kted Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Αν τη δοκιμάσει κάποιος, να μας πει τι partitioning κάνει στην εσωτερική flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Το λοιπόν, εδώ και πολύ καιρό, έχουν βγει ένα κάρο kitkat εκδόσεις, οι οποίες μας διέφυγαν τελείως. Όλες μπορείτε να τις βρείτε εδώ. Μέχρι τώρα δοκίμασα τις AOSP 4.4.2 v1.1, Modified: 15.09.2014, άρα πιο καινούρια από αυτή που είχαμε βάλει εμείς. Exclusive Storm Beta 4.4.3 OctaROM 1.3 OctaROM 1.8 Με vibe ui δε δοκίμασα καμία, γιατί δεν είμαι fan. Από ότι κατάλαβα, όλες οι kitkat έχουν πρόβλημα με την πυξίδα, δε δούλευε σε καμία rom. Κάτι παίζει με τους drivers και τον kernel. Θα βρείτε επίσης custom recovey TWRP 2.6.3.0, τον οποίο δοκίμασα και κράτησα, τρέχει μια χαρά. Εδώ, με πολύ προσοχή, πειράζετε τα διαμερίσματα του κινητού. Προσοχή, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για μπρικάρισμα. Η διαδικασία έχει ως εξής. Αφού έχουμε περάσει τη kitkat rom που επιθυμούμε, παίρνουμε backup μέσω recovery, τρέχουμε πάλι μέσω recovery το zip για τη διαμόρφωση των διαμερισμάτων που επιθυμούμε, και μετά επαναφέρουμε τη rom. Επαναλαμβάνω, πολύ επικίνδυνο. Εγώ το έκανα με επιτυχία, είχα όμως μπροστά μου χρόνο και διάθεση να πειραματιστώ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!! Για το τέλος, το καλύτερο για εμένα. Δύο πατσάκια, που μέσω recovery, βάζουν dolby και ενισχύουν την ένταση του κινητού. Φαντάζομαι πως είναι ότι κάνουμε με το engineering mode, αλλά αυτοματοποιημένο. Δεν είναι placebo effect, ενώ είχα κάνει πολλές δοκιμές μέσω engineering, με τα πατσάκια αυτά, ο ήχος απογειώνεται. Ο τύπος λέει ότι είναι μόνο για kitkat, δε ξέρω αν δουλεύει σε jelly. Aποτελέσματά μου και προσωπικές εκτιμήσεις. Η καλύτερη όλων από αυτές που δοκίμασα και τελικά κράτησα, είναι H octarom 1.3, γιατί είναι η μόνη kitkat που αφήνει το titanium backup να τραβήξει αντίγραφο. Επίσης γνώμη μου, καλύτερα να μείνετε με μια jelly bean, που όλα δουλεύουν ρολόι. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!! Ότι κάνετε, το κάνετε με δική σας ευθύνη. Δε ξέρω αν θα έχω χρόνο να ασχοληθώ για να διορθώσω θέματα που πιθανά προκύψουν. Cyanogenmon 11 stable Δεν την δοκίμασα! Edited February 2, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αυτο με τον ηχο που λες πρεπει να το κανουμε με καποια σειρα ή οπως νανε? Υπαρχει κανενας ακινδυνος τροπος να μεγαλωσουμε την μνημη γιατι εδω και καιρο δεν κανει αναβαθμησεις γιατι δεν χωραει τιποτα? Αμα την δοκιμασεις αυτη την τελευταια πες μας εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Για τον ήχο, με όποια σειρά να είναι. Ξαναλέω όμως, το έδινε μόνο για kitkiat, δε ξέρω αν δουλεύει σε jelly bean. Ακίνδυνο τρόπο δε ξέρω, αλλά με το meteos-mtk6589, το είχα κάνει χωρίς πρόβλημα και πολύ απλά. Αλλά δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη. Προς το παρόν, δεν είναι στο πρόγραμμα να δοκιμάσω άλλη rom. Τον τελευταίο μήνα, δοκίμασα ένα κάρο. Κουράστηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Την κιτκατ την επισημη εχω αλλα εχει γεμισει το τηλ ειναι πλεων ζιγκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως απενεργοποιούμε το pin της sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μέσα στο Μενού->Ασφάλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μέσα στο Μενού->Ασφάλεια ΟΚ ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Β Ο Η Θ Ε Ι Α παιδιά το κινητό τα έπαιξε!!!Αγόρασα άλλο κινητό για μένα και το AMOI το έδωσα στη γυναίκα μου αφού πρώτα του πέρασα την darklight(τι το ήθελα και εγώ ) όπου ακόμα μια φορά εμφανίστηκε η rom που είχε όταν το πήρα από το minideal όπως εξηγώ εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5868384#post5868384. Το κινητό παρόλα αυτά δούλεψε μια χαρά πέρασα τις επαφές της τα προγράμματα που ήθελε και της το παρέδωσα χθες το βράδυ μετά από αρκετή χρήση από μένα. Σήμερα το πρωί με παίρνει τηλ. και μου λέει ότι το κινητό δεν ανοίγει.Γυρίζω σπίτι το βάζω στην μπρίζα πάω να το ανοίξω και κόλλαγε στο λογότυπο AMOI.Βγάζω μπαταριά,ξανά το ανοίγω και επιτελούς άνοιξε.Ε !!! από εκείνη την ώρα και μετά μια ανοιγοκλείνει μόνο του μια δεν αναγνωρίζει τις κάρτες sim ώσπου τώρα δεν ανοίγει καθόλου.Να πω εδώ ότι λίγο πριν τα παίξει και δεν ανοίξει καθόλου προσπάθησα να βάλω την stock rom με flash tools όπου δεν το έβλεπε καθόλου ο υπολογιστής. ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΏΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Σε ρυκαβερι μπαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Σε ρυκαβερι μπαινει? Όχι ,δεν ανοίγει καθόλου, ούτε καν δείχνει να φορτίζει είναι τελείως νεκρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Συνδεσε το στο πσ και προσπαθησε να το ανοιξεις. Οι drivers ειναι οκ στο πσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Συνδεσε το στο πσ και προσπαθησε να το ανοιξεις. Οι drivers ειναι οκ στο πσ? Το σύνδεσα αλλά δεν ανοίγει με τίποτα.Όσο για τους drivers είναι οκ μέχρι χθες το laptop μου το έβλεπε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Ψαξε πιο πισω να βρεις την ΚΚ και περνα την κανε ρουτ με τοα kingoroot ευκολα, βαζεις mobileuncle και με σχετικο βιντεο βαζεις τα ιμει Η ΚΚ ειναι ποστ 1524 και στις επομενες σελιδες ρωταω διαφορα δες τις απαντησεις που δινουν και νομιζω θα λυθει το προβλημα σου Edited April 5, 2015 by nitrox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ψαξε πιο πισω να βρεις την ΚΚ και περνα την κανε ρουτ με τοα kingoroot ευκολα, βαζεις mobileuncle και με σχετικο βιντεο βαζεις τα ιμει Η ΚΚ ειναι ποστ 1524 και στις επομενες σελιδες ρωταω διαφορα δες τις απαντησεις που δινουν και νομιζω θα λυθει το προβλημα σου ΟΚ θα αρχίσω να διαβάζω. Ελπίζω να υπάρχει τρόπος να περάσω την ΚΚ χωρίς να ανοίγει και χωρίς να συνδέετε το κινητό με το pc. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοήθεια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Ρε συ nitrox δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω με έσωσες!!!Με αυτόν τον οδηγό έβαλα την ΚΚ http://androidxda.com/flash-stock-rom-using-smart-phone-flash-tool σε συνδυασμό με αυτόν του gerstavros2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883180 με την νεότερη όμως εκδοσή του SP-Flash-Tool-v5.1352.01 http://www.mediafire.com/download/5f5h3owa7s7y6g2/SP-Flash-Tool-v5.1352.01.zip. Το έκανα root, κατέβασα και το mobileuncle αλλά τέρμα για σήμερα.Αύριο θα βάλω το ΙΜΕΙ (ελπίζω να μην με δυσκολέψει ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Τελικά δεν χρειάστηκε να βάλω ΙΜΕΙ το τηλ. λειτουργεί κανονικά!!!! Η ΚΚ είναι καλύτερη από την DarkLight? Το λέω γιατί μερικά post πιο πίσω που ρώτησα ποια rom να βάλω δεν μου πρότειναν την ΚΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Δεν ειναι καλυτερη ,η darklight ειναι πολυ καλη και εγω βαριεμαι να ξαναλαξω αλλιως την darklight θα εβαζα. Στη περιπτωση σου ομως η κκ μπαινει με flash tools που δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτο το τηλ. γιαυτο στην πρωτεινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Δεν ειναι καλυτερη ,η darklight ειναι πολυ καλη και εγω βαριεμαι να ξαναλαξω αλλιως την darklight θα εβαζα. Στη περιπτωση σου ομως η κκ μπαινει με flash tools που δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτο το τηλ. γιαυτο στην πρωτεινα ΟΚ κατάλαβα.Μου λες αν θες τα θέματα που έχει για να ξέρω και να προετοιμάσω την γυναικά μου,μιας και για αυτήν προορίζεται το τηλ. Αν την ενοχλούν να την αλλάξω τώρα με την darklight που είναι αρχή π.χ χρησιμοποιεί το gps στη ΚΚ λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το gps απλα αργει λιγο να κουμπωσει τα υπολοιπα ειναι ψιλοπραματα που μπορει να ειναι και θεμα γουστου. Ας την δουλεψει λιγο και βλεπεις. Εγω εχω βαλει nova και τα εικονιδια ειναι διπλά , καθε τοσο που κανουν αναβαθμηση τα προγραματα πχ παταω ενα προγραμα και με λεει οτι δεν εχει εγκατασταθει και το σβηνω και το ξαναβαζω απο το μενου με τα προγραματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Δυστυχώς το κινητό τελικά χάλασε.Τις τελευταίες 3 μέρες κλίνει από μόνο του και επανέρχεστε μονό άμα το πιέσω δυνατά στο πίσω μέρος (πάνω από την μπαταριά, μεταξύ της κάρταs SD και jack του handsfree ) με βγαλμένο καπάκι. Κάτι μάλλον δεν κάνει καλή επαφή και πιέζοντας το( πολύ δυνατά το τονίζω ) επανέρχεται. Γνωρίζει κάποιος κανένα ηλεκτρονικό στη Αθήνα, που να μπορεί να το επισκευάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Σκέφτηκα πριν λίγες μέρες να δοκιμάσω κι εγώ την DarkLightMod rom, για την οποία έχω ακούσει τόσο καλά λόγια και αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό θέμα. Στα καλά καθούμενα, όταν πάω να στείλω μήνυμα, βγαίνει μήνυμα λάθους ότι η εφαρμογή "μηνύματα" πρέπει να κλείσει και χάνονται εντελώς και οριστικά όλα τα μηνύματα και οι συνομιλίες που είναι μέσα στο κινητό. Το ίδιο, αλλά πιο σπάνια (μια φορά μέχρι τώρα) γίνεται και με τις Επαφές ή το Αρχείο Καταγραφών των κλήσεων. Δεν έχω διαβάσει από κάποιον άλλο να αναφέρει το συγκεκριμένο bug. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει και πώς μπορεί να λυθεί; Υπάρχει πιθανότητα να μην έχει "κάτσει" σωστά η rom και να πρέπει να την ξαναπεράσω από την αρχή; Edited April 21, 2015 by antikinsor Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μαλλον δεν εκατσε καλα η ρομ εκανες διαγραφη δεδομενων κτλ απο ρικαβερυ πριν περασεις την ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ναι φίλε μου, εννοείται. Πριν κάνω την εγκατάσταση, έκανα wipe data/factory reset, wipe cache partition και wipe dalvik cache (από το advanced menu) μέσω του CWM v5.5.0.4 που είναι περασμένο στο κινητό. Και μετά πέρασα την τελευταία έκδοση της DarkLightMod rom, την version 1.1 που είναι σε ένα αρχείο. Λες τελικά να μην έκατσε καλά και να θέλει επανεγκατάσταση; Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Δεν εχεις τιποτα να χασεις αν την ξαναπερασεις. Με ποια ησουν πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts