zedzeus Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Τελικά, τρεις έχουμε Black-Brown εδώ μέσα; Πάντως, τέσσερεις είμαστε σίγουρα... Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Πάντως, τέσσερεις είμαστε σίγουρα... Δεν έχει προβλήματα το ταμπλετ και ασχολούμαστε με τα χρώματα και τα αρώματα. Νοτε και ξερό ψωμί παιδιά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 @DimitrisAndNiki μας λες φιλε ποια θηκη παραγγειλες μπας και γλιτωσουμε το 40αρι της original.... Αν εχεις δωσε το link.. Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) White ειναι το δικό μου, αλλα μπερδευει η dark grey θηκη:p ...αφου ειναι μονιμως εκει μεσα δεν φαίνεται καθολου ασπρίλα, οχι οτι με χαλάει αλλα είναι σαν μην εχω white. Έχεις δίκιο, μέσα στην θήκη δεν έχει διαφορά. Το ''άσχημο'' στο λευκό είναι η πλάτη του λόγω μεγέθους. Η θήκη είναι πολύ ωραία της samy, αλλά αν είχα το bb, θα κυκλοφορούσε ''γυμνό'' edit: Όταν το είχα αγοράσει, μετά από 2-3 ημέρες είδα το bb σε αυτό το βιντεάκι και είχα πάθει πλάκα. Edited October 20, 2013 by Jig edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Έχεις δίκιο, μέσα στην θήκη δεν έχει διαφορά. Το ''άσχημο'' στο λευκό είναι η πλάτη του λόγω μεγέθους. Η θήκη είναι πολύ ωραία της samy, αλλά αν είχα το bb, θα κυκλοφορούσε ''γυμνό'' edit: Όταν το είχα αγοράσει, μετά από 2-3 ημέρες είδα το bb σε αυτό το βιντεάκι και είχα πάθει πλάκα. Η θηκη δίνει πιάσιμο, δεν γλιστράει και ειναι εξαιρετικό σταντ. Επίσης η πίσω επιφάνεια της ειναι απο καλής ποιότητας πλαστικό και το κάνει ακομα πιο όμορφο. Δεν δινει όγκο και πιάνει μόνο στις γωνίες. Χωρίς θήκη θα αναγκαστεί κάποιος να βάλει screen protector και να προσέχει που το ακουμπάει. Ειδικά αν γίνεται επαγγελματική χρήση και το μεταφέρεις παντού, κάποια στιγμή θα πέσει η θα γρατσουνιστεί. Το S4 το εχω πλέον με μεταλλικό bumper απο σκληρό αλουμίνιο και ειναι το κατι άλλο. Εδώ όμως μου χρειάζεται η θήκη στο διάβασμα η όταν παρακολουθώ βίντεο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Το Νοτε 8 είναι η πρώτη συσκευή που έβαλα screen protector παρότι φανατικός πολέμιος παλαιότερα. Η θήκη που έχω με κούρασε. Τώρα το βάζω σε μπουφάν ή τσαντάκι πιο άνετα. Μάλλον το ίδιο θα κάνω και στο επερχόμενο Νοτε 3. Κινητό δεν μου έχει πέσει ποτέ γιατί έχω πάντα υφασμάτινα παντελόνια ή σακάκια με μεγάλες τσέπες. Επίσης μιλάω μόνο με bluetooth. Αν μου έρθει και το Sony SmartWatch θα το βγαζω μόνο για browsing.. Edit Η μπαταρία σαν κινητό τηλέφωνο είναι μια χαρά. Καλύτερη από το ΝΟΤΕ2 στην ίδια χρήση. Με 30 %στο τέλος της ημέρας, πάνω από 6 ώρες οθόνης, πάνω από μια ώρα ομιλία και wifi μόνιμα ανοικτό. Edited October 20, 2013 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 @DimitrisAndNiki μας λες φιλε ποια θηκη παραγγειλες μπας και γλιτωσουμε το 40αρι της original.... Αν εχεις δωσε το link.. Ασε να την τεστάρω 2-3 μέρες και θα σε ενημερώσω αν όλα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν καλά :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Με την απόδοση της μπαταρίας είμαι και εγώ πολύ ικανοποιημενος.πλησιαζει την απόδοση του note 2 και αν σκεφτεί κανείς ότι έχει τεράστια οθόνη σε σχέση με το note 2 τότε τι άλλο να ζητήσει κανείς. Είμαι μάλιστα μόλις στην δεύτερή φόρτιση. Να προσθέσω επίσης ότι είναι γερμανικό με όλα τα update. 4.2.2 δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Η κατανάλωση της οθόνης με νορμάλ χρηση ειναι 13% ανα ωρα. Αρα βγάζει ανετα 7.5 ώρες συνεχόμενης χρήσης οθόνης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Το Νοτε 8 είναι η πρώτη συσκευή που έβαλα screen protector παρότι φανατικός πολέμιος παλαιότερα. Η θήκη που έχω με κούρασε. Τώρα το βάζω σε μπουφάν ή τσαντάκι πιο άνετα. Μάλλον το ίδιο θα κάνω και στο επερχόμενο Νοτε 3. Κινητό δεν μου έχει πέσει ποτέ γιατί έχω πάντα υφασμάτινα παντελόνια ή σακάκια με μεγάλες τσέπες. Επίσης μιλάω μόνο με bluetooth. Αν μου έρθει και το Sony SmartWatch θα το βγαζω μόνο για browsing.. Edit Η μπαταρία σαν κινητό τηλέφωνο είναι μια χαρά. Καλύτερη από το ΝΟΤΕ2 στην ίδια χρήση. Με 30 %στο τέλος της ημέρας, πάνω από 6 ώρες οθόνης, πάνω από μια ώρα ομιλία και wifi μόνιμα ανοικτό. Ερώτηση προς Βαγγέλη που ξέρω ότι το έχει. Από το Sony SmartWatch μπορείς να δεις κατευθείαν επαφές ή μόνο τις κλήσεις που έχεις κάνει; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ερώτηση προς Βαγγέλη που ξέρω ότι το έχει. Από το Sony SmartWatch μπορείς να δεις κατευθείαν επαφές ή μόνο τις κλήσεις που έχεις κάνει; Αντωνη καλημερα. Ναι, απο το ρολογακι μπορεις να δεις ιστορικο κλησεων, αγαπημενα, τηλεφωνικο καταλογο κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Αντωνη καλημερα. Ναι, απο το ρολογακι μπορεις να δεις ιστορικο κλησεων, αγαπημενα, τηλεφωνικο καταλογο κανονικα. Με το8 αρι το έχεις δοκιμάσει; Δουλεύει καλά και αξιόπιστα όπως με το Νοτε 3 ή υπάρχουν προβλήματα αποσυνδέσεων κλπ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmisk Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπέρα σε όλους, μετά από αρκετό διάβασμα στο νήμα κατέληξα οτι θα αγοράσω τελικά το NOTE 8. Καθώτι δεν είμαι κ πολύ γνώστης του αντικειμένου, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους κατόχους του NOTE 8. Πώς μπορώ να το συνδέσω στην τηλεόρασή μου για να βλέπω ταινίες? Όσοι μπουν στον κόπο να απαντήσουν θα ήθελα να βάλουν και κανένα link με αυτό που προτείνουν (καθώτι αρχάριος) . Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Με το8 αρι το έχεις δοκιμάσει; Δουλεύει καλά και αξιόπιστα όπως με το Νοτε 3 ή υπάρχουν προβλήματα αποσυνδέσεων κλπ; Το τελευταιο 8αρι που περασε απο τα χερια μου ηταν WiFi κι ετσι δε μπορεσα να το δοκιμασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πώς μπορώ να το συνδέσω στην τηλεόρασή μου για να βλέπω ταινίες? Ασύρματα, από την εφαρμογή βίντεο της συσκευής με το Screen mirroring Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Το τελευταιο 8αρι που περασε απο τα χερια μου ηταν WiFi κι ετσι δε μπορεσα να το δοκιμασω... Το σκότωσες και αυτό; :) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ασύρματα, από την εφαρμογή βίντεο της συσκευής με το Screen mirroring Όταν το έκανα με το Note 2 και με το S4 έβαζα την ταινία να παίξει στην τv με το Screen mirroring, έβγαινα από τον video player και πήγαινα στην home screen και η ταινία έπαιζε κανονικά στην τηλεόραση. Με το 8 όταν πατήσω home button, σταματά η ταινία να παίζει στην tv.. Τι να συμβαίνει..? Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Όταν το έκανα με το Note 2 και με το S4 έβαζα την ταινία να παίξει στην τv με το Screen mirroring, έβγαινα από τον video player και πήγαινα στην home screen και η ταινία έπαιζε κανονικά στην τηλεόραση. Με το 8 όταν πατήσω home button, σταματά η ταινία να παίζει στην tv.. Τι να συμβαίνει..? Το δοκίμασα σε 2 τηλεοράσεις στο σπίτι, η μια είναι σχετικα καινουρια, flat, επωνυμη, 50'' νομιζω αλλα δεν εντοπίζει τιποτα το screen mirroring...λιγη βοηθεια εαν ειναι ευκολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Το σκότωσες και αυτό; :) 269 τιμη αγορας, 260 τιμη πωλησης. Βαφτισε το όπως θες, τα 9 ευρω τα αξιζε με το παραπανω η εμπειρια του unboxing. Δυστυχως, μολις διαπιστωσα ακομα έναν από τους απειρους περιορισμους των android (+ios) tablets - δε μπορουσα να κανω στοιχειωδες copy-paste μιας σημείωσης με μορφοποιηση (όχι κατι ιδιαιτερο, με bold, italics κλπ) χωρις αυτή να χαθει στο evernote. Τη θεση του πηρε η δευτερη συσκευη της υπογραφης μου, που είναι τελειως άλλη ιστορια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Το δοκίμασα σε 2 τηλεοράσεις στο σπίτι, η μια είναι σχετικα καινουρια, flat, επωνυμη, 50'' νομιζω αλλα δεν εντοπίζει τιποτα το screen mirroring...λιγη βοηθεια εαν ειναι ευκολο.. Πρεπει σίγουρα και το τηλέφωνο και η tv σου να είναι ενωμένες στο ίδιο wireless access point... Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πρεπει σίγουρα και το τηλέφωνο και η tv σου να είναι ενωμένες στο ίδιο wireless access point... Δεν ειναι smart tv δυστυχως....απ οτι διαβασα γίνεται δουλεια και με αυτο http://www.cellphones.gr/p/2235/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Δεν ειναι smart tv δυστυχως....απ οτι διαβασα γίνεται δουλεια και με αυτο Γίνεται. Το έχω δοκιμασμένο... Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ευχαριστω για την απάντηση. Το μόνο που έχω να πω για την ταμπλέτα είναι οτι δεν προκειται να αγοράσω κατι αλλο περα απο note 8 στις επόμενες εκδοχές του...nexus 7? Υπερβολικά μικρο για ταμπλετα. Ipad mini? Εδω μόνο γελάμε. 10''(οποιασδήποτε εταιρίας)? Πολύ μεγάλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 64 GB sd διαβάζει; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 ο κατασκευαστης λεει οτι υποστηριζει οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts