JIMBOAthens Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Πάντα ενεργό. Μάλιστα. Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις εντελώς την σύνδεση με το router σου και να ξανασυνδεθείς μέσω Wi-Fi ξαναβάζοντας τον κωδικό σου? Έχεις κάνει κάποιο restart στο router σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μάλιστα. Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις εντελώς την σύνδεση με το router σου και να ξανασυνδεθείς μέσω Wi-Fi ξαναβάζοντας τον κωδικό σου? Έχεις κάνει κάποιο restart στο router σου? Ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής. ΔΕΝ το κάνει μόνο στο οικιακό wifi. Σε όσα wifi έχω κατα καιρούς συνδεθεί (& επομένως υπάρχουν αποθηκευμένοι οι κωδικοί) ΚΑΠΟΙΕΣ φορές δε συνδέεται αυτόματα και πρέπει να πατήσω εγώ σύνδεση,η οποία είναι επιτυχής. Πριν συνδεόταν πάντα αυτόματα. Δεν αλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής. ΔΕΝ το κάνει μόνο στο οικιακό wifi. Σε όσα wifi έχω κατα καιρούς συνδεθεί (& επομένως υπάρχουν αποθηκευμένοι οι κωδικοί) ΚΑΠΟΙΕΣ φορές δε συνδέεται αυτόματα και πρέπει να πατήσω εγώ σύνδεση,η οποία είναι επιτυχής. Πριν συνδεόταν πάντα αυτόματα. Δεν αλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις. Δεν ξέρω για το σπίτι σου αλλά σε WiFi καφετεριών κλπ αυτό είναι πολύ συνηθισμένο κι έχει να κάνει με το router.. Επίσης να ξέρεις ότι ακόμα κι αν έχεις φουλ σήμα, αν η ταχύτητα Ιντερνετ είναι πολύ χαμηλή, πάλι δεν θα συνδεθεί η ταμπλέτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santono Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλημέρα, Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να εισαχθεί κείμενο στο awesome note hd μέσω της πένας. Στην αρχή είχα αυτή την δυνατότητα και συγκεκριμένα όταν πληκτρολογούσα αγγλικό κείμενο έκανε την αναγνώριση του κειμένου. Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος συγχρονισμός των δεδομένων από το google calendar? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanvot Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ξαφνικά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη μπαταρία. Εχω το 4G και οταν είμαι εξω και βάζω τα δεδομένα και μπαίνω ίντερνετ, η μπαταρία μέσα σε 15-20 λεπτά πάει απο 85-90% σε 60% και μετά ξαφνικά πέφτει στο 12-15%. Και αυτό αποκλειστικά με σερφαρισμα σε 7-8 σαιτς. Εχει συμβεί ήδη 3 φορές συνεχόμενα. Γνωρίζει κανείς κατι; Ευχαριστώ. Join the club!! Φαίνεται ότι η Samsung έχει κάνει μεγάλη πατάτα εδώ. Φταίει το calibration της μπαταρίας. Να ξερες πόσα ακόμα 8αράκια το έχουν εμφανίσει και πόσοι ακόμα στο μέλλον!!! Ψάχνω εδώ και 3 μήνες να βρώ λύση, αλλά απ' ότι φαίνεται η μοναδική είναι να βγάλεις με προσοχή το πίσω κάλυμμα και να αποσυνδέσεις την μπαταρία για καμιά ώρα. Το έχω κάνει δυο φορές μέχρι τώρα, αλλά μετά από κανα μήνα ξαναεμφανίζεται σιγά-σιγά το πρόβλημα. Πάντως με ρυθμισμένη την μπαταρία είχα διάρκεια ιση, αν όχι καλύτερη από Ipad. Μιλάμε για 9 ώρες ενώ τώρα γύρω στις 5 screen time. Θα το πάω στο service μόλις χειροτερέψει κι άλλο, αλλά αυτοί το πολύ-πολύ να μου αλλάξουν την μπαταρία οπότε θα ξαναεμφανιστεί. Είμαι σε απελπισία! Απορώ οι υπόλοιποι εδώ είστε ΟΚ από μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Δεν ξέρω για το σπίτι σου αλλά σε WiFi καφετεριών κλπ αυτό είναι πολύ συνηθισμένο κι έχει να κάνει με το router.. Επίσης να ξέρεις ότι ακόμα κι αν έχεις φουλ σήμα, αν η ταχύτητα Ιντερνετ είναι πολύ χαμηλή, πάλι δεν θα συνδεθεί η ταμπλέτα.. Νομίζω με έχεις καλύψει πλην ενός σημείου. Γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις χάνει το αποθηκευμένο password? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ξαφνικά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη μπαταρία. Εχω το 4G και οταν είμαι εξω και βάζω τα δεδομένα και μπαίνω ίντερνετ, η μπαταρία μέσα σε 15-20 λεπτά πάει απο 85-90% σε 60% και μετά ξαφνικά πέφτει στο 12-15%. Και αυτό αποκλειστικά με σερφαρισμα σε 7-8 σαιτς. Εχει συμβεί ήδη 3 φορές συνεχόμενα. Γνωρίζει κανείς κατι; Ευχαριστώ. κι εγω ειχα το ιδιο θεμα....δοκιμασα μεχρι και hard reset,τελικα το ανοιξα με προσοχη (να μην το πληγωσω για την εγγυηση),αποσυνδεσα την μπαταρια 5-10 λεπτα και τωρα παει τρενο εδω και δυο-τρεις βδομαδες. αν θα το ξανακανει δεν ξερω.... για να το ανοιξω,εβαλα ενα κατσαβιδι τυλιγμενο με πανακι στη υποδοχη πενας,μολις εγινε το πρωτο ξεκουμπωμα σε ολη την γωνια χρησιμοποιησα πλαστικο εργαλειο που ειναι σαν πενα κιθαρας και σιγα σιγα το ξεκουμπωσα γυρω γυρω κι ολα καλα.....παντος μην το φοβασαι,δωστου να καταλαβει και θα ευχαριστηθεις μπαταρια.:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εμενα δεν έβγαλε πότε θέμα με τη μπαταρία. Παρ ολα αυτά, το πουλάω το ταμπλετ αν θέλει κάποιος ας δει την υπογραφή μου! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) καλημέρα σας! ποιά είνα ΤΩΡΑ, η τελευταία επίσημη έκδοση android ως πρός αναβάθμισης του? ποιά είναι η maximum που θα πάρει? έχετε ακούσει εαν θα βγεί αντικαταστάτης του? το λέω, γιατί βλέπω ότι τώρα τελευταία,έχει αρχίσει να κατεβαίνει η τιμή του αρκετά! Edited April 27, 2014 by gathens0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 παίδες ενας φίλος θέλει δώρο για την γυναίκα του ενα ταμπλετ και μόλις είδα οτι το e-shop το πήγε στα 219€.. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909318&sid=1 επειδή 131 σελίδες είναι πολλές να διαβάσω για πείτε είναι καλή επιλογη? δεν έχουν πολύ σχέση με την τεχνολογία, θέλουν απλα κατι απροβλημάτιστο και γι'αυτό θέλω να τους προτείνω κάτι επώνυμο και όχι κανα κινέζικο.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ...για πείτε είναι καλή επιλογη? Σε αυτή την τιμή πιστεύω είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή στιε 8''. Η αμέσως επόμενη στις 8'' είναι το Galaxy Tab 3 Τ310 στα €170... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 παίδες ενας φίλος θέλει δώρο για την γυναίκα του ενα ταμπλετ και μόλις είδα οτι το e-shop το πήγε στα 219€.. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909318&sid=1 επειδή 131 σελίδες είναι πολλές να διαβάσω για πείτε είναι καλή επιλογη? δεν έχουν πολύ σχέση με την τεχνολογία, θέλουν απλα κατι απροβλημάτιστο και γι'αυτό θέλω να τους προτείνω κάτι επώνυμο και όχι κανα κινέζικο.. κλεισε τα ματια και ορμα....ενα μικρο πυραυλακι!!!!:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanvot Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Εγώ πάντως που πρότεινα στον κουμπάρο μου να το πάρει, έχει κι αυτός το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία. Δεν το προτείνω ξανά σε κανέναν και 100€ να πάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Εγώ πάντως που πρότεινα στον κουμπάρο μου να το πάρει, έχει κι αυτός το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία. Δεν το προτείνω ξανά σε κανέναν και 100€ να πάει... Το service το έχετε ακουστά ή...μπα;; Το νήμα το παρακολουθώ απ την πρώτη μέρα κι ειναι ίσως η μοναδική συσκευή με τα λιγότερα προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Το οτι έτυχε σε 3-4 άτομα θέμα με την μπαταρία, δεν είναι λόγος να ακυρώνεις εξ ολοκλήρου μια συσκευή. Service-check-battery replacement, ειλικρινά τόσο δύσκολο είναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Το service το έχετε ακουστά ή...μπα;; Το νήμα το παρακολουθώ απ την πρώτη μέρα κι ειναι ίσως η μοναδική συσκευή με τα λιγότερα προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Το οτι έτυχε σε 3-4 άτομα θέμα με την μπαταρία, δεν είναι λόγος να ακυρώνεις εξ ολοκλήρου μια συσκευή. A γεια σου! Πέστα Χρυσόστομε! Από τις καλύτερες υλοποιήσεις στις 8'' και μακράν με την καλύτερη διαχείρηση μνήμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 A γεια σου! Πέστα Χρυσόστομε! Από τις καλύτερες υλοποιήσεις στις 8'' και μακράν με την καλύτερη διαχείρηση μνήμης... Δεν το αλλάζω ούτε με iPad air. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Έτσι ακριβώς. Παιδιά δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα ο αντικατάστατης του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanvot Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Το service το έχετε ακουστά ή...μπα;; Το νήμα το παρακολουθώ απ την πρώτη μέρα κι ειναι ίσως η μοναδική συσκευή με τα λιγότερα προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Το οτι έτυχε σε 3-4 άτομα θέμα με την μπαταρία, δεν είναι λόγος να ακυρώνεις εξ ολοκλήρου μια συσκευή. Service-check-battery replacement, ειλικρινά τόσο δύσκολο είναι;; Αν έχεις υπομονή διάβασε λίγο. Δεν ήταν δυστυχώς 3-4 άτομα μόνο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2274678 Και αν δεν έχω γίνει σαφής η μπαταρία σαν φυσική οντότητα λειτουργεί ΆΨΟΓΑ!. Το πρόβλημα είναι με το chip που χρησιμοποιεί η Samsung για το calibration της μπαταρίας. Οπότε και καινούρια να βάλουμε τα ίδια θα γίνουν μετά από λίγο καιρό (3-4 μήνες το πολύ). Η συσκευή τα σπάει, όλα καλά αλλά να μην αναφέρουμε προβλήματα αφού δεν είναι και μεμονωμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. Το βάζω να φορτίσει και σταματάει η φόρτιση κάποια στιγμή βγάζοντας ένα χ πάνω στο σήμα της μπαταρίας. Αν βγάλω το καλώδιο και το ξαναβάλω, ξεκινάει πάλι. Τι να φταίει, φορτιστής ή μπαταρία; Θα βάλω το φορτιστή του Νοτε 3 και θα το παρακολουθησω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 καλησπερα,δε μου απαντησε κανεις,ποια εκδοση τρεχει αυτη τη στιγμη το note 8.0? την 4,1,2 ? και ποια εκδοση android θα παρει εντος 2014? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 καλησπερα,δε μου απαντησε κανεις,ποια εκδοση τρεχει αυτη τη στιγμη το note 8.0? την 4,1,2 ? και ποια εκδοση android θα παρει εντος 2014? 4.2.2 τρέχει. Τώρα τι θα παρει, άγνωστο Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 4.2.2 τρέχει. Τώρα τι θα παρει, άγνωστο Θα πάρει Kitkat, είναι επιβεβαιωμένο απ την ίδια την Samsung. Ελπίζω να ξεκινήσει σύντομα, οχι το χει ανάγκη αλλά why not; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. Το βάζω να φορτίσει και σταματάει η φόρτιση κάποια στιγμή βγάζοντας ένα χ πάνω στο σήμα της μπαταρίας. Αν βγάλω το καλώδιο και το ξαναβάλω, ξεκινάει πάλι. Τι να φταίει, φορτιστής ή μπαταρία; Θα βάλω το φορτιστή του Νοτε 3 και θα το παρακολουθησω. Αυτό εμφανίζεται όποτε συνδεθεί με φορτιστή άλλον, μικρότερο απο τον δικό του. Μη ξεχνάς οτι ο δικός του είναι 2 Amber... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Αυτό εμφανίζεται όποτε συνδεθεί με φορτιστή άλλον, μικρότερο απο τον δικό του. Μη ξεχνάς οτι ο δικός του είναι 2 Amber... Τον δικό του έχω Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Θα βάλω το φορτιστή του Νοτε 3 και θα το παρακολουθησω. Τι διαπίστωσες τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts