ilias12377_ Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Εγω θα σου πρότεινα απλά ενα root και ξήλωμα εφαρμογών. Συν κάποιο adaway και εισαι κομπλε. Κερνελ δεν νομίζω να έχουν βγάλει, καμια ρομ δρ ξέρω αν άξιζει.. μαλλον αυτο θα κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eabel Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλησπέρα έκανα εχθές την αναβάθμιση στο note 8 5100 μου σε 4.2.2 το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν μου τικαρει την επιλογή πολλά παράθυρα . μήπως ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα από την στιγμή που έγινε αναβάθμιση Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα από την στιγμή που έγινε αναβάθμιση Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα την αναβαθμιση; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eabel Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Όχι Νομίζεις ότι θα βοηθούσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Όχι Νομίζεις ότι θα βοηθούσε; μετα απο ανσβαθμιση σε νεοτερη εκδοση νομιζω παντα χρειαζεται.δοκιμασε και θα δεις. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλημερα. Ειμαι στην 4.2.2 rooted και θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Μπορω να το κανω κανονικα μεσα απο τις ρυθμισεις της συσκευης η θα εχω καποιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλημερα. Ειμαι στην 4.2.2 rooted και θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Μπορω να το κανω κανονικα μεσα απο τις ρυθμισεις της συσκευης η θα εχω καποιο θεμα? Δεν θα έχεις κανένα θέμα απλά φαντάζομαι γνωρίζεις πως πρόκειται να σου σβήσει Επαφές, Μηνύματα, Λογαριασμούς κτλ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Επαναφερει στοκ εφαρμογες και αφαιρει το ρουτ ομως ετσι? Δεν θα εχω υπολογιστη για αρκετες μερες και δεν μπορω να το κανω μεσω odin γι αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Επαναφερει στοκ εφαρμογες και αφαιρει το ρουτ ομως ετσι? Δεν θα εχω υπολογιστη για αρκετες μερες και δεν μπορω να το κανω μεσω odin γι αυτο ρωταω. Εάν τις έχεις σβήσει είτε χειροκίνητα είτε με κάποιο πρόγραμμα τύπου Titanium τότε όχι δεν θα στις επαναφέρει μιας και δεν βρίσκονται πλέον στο σύστημα σου. Επίσης όχι δεν σου αφαιρεί το root, αυτό μπορείς να το κάνεις μέσα από την εφαρμογή SuperUser που φαντάζομαι τρέχει το σύστημα σου. Για να γίνει αυτό που ζητάς μάλλον χρειάζεται να του περάσεις μέσω mobile Odin αφού δεν έχεις υπολογιστή, την επίσημη official stock rom για να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Με καλυψε η απαντηση σου και ευχαριστω πολυ. Ευτυχως δεν εχω σβησει κατι (απο οσο θυμαμαι). Υπαρχει καποιο λινκ για την στοκ ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Γειά σας παιδιά, Υπάρχει τρόπος να ορίσω οι λήψεις να πηγαίνουν στην sd και όχι στην μνήμη της συσκευής? Ο λόγος είναι ότι στην εσωτερική μνήμη έχω μόνο 1,4 ελεύθερα και θέλω να κάνω download μια ταινία που μου έστειλε μέσω Dropbox ένας φίλος αλλά δεν χωράει ενώ στην sd θα χωρούσε άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Στον στοκ browser πας ρυθμισεις> για προχωρημενους>προεπιλεγμενη αποθηκευση Μου πεταει την ωρα που σερφαρω δεν ειναι δυνατη η δημιουργια ασφαλους συνδεσης και δεν μου ανοιγει σελιδες. Ενω στις εφαρμογες δουλευει κανονικα. Edited April 16, 2014 by leris2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Στον στοκ browser πας ρυθμισεις> για προχωρημενους>προεπιλεγμενη αποθηκευση Μου πεταει την ωρα που σερφαρω δεν ειναι δυνατη η δημιουργια ασφαλους συνδεσης και δεν μου ανοιγει σελιδες. Ενω στις εφαρμογες δουλευει κανονικα. Εκκαθάριση δεδομένων στον browser κάνε και λογικά θα φτιάξει Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 παιδια πως μπορω να επιλεξω προτεινομενες εφαρμογες για το s-pen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Γειά σας παιδιά, Υπάρχει τρόπος να ορίσω οι λήψεις να πηγαίνουν στην sd και όχι στην μνήμη της συσκευής? Ο λόγος είναι ότι στην εσωτερική μνήμη έχω μόνο 1,4 ελεύθερα και θέλω να κάνω download μια ταινία που μου έστειλε μέσω Dropbox ένας φίλος αλλά δεν χωράει ενώ στην sd θα χωρούσε άνετα. Αν το κάνεις μέσω της εφαρμογής τότε η επιλογή export υποστηρίζει και την SD.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) Στον στοκ browser πας ρυθμισεις> για προχωρημενους>προεπιλεγμενη αποθηκευση Ευχαριστώ πολύ (και στον michpan) Edited April 18, 2014 by marnik1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Παιδια καλησπερα και καλο πασχα υπαρχει καποιο mod που να υπαρχει για να έχουμε air command οπως στο note 10.1 2014 edition? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παιδια πως απενεργοποιηουμε τα capacitive πληκτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Πάντως το 8άρι Note ζει και βασιλεύει. Δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό για τον διάδοχό του καθώς η Samsung ασχολείται με τις νέες σειρές Note Pro, Tab Pro και Tab 4. Νομίζω ότι πλέον αποτελεί το πιο διαχρονικό tablet της εταιρίας (Έκλεισε αισίως τον 1+ χρόνο από την κυκλοφορία του)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 ερώτηση (software mostly 4.1.2... ακόμα): ξαφνικά, με ανοιχτο το wifi, όταν μπαίνω σε χώρο που το έχει αποθηκευμένο δε συνδέεται αυτόματα αλλά... κατά βούληση! Συμβαίνει και σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Τι ακριβώς εννοείς? Μήπως το σήμα του Wi-Fi σε αυτόν τον χώρο είναι ασθενές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Τι ακριβώς εννοείς? Μήπως το σήμα του Wi-Fi σε αυτόν τον χώρο είναι ασθενές? Οχι! As πούμε γυρίζω στο σπίτι μου, με ανοιχτο το wifi στο Note. Μέχρι πρότινος συνδεόταν αυτόματα. Τώρα κάποιες φορές συνδέεται, κάποιες πρέπει να πατήσω εγώ σύνδεση & κάποιες έχει χάσει τον κωδικό & πρέπει να τον ξαναπεράσω. Αυτό το κάνει οπουδήποτε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xandik Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ξαφνικά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη μπαταρία. Εχω το 4G και οταν είμαι εξω και βάζω τα δεδομένα και μπαίνω ίντερνετ, η μπαταρία μέσα σε 15-20 λεπτά πάει απο 85-90% σε 60% και μετά ξαφνικά πέφτει στο 12-15%. Και αυτό αποκλειστικά με σερφαρισμα σε 7-8 σαιτς. Εχει συμβεί ήδη 3 φορές συνεχόμενα. Γνωρίζει κανείς κατι; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις/Wi-Fi/Για Προχωρημένους. Ποιο option έχεις ενεργοποιημένο για την κατάσταση αδράνειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις/Wi-Fi/Για Προχωρημένους. Ποιο option έχεις ενεργοποιημένο για την κατάσταση αδράνειας? Πάντα ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts