jipakos Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 :( τνχ (ελπίζω στα αλλα 2) Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Δυστυχώς όχι... Εφόσον υποστηρίζει mhl avlink δεν θα μπορούσε να μπει μετά ένα hdmi2vga connector?? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Εφόσον υποστηρίζει mhl avlink δεν θα μπορούσε να μπει μετά ένα hdmi2vga connector?? Έχει δοκιμαστεί και δεν δούλεψε (σύμφωνα με ξένα fora). Kαι είναι λογικό καθώς το ένα σήμα είναι ψηφιακό και το άλλο αναλογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Aνταγωνισμος ...εκ των ενδον. Η Samsung ανακοινωσε το Samsung Galaxy Tab 3, 8.0 με specs παρομοια με του Note 8.0, χωρις γραφιδα φυσικά και με νεο design με πιο λεπτά πλαϊνα (ομορφοτερο κτγμ). Φυσικά θα εχει χαμηλοτερη τιμή απο το Note 8.0. http://asset2.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim2/2013/06/03/GALAXY-Tab-3-8-inch-1_610x406.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Aνταγωνισμος ...εκ των ενδον. Η Samsung ανακοινωσε το Samsung Galaxy Tab 3, 8.0 με specs παρομοια με του Note 8.0, χωρις γραφιδα φυσικά και με νεο design με πιο λεπτά πλαϊνα (ομορφοτερο κτγμ). Φυσικά θα εχει χαμηλοτερη τιμή απο το Note 8.0. http://asset2.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim2/2013/06/03/GALAXY-Tab-3-8-inch-1_610x406.jpg Δεν είναι ίδιες προδιαγραφές. Ο επεξεργαστής καταρχήν είναι διπύρηνος. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Του λείπουν τα καλα χαρακτηριστικά που εχει το 8αρι αλλα ειναι ομορφότερο Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Του λείπουν τα καλα χαρακτηριστικά που εχει το 8αρι αλλα ειναι ομορφότερο Και στο αλλο χρώμα ακομα πιο καλο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Να ρωτησω κατι Σε ταυλανδεζικο νοτε 3 για να φλασαρω ευρωπαικη ρομ υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει το 3g μετα? δηλαδη παιζει ρολο το μοντεμ η ολα ταιριαζουν? Θα μου ερθει την αλλη Δευτερα και τρωγομαι :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Καλημέρα Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί και πάλι. 1/ Η έκδοση 3g υποστηρίζει και τηλεφωνικες κλήσεις όπως το 10.1? 2/ η τιμή του 3g που κυμαίνεται. ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Καλημέρα Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί και πάλι. 1/ Η έκδοση 3g υποστηρίζει και τηλεφωνικες κλήσεις όπως το 10.1? 2/ η τιμή του 3g που κυμαίνεται. ? Ευχαριστώ πολύ 1. Ναι. 2. Στα Skroutzoμάγαζα ξεκινάει από τα €504.60.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Καποιος να μου δωσει ενα link απο amazon που ειναι πιο φτηνο υπαρχει? Ειμαι ασχετος απο online αγορες και θελω τους εμπειρους να βοηθησουν.Ευχαριστω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Καποιος να μου δωσει ενα link απο amazon που ειναι πιο φτηνο υπαρχει? Ειμαι ασχετος απο online αγορες και θελω τους εμπειρους να βοηθησουν.Ευχαριστω http://tinyurl.com/cffqyk6 Γερμανια http://tinyurl.com/cne9aha Αγγλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 http://tinyurl.com/cffqyk6 Γερμανια http://tinyurl.com/cne9aha Αγγλια Νομίζω τον ενδιαφέρει η 3G έκδοση Ν5100... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Νομίζω τον ενδιαφέρει η 3G έκδοση Ν5100... Στο Γερμανικο που εδωσε το παιδι wifi + 3G στα 457 Απλα ποσο αξιοπιστο ειναι? Δυσκολοι καιροι edit και στο Αγγλικο ειναι αυτο http://www.amazon.co.uk/Samsung-GT-N5100ZWADBT-8-0/dp/B00BLLX9CI/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1370609197&sr=1-1&keywords=galaxy+note+8.0+3g+%26+wifi Edited June 7, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Στο Γερμανικο που εδωσε το παιδι wifi + 3G στα 457 Απλα ποσeο αξιοπιστο ειναι? Δυσκολοι καιροι Αξιόπιστο είναι αλλά η τιμή ξεκινάει από τα €457 + τα Μεταφορικά, δηλαδή διαμορφώνεται κοντά στα €475-480 τελική. €25 δηλαδή φθηνότερα από την Ελλάδα. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Αξιόπιστο είναι αλλά η τιμή ξεκινάει από τα €457 + τα Μεταφορικά, δηλαδή διαμορφώνεται κοντά στα €475-480 τελική. €25 δηλαδή φθηνότερα από την Ελλάδα. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο... Ισχύει και αν σκεφτούμε το 3G ξεφεύγει ακόμα περισσότερο! Σας ευχαριστώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Ισχύει και αν σκεφτούμε το 3G ξεφεύγει ακόμα περισσότερο! Σας ευχαριστώ Μα για το 3G ισχύει αυτή η τιμή (Ν5100)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Μα για το 3G ισχύει αυτή η τιμή (Ν5100)... Ωχ ναι μπερδευτηκα :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Του κανει καποιος χρηση σαν βασικο κινητο τηλεφωνο ; Εαν ναι μπορει να μας πει εντυπωσεις; Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Τι θα γινει τελικα με τους φιλους που το πηρανε ? Θα μας πειτε ολοκληρωμενες εντυπώσεις ? Περιμενουμε τοσες μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Πραγματικά το έχει καλύψει πλήρως το θέμα των πρώτων εντυπώσεων ο Βαγγέλης στο post #28: Οχι, απλα ειχα ενα... τεχνικο προβλημα... Αφου σας ευχαριστησω... Λοιπον, πρωτες εντυπωσεις: Καταρχην, οφειλω να πω πως το 40% της χρηστικοτητας/χρησιμοτητας αυτης της ταμπλετας ειναι ο Wacom digitizer. Αν καποιος, λοιπον, δεν ενδιαφερεται για το s-pen, τοτε ας κοιταξει σε καποια αλλη, φθηνοτερη υλοποιηση (πχ το τιμιοτατο Ν7 στα 200 ευρω). Με αυτο σαν δεδομενο, λοιπον, οπως επισης και την αδυναμια μου στη σειρα συσκευων "note" εχω να πω πως οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι παραπανω απο θετικες. Πιο συγκεκριμενα, αναφορικα με την οθονη, μιας και ειδα να εχουν γραφτει πολλα, θα πω πως οι συγκρισεις που γινονται με το ipad mini και κατατασσουν τις 2 οθονες στο ιδιο level, αδικουν το νοτελι. Με αλλα λογια, και η χρωματικη αποδοση, αλλα και η αναλυση (υψηλοτερο ppi) ειναι ξεκαθαρα υπερ του note. Για την ακριβεια, η οθονη του note 8 αποδιδει χρωματικα οπως ακριβως κι αυτη του μεγαλου αδελφου του (10.1), με την ειδοποιο διαφορα του "μικρου" του υψηλοτερο ppi, που καθιστα τα παντα πιο "ομαλα", απο τις γραμματοσειρες, μεχρι την αποδοση πολυμεσων. Απο εκει και περα, θα πω πως σχεδιαστικα παραπεμπει ευθεως στο S4. Εχει χρησιμοποιηθει το ιδιο bezel και η αντιστοιχη textured υφη στην πλατη της συσκευης, οπως στο γαλαξια 4. Ποιοτικα, εχουν χρησιμοποιηθει τα γνωστα σκουπιδοπλαστικα της σαμμυ, που τοσο μας εχει ταϊσει τα τελευταια χρονια. Το καλο ειναι πως: 1) εχουν καλη συναρμογη και πληρη απουσια τριγμων (μονο το καπακι της microsd δε με επεισε) 2) λογω του μικροτερου εμβαδου, δεν υπαρχουν φαινομενα flex οπως στο 10.1, στο οποιο με την καταλληλη πιεση εβλεπες τα πλαστικα να βυθιζονται. Αποδεκτη, λοιπον, η ποιοτητα των υλικων και εχεγγυο για την απουσια μικρογρατζουνιων (τα υλικα αυτα εχουν αποδειξει, τουλαχιστον, οτι εχουν εξαιρετικη αντοχη). Περα απο αυτα, ουσιαστικα θα βρουμε οτι και στο 10.1, αλλα με μια ακομα διαφορα (πλην της αναλυσης της οθονης): Τα παντα μοιαζουν -και ειναι- πιο ομαλα απο ποτε. Για πρωτη φορα βλεπω ταμπλετα της σαμμυ να παιζει τοσο καλα out of the box και τοσο smooth παντου - μπραβο στη σαμμυ. Το κουμπωμα του spen ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα στη σειρα (εμπνεει εμπιστοσυνη οτι δε θα φυγει μετα απο λιγη χρηση), ενω η σαμμυ επεστρεψε σε υλοποιησεις τυπου note 1,2, οπου δε χρησιμοποιουνται ανταλλακτικα nibs, αλλα υπαρχει fixed tip (μυτουλα) για το s-pen. Τα ηχεια ειναι στο ιδιο επιπεδο, ποιοτικα και σε ενταση, με το 10.1 Συμπερασματικα, σαν πρωτη εντυπωση μπορω να πω αβιαστα πως ειναι το καλυτερο form factor σε ταμπλετα σημερα. Ελαφρυ, βολικο στη χρηση με το ενα χερι, ενω ταυτοχρονα δινει απλετο χωρο για αναγνωση, πλοηγηση, γενικα ικανοποιητικο screen estate. Αυτα, συνεπικουρουμενα του γεγονοτος οτι ολα παιζουν ρολοϊ απο την πρωτη κιολας ρομ, μπορω να πω πως ειναι μια εξαιρετικη -εστω και μερικως overpriced- υλοποιηση αυτη τη στιγμη στην αγορα. Ο Wacom digitizer ειναι -διχως καμια αμφιβολια- το selling point της συσκευης και -προσωπικα- σκοπευω να εχω ολη μερα μαζι μου το εργαλειο αυτο, για να αντικαταστησει το παραδοσιακο Filofax και τις καθε λογης εταιρικες ατζεντες για την καθημερινοτητα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Πραγματικά το έχει καλύψει πλήρως το θέμα των πρώτων εντυπώσεων ο Βαγγέλης στο post #28: Καλησπέρα από θέμα μπαταρίας πως είναι ? πόσες ώρες αναμονής ενεργή οθόνη έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Από θέμα μπαταρίας μου βγάζει 2 μέρες με νορμάλ χρήση (Full WiFi αλλά χωρίς gaming)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Από θέμα μπαταρίας μου βγάζει 2 μέρες με νορμάλ χρήση (Full WiFi αλλά χωρίς gaming)... Δεν ειναι λιγο για tablet ή κανω λάθος; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μιλάω για 24/7. Αν το κλείνω το βράδυ πάμε στις 4 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts