Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@dimitrissa ξέρεις & γιατί, σε αρκετές περιπτώσεις, όταν κανεις Snote δε σου δίνει τη δυνατότητα να ηχογραφήσεις?

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρατηρώ σε κάποια παιχνίδια οτι δεν τρέχουν καλά και ξενερώνω μ αυτό το γεγονός. Στο Note II τρέχουν άψογα!!!

ΠΧ angry birds go , plants vs zombies 2 και castle clash .. Δε ξέρω τι φταίει ..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παρατηρώ σε κάποια παιχνίδια οτι δεν τρέχουν καλά και ξενερώνω μ αυτό το γεγονός. Στο Note II τρέχουν άψογα!!!

ΠΧ angry birds go , plants vs zombies 2 και castle clash .. Δε ξέρω τι φταίει ..

Τι εννοείς δεν τρέχουν καλά;

Όσα έχω τρέξει είναι τέλεια...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Τι εννοείς δεν τρέχουν καλά;

Όσα έχω τρέξει είναι τέλεια...

Δεν ειναι smooth . Έχουν λαγκ , εμφανή .. Βάζω το ιδιο game σε note II και 8 και στο κινητο τρέχει πολύ καλύτερα ( έχοντας το ιδιο hw)

Αυτό βέβαια συμβαίνει μόνο στα παιχνίδια που αναφέρω.. Δεν είναι σίγουρα θεμα hw αφου στο note II τρέχουν άψογα!

Ορίστε τα παιχνίδια που παίζω, τα οποία είναι όλα πολύ βαριά. https://www.dropbox.com/s/sbiq1ten06wp4aj/2014-01-06%2000.41.29.png ειδικά το modern combat 4 αλλά δεν παρατηρώ κανένα πρόβλημα σε κάποιο απο αυτά..το να μην κολλάει σε βαριά παιχνίδια αλλά να κολλάει σε angry birds λίγο παράξενο.

Δεν ειναι smooth . Έχουν λαγκ , εμφανή .. Βάζω το ιδιο game σε note II και 8 και στο κινητο τρέχει πολύ καλύτερα ( έχοντας το ιδιο hw)

Αυτό βέβαια συμβαίνει μόνο στα παιχνίδια που αναφέρω.. Δεν είναι σίγουρα θεμα hw αφου στο note II τρέχουν άψογα!

Αν θυμάμαι καλά φλασαρισες ρομ. Έκανες wipe ;. Αν οχι, κάνε και στησε τη ρομ από την αρχή.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Αν θυμάμαι καλά φλασαρισες ρομ. Έκανες wipe ;. Αν οχι, κάνε και στησε τη ρομ από την αρχή.

Εκανα wipe ναι. Lag δεν υπάρχει. Τώρα αυτά γιατι δεν τρέχουν καλά, άγνωστο.

69 λεπτά το ezPDF στο μάρκετ.. Νομίζω είναι το καλύτερο :)

Παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι θελω να αγορασω το note8.0 αλλα το 3g για δωρο στον κουμπαρο μου σε γενικες γραμμες μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του ευχαριστω

Ειμαι μεταξυ το samsung tab 3 8.0

samsung note 8.0

lg g pad 8.3

nexus 7 2013 edition

Παίδες όσοι έχετε ρουτάρει το tablet, με CF-Auto-Root το κάνατε;
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Στο συνολικό χώρο, μου εμφανίζει γύρω στα 10 gb.. Δεν θα έπρεπε να ήταν 13 περίπου;

εχω παρει την original θηκη σε ολα τα χρωματα απο εδω

http://dx-box.com/samsung-ef-bn510bwegww-flip-book-cover-case-galaxy-note-8-0-n5100.html

μονο με 10,06 euro Free Shipping

με 50 euro που εδωσες επαιρνες 5 σε οτι χρωμα θες. ειναι original samsung kai για να μαθετε να ξεχωριζετε φαινεται απο τον κωδικο προιοντος samsung

Samsung EF-BN510BWEGWW.

και στο εσωτερικο της υπαρχει αναγλυφο Designed by Samsung .

χρονος παραδοσης 10-20 μερες χωρις κανενα προβλημα δεν μου εχει χαθει ποτε τιποτα

Ευχαριστώ για την πρόταση, παρήγγειλα και εγώ την θήκη που πρότεινες στις 22/12/2013 και την παρέλαβα σήμερα

Μύρων

Ορίστε μια ιδέα από το πως έχω φτιάξει τη noteαρα μου :)

Καλό μεσημέρι και καλή χρονιά. Στην τελευταία οθόνη φίλε μου, ημερολόγιο και ώρα με ημέρα ποια είναι;

Ευχαριστώ! Μόλις το πήρα και εγώ και θα ήθελα να βάλω αυτά...

Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

Καλό μεσημέρι και καλή χρονιά. Στην τελευταία οθόνη φίλε μου, ημερολόγιο και ώρα με ημέρα ποια είναι;

Ευχαριστώ! Μόλις το πήρα και εγώ και θα ήθελα να βάλω αυτά...

Καλή χρόνια,, καλορίζικο κιόλας!!

Απο uccw ξέρεις;; Είναι τα elegance και calendar απο uccw :)

Καλησπέρα και απο εμένα και καλή χρονια.

Νέος κάτοχος του note 8.0 και έχω κάποιες απορίες - θεματάκια.

Το πήρα μεταχειρισμένο και έχω τα έξής θέματα.

1) το snote με το που το ανοίγω κλείνει μόνο του και βγάζει οτι διακόπηκε.απο ότι είδα είναι συχό στη 4.2.2. Υπάρχει κάποια λύση?

Και 2) δεν συνδέεται με το kies.ούτε με την 2,6 έκδοση ούτε με την 3.

Τι μπορεί να φταίει??

Να σημειώσω οτι έχω κάνει haed reset αλλσ δεν άλλαξε κάτι.

Ευχαριστώ πολύ

καλησπέρα στην ομάδα και καλη χροναι είμαι κάτοχος του note 2 και σκέφτομαι την αγορα του note 8 3g λόγω οθόνης λειτουργεί σαν τηλέφωνο κανονικά? ευχαριστώ.

καλησπέρα στην ομάδα και καλη χροναι είμαι κάτοχος του note 2 και σκέφτομαι την αγορα του note 8 3g λόγω οθόνης λειτουργεί σαν τηλέφωνο κανονικά? ευχαριστώ.

Το 3G κανονικα φιλε μου

Θοδωρής

Καλημέρα. Επείδη πρόκειται σχετικά άμεσα να αγοράσω το συγκεκριμένο tablet απλά επειδή εργάζομαι με πολλά Pdf τα οποία πολλές φορές είναι βαριά αρχεία 2 χιλιάδες ακόμα και 6000 σελίδες , θα μπορέι να ανταποκριθεί να τα ανοίγει και να τα διαχειρίζεται απρόσκοπτα? Ρωτάω γιατί το playbook που έχω δεν μπορέι να τα ανοίξει. Ευχαριστώ
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Καλημέρα. Επείδη πρόκειται σχετικά άμεσα να αγοράσω το συγκεκριμένο tablet απλά επειδή εργάζομαι με πολλά Pdf τα οποία πολλές φορές είναι βαριά αρχεία 2 χιλιάδες ακόμα και 6000 σελίδες , θα μπορέι να ανταποκριθεί να τα ανοίγει και να τα διαχειρίζεται απρόσκοπτα? Ρωτάω γιατί το playbook που έχω δεν μπορέι να τα ανοίξει. Ευχαριστώ

Εξαρτάται και απο το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιείς. Εχω δουλέψει βιβλία μέχρι 1000 σελίδες. Δεν ξέρω για παραπάνω αν θες ανέβασε κάπου ενα τέτοιο αρχείο να το δοκιμάσω και θα σου πω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εξαρτάται και απο το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιείς. Εχω δουλέψει βιβλία μέχρι 1000 σελίδες. Δεν ξέρω για παραπάνω αν θες ανέβασε κάπου ενα τέτοιο αρχείο να το δοκιμάσω και θα σου πω.

Εκτός του ότι το αρχέιο Pdf είναι σχετικά μεγάλο 250 mb δυστυχώς δεν μπορώ να το ανεβάσω λόγω και καλά είναι της δουλειάς δεδομένα που δεν μπορούν να τα κάνουμε share (δεν είναι κλειδωμένο βέβαια) :mad::cry:

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!

BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Εκτός του ότι το αρχέιο Pdf είναι σχετικά μεγάλο 250 mb δυστυχώς δεν μπορώ να το ανεβάσω λόγω και καλά είναι της δουλειάς δεδομένα που δεν μπορούν να τα κάνουμε share (δεν είναι κλειδωμένο βέβαια) :mad::cry:

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!

Οκ καταλαβαίνω. Πρώτη φορά ακουω για τοσο μεγαλο αρχείο.

Πολύ φοβάμαι οτι θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γεια σας παιδιά,

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται συγχρονισμός (και αν ναι πώς) του aNote με το Evernote? Κάπου είχε αναφερθεί ότι πλέον γίνεται, δεν βρίσκω όμως τον τρόπο.

Γιατί αν το aNote δεν συγχρονίζει, τότε χάνει μεγάλο μέρος της χρησιμότητάς του, καθώς δεν κουβαλάω το tablet όλη μέρα και σε κάθε περίπτωση είναι πολύ χρήσιμο να κρατάς μια σημείωση και να την βλέπεις και αλλού (pc, τηλ. κλπ), ενώ αντίθετα δεν μπορείς να κρατάς σημειώσεις σε πολλά σημειωματάρια, καθώς έτσι θα χάσεις την μπάλα με το πού έχεις σημειώσει τι.

Ευχαριστώ

Οκ καταλαβαίνω. Πρώτη φορά ακουω για τοσο μεγαλο αρχείο.

Πολύ φοβάμαι οτι θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί.

Το δοκίμασα στο S4 και το ανοίγει σφαίρα! :) Εικάζω άρα και στο note 8.0;)

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)