ποιο πολύ για το hardware όχι για την γραφίδα, δεν έβρισκα κάποιο 7"-8" με ανάλογο hardware (καλή οθόνη, 2gb ram , Α9 cpu κτλ). Ότι κινέζικο είχα δει ήταν κατώτερο και πλησίαζε τα 300€ και έτσι προτίμησα με λίγα παραπάνω να πάρω κάτι επώνυμο και από Ελλάδα για να έχω εγγύηση. Οντως στις 7΄-8΄δεν υπάρχει καλύτερο.Βέβαια είναι τσιμπημένη η τιμή προς το παρόν αλλά είναι και το καλύτερο στην κατηγορία του. Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Το πηρα και εγω. Μπορω να πω οτι ειναι καταπληκτικο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subseven Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2345299 Η πρώτη ρομ για όσους έχουν το 5100 Παράθεση Ericsson T65 > Siemens S65 > SE W550i > Iphone 3GS > HP Pre 3 > Galaxy S3 + Note 8 > OnePlus One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Νέο price drop στα Skroutzομάγαζα με starting price τα €375 για το Ν5110... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinaki56 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Έχω κι εγώ το Samsung Galaxy GT-N5100 εδώ και 1μήνα και έχω ξετρελαθεί. Γρήγορο...εύχρηστο.. πανέμορφο.. και ξαφνικά εδώ και 3 μέρες δεν μπορώ να το συνδέσω σε υπολογιστές με το καλώδιο. Κατέβασα το kies το οποίο έχει προβλήματα γενικώς και σε μένα και σε άλλους. Δοκίμασα τα πάντα στις ρυθμίσεις. Τίποτε. Δείχνει στο Samsung ότι είναι συνδεδεμένο και στον υπολογιστή και σε 1-2 λεπτά λές και κλειδώνει.. ο υπολογιστής δείχνει διακοπή σύνδεσης....Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Δοκίμασε να το συνδέσεις σε διαφορετικές USB θύρες του υπολογιστή. Αν πάλι δεν δουλέψει δοκίμασε ένα άλλο USB καλώδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts