manthos1969 Δημοσιεύτηκε April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 15, 2013 Επεσε στα χερια μου ενα mls 3850 ,με destinator 7 στην flash memory,κυριολεκτικα με εχει σκασει γιατι δεν συνχρονιζει με window 7 (windows mobile center),αλλα ουτε και με windows XP (activesync),θελω να "μπω" στη flash memory για να περασω καποιο μενου και μετα απο αυτο αλλο ελαφρυ παντα προγραμμα. Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα (shell.ini,engine.ini,desktop.exe,) Οποιος νομιζει οτι παιζει καμια λυση θα το εκτιμουσα πολυ εαν απαντουσε!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1969 Δημ. April 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Επεσε στα χερια μου ενα mls 3850 ,με destinator 7 στην flash memory,κυριολεκτικα με εχει σκασει γιατι δεν συνχρονιζει με window 7 (windows mobile center),αλλα ουτε και με windows XP (activesync),θελω να "μπω" στη flash memory για να περασω καποιο μενου και μετα απο αυτο αλλο ελαφρυ παντα προγραμμα. Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα (shell.ini,engine.ini,desktop.exe,) Οποιος νομιζει οτι παιζει καμια λυση θα το εκτιμουσα πολυ εαν απαντουσε!!!:wacko: ΑΚΥΡΟ , ευχαριστώ μάλλον δεν συγχρονιζει επειδη εχει "καθαρισμενη" μπαταρια και κατα την διαδικασια του συγχρονισμου ζηταει περισσοτερο ρευμα και κανει soft reset απο μονο του,το ιδιο με την αλλαγη σε card reader απο το μανισιο λειτουργικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts