vfragos Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να κάνω εγκατάσταση εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα μνήμης που έχω βάλει. Κάπου διάβασα ότι γίνεται με root και κάποιο script που κάνει αντικατάσταση της εσωτερικής κάρτας του τηλεφώνου με την εξωτερική. Έτσι όμως δεν βγαίνει άχρηστη η εσωτερική μνήμη, θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω και αυτή; Αν ξέρει κάποιος τι και αν μπορώ να κάνω κάτι θα με βοηθούσε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Τελικα,ολα ενταξει.Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και η sidebar,εμφανιστηκε επιτελους..Γεια χαρα.... Εαν πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο αφης "πισω" δίπλα απο το home button εμφανίζεται ή απενεργοποιείται. Δεν χρειαζόταν να κάνεις επαναφορα. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janko Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Εαν πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο αφης "πισω" δίπλα απο το home button εμφανίζεται ή απενεργοποιείται. Δεν χρειαζόταν να κάνεις επαναφορα. Καλημερα.Το ειχα δοκιμασει,δεν γινοταν.''Εφτιαξε''με την επαναφορα.Τωρα,βεβαια,γινεται,ετσι οπως λες.Γεια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 παιδια εαν περασεις με odin αλλης χωρας firmware χανεται η εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 νομιζω πως οχι αλλα γιατι να το κανεις αυτο? ενας φιλος που το εκανε (για να βγαλει ρουτ κτλ) δεν ηξερε τι να βαλει και εβαλε γερμανιας. στο download mode ολα οκ. δεν ξερω αν φαινεται καπως αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenoross Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Καλησπέρα εδω και δυο μέρες πήρα και εγώ το note σήμερα μάλιστα έγινε και αναβάθμιση στην 4.2.2 έκδοση. Αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Οταν πάω στο play δεν εχω αγγλικο πληκτρολόγιο το ίδιο γίνεται και στο s note και σε άλλα. Eνω στον crhome εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 νομιζω πως οχι αλλα γιατι να το κανεις αυτο? ενας φιλος που το εκανε (για να βγαλει ρουτ κτλ) δεν ηξερε τι να βαλει και εβαλε γερμανιας. στο download mode ολα οκ. δεν ξερω αν φαινεται καπως αλλιως. Σε ευχαριστω αλλα ψαχνω εαν ξερει καποιος σιγουρα, εχω μεγαλο προβλημα με την μπαταρια αδειασμα σε 1,30 ωρες και θα βγαλω το root και θελω να του περασω την ελληνικη rom απο την σκανδιναβική που ειχε σαν τελευταία προσπάθεια πριν το πάω στο service γιαυτο ρωτάω εάν φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Σε ευχαριστω αλλα ψαχνω εαν ξερει καποιος σιγουρα, εχω μεγαλο προβλημα με την μπαταρια αδειασμα σε 1,30 ωρες και θα βγαλω το root και θελω να του περασω την ελληνικη rom απο την σκανδιναβική που ειχε σαν τελευταία προσπάθεια πριν το πάω στο service γιαυτο ρωτάω εάν φαίνεται Παιδια μπαταρια τελος ουτε ενα μηνα δεν το εχω παρει και αδειαζει σε 1,30 ωρα απο φουλ. Ελπιζω να ειναι ενταξει με το service και να μην παρει κανα μηνα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janko Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Καλησπέρα εδω και δυο μέρες πήρα και εγώ το note σήμερα μάλιστα έγινε και αναβάθμιση στην 4.2.2 έκδοση. Αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Οταν πάω στο play δεν εχω αγγλικο πληκτρολόγιο το ίδιο γίνεται και στο s note και σε άλλα. Eνω στον crhome εχω. Καλησπερα..Αν εχω καταλαβει,τι ρωτας...:Ρυθμισεις-γλωσσα και εισαγωγη(στο μενου,Προσωπικο)-ρυθμισεις πληκτρολογιου Samsung-γλωσσες εισαγωγης,και εκει τικαρεις,οποια γλωσσα,θελεις να προσθεσεις οταν πληκτρολογεις,κατι...Αυτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ενημερωτικα μολις βγηκε η 4.4.2 για το 5100 απο πολωνια μερια Σπευσατε....οι ριψοκινδυνοι!!!:p http://samsung-updates.com/ Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλημέρα παιδιά. Έχει βάλει κανένας 4.2 σε 5120?? Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Έβαλα την 4.4.2 (Πολωνική) και υπάρχουν ελάχιστες αλλαγές στο UI. :( Δεν είδα νέες δυνατότητες ούτε διαφορά στην ταχύτητα. Οπότε μην αγχώνεστε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δηλώνω με πλήρη γνώση των συνεπειών του νόμου ότι δεν πρόκειται να κάνω την αναβάθμιση.:D Είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω αυτό σε συσκευή Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δηλώνω με πλήρη γνώση των συνεπειών του νόμου ότι δεν πρόκειται να κάνω την αναβάθμιση.:D Είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω αυτό σε συσκευή Γιατι? Ξερεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Γιατι? Ξερεις κατι? Ξέρω ότι το ταμπλετ με βάση τις δυνατότητες του, καλύτερο δεν γίνεται Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanvot Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Επίσης δεν θα αναβαθμίσω εκτός αν ξαναεμφανιστεί πρόβλημα με την καινούρια μπαταρία. Ο λόγος είναι κάποια θεματάκια που διαβάζω για 4.4 και sd card!! Μπορεί όποιος χρησιμοποιήσει την 4.4.2 να αναφέρει εδώ ασυμβατότητες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Επίσης δεν θα αναβαθμίσω εκτός αν ξαναεμφανιστεί πρόβλημα με την καινούρια μπαταρία. Ο λόγος είναι κάποια θεματάκια που διαβάζω για 4.4 και sd card!! Μπορεί όποιος χρησιμοποιήσει την 4.4.2 να αναφέρει εδώ ασυμβατότητες??? Την έχω ήδη στο Νοτε 3. Αν πας στο νήμα του θα δεις. Αυτό για την sd είναι σωστό. Στο Νοτε 3 την εβαλα μόνο για να διορθωθεί ένα μικρό λαγκ που είχε το Νοτε 3 στους browser. Το Νοτε 8 δεν το έχει οπότε δεν υπάρχει το κίνητρο. Επίσης στην κιτκατ χάνεται το text wrapping στους browser με την εξαίρεση του Dolphin και του Opera. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter_kalymnos Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Γειά σας είμαι και εγώ κάτοχος του Tablet και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω Root ώστε να απεγκαταστήσω όλα τα σκουπίδια που έχει φορτώσει η εταιρία. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι χάνω την εγγύηση ακόμα και αν κάνω un-root διότι υπάρχει κάποιου είδους counter που ελέγχει την διαδικασία. Υπάρχει κάποια μέθοδος να ξεγελαστεί αυτός ο μηχανισμός? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Γειά σας είμαι και εγώ κάτοχος του Tablet και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω Root ώστε να απεγκαταστήσω όλα τα σκουπίδια που έχει φορτώσει η εταιρία. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι χάνω την εγγύηση ακόμα και αν κάνω un-root διότι υπάρχει κάποιου είδους counter που ελέγχει την διαδικασία. Υπάρχει κάποια μέθοδος να ξεγελαστεί αυτός ο μηχανισμός? Ευχαριστώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway Πρεπει ομως να εχεις κανει root. Eιναι πολυ ευκολο δεν θα σε προβληματισει το εκανα λιγο πριν παω το note στην αντιπροσωπεια με προβλημα στην μπαταρια και τωρα περιμενω να μου το φερουν δεν καταλαβαν τιποτα και δεν ηταν δυνατον να καταλαβουν Aυτο το προγραμμα που σου εγραψα παραπανω μηδενιζει τον counter,για root χρησημοποιησε το CF-Auto-Root πολυ απλο,για πληροφοριες googlαρετο Edited May 14, 2014 by ilias12377_ προσθηκη μυνηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Γειά σας είμαι και εγώ κάτοχος του Tablet και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω Root ώστε να απεγκαταστήσω όλα τα σκουπίδια που έχει φορτώσει η εταιρία. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι χάνω την εγγύηση ακόμα και αν κάνω un-root διότι υπάρχει κάποιου είδους counter που ελέγχει την διαδικασία. Υπάρχει κάποια μέθοδος να ξεγελαστεί αυτός ο μηχανισμός? Ευχαριστώ. Δεν ισχύει, τουλάχιστον στην Ευρώπη ακόμα και root να το έχεις δεν χάνεις εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter_kalymnos Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway Πρεπει ομως να εχεις κανει root. Eιναι πολυ ευκολο δεν θα σε προβληματισει το εκανα λιγο πριν παω το note στην αντιπροσωπεια με προβλημα στην μπαταρια και τωρα περιμενω να μου το φερουν δεν καταλαβαν τιποτα και δεν ηταν δυνατον να καταλαβουν Aυτο το προγραμμα που σου εγραψα παραπανω μηδενιζει τον counter,για root χρησημοποιησε το CF-Auto-Root πολυ απλο,για πληροφοριες googlαρετο Ευχαριστώ πολύ :) Μήπως ξέρεις και κανένα οδηγό με το τι εφαρμογές κρατάμε και τι πετάμε έξω? ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ισχύει, τουλάχιστον στην Ευρώπη ακόμα και root να το έχεις δεν χάνεις εγγύηση. Εδώ όμως δεν είναι Ευρώπη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ευχαριστώ πολύ :) Μήπως ξέρεις και κανένα οδηγό με το τι εφαρμογές κρατάμε και τι πετάμε έξω? ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ όμως δεν είναι Ευρώπη...... Χαχαχαχ σωστός. Έχουμε δει και ακούσει τα απίστευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ευχαριστώ πολύ :) Μήπως ξέρεις και κανένα οδηγό με το τι εφαρμογές κρατάμε και τι πετάμε έξω? ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ όμως δεν είναι Ευρώπη...... Σωστός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ευχαριστώ πολύ :) Μήπως ξέρεις και κανένα οδηγό με το τι εφαρμογές κρατάμε και τι πετάμε έξω? ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ όμως δεν είναι Ευρώπη...... Kαι ολες τις εφαρμογες να τις κρατησεις ειναι τοσο καλοστημενο που κανει απιστευτη διαχειριση μνημης και δεν lagαρει με τιποτα για μενα μην βγαλεις τιποτα δεν σου χρειαζεται,εαν παρολα αυτα αν θελεις ταχυτητα σκεψου nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter_kalymnos Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Kαι ολες τις εφαρμογες να τις κρατησεις ειναι τοσο καλοστημενο που κανει απιστευτη διαχειριση μνημης και δεν lagαρει με τιποτα για μενα μην βγαλεις τιποτα δεν σου χρειαζεται,εαν παρολα αυτα αν θελεις ταχυτητα σκεψου nova launcher Προς το παρόν δοκίμασα να απενεργοποιήσω όσες εφαρμογές δεν θέλω πχ το GMAIL το οποίο έτρεχε συνέχεια στο παρασκήνιο και ρουφούσε την μπαταρία! Θα δοκιμάσω και με Launcher πριν πάω σε root. Πάντως δεν ξέρω για εσάς αλλά εκνευρίζομαι αφάνταστα να μου βάζουν εφαρμογές που δεν θέλω με το ζόρι και να μην έχω το ''δικαίωμα'' να τις απεγκαταστήσω πχ το Trip Advisor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts