Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω θα σου πρότεινα απλά ενα root και ξήλωμα εφαρμογών. Συν κάποιο adaway και εισαι κομπλε. Κερνελ δεν νομίζω να έχουν βγάλει, καμια ρομ δρ ξέρω αν άξιζει..

μαλλον αυτο θα κανω

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα έκανα εχθές την αναβάθμιση στο note 8 5100 μου σε 4.2.2 το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν μου τικαρει την επιλογή πολλά παράθυρα . μήπως ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα από την στιγμή που έγινε αναβάθμιση Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα από την στιγμή που έγινε αναβάθμιση Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα την αναβαθμιση;

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Όχι Νομίζεις ότι θα βοηθούσε;

μετα απο ανσβαθμιση σε νεοτερη εκδοση νομιζω παντα χρειαζεται.δοκιμασε και θα δεις.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Καλημερα. Ειμαι στην 4.2.2 rooted και θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Μπορω να το κανω κανονικα μεσα απο τις ρυθμισεις της συσκευης η θα εχω καποιο θεμα?

Καλημερα. Ειμαι στην 4.2.2 rooted και θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Μπορω να το κανω κανονικα μεσα απο τις ρυθμισεις της συσκευης η θα εχω καποιο θεμα?

Δεν θα έχεις κανένα θέμα απλά φαντάζομαι γνωρίζεις πως πρόκειται να σου σβήσει Επαφές, Μηνύματα, Λογαριασμούς κτλ.

Επαναφερει στοκ εφαρμογες και αφαιρει το ρουτ ομως ετσι?

Δεν θα εχω υπολογιστη για αρκετες μερες και δεν μπορω να το κανω μεσω odin γι αυτο ρωταω.

Επαναφερει στοκ εφαρμογες και αφαιρει το ρουτ ομως ετσι?

Δεν θα εχω υπολογιστη για αρκετες μερες και δεν μπορω να το κανω μεσω odin γι αυτο ρωταω.

Εάν τις έχεις σβήσει είτε χειροκίνητα είτε με κάποιο πρόγραμμα τύπου Titanium τότε όχι δεν θα στις επαναφέρει μιας και δεν βρίσκονται πλέον στο σύστημα σου.

Επίσης όχι δεν σου αφαιρεί το root, αυτό μπορείς να το κάνεις μέσα από την εφαρμογή SuperUser που φαντάζομαι τρέχει το σύστημα σου.

Για να γίνει αυτό που ζητάς μάλλον χρειάζεται να του περάσεις μέσω mobile Odin αφού δεν έχεις υπολογιστή, την επίσημη official stock rom για να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση.

Με καλυψε η απαντηση σου και ευχαριστω πολυ. Ευτυχως δεν εχω σβησει κατι (απο οσο θυμαμαι).

Υπαρχει καποιο λινκ για την στοκ ρομ?

Γειά σας παιδιά,

Υπάρχει τρόπος να ορίσω οι λήψεις να πηγαίνουν στην sd και όχι στην μνήμη της συσκευής? Ο λόγος είναι ότι στην εσωτερική μνήμη έχω μόνο 1,4 ελεύθερα και θέλω να κάνω download μια ταινία που μου έστειλε μέσω Dropbox ένας φίλος αλλά δεν χωράει ενώ στην sd θα χωρούσε άνετα.

Στον στοκ browser πας ρυθμισεις> για προχωρημενους>προεπιλεγμενη αποθηκευση

Μου πεταει την ωρα που σερφαρω δεν ειναι δυνατη η δημιουργια ασφαλους συνδεσης και δεν μου ανοιγει σελιδες.

Ενω στις εφαρμογες δουλευει κανονικα.

Edited by leris2

Μου πεταει την ωρα που σερφαρω δεν ειναι δυνατη η δημιουργια ασφαλους συνδεσης και δεν μου ανοιγει σελιδες.

Ενω στις εφαρμογες δουλευει κανονικα.

Εκκαθάριση δεδομένων στον browser κάνε και λογικά θα φτιάξει

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Γειά σας παιδιά,

Υπάρχει τρόπος να ορίσω οι λήψεις να πηγαίνουν στην sd και όχι στην μνήμη της συσκευής? Ο λόγος είναι ότι στην εσωτερική μνήμη έχω μόνο 1,4 ελεύθερα και θέλω να κάνω download μια ταινία που μου έστειλε μέσω Dropbox ένας φίλος αλλά δεν χωράει ενώ στην sd θα χωρούσε άνετα.

Αν το κάνεις μέσω της εφαρμογής τότε η επιλογή export υποστηρίζει και την SD..

Ευχαριστώ πολύ (και στον michpan)

Edited by marnik1

Πάντως το 8άρι Note ζει και βασιλεύει. Δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό για τον διάδοχό του καθώς η Samsung ασχολείται με τις νέες σειρές Note Pro, Tab Pro και Tab 4. Νομίζω ότι πλέον αποτελεί το πιο διαχρονικό tablet της εταιρίας (Έκλεισε αισίως τον 1+ χρόνο από την κυκλοφορία του)...

ερώτηση (software mostly 4.1.2... ακόμα):

ξαφνικά, με ανοιχτο το wifi, όταν μπαίνω σε χώρο που το έχει αποθηκευμένο δε συνδέεται αυτόματα αλλά... κατά βούληση!

Συμβαίνει και σε σας?

Τι ακριβώς εννοείς? Μήπως το σήμα του Wi-Fi σε αυτόν τον χώρο είναι ασθενές?

Οχι! As πούμε γυρίζω στο σπίτι μου, με ανοιχτο το wifi στο Note.

Μέχρι πρότινος συνδεόταν αυτόματα.

Τώρα κάποιες φορές συνδέεται, κάποιες πρέπει να πατήσω εγώ σύνδεση & κάποιες έχει χάσει τον κωδικό & πρέπει να τον ξαναπεράσω.

Αυτό το κάνει οπουδήποτε .

Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ξαφνικά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη μπαταρία. Εχω το 4G και οταν είμαι εξω και βάζω τα δεδομένα και μπαίνω ίντερνετ, η μπαταρία μέσα σε 15-20 λεπτά πάει απο 85-90% σε 60% και μετά ξαφνικά πέφτει στο 12-15%. Και αυτό αποκλειστικά με σερφαρισμα σε 7-8 σαιτς. Εχει συμβεί ήδη 3 φορές συνεχόμενα. Γνωρίζει κανείς κατι; Ευχαριστώ.

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις/Wi-Fi/Για Προχωρημένους. Ποιο option έχεις ενεργοποιημένο για την κατάσταση αδράνειας?

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις/Wi-Fi/Για Προχωρημένους. Ποιο option έχεις ενεργοποιημένο για την κατάσταση αδράνειας?

Πάντα ενεργό.

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)