dimitrissa Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Το 4G (5120) είναι, όχι το 3G, οπότε όντως η τιμή είναι πολύ καλή. Όντως δεν το πρόσεξα.. Ακόμα καλύτερα δηλαδή.. Το ζηλεύω αυτό το χρώμα :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Σαν κάτοχος του συγκεκριμένου tablet απο crazy sundays του Νοεμβρίου αξίζει με χίλια η αγορά του!!! Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Κατέβασα την εφαρμογή swype (30 days free trial version) και ενώ η φωνητική πληκτρολόγηση που έχει είναι πάρα πολύ καλή (όπως και η πληκτρολόγηση swype) υστερεί πάρα πολύ στην αναγνώριση της χειρόγραφης γραφής σε σχέση με την μαμά εφαρμογή, οπότε δεν το συστήνω, καθώς δυσχεραίνει πολύ την χρήση του spen, αφού δεν αναγνωρίζει καθόλου καλά τον γραφικό χαρακτήρα (σε αντίθεση με το μαμίσιο που η αναγνώριση του γραφικού χαρακτήρα (και στα ελληνικά) είναι εντυπωσιακά καλή). Το έχω ξαναρωτήσει, αλλά δεν μπόρεσε κάποιος να απαντήσει, οπότε επανέρχομαι: Μήπως ξέρει κάποιος πώς συγχρονίζεται το aNote με το Evernote? Και εδώ αλλά και στο νετ διάβασα ότι (πλέον) συγχρονίζονται αλλά όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα το πώς (πουθενά το aNote δεν μου δίνει επιλογή sync). Πέρα από το επιλεκτικό share μιας σημείωσης με το Evernote, δεν βρήκα κάτι άλλο (αλλά αυτό δεν είναι φυσικά συγχρονισμός). Θεωρώ ότι το aNοte είναι πάρα πολύ καλό organizer, αλλά χωρίς την δυνατότητα συγχρονισμού με το Evernote χάνει πολύ σε χρηστικότητα (καθώς το Evernote το έχω και στο pc και στο τηλέφωνό μου οπότε οι σημειώσεις που κρατάω στο aNote αν γινόταν ο συγχρονισμός, θα ήταν πάντα προσβάσιμες). Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδια,απλως να σας πληροφορησω οτι χτες το βραδυ ελαβα την 4.2 ΟΤΑ upgrade. Ειναι περιπου 600-700 mb Εχω το απλο wifi ταμπλετακι. Εχει γινει σιγουρα πιο γρηγορο και εχουν προστεθει καναδυο εικονιδια ακομη (οπως το screen mirroring) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδια,απλως να σας πληροφορησω οτι χτες το βραδυ ελαβα την 4.2 ΟΤΑ upgrade. Ειναι περιπου 600-700 mb Εχω το απλο wifi ταμπλετακι. Εχει γινει σιγουρα πιο γρηγορο και εχουν προστεθει καναδυο εικονιδια ακομη (οπως το screen mirroring) Απο ποια χώρα είναι το δικό σου; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ελλαδα - αγορασμενο τον Αυγουστο απο birdphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ελλαδα - αγορασμενο τον Αυγουστο απο birdphone Δεν νομίζω ότι είναι ελληνικό.Δηλαδή δεν έχει ελληνική ρομ. Κατέβασε αυτό και πες μας. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krikelis Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 χτες το βραδυ ελαβα και γω επιτελους τα 664mb του 4.2.2 απο γερμανια μερια καθοτι vnp.gr καταστημα.πρωτες εντυπωσεις:πιο φωτεινο,αλλαγη του browser ,στην αρχικη εικονα 5 σελιδες απο 7 που ειχε πριν με home σελιδα την τριτη,στο μενου λιγο αχταρμας οι εφαρμογες,οχι τακτοποιημενες,ανακατες,ομως η σελιδα του κακου μας του καιρου χαθηκε.κατεβασα το android weather αλλ δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να εχω την εικονα που ειχα πριν που καλυπτε ολοκληρη σελιδα η εφαρμογη.α και κατι τελευταιο.ως κλασσικος γνησιος γκρινιαρης ελληνας μια καταγγελια.εσεις εκει στην samsung,ποτε θα παρουμε την 4.3 ρεεεεεεεεε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εγώ το ήξερα ότι ήταν Γαλλικό αλλά κατέβασα την εφαρμογή που λέει ο φίλος, για να δω και της υπόλοιπες πληροφορίες. Διαπίστωσα λοιπόν ότι δεν έχει imei !!!! Μήπως μπορεί να δει και κάποιος άλλος αν έχει imei, η μόνο τα κινητά έχουν? Κι εγώ γαλλικό, χωρίς imei στην εφαρμογή αλλά ούτε στη συσκευασία, ούτε στην απόδειξη, μόνο σειριακό αριθμό. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Κι εγώ γαλλικό, χωρίς imei στην εφαρμογή αλλά ούτε στη συσκευασία, ούτε στην απόδειξη, μόνο σειριακό αριθμό. :confused: Τα wifi only, δεν εχουν imei. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Εχω το 5100 απο τον Οκτώβριο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Αυτο που πραγματικά θελω σε μια μελλοντική αναβάθμιση, ειναι η υποστήριξη πολλαπλων προφιλ χρηστών. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Χτες ηρθε και σε μενα η αναβαθμιση. Τιποτα συνταρακτικο μεχρι τωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Χτες ηρθε και σε μενα η αναβαθμιση. Τιποτα συνταρακτικο μεχρι τωρα.... Βρε παιδιά ,τι συνταρακτικό να γίνει .Αφού το ταμπλετάκι φυσάει ήδη.Βάζει κάτω το Νοτε 3 .Δεν κολλάει ,δεν λαγκάρει, δεν μασάει.Φοβερό 3g σήμα .Ότι και να πω είναι λίγο. Πραγματικά ,σκέφτομαι ότι και να μου έλθει αναβάθμιση δεν θα την κάνω.ήδη έχω αποτσεκάρει και την επιλογη αυτόματη αναβάθμιση. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Βρε παιδιά ,τι συνταρακτικό να γίνει .Αφού το ταμπλετάκι φυσάει ήδη.Βάζει κάτω το Νοτε 3 .Δεν κολλάει ,δεν λαγκάρει, δεν μασάει.Φοβερό 3g σήμα .Ότι και να πω είναι λίγο. Πραγματικά ,σκέφτομαι ότι και να μου έλθει αναβάθμιση δεν θα την κάνω.ήδη έχω αποτσεκάρει και την επιλογη αυτόματη αναβάθμιση. Εχεις και note 3;συμφωνω μαζι σου οτι ειναι πολυ καλο αλλα το note 3 δεν το βαζει κατω. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μήπως μπορεί κάποιος που πήρε την αναβάθμιση να πει αν του δίνει πλέον την δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών στην εξωτερική sd? Αν ναι, τότε την θέλω !!!!!!!!! (έχω ελληνικό) Αν όχι, τότε δεν βάζω τίποτα, μια χαρά είμαι όπως είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μήπως μπορεί κάποιος που πήρε την αναβάθμιση να πει αν του δίνει πλέον την δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών στην εξωτερική sd? Αν ναι, τότε την θέλω !!!!!!!!! (έχω ελληνικό) Αν όχι, τότε δεν βάζω τίποτα, μια χαρά είμαι όπως είμαι Ναι υπάρχει η δυνατότητα! Πάντως να την περάσετε μόλις έρθει, κάνει το tablet ακόμα καλύτερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδια εχει ακουστει αν θα παρει kit kat το ταμπλετακι? Εδωσα το νοτε3 και το σκεφτομαι Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Μάιο Ιούνιο ίσως Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδια εχει ακουστει αν θα παρει kit kat το ταμπλετακι? Εδωσα το νοτε3 και το σκεφτομαι Ξαναλέω. Τι να το κάνει;;;;. Το Νοτε 3 το χρειαζόταν. Αλλά θα ξαναρχίσω την ίδια κουβέντα, οπότε άστο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ξαναλέω. Τι να το κάνει;;;;. Το Νοτε 3 το χρειαζόταν. Αλλά θα ξαναρχίσω την ίδια κουβέντα, οπότε άστο. Δουλεύω το nexus 5 από προχθές κ αν και νόμιζα ότι το note 3 ήταν smooth, δυστυχώς τώρα κατάλαβα τι εστί smooth σε android! Θα ήθελα λοιπόν το επόμενο tablet που θα πάρω να έχει αυτή τη δυνατότητα για αναβάθμιση . Μάιο Ιούνιο ίσως Ευχαριστώ Κώστα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ναι υπάρχει η δυνατότητα! Πάντως να την περάσετε μόλις έρθει, κάνει το tablet ακόμα καλύτερο :) Σ'ευχαριστώ, τότε ανυπομονώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι την αγορά του note 8 θελω να σας ρωτήσω περιπου πόσο αυτονομία έχει με normal φωτηνοτητα 50-60% και σας έβγαλε κάποιο θέμα. Η μήπως πρεπει να περιμένω για το καινουργιο samsung galaxy pro 8.4 που απο ότι ακουσα θα ειναι περιπου 70-80 ευρώ πιο ακριβώς απο το note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι την αγορά του note 8 θελω να σας ρωτήσω περιπου πόσο αυτονομία έχει με normal φωτηνοτητα 50-60% και σας έβγαλε κάποιο θέμα. Η μήπως πρεπει να περιμένω για το καινουργιο samsung galaxy pro 8.4 που απο ότι ακουσα θα ειναι περιπου 70-80 ευρώ πιο ακριβώς απο το note 8 Το καινουργιο ονομαζεται galaxy tabpro 8.4 κσι ανηκει σε αλλη κατηγορια κσι οχι αυτη του note.Δεν εχει και spen. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Το γνωρίζω αλλά σκέφτομαι αν ειναι καλύτερα να περιμένω η να παω για το note 8 που ελπιζω με την έλευση του pro να πέσει λίγο η τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Το γνωρίζω αλλά σκέφτομαι αν ειναι καλύτερα να περιμένω η να παω για το note 8 που ελπιζω με την έλευση του pro να πέσει λίγο η τιμή Λογικα δεν θα πεσει η τιμη διοτι μιλαμε για διαφορετικη κατηγορια ταμπλετ.Ειδωμεν. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts