Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 4G (5120) είναι, όχι το 3G, οπότε όντως η τιμή είναι πολύ καλή.

Όντως δεν το πρόσεξα.. Ακόμα καλύτερα δηλαδή.. Το ζηλεύω αυτό το χρώμα :P

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σαν κάτοχος του συγκεκριμένου tablet απο crazy sundays του Νοεμβρίου αξίζει με χίλια η αγορά του!!!

Κατέβασα την εφαρμογή swype (30 days free trial version) και ενώ η φωνητική πληκτρολόγηση που έχει είναι πάρα πολύ καλή (όπως και η πληκτρολόγηση swype) υστερεί πάρα πολύ στην αναγνώριση της χειρόγραφης γραφής σε σχέση με την μαμά εφαρμογή, οπότε δεν το συστήνω, καθώς δυσχεραίνει πολύ την χρήση του spen, αφού δεν αναγνωρίζει καθόλου καλά τον γραφικό χαρακτήρα (σε αντίθεση με το μαμίσιο που η αναγνώριση του γραφικού χαρακτήρα (και στα ελληνικά) είναι εντυπωσιακά καλή).

Το έχω ξαναρωτήσει, αλλά δεν μπόρεσε κάποιος να απαντήσει, οπότε επανέρχομαι:

Μήπως ξέρει κάποιος πώς συγχρονίζεται το aNote με το Evernote? Και εδώ αλλά και στο νετ διάβασα ότι (πλέον) συγχρονίζονται αλλά όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα το πώς (πουθενά το aNote δεν μου δίνει επιλογή sync). Πέρα από το επιλεκτικό share μιας σημείωσης με το Evernote, δεν βρήκα κάτι άλλο (αλλά αυτό δεν είναι φυσικά συγχρονισμός). Θεωρώ ότι το aNοte είναι πάρα πολύ καλό organizer, αλλά χωρίς την δυνατότητα συγχρονισμού με το Evernote χάνει πολύ σε χρηστικότητα (καθώς το Evernote το έχω και στο pc και στο τηλέφωνό μου οπότε οι σημειώσεις που κρατάω στο aNote αν γινόταν ο συγχρονισμός, θα ήταν πάντα προσβάσιμες).

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος.

Παιδια,απλως να σας πληροφορησω οτι χτες το βραδυ ελαβα την 4.2 ΟΤΑ upgrade. Ειναι περιπου 600-700 mb

Εχω το απλο wifi ταμπλετακι.

Εχει γινει σιγουρα πιο γρηγορο και εχουν προστεθει καναδυο εικονιδια ακομη (οπως το screen mirroring)

Παιδια,απλως να σας πληροφορησω οτι χτες το βραδυ ελαβα την 4.2 ΟΤΑ upgrade. Ειναι περιπου 600-700 mb

Εχω το απλο wifi ταμπλετακι.

Εχει γινει σιγουρα πιο γρηγορο και εχουν προστεθει καναδυο εικονιδια ακομη (οπως το screen mirroring)

Απο ποια χώρα είναι το δικό σου;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Ελλαδα - αγορασμενο τον Αυγουστο απο birdphone

Δεν νομίζω ότι είναι ελληνικό.Δηλαδή δεν έχει ελληνική ρομ.

Κατέβασε αυτό και πες μας. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

χτες το βραδυ ελαβα και γω επιτελους τα 664mb του 4.2.2 απο γερμανια μερια καθοτι vnp.gr καταστημα.πρωτες εντυπωσεις:πιο φωτεινο,αλλαγη του browser ,στην αρχικη εικονα 5 σελιδες απο 7 που ειχε πριν με home σελιδα την τριτη,στο μενου λιγο αχταρμας οι εφαρμογες,οχι τακτοποιημενες,ανακατες,ομως η σελιδα του κακου μας του καιρου χαθηκε.κατεβασα το android weather αλλ δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να εχω την εικονα που ειχα πριν που καλυπτε ολοκληρη σελιδα η εφαρμογη.α και κατι τελευταιο.ως κλασσικος γνησιος γκρινιαρης ελληνας μια καταγγελια.εσεις εκει στην samsung,ποτε θα παρουμε την 4.3 ρεεεεεεεεε;

Εγώ το ήξερα ότι ήταν Γαλλικό αλλά κατέβασα την εφαρμογή που λέει ο φίλος, για να δω και της υπόλοιπες πληροφορίες.

Διαπίστωσα λοιπόν ότι δεν έχει imei !!!!

Μήπως μπορεί να δει και κάποιος άλλος αν έχει imei, η μόνο τα κινητά έχουν?

Screenshots_2014-01-28-17-11-54.png

Κι εγώ γαλλικό, χωρίς imei στην εφαρμογή αλλά ούτε στη συσκευασία, ούτε στην απόδειξη, μόνο σειριακό αριθμό. :confused:

Κι εγώ γαλλικό, χωρίς imei στην εφαρμογή αλλά ούτε στη συσκευασία, ούτε στην απόδειξη, μόνο σειριακό αριθμό. :confused:

Τα wifi only, δεν εχουν imei.

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

Εχω το 5100 απο τον Οκτώβριο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Αυτο που πραγματικά θελω σε μια μελλοντική αναβάθμιση, ειναι η υποστήριξη πολλαπλων προφιλ χρηστών.
Υπογραφή....

Χτες ηρθε και σε μενα η αναβαθμιση. Τιποτα συνταρακτικο μεχρι τωρα....

Βρε παιδιά ,τι συνταρακτικό να γίνει .Αφού το ταμπλετάκι φυσάει ήδη.Βάζει κάτω το Νοτε 3 .Δεν κολλάει ,δεν λαγκάρει, δεν μασάει.Φοβερό 3g σήμα .Ότι και να πω είναι λίγο.

Πραγματικά ,σκέφτομαι ότι και να μου έλθει αναβάθμιση δεν θα την κάνω.ήδη έχω αποτσεκάρει και την επιλογη αυτόματη αναβάθμιση.

Βρε παιδιά ,τι συνταρακτικό να γίνει .Αφού το ταμπλετάκι φυσάει ήδη.Βάζει κάτω το Νοτε 3 .Δεν κολλάει ,δεν λαγκάρει, δεν μασάει.Φοβερό 3g σήμα .Ότι και να πω είναι λίγο.

Πραγματικά ,σκέφτομαι ότι και να μου έλθει αναβάθμιση δεν θα την κάνω.ήδη έχω αποτσεκάρει και την επιλογη αυτόματη αναβάθμιση.

Εχεις και note 3;συμφωνω μαζι σου οτι ειναι πολυ καλο αλλα το note 3 δεν το βαζει κατω.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Μήπως μπορεί κάποιος που πήρε την αναβάθμιση να πει αν του δίνει πλέον την δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών στην εξωτερική sd?

Αν ναι, τότε την θέλω !!!!!!!!! (έχω ελληνικό)

Αν όχι, τότε δεν βάζω τίποτα, μια χαρά είμαι όπως είμαι

Μήπως μπορεί κάποιος που πήρε την αναβάθμιση να πει αν του δίνει πλέον την δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών στην εξωτερική sd?

Αν ναι, τότε την θέλω !!!!!!!!! (έχω ελληνικό)

Αν όχι, τότε δεν βάζω τίποτα, μια χαρά είμαι όπως είμαι

Ναι υπάρχει η δυνατότητα! Πάντως να την περάσετε μόλις έρθει, κάνει το tablet ακόμα καλύτερο :)

Παιδια εχει ακουστει αν θα παρει kit kat το ταμπλετακι?

Εδωσα το νοτε3 και το σκεφτομαι

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδια εχει ακουστει αν θα παρει kit kat το ταμπλετακι?

Εδωσα το νοτε3 και το σκεφτομαι

Ξαναλέω. Τι να το κάνει;;;;. Το Νοτε 3 το χρειαζόταν.

Αλλά θα ξαναρχίσω την ίδια κουβέντα, οπότε άστο.

Ξαναλέω. Τι να το κάνει;;;;. Το Νοτε 3 το χρειαζόταν.

Αλλά θα ξαναρχίσω την ίδια κουβέντα, οπότε άστο.

Δουλεύω το nexus 5 από προχθές κ αν και νόμιζα ότι το note 3 ήταν smooth, δυστυχώς τώρα κατάλαβα τι εστί smooth σε android!

Θα ήθελα λοιπόν το επόμενο tablet που θα πάρω να έχει αυτή τη δυνατότητα για αναβάθμιση .

Μάιο Ιούνιο ίσως

Ευχαριστώ Κώστα!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ναι υπάρχει η δυνατότητα! Πάντως να την περάσετε μόλις έρθει, κάνει το tablet ακόμα καλύτερο :)

Σ'ευχαριστώ, τότε ανυπομονώ

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι την αγορά του note 8 θελω να σας ρωτήσω περιπου πόσο αυτονομία έχει με normal φωτηνοτητα 50-60% και σας έβγαλε κάποιο θέμα. Η μήπως πρεπει να περιμένω για το καινουργιο samsung galaxy pro 8.4 που απο ότι ακουσα θα ειναι περιπου 70-80 ευρώ πιο ακριβώς απο το note 8

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι την αγορά του note 8 θελω να σας ρωτήσω περιπου πόσο αυτονομία έχει με normal φωτηνοτητα 50-60% και σας έβγαλε κάποιο θέμα. Η μήπως πρεπει να περιμένω για το καινουργιο samsung galaxy pro 8.4 που απο ότι ακουσα θα ειναι περιπου 70-80 ευρώ πιο ακριβώς απο το note 8

Το καινουργιο ονομαζεται galaxy tabpro 8.4 κσι ανηκει σε αλλη κατηγορια κσι οχι αυτη του note.Δεν εχει και spen.

Το γνωρίζω αλλά σκέφτομαι αν ειναι καλύτερα να περιμένω η να παω για το note 8 που ελπιζω με την έλευση του pro να πέσει λίγο η τιμή

Το γνωρίζω αλλά σκέφτομαι αν ειναι καλύτερα να περιμένω η να παω για το note 8 που ελπιζω με την έλευση του pro να πέσει λίγο η τιμή

Λογικα δεν θα πεσει η τιμη διοτι μιλαμε για διαφορετικη κατηγορια ταμπλετ.Ειδωμεν.

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)