Red_Dawn Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Κι εγω εχω γίνει γραφικός, προσπαθώντας να πέισω οτι και το s4 9505 ειναι απροβλημάτιστο. Οταν ομως αρχίζουν τα root, χωρίς να έχουν τις στοιχειώδεις γνώσεις, τοτε ναι, αρχίζουν τα προβλήματα. Οσο για το note 8, το μοντέλο του 2014 σίγουρα θα χει την αναλυση το νεου 10.1 . Η τωρινή οθόνη ειναι στιγμές που με χαλάει. Δεν ξέρω εαν εθίστηκα στην super amoled του S4, πάντως οτιδήποτε λιγότερο, με ξενίζει. Να πω τη γνωμη μου πανω στο θεμα των υψηλών αναλυσεων Αναλυσεις 2048 x 1536 σε ταμπλετα 8” ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ. Τα ανθρωπινα ματια ΔΕΝ βλεπουν σε συνηθη χρηση τοσο πυκνη αναλυση σε τοσο μικρη διασταση (8”). Φυσικα το ιδιο ισχυει κατα μειζονα λογο σε οτιδηποτε μικροτερο (smartphone, phablet κλπ) αλλα και στις 10ιντσες ταμπλετες. Οποιος ισχυριζεται το αντιθετο, οτι δλδ βλεπει διαφορά, απλα ΝΟΜΙΖΕΙ οτι βλεπει παραπανω αναλυση (εκτος κι αν κανει καμμια δεκαρια ζουμ -κ οχι 1-2 που κανουμε στο συνηθες browsing- οποτε τα παραπανω πιξελς κανουν διαφορά ή αν ειναι κατω των 18 ετών, οποτε και η ανθρωπινη οραση ειναι στο οξυτερο της). (Δειτε το σχετικο σχολιο μου και εδω http://tinyurl.com/otqu698, ονομα Βασιλης ). Οι ενστασεις σας οχι σε μενα αλλα στην επιστημη της Φυσιολογιας του ανθρωπινου ματιου και της ορασης. Μαρκετιστικα κολπα για ανυποψιαστους καταναλωτες, για να το πoυμε απλα, ειναι οι υπερυψηλές αναλυσεις ή αλλοιως δουλεια να ‘χει η CPU να κανει αφου την αναβαθμιζουμε καθε φορά με ισχυροτερη (εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο ο φιλος Te_salat παραπανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Να πω τη γνωμη μου πανω στο θεμα των υψηλών αναλυσεων Αναλυσεις 2048 x 1536 σε ταμπλετα 8” ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ. Τα ανθρωπινα ματια ΔΕΝ βλεπουν σε συνηθη χρηση τοσο πυκνη αναλυση σε τοσο μικρη διασταση (8”). Φυσικα το ιδιο ισχυει κατα μειζονα λογο σε οτιδηποτε μικροτερο (smartphone, phablet κλπ) αλλα και στις 10ιντσες ταμπλετες. Οποιος ισχυριζεται το αντιθετο, οτι δλδ βλεπει διαφορά, απλα ΝΟΜΙΖΕΙ οτι βλεπει παραπανω αναλυση (εκτος κι αν κανει καμμια δεκαρια ζουμ -κ οχι 1-2 που κανουμε στο συνηθες browsing- οποτε τα παραπανω πιξελς κανουν διαφορά ή αν ειναι κατω των 18 ετών, οποτε και η ανθρωπινη οραση ειναι στο οξυτερο της). (Δειτε το σχετικο σχολιο μου και εδω http://tinyurl.com/otqu698, ονομα Βασιλης ). Οι ενστασεις σας οχι σε μενα αλλα στην επιστημη της Φυσιολογιας του ανθρωπινου ματιου και της ορασης. Μαρκετιστικα κολπα για ανυποψιαστους καταναλωτες, για να το πoυμε απλα, ειναι οι υπερυψηλές αναλυσεις ή αλλοιως δουλεια να ‘χει η CPU να κανει αφου την αναβαθμιζουμε καθε φορά με ισχυροτερη (εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο ο φιλος Te_salat παραπανω) Αυτό ακριβώς που λέει ο Red_Dawn. Μεγαλύτερη ανάλυση από ότι το μάτι βλέπει διαφορά είναι όχι μόνο άχρηστη αλλά και επιζήμια, αφού CPU και GPU αναλώνονται σε pixels που ο χρήστης ποτέ δε θα δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Θα διαφωνήσω παιδιά.Η διαφορά s4 με note 8 ειναι εμφανέστατη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Η μικρότερη ανάλυση της οθόνης δεν μ ενοχλεί καθόλου. Δεν σκοπεύω να παω σε FHD tablet, μέχρι να υπάρξουν κατάλληλοι επεξεργαστές για τέτοιες οθόνες που δεν κάνουν τις συσκευές να ανεβάζουν θερμοκρασία στα ύψη. Ειδικά αποκλείω συσκευές της samsung με snapdragon. Δεν ξέρω πως τα πανε στις ναυαρχίδες άλλων εταιριών, αλλά στα Samsung υπάρχει πρόβλημα. Eκει που ήμουν έτοιμος να κάνω τη μετάβαση για το ΝΟΤΕ 3 άλλαξα γνώμη βλέποντας τοση γκρίνια για το πρόβλημα της υπερθέρμανσης και αποφάσισα να παραμείνω με το ΝΟΤΕ 2 μέχρι να διευθετηθεί το πρόβλημο (αν τελικά είναι εφικτό να μαζευθεί) σε επόμενες παρτίδες. Τόσα παράπονα μαζεμένα δεν έιχαν αθροιστικά τα threads του ΝΟΤΕ1 + ΝΟΤΕ 2 μαζί στα χιλιάδες posts τους. Kαι πράγματι η μικρότερη ανάλυση της οθόνης δεν είναι καθόλου ενοχλητική ούτε και για εμένα. Τόσο στο ΝΟΤΕ2 οσο και στο ΝΟΤΕ8 η συμβίωση μου μαζί τους ηταν και παραμένει απολαυστική και δεν σκοπεύω να το ρισκάρω ούτε στο ελάχιστο πηγαίνοντας σε συσκευές που παρουσιάζουν τόσο μεγάλα ποσοστά αστοχίας υλικού. Μια δυσάρεστη έκπληξη προς παρόν το απρόσεκτο αυτό release απο τη samsung για μια σειρά συσκευών που όλοι θαυμάζαμε εως σήμερα για την άριστη υλοποιησή τους. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Θα διαφωνήσω παιδιά.Η διαφορά s4 με note 8 ειναι εμφανέστατη!!!! Συγκρινεις ανομοια πραγματα. Η ιδια εικονα σε ιδια αναλυση οθονης σε δυο συσκευες διαφορετικου μεγεθους (5'' και 8'') ειναι σαφεστατο οτι δειχνει καλυτερη στη μικροτερη οθονη, γιατι απλα οι γραμμες αναλυσης στριμωχνονται σε μικροτερο μεγεθος οθονης, αρα ειναι πιο κοντα και δινουν την αισθηση πιο συμπαγους κ καθαρης εικονας. Άλλο λοιπον αυτο που λες εσυ και αλλο αυτο που ειπα εγω, οτι δλδ (να το ξαναπω αλλοιως) αν εχεις δυο κινητα 5'' και το ενα εχει αναλυση 720 γρ και το αλλο 1080 γρ. θα εχεις υποκειμενικα την ΙΔΙΑ ποιοτητα εικονας γιατι απο ενα σημειο αναλυσης και πανω οι γραμμες ειναι τοσο συμπιεσμενες στο μικρο μεγεθος οθονης που το ανθρωπινο ματι ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ τη διαφορά. Σου ειναι δυσκολο ισως να το παραδεχτεις αλλα αν το μελετησεις θα δεις οτι ετσι ειναι. Νομιζεις οτι βλεπεις διαφορά :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Θα διαφωνήσω παιδιά.Η διαφορά s4 με note 8 ειναι εμφανέστατη!!!! Η διαφορά είναι μεγάλη. Ακόμα και στο ativ tab 3 με την ανάλυση των 1366Χ768 στις 10 ίντσες και παρά το άριστο clear type των windows η διαφορά είναι σημαντική από την full hd του duo 13 μου. Αλλά την ανέχομαι γιατί απλά δεν υπάρχει wacom full hd στις διαστάσεις και βάρος του tab με πληρες λειτουργικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Συγκρινεις ανομοια πραγματα. Η ιδια εικονα σε ιδια αναλυση οθονης σε δυο συσκευες διαφορετικου μεγεθους (5'' και 8'') ειναι σαφεστατο οτι δειχνει καλυτερη στη μικροτερη οθονη, γιατι απλα οι γραμμες αναλυσης στριμωχνονται σε μικροτερο μεγεθος οθονης, αρα ειναι πιο κοντα και δινουν την αισθηση πιο συμπαγους κ καθαρης εικονας. Άλλο λοιπον αυτο που λες εσυ και αλλο αυτο που ειπα εγω, οτι δλδ (να το ξαναπω αλλοιως) αν εχεις δυο κινητα 5'' και το ενα εχει αναλυση 720 γρ και το αλλο 1080 γρ. θα εχεις υποκειμενικα την ΙΔΙΑ ποιοτητα εικονας γιατι απο ενα σημειο αναλυσης και πανω οι γραμμες ειναι τοσο συμπιεσμενες στο μικρο μεγεθος οθονης που το ανθρωπινο ματι ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ τη διαφορά. Σου ειναι δυσκολο ισως να το παραδεχτεις αλλα αν το μελετησεις θα δεις οτι ετσι ειναι. Νομιζεις οτι βλεπεις διαφορά :rolleyes: Δεν μου είναι δυσκολο να παραδεχτώ τίποτα. Σου λέω απλα τι βλέπω!!Αυτη τη στιγμη έχω μπροστα μου S2,S3,S4, Note 8..... αφηνω τα αλλα στην ακρη και πιάνω S3,S4 που έχουν το ιδιο μέγεθος αλλα διαφορετικη αναλυση. S3(1280 *720) S4 (1920*1080)...Σε πληροφορώ η διαφορά ειναι τεράστια!! Α και κάτι αλλο, το note 8 εχει αναλυση 1280*800 αρα σε συγκριση με το S4 δεν εχουν διαφορα μονο στις ιντσες αλλα και στην αναλυση Edited October 25, 2013 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ανάλυση 1080p σε οθόνη κινητού είναι απλά ανοησία, (για να μη πω τίποτα χείροτερο). Για μένα οποίος πήγε από S3 σε S4 απλά έδωσε τσάμπα λεφτά. Αλλά ΟΚ υποθέτω αν κάποιος έχει λεφτά για κάψιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδιά διαφορά υπάρχει αλλά δεν μ ενδιαφέρει γιατί η οθόνη του note 8 είναι πολύ καλή. Μεταφέρω πάντα τις φώτο από το S4 στο Note 8 και δείχνουν υπέροχα. Για μενα Samsung σημαίνει Exynos. Οτιδήποτε αλλο δεν κολλάει γιατί ίσως η Samsung δεν έχει καταφέρει να το προσαρμόσει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδιά διαφορά υπάρχει αλλά δεν μ ενδιαφέρει γιατί η οθόνη του note 8 είναι πολύ καλή. Μεταφέρω πάντα τις φώτο από το S4 στο Note 8 και δείχνουν υπέροχα. Για μενα Samsung σημαίνει Exynos. Οτιδήποτε αλλο δεν κολλάει γιατί ίσως η Samsung δεν έχει καταφέρει να το προσαρμόσει. Και τον snap 800 του νότε 3 άψογα τον προσάρμοσε Κώστα. Τόσο καλά, που για πρώτη φορά μετά από καμία δεκαετία θα μείνω για ενα χρόνο με την ίδια συσκευή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Και τον snap 800 του νότε 3 άψογα τον προσάρμοσε Κώστα. Τόσο καλά, που για πρώτη φορά μετά από καμία δεκαετία θα μείνω για ενα χρόνο με την ίδια συσκευή ... Βαγγέλη, επιμένω ότι παρότι το Νοτε 3 πετάει, οι browser ζορίζονται εμφανώς. Αν κάνεις γρήγορο scrolling σε μεγάλο ζουμ βλέπεις σκαλωτό scrolling και την άκρη της σελίδας να ζωγραφίζεται μπροστά σου. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εγώ με τόσα που διαβάζω δεν ξέρω τι ισχύει στην πραγματικότητα. Ειδικά με την θερμοκρασια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Βαγγέλη, επιμένω ότι παρότι το Νοτε 3 πετάει, οι browser ζορίζονται εμφανώς. Αν κάνεις γρήγορο scrolling σε μεγάλο ζουμ βλέπεις σκαλωτό scrolling και την άκρη της σελίδας να ζωγραφίζεται μπροστά σου. Με τι browser εισαι; με dolphin+jetpack η συμπεριφορά είναι εξαιρετική και στα ίδια επιπεδα με το 2. Έλα σε prive γιατί είμαστε εκτός ... ειδικά με τη θερμοκρασία κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Με τι browser εισαι; με dolphin+jetpack η συμπεριφορά είναι εξαιρετική και στα ίδια επιπεδα με το 2. Έλα σε prive γιατί είμαστε εκτός ... ειδικά με τη θερμοκρασία κανένα πρόβλημα... Τελικά το jetpack έκανε τη διαφορά αλλά στο Νοτε 8 δεν το χρειάζεσαι για να είσαι απόλυτα smooth. Thanks Vagelis. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Android 4.3 εμείς λογικά Θα πάρουμε σωστά? Φυσικά εγω ακόμα δεν πηρα 4.2,άλλα κουβέντα να γινεται. Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Android 4.3 εμείς λογικά Θα πάρουμε σωστά? Φυσικά εγω ακόμα δεν πηρα 4.2,άλλα κουβέντα να γινεται. Με τον καινουριο χρόνο υποθέτω...η 4.3 στο 8'' θα αξίζει μονο εαν συμπεριλαμβάνει τα κολπάκια του note 3...ετσι κι αλλιως η συσκευη τρεχει αψογα, οπότε δεν με αγχωνει ιδιαιτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Με τον καινουριο χρόνο υποθέτω...η 4.3 στο 8'' θα αξίζει μονο εαν συμπεριλαμβάνει τα κολπάκια του note 3...ετσι κι αλλιως η συσκευη τρεχει αψογα, οπότε δεν με αγχωνει ιδιαιτερα. Αν μας τα δώσουν, δεν θα έχουμε λόγο να πάρουμε το ποιο νέο μοντέλο όταν βγει. Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Αν μας τα δώσουν, δεν θα έχουμε λόγο να πάρουμε το ποιο νέο μοντέλο όταν βγει. Έτσι ακριβώς. Αν δοθούν, θα δοθούν πολύ αργότερα για να υπάρχει λόγος να αγοράσουμε το Νοτε 8 2014 edition. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Δεν με απασχολεί και τόσο η αναβάθμιση. Το Ν8 2014 θα κυκλοφορήσει το Πάσχα. Λογικά θα κυκλοφορήσει με την 4.3 όπως έγινε και πέρυσι που η νέα έκδοση κυκλοφόρησε με το S4 τέλος Απριλίου. Δυστυχώς τα tablets τις παίρνουν τελευταία. Συνεπώς πάμε για καλοκαίρι. Ιούνιο το νωρίτερο. Χθες έκανα τις εξής δοκιμές. Το πρωί συγκρινα το S4 octa μ ένα LG G2. Ο κάτοχος του είπε ότι κάποια tweaks το έχουν κάνει λίγο πιο αργό. Όμως στα benchmarks πέταγε. Στην πράξη το octa ήταν πιο γρήγορο στο άνοιγμα κοινών εφαρμογών (Dialer, sms, calendar, κλπ) και στο browsing με 4/5 sites. Το βράδυ έκανα το ίδιο μεταξύ note 8 και S4 octa. Πήγαιναν ακριβώς το ίδιο σε όλα. Το Ν8 2014 με την super ανάλυση δεν θα είναι πιο γρήγορο. Ίσως να είναι και πιο αργό. Για μένα δεν τίθεται θέμα να το αγοράσω. Μετά από κάνα χρόνο και βλέπουμε. Ειδικά αν έχει snapdragon με τίποτα ούτε σ ενα χρόνο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εγώ έκανα το ίδιο τεστ με Νοτε 3 και Νοτε 8. Υπάρχουν εννοείται διαφορές στο άνοιγμα εφαρμογών αλλά ελάχιστες. Στο Νοτε 3 δεν υπάρχει καθόλου το λαγκ στον dialer και στη συλλογή. Στο browsing είναι σχεδόν ισάξια με το Νοτε 3 να κάνει σκαλωματα σε μεγάλο ζουμ και γρήγορο σκρολινγκ, με την εξαίρεση του Dolphin μαζί με το jetpack. ( Νάσαι καλά Βαγγέλη). Και σε εμένα η επιλογή του νέου Νοτε 8 θα γίνει μόνο για την τρέλα που κουβαλάω και για κανένα άλλο λόγο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εχω γίνει πολύ πρακτικός τώρα τελευταία. Δεν ανέχομαι συσκευές με το παραμικρό θέμα. Οπότε μιας κι έχω τώρα τον καλύτερο συνδυασμό από άποψη λειτουργικοτητας δεν τον αλλάζω αν δεν είμαι σίγουρος. Χθες έκανα μπροστά στον συμφορουμιτη με το G2, 4 απανωτά τεστ antutu. H θερμοκρασία στο octa μου έφτασε μέχρι 49°. Στο δε τελευταίο τεστ ανέβηκε το score. Με ποια λογική θα αγοράσω κάτι που μπορεί να είναι πιο γρήγορο αλλά πιάνει 70αρια. Θέλω ισορροπημένη λειτουργία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 (edited) Μεχρι το φλεβάρη στην παρουσιαση του νεου note 8, οι επεξεργαστές θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές ανάλυσης οθόνες(ελπίζω), ήδη με τον snap 800 οι διαφορές είναι μεγάλες σε σχεση με τον 600. Πάντως, παρ οτι δεν έχω κανένα θέμα με το S4, η απόκριση στο note 8 είναι λίγο καλύτερη. Edited October 27, 2013 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjLOuis Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 αλλος ενας ευτυχισμενος κατοχος του n8 το εχω 2 μηνες και δεν 3εκολλαω με τιποτα,εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο προγραμμα η κατι αλλο το οποιο το βελτιωνει ακομη περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Η κάμερα του ειναι μια χαρά γι αυτά που την χρειαζόμαστε. http://img571.imageshack.us/img571/6458/5u75.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSR600 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Παρελαβα απο το ebay αυτον τον ανταπτορα:MHL Micro to HDMI Adapter For Samsung Galaxy Note 8.0 N5100 http://www.ebay.com/itm/251313651807?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Μόλις τον συνδεσα σήμερα για πρώτη φορά στο note 8 3g μου έκανε το εξης: Με το που το συνδεσα εμφανίστηκε στην οθόνη hdmi cable connected και φόρτιζε επίσης (έκανε και τον χαρακτηριστικο ήχο) και η τηλεόρασή αναβόσβηνε μέχρι που σταμάτησε και έδειξε κανονικά. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα τίποτα......μαύρη οθόνη στην τηλεόραση και τίποτε άλλο, ούτε ένδειξη φόρτισης ούτε τίποτα. Τσέκαρα τον φορτιστή και δουλεύει κανονικά. Τι στο καλό ούτε ένα λεπτό δεν άντεξε??Εχει δοκιμασει κανεις καποιον που σιγουρα δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts