gathens0 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) με μια ωρα κοντα στα 13 ΜΒ.........οποτε αν ειναι ετσι οπως λες θα αρκει για 4,5 ωριτσες και κατι....αν ναι,μετα θα χρεωθω ξανα? ή ειναι απεριεοριστων ωρων αρκει να ειναι για 24 ωρες(1 ημερα)? αν το χρησιμοποιω για 5-6 ωρες την ημερα ποιο πακετακι να παρω?(μαξιμουμ 90-100 ΜΒ την ημερα...) αρα θελω GB...... Edited June 10, 2014 by gathens0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmou79 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και θα είσαι εντάξει Ευχαριστω, το εκανα και επανηλθε..πιστευα οτι θα ηταν πιο επωδυνο γι αυτο εψαχνα αλλη λυση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmou79 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα Αφού αναβάθμισα σε 4.2. 2 Και Εκανα και Επαναφορα στις Εργοστασιακές ρυθμίσεις Ψαχνω να βρω το add user button ωστε να Προσθέσω Ενα δεύτερο χρήστη αλλά δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις..Υπάρχει σαν επιλογή στο Ν 5110? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μη το ψαχνεις τα τσακαλια της Samsung δεν εχουν συμπεριλαβει αυτο το χαρακτηριστικό Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Στα καλά καθούμενα δεν βλέπει το φάκελο με τα MP3 που έχω στην SD. Τα βλέπει από τον file manager, αλλά όταν βαζω να παίξουν πάλι οι εφαρμογές αναπαραγωγής τα χάνουν! Με 4.1.2 είμαι. Σας έχει τύχει? Επανέρχομαι να ενημερώσω καθ'οτι το μυστήριο λύθηκε. Αγνωστο πως, μέσα στον φάκελο με τη μουσική είχε δημιουργηθεί αρχείο .nomedia , μόλις το πέταξα & έκανα scan media τα είδε κανονικά... Edited June 20, 2014 by batafoukos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Στα καλά καθούμενα δεν βλέπει το φάκελο με τα MP3 που έχω στην SD. Τα βλέπει από τον file manager, αλλά όταν βαζω να παίξουν πάλι οι εφαρμογές αναπαραγωγής τα χάνουν! Με 4.1.2 είμαι. Σας έχει τύχει? Για βάλε την εφαρμογή scan media Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Κανένα αποτέλεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Κανένα αποτέλεσμα... Επανεκκίνηση έκανες; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ναι, τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krikelis Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Λοιπόν προ 2 ωρών κατέβασα 4.4.2,επισημη,751μβ αρχείο, για το 5110 με το wifi. Από πρώτημματιά πιο γρήγορο, καλύτερη εικόνα, μπαταρί αακόμα δε μπορώ να πω, είναι νωρίς. Αν, και κάτι ακόμα, παρότι έχω βάλει αυτόματη ενημέρωση και το 4.2.2 και τούτο δω το έκανα χειροκίνητα. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krikelis Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μπαταρία θέμα, πέφτει πιο γγρήγοραααπό4.2.2, κκατέβασα φωτεινότητα μήπωςκκάτι αλλάξει και το wifi θέμα, αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδια, ξερει κανενας καμμια εφαρμογή για να εχω σε streaming το τηλεοπτικο προγραμμα της ΝΕΡΙΤ ωστε να βλεπω στο κρεβατι τους νυχτερινους αγωνες του Μουντιάλ ? Αντε ρε παιδια, θα με σωσετε, γινονται μαχες με το ετερον ημισυ για την τηλεοραση της κρεβατοκαμαρας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Παιδια, ξερει κανενας καμμια εφαρμογή για να εχω σε streaming το τηλεοπτικο προγραμμα της ΝΕΡΙΤ ωστε να βλεπω στο κρεβατι τους νυχτερινους αγωνες του Μουντιάλ ? Αντε ρε παιδια, θα με σωσετε, γινονται μαχες με το ετερον ημισυ για την τηλεοραση της κρεβατοκαμαρας... Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να δω νεριτ sports με streaming, ίσως το κόβουν την ώρα του αγώνα.. Άλλη επιλογή είναι να δεις τους αγώνες streaming μέσω xbmc και mashup add-on η sports devil.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Μπορώ να περάσω με οντιν την πολωνική 4.4 σε ελληνικό; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimmm Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 [ATTACH]46286[/ATTACH]Χαιρετώ την παρέα θα χρειαστώ μια μικρή βοήθεια γιατί δεν είμαι και πολύ γνώστης. Αγόρασα το καλώδιο που πρότεινε ένα μέλος στο Forum για την σύνδεση του tablet N5110 με την TV μέσω καλωδίων micro USB και HDMI. Η συσκευασία αναγράφει ότι το καλώδιο είναι συμβατό με S3, S4 και Νote 2 (N7100). Τώρα ....Κατά την σύνδεση παρατήρησα ότι ενώ μου βγάζει εικόνα στην TV παρόλαυτα δεν μου βγάζει τον ήχο. Το ερώτημα μου είναι μήπως αγόρασα λάθος καλώδιο ή μπορεί να είναι χαλασμένο το καλώδιο? (εδώ να σημειώσω ότι επειδή παιδεύτηκα λίγο με το καλώδιο το έβαζα - το εβγαζα, παρατήρησα ότι όταν εβαζα - εβγαζα το micro USB ακουγόταν στην TV ενας ήχος για 1 sec, αλλα μετά σιγή). Επισυνάπτω φώτο του καλωδίου Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Μπορώ να περάσω με οντιν την πολωνική 4.4 σε ελληνικό; Ναι,εγω περασα την αγγλικη.Ολα κανονικα οπως ηταν πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Μπορώ να περάσω με οντιν την πολωνική 4.4 σε ελληνικό; Ναι μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καλημέρα και καλό μήνα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το note 8'' (Ν5110) και επειδή ένας βασικός λόγος είναι το πενάκι του, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Θέλω να το χρησιμοποιώ και να ανοίγω έτοιμα αρχεία .doc ή αρχεία .pdf ή αρχεία εικόνων (σκαναρισμένα) τα οποία θα έχουν ερωτήσεις πολλαπλής εκλογής (a-b c -d). Μπορώ με το πενάκι να κυκλώνω την απάντηση που επιθυμεί ο μαθητής, να το αποθηκεύω και να το κρατάει ώστε να το διορθώνω μετά όποτε θέλω ???? Το έχει δοκιμάσει κανείς ??? Μπορεί να το κάνει από μόνο του το tablet ή χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα από το Google Play και ποιό ?????? Ευχαριστώ Ο βασικός λόγος που παίρνουμε το Note 8 είναι το πενάκι. Οπότε αν μπορούσατε οι κάτοχοι και γνώστες να βοηθήσουν Η tips για την λειτουργία του θα είμαστε υπόχρεοι. Τελικά τα παραπάνω βασικά που ρωτάει o φίλος και τα ρώτησα κι εγώ, πώς γίνονται? Με pdf γίνονται με το Acrobat, σε Word όμως πώς? Ή πώς μπορούμε να σημειώνουμε σε φωτό ή σε κείμενα Ιστοσελίδας κλπ? Άλλα tips ευπρόσδεκτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vViperXx Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 μπορειτε να βαλετε 4.4.2 χωρις αναβαθμιση bootloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2759863 Εαν δεν σας αρεσει επιστρεφετε στην 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nuthor Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλησπέρα. Έχω κάνει root στο note 8 μου, για να περάσω κάποιες εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Θέλω να κάνω unroot για να κάνω update. Και μετά πάλι root για να επιστρέψει στη προηγούμενη κατάσταση. Ξέρει κανείς αν οι εφαρμογές στην κάρτα θα λειτουργούν κανονικά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vViperXx Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλησπέρα. Έχω κάνει root στο note 8 μου, για να περάσω κάποιες εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Θέλω να κάνω unroot για να κάνω update. Και μετά πάλι root για να επιστρέψει στη προηγούμενη κατάσταση. Ξέρει κανείς αν οι εφαρμογές στην κάρτα θα λειτουργούν κανονικά; Ευχαριστώ. Εαν ειναι εφαρμογες που αλλαζουν ρυθμισεις στο συστημα ή ζητανε προσβαση δεν θα λειτουργουν.αλλα εφοσον θα το ξαναβαλεις δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Βγήκε η κιτκατ για τα ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Βγήκε η κιτκατ για τα ελληνικά... Για τα γερμανικά 3g τιποτα ακόμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Βγήκε η κιτκατ για τα ελληνικά... ατσα προόδους η Samsung ελλας Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 ατσα προόδους η Samsung ελλας Όντως!!!! Εγώ με γαλλικό, ακόμα περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts