nnik_1969 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Επιμένεις σε αυτό και το γράφεις παντού το ίδιο, για επαγγελματική χρήση και το μεγάλο ecxel. Ότι και να λες το iPad mini είναι φοβερό εργαλειάκι άσχετα που εγώ το βαρέθηκα(προς το παρόν) και πήρα το 8άρι. Είμαι περίεργος ποιος θα ανοίξει ένα τέτοιο ecxel να το επεξεργαστεί on the go σε αυτές τις ίντσες και πόσοι είναι αυτοί, χαχαχαχα edit: στο ότι το Ν8κταρι όμως είναι καλύτερο από το mini συμφωνούμε :) Επιμένει γιατί το χρησιμοποιεί έτσι ο άνθρωπος. Στο browsing και μονοπύρηνο επεξεργαστή να έχεις μια χαρά δουλεύει. Ή στο angry birds. :) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Επιμένεις σε αυτό και το γράφεις παντού το ίδιο, για επαγγελματική χρήση και το μεγάλο ecxel. Ότι και να λες το iPad mini είναι φοβερό εργαλειάκι άσχετα που εγώ το βαρέθηκα(προς το παρόν) και πήρα το 8άρι. Είμαι περίεργος ποιος θα ανοίξει ένα τέτοιο ecxel να το επεξεργαστεί on the go σε αυτές τις ίντσες και πόσοι είναι αυτοί, χαχαχαχα edit: στο ότι το Ν8κταρι όμως είναι καλύτερο από το mini συμφωνούμε :) Είχα το iPad 2 απο τον Μάιο του 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 που το έδωσα στην γυναίκα μου. Και πριν το iPad 1. Στο tablet δεν δημιουργεις αρχεία ούτε τα επεξεργάζεσαι. Τα ανοιγεις για να λάβεις πληροφορίες που περιέχουν και τις οποίες χρειαζεσαι on the go η ακόμα και σε χώρους εργασίας όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να κρατας laptop. Μπορείς να δεις με ανεση π.χ. τα υλικά που απαιτούνται για την παραγωγη ενος προϊόντος σε μια οθόνη 8 ιντσων. Πάρα πολλοί επαγγελματίες χρησιμοποιουν μεγαλα αρχεία excel στην δουλειά τους. Δεν μιλώ για λογιστές αλλά για όλων των ειδών επαγγελματίες. Είναι ενα εργαλείο που αν το γνωρίζεις μπορείς να οργανώσεις τα πάντα. Δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε το Excel εδώ οπότε ας το αφήσουμε. Δες πάντως στο βιντεακι της υπογραφής μου πόσο γρήγορα ανοίγει και σκρολαρει. Αν δεις το ίδιο αρχείο στο iPad θα κλαις. Και παντα χρησιμοποιόντας την ίδια εφαρμογή office. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Οπότε το πρόβλημα που έχεις είναι στα τεράστια αρχεία και στο 10ΜΒ excel, ok. Εγώ μιλάω βέβαια πάντα για το μεγάλο ποσοστό των χρηστών. Το δικό σου να είναι στο 4-5% και μάλλον λέω πολλά. Επειδή μίλησες παραπάνω για τα iPad σου Tο iPad mini είναι καλύτερο από το iPad 2 και το Note 8 καλύτερο από τα δυο προηγούμενα (εκτός της μπαταρίας) Επίσης μην ξεχνάμε το σημαντικό, το iPad 2 κυκλοφόρησε το '11 το iPad mini το '12 και το Note 8'' το '13 Nα πω και εγώ με την σειρά μου ότι έχουν περάσει όλα τα μοντέλα από τα χέρια μου και αυτή την στιγμή έχω το iPad 3/4G, iPad mini στο ''μωρό'' εδώ δίπλα και το 8άρι φυσικά Ανοιχτά μυαλά, όχι κολλημένα και όλα μια χαρά Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Οπότε το πρόβλημα που έχεις είναι στα τεράστια αρχεία και στο 10ΜΒ excel, ok. Εγώ μιλάω βέβαια πάντα για το μεγάλο ποσοστό των χρηστών. Το δικό σου να είναι στο 4-5% και μάλλον λέω πολλά. Επειδή μίλησες παραπάνω για τα iPad σου Tο iPad mini είναι καλύτερο από το iPad 2 και το Note 8 καλύτερο από τα δυο προηγούμενα (εκτός της μπαταρίας) Επίσης μην ξεχνάμε το σημαντικό, το iPad 2 κυκλοφόρησε το '11 το iPad mini το '12 και το Note 8'' το '13 Nα πω και εγώ με την σειρά μου ότι έχουν περάσει όλα τα μοντέλα από τα χέρια μου και αυτή την στιγμή έχω το iPad 3/4G, iPad mini στο ''μωρό'' εδώ δίπλα και το 8άρι φυσικά Ανοιχτά μυαλά, όχι κολλημένα και όλα μια χαρά Καθόλου κολλημένα μυαλά. Όταν μια συσκευή δεν κάνει στην δουλειά μου δεν την κραταω που να έχει διαμάντια. Όπως παραδεχομαι ότι στο gaming το iPad δεν παίζεται, έτσι λέω ότι το Note 8 είναι πολύ πιο πλήρες για κάποιον που θέλει επαγγελματική χρήση χωρίς τυποποιήσεις. Δεν είναι 4℅ όπως νομίζεις. Υπάρχουν δεκάδες κλάδοι που χρησιμοποιούν πλεον tablet για παρόμοιες εργασίες. Πολλοί συνεχίζουν με iPad γιατί δεν γνωρίζουν πόσα πραγματα παραπάνω μπορούν να κάνουν και με πολύ πιο άμεσο τρόπο. Συμφωνώ οτι ο περισσότερος κόσμος τα αγοράζει για να κάνει οτι και σ ενα smartphone αλλά με πολύ μεγαλύτερη άνεση. Η κορούλα μου παρόλο που έχει δικό της android tablet παίρνει το iPad της μητέρας της γιατί και καλύτερη εμπειρία χρήσης έχει αλλά και γιατί υπάρχουν άπειρες παιδικές εφαρμογές φοβερές σε ποιότητα. Στην περίπτωση μας εγώ μιλησα για συγκεκριμένη χρήση. Δεν μηδενισα το iPad. Δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί το έχω δουλέψει παρα πολύ απο τον καιρό που δεν είχε καν ελληνικό πληκτρολόγιο. Αυτο που υποστηριζω ειναι οτι αν κάποιος δεν χρειαζεται την χρηση που αναφέρομαι, δεν υπάρχει λόγος να πάει στο Note8. Υπάρχουν πολύ καλύτερα tablets. Edited September 3, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Τα 16Gb που έχει είναι υπερβολικά λίγα, το αναφέρωβάση της εμπ ειρίας μου με το S4, για αυτό η έκδοση 4.2.2 είναι μονόδρομος ώστε να μπορώ να στείλω τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, αλλά και το root για να περάσω το GO to SD που κά, νει την ίδια δουλειάακ όμακα λύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ανοιχτά μυαλά, όχι κολλημένα και όλα μια χαρά Δυστυχως, παιζουν πολλα κολλημενα μυαλα... Οταν εγραφα πως το tablet ειναι ο,τι καλυτερο, αλλα ξεκαθαριζα οτι για τις δικες μου αναγκες απλα θα εξυπηρετησει τους σκοπους ενος Filofax (και τελικα ουτε αυτο δεν εκανε οπως ηθελα) διαβαζα για κωλοτουμπες και λοιπες ομορφιες. Ας μην επεκταθουμε, δεν ειναι της παρουσης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εντάξει αυτό θα έγινε επειδή ξεκίνησες το θέμα, το έφτασες στα ύψη με τα καλύτερα λόγια και μετά το απαξίωσες. Δεν τρέχει τίποτα όμως, προχωράμε παρακάτω......οι εξελίξεις τρέχουν και άντε να τις προλάβουμε :) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Εντάξει αυτό θα έγινε επειδή ξεκίνησες το θέμα, το έφτασες στα ύψη με τα καλύτερα λόγια και μετά το απαξίωσες. Δεν τρέχει τίποτα όμως, προχωράμε παρακάτω......οι εξελίξεις τρέχουν και άντε να τις προλάβουμε :) Απλα ειμαι κυνικος. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο. Για τα δικα μου γουστα εχω γραψει οτι ολα αυτα πλεον και με την ελευση των w8 tablets ειναι παιχνιδοταμπλετες. Για καποιον που θελει τετοιο μηχανακι (με Wacom digitizer) εξακολουθει και σημερα να ειναι ο,τι καλυτερο...Ετερον εκατερον... Συνεχιζουμε λοιπον...;) Δεν εχω διαβασει καποιο νεο για αντικαταστατη του 8. Ο εμπορικος κυκλος ζωης του προϊοντος δεν εχει κλεισει, αλλα στον αντιποδα ηδη εχουμε Νεξους 7 v2 με 240 ευρω και με εξαιρεση την απουσια του Wacom digitizer ειναι εξαιρετικο... Edited September 4, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Απλα ειμαι κυνικος. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο. Για τα δικα μου γουστα εχω γραψει οτι ολα αυτα πλεον και με την ελευση των w8 tablets ειναι παιχνιδοταμπλετες. Για καποιον που θελει τετοιο μηχανακι (με Wacom digitizer) εξακολουθει και σημερα να ειναι ο,τι καλυτερο...Ετερον εκατερον... Συνεχιζουμε λοιπον...;) Δεν εχω διαβασει καποιο νεο για αντικαταστατη του 8. Ο εμπορικος κυκλος ζωης του προϊοντος δεν εχει κλεισει, αλλα στον αντιποδα ηδη εχουμε Νεξους 7 v2 με 240 ευρω και με εξαιρεση την απουσια του Wacom digitizer ειναι εξαιρετικο... Στις 8 ίντσες ποιο θεωρείς ανταγωνιστικο του Νοτε 8; Έχει βγει ανάλογο μοντέλο σε Windows 8; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Στις 8 ίντσες ποιο θεωρείς ανταγωνιστικο του Νοτε 8; Έχει βγει ανάλογο μοντέλο σε Windows 8; Υπαρχει το acer w3 αλλα ειναι μια μετριοτατη υλοποιηση. Οχι, λοιπον, δεν εχει βγει. Για αυτο και επιλεγω 10αρι και πανω για tablet pc. Ας μη βγαινουμε εκτος θεματος ομως. Εχουμε και παρουσιαση note 10.1 2014 σημερα. Μας αιφνιδιασε η σαμμυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Υπαρχει το acer w3 αλλα ειναι μια μετριοτατη υλοποιηση. Οχι, λοιπον, δεν εχει βγει. Για αυτο και επιλεγω 10αρι και πανω για tablet pc. Ας μη βγαινουμε εκτος θεματος ομως. Εχουμε και παρουσιαση note 10.1 2014 σημερα. Μας αιφνιδιασε η σαμμυ... Το 8άρι όμως, όπως σωστά έχεις γράψει είναι το πιο βολικό form factor, και επίσης κανένα δεν είναι και τηλέφωνο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 For whom it may concern. Φανταστική εφαρμογη για σύνδεση μεταξύ Νοτε 8 και Νοτε 2 είναι η Samsung smart switch από το Samsung apps. Μου μετέφερε 300mb μέσα σε λίγα λεπτά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Απλα ειμαι κυνικος. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο. Για τα δικα μου γουστα εχω γραψει οτι ολα αυτα πλεον και με την ελευση των w8 tablets ειναι παιχνιδοταμπλετες. Για καποιον που θελει τετοιο μηχανακι (με Wacom digitizer) εξακολουθει και σημερα να ειναι ο,τι καλυτερο...Ετερον εκατερον... Συνεχιζουμε λοιπον...;) Δεν εχω διαβασει καποιο νεο για αντικαταστατη του 8. Ο εμπορικος κυκλος ζωης του προϊοντος δεν εχει κλεισει, αλλα στον αντιποδα ηδη εχουμε Νεξους 7 v2 με 240 ευρω και με εξαιρεση την απουσια του Wacom digitizer ειναι εξαιρετικο... Βαγγέλη το W8 το είχες ήδη όταν έγραψες το review σου για το Note 8. Συμφωνώ πάντως ότι για όποιον χρειάζεται παντού τις original εφαρμογές για windows pc , τα W8 tablets είναι κορυφή. Αν όμως βολευεσαι με τα υποκατάστατα αυτών των εφαρμογών τις ελάχιστες φορές που θα τις χρειαστείς εκτός γραφείου, τα ταμπλετακια τύπου Note 8 είναι μια χαρά. Προσωπικά διαπιστωσα οτι τα W8 tablets έχουν βαρύ φορτίο με αποτέλεσμα να ζεσταίνονται υπερβολικά, να είναι πιο αργά και φυσικά λογο μεγέθους και βάρους προβληματικά στην φορητότητα. Συν την έλειψη εφαρμογών. Οι δικές μου απαιτήσεις είναι μικρότερες και καλύπτονται με το συγκεκριμένο οπότε μόλις πάω Ελλάδα θα το αποκτησω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Έχω παρατηρήσει όμως Νίκο ότι σε ταινίες άνω των 4GB που έχω σε exFAT διαμορφωμένο flashάκι ή σκληρό δεν έχει ομαλή αναπαραγωγή (σπασίματα κ.τ.λ.). Σου έχει συμβεί? Βαγγέλη το W8 το είχες ήδη όταν έγραψες το review σου για το Note 8. Συμφωνώ πάντως ότι για όποιον χρειάζεται παντού τις original εφαρμογές για windows pc , τα W8 tablets είναι κορυφή. Αν όμως βολευεσαι με τα υποκατάστατα αυτών των εφαρμογών τις ελάχιστες φορές που θα τις χρειαστείς εκτός γραφείου, τα ταμπλετακια τύπου Note 8 είναι μια χαρά. Προσωπικά διαπιστωσα οτι τα W8 tablets έχουν βαρύ φορτίο με αποτέλεσμα να ζεσταίνονται υπερβολικά, να είναι πιο αργά και φυσικά λογο μεγέθους και βάρους προβληματικά στην φορητότητα. Συν την έλειψη εφαρμογών. Οι δικές μου απαιτήσεις είναι μικρότερες και καλύπτονται με το συγκεκριμένο οπότε μόλις πάω Ελλάδα θα το αποκτησω. Κώστα δε θα αργήσει η ώρα που θα υπάρχει σοβαρή εναλλακτική και σε αυτές στις ίντσες σε w8. Εύκολα σήμερα για χρήση σαν αυτή που περιγραφεις σου κάνει το 8.εγω το ήθελα για Filofax (το αναφέρω 3 φορές στα πρώτα ποστς του νήματος) αλλά με εκνευρίσαν κάποια πράγματα. Οπωσδήποτε να πάρεις το 3g πάντως Κώστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Από το Blog της Evernote: Evernote Now Integrated Into the Samsung Galaxy Note 3 Evernote’s goal is to help people around the world remember everything on every device that they use. Over the years, it’s been inspiring to see the range of smart products that have come to the market that incorporate Evernote, from phones and tablets to cameras and refrigerators. Today, we’re very excited to announce a new partnership with Samsung that will deeply integrate Evernote into the core note taking capabilities of the popular Samsung Galaxy Note 3. Now, all S Note users will get the benefit of immediate note synchronization from their Samsung mobile device to every other device and computer where Evernote is installed. Like all notes in Evernote, they’ll instantly become searchable, can be tagged for quick organization and shared with others. In addition, Evernote will offer S Note users increased monthly capacity to accommodate all of their notes, images and files. Over the past several years, Samsung has continually created new and unexpected products that enhance the lives of consumers. We’re excited to be working with such an innovative and forward-thinking company. https://blog.evernote.com/blog/2013/09/04/evernote-now-integrated-into-the-samsung-galaxy-note/ Πιστεύετε ότι θα το δούμε και στο Snote του Note 8.0 ? Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 For whom it may concern. Φανταστική εφαρμογη για σύνδεση μεταξύ Νοτε 8 και Νοτε 2 είναι η Samsung smart switch από το Samsung apps. Μου μετέφερε 300mb μέσα σε λίγα λεπτά. Φανταστική έφαρμογη! Απαραίτητη σε όποιον θέλει να μεταφερει αρχεία ανάμεσα σε δύο ΝΟΤΕ συσκευές... Κάποιος φίλος ρώταγε πριν λίγες ημέρες πώς μεταφέρουμε αρχεία εύκολα, γρήγορα και απροβληματιστα μεταξύ των ΝΟΤΕ. Η απάντηση είναι εδώ. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Φανταστική έφαρμογη! Απαραίτητη σε όποιον θέλει να μεταφερει αρχεία ανάμεσα σε δύο ΝΟΤΕ συσκευές... Κάποιος φίλος ρώταγε πριν λίγες ημέρες πώς μεταφέρουμε αρχεία εύκολα, γρήγορα και απροβληματιστα μεταξύ των ΝΟΤΕ. Η απάντηση είναι εδώ. Ο te salat ρωτούσε νομίζω. Αναρωτιόμουν και εγώ ταυτόχρονα γι αυτό το έψαξα και το δοκίμασα. Αλλά δεν κατάλαβα πως το κάνει. Εννοώ με βάση ποια αρχή. Κάτι για ηχητικά κύματα λέει. Το φοβερό είναι ότι στα μεταφέρει στους ίδιους φακέλους ανάλογα το αρχείο. Δηλαδή τις φωτογραφίες στον dcim και ούτω καθεξής. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Από το Blog της Evernote: Πιστεύετε ότι θα το δούμε και στο Snote του Note 8.0 ? Χμμμ οχι δεν το πιστευω. Το εχει σαν selling point η σαμμυ για το νοτε 3. Λογος αγορας για μενα απο μονος του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Μου είχε κάνει εντύπωση στην αρχή που δεν έχει βάλει NFC στο 8αρακι μας Ο λόγος λοιπόν είναι ότι δεν θέλει η samy να μπορούμε να έχουμε το Watch Gear γιατί έτσι ίσως δεν θα χρειαζόμαστε να αγοράσουμε άλλη συσκευή έχοντας το ρολόι/βοηθό Βλέπετε κάποιον άλλο λόγο? ps To III θα το πάρω day one, έχω ξετρελαθεί όπως κάθε χρόνο βέβαια όταν κυκλοφορεί ένα Note, αλλά αυτή την φορά περισσότερο! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 To III θα το πάρω day one, έχω ξετρελαθεί όπως κάθε χρόνο βέβαια όταν κυκλοφορεί ένα Note, αλλά αυτή την φορά περισσότερο! Eγω day one της περιόδου των Χριστουγένων να βεβαιωθώ πρώτα για το αν θα παίξει προσφορά ή οχι. Θα κάνω πέτρα την καρδιά να τη βγάλω με το 8αρακι μας κ το 2αρι. :grin: Το νέο software που αναπτύξανε για το s-pen είναι απλά ορισμός του productivity κ ελπίζω να το δούμε και απο εδω μεριά με τον ερχομό κάποια ημέρα της 4.3 Αναρωτιόμουν και εγώ ταυτόχρονα γι αυτό το έψαξα και το δοκίμασα. Αλλά δεν κατάλαβα πως το κάνει. Εννοώ με βάση ποια αρχή. Κάτι για ηχητικά κύματα λέει. Το φοβερό είναι ότι στα μεταφέρει στους ίδιους φακέλους ανάλογα το αρχείο. Δηλαδή τις φωτογραφίες στον dcim και ούτω καθεξής. Ούτε κ εγώ πολυκατάλαβα το πως λειτουργεί.Κάποια τεχνολογία με high frequencies χρησιμοποιείται. Εψάξα στα ιντερνετς αλλά δε βρήκα σχετικά με την εφαρμογή κ την τεχνολογία της. Ναι,ναι πολύ καλό και αυτό μεταφέρει τα αρχεία στα αντίστοιχους φακέλους. Σε κάθε περίπτωση πολύ καλοφτιαγμένη και χρήσιμη εφαρμογή για όσες συσκευές είναι συμβατές μαζί της. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ο te salat ρωτούσε νομίζω. Αναρωτιόμουν και εγώ ταυτόχρονα γι αυτό το έψαξα και το δοκίμασα. Αλλά δεν κατάλαβα πως το κάνει. Εννοώ με βάση ποια αρχή. Κάτι για ηχητικά κύματα λέει. Το φοβερό είναι ότι στα μεταφέρει στους ίδιους φακέλους ανάλογα το αρχείο. Δηλαδή τις φωτογραφίες στον dcim και ούτω καθεξής. Ευχαριστώ παιδιά θα το δοκιμάσω αμέσως μόλις το πάρω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 3η μέρα σήμερα με το note και η μπαταρία στο 43%!! Και το βράδυ δεν το κλείνω. Amazing! Πάντως στην έκδοση 3G θα έπρεπε να συμπεριλαμβανετε ένα BLUETOOTH ακουστικό η έστω ακουστικά. Τελοσπαντων Εμένα πάντως αναβάθμιση δεν μου έχει έρθει ακόμα για την 4.2.2. Έχει συνδέσει κάνεις usb stick με USB OTG καλώδιο? . Η κάποιο λάθος κάνεις ή μας κοροϊδεύεις, 3 μέρες κατανάλωσε το Note μόνο το 50% !!!!! Μήπως έχεις το iPad mini και δεν το ξέρεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Η κάποιο λάθος κάνεις ή μας κοροϊδεύεις, 3 μέρες κατανάλωσε το Note μόνο το 50% !!!!! Μήπως έχεις το iPad mini και δεν το ξέρεις ; Δεν σε κοροϊδεύει φίλε μου. Καισε ε μένα εξαιρετική κατανάλωσης μπαταρίας έχει ακόμα και ως τηλέφωνο. Μήπωςεέχεις εσύ το iPad mini και μπερδεύτηκες; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Η κάποιο λάθος κάνεις ή μας κοροϊδεύεις, 3 μέρες κατανάλωσε το Note μόνο το 50% !!!!! Μήπως έχεις το iPad mini και δεν το ξέρεις ; Αν το έχει και το κοιτάει χωρίς να το ανοίγει + να το έχει κλειστό το βράδυ, ίσως τότε να μπορεί :wink: Με κανονική χρήση δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τις δύο ημέρες. Edited September 8, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αν το έχει και το κοιτάει χωρίς να το ανοίγει + να το έχει κλειστό το βράδυ, ίσως τότε να μπορεί :wink: Με κανονική χρήση δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τις δύο ημέρες. Πιθανώς αλλά εγώ πιάνω πάνω από 8 ώρες αυτονομία οθόνης, χαλαρά με δύο ημέρες χρήση ως κινητό. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts