GUZGUN Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Δυστυχώς εμένα δεν με θέλει καθόλου. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Δυστυχώς εμένα δεν με θέλει καθόλου. Προσπάθησε και με αυτή τη μέθοδο μήπως και τα καταφέρεις http://www.youtube.com/watch?v=fOvRnTvVzfk Edited November 16, 2014 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Περασα την 4.4 και δεν μπορω να δω βιντεο στις ιστοσελιδες και δεν θυμαμαι τι χρειαζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Βάλε τον next browser.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πως γινετε αρχεια να μην φαινοντε στη συλογη με τις φωτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 AT COMMAND is failed to send. έβαλα την darklight και πάλι τα ίδια. έχω αγανακτήσει. Θα ανοίξω το παράθυρο και θα το δώσω μια σέντρα. Ασχολούμαι από χτες με αυτή τη βλακεία και δεν ξέρω πλέον τι άλλο να κάνω. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. έβαλα την v5.6 και εμφανίστηκε το ΙΜΕΙ κανονικά. Τσάμπα τόση ταλαιπωρία. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πως γινετε αρχεια να μην φαινοντε στη συλογη με τις φωτος? μ έναν file manager δημιουργείς ένα αρχείο με όνομα ".nomedia" στον φάκελο που έχεις τα αρχεία, και ολα τα αρχεία του φακέλου δε θα εμφανιζονται στη συλλογη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosgeor Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 καλησπέρα εχω to amoi περισότερο από ένα χρόνο τωρα, μια χαρα τα έχει παει το τηλεφωνο, δεν έχω παράπονο, μονο το gps του δεν είναι καλό. anyway... Το τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει εντονη καθυστερηση και διαφορα κολληματα στο ασχετο,γενικα οι επιδοσεις εχεουν πεσει αρκετα. Σκεφτομαι να κανω επιστροφη σε εργοστασιακές ρυθμισεις αλλα φοβαμει μην βγουν τιποτα κινεζικα μετα και δεν βγαζω ακρη...το εχει δοκιμασει κανεις?? αντιμετωσατε καποιο προβλημα κανοντας reset?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 καλησπέρα εχω to amoi περισότερο από ένα χρόνο τωρα, μια χαρα τα έχει παει το τηλεφωνο, δεν έχω παράπονο, μονο το gps του δεν είναι καλό. anyway... Το τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει εντονη καθυστερηση και διαφορα κολληματα στο ασχετο,γενικα οι επιδοσεις εχεουν πεσει αρκετα. Σκεφτομαι να κανω επιστροφη σε εργοστασιακές ρυθμισεις αλλα φοβαμει μην βγουν τιποτα κινεζικα μετα και δεν βγαζω ακρη...το εχει δοκιμασει κανεις?? αντιμετωσατε καποιο προβλημα κανοντας reset?? Ευχαριστώ. Εγώ έβαλα τώρα τελευταία την 5.6 για το φτιάξω το IMEI που είχα χάσει και μετά έβαλα την Darklight και είμαι μια χαρά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Για χαρά σε όλους και χρόνια πολλά. Μια βοήθεια σας παρακαλώ .Μου ζητάει αναβάθμιση το SuperSU και όταν την κάνω πάντα μου γράφει η εγκατάσταση απέτυχε και επίσης έχω χάσει το root.Το κινητό είναι με την ιδία rom όπως το αγόρασα από το minideal και είχε έρθει ρουταρισμενο. Επειδή σκεφτομαι να αλλάξω rom μπορώ να το κάνω χωρίς να είμαι root.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει ΥΓ Δεν είμαι και πολύ σχετικός οπότε γράψτε μου όσο πιο απλά μπορείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Για χαρά σε όλους και χρόνια πολλά. Μια βοήθεια σας παρακαλώ .Μου ζητάει αναβάθμιση το SuperSU και όταν την κάνω πάντα μου γράφει η εγκατάσταση απέτυχε και επίσης έχω χάσει το root.Το κινητό είναι με την ιδία rom όπως το αγόρασα από το minideal και είχε έρθει ρουταρισμενο. Επειδή σκεφτομαι να αλλάξω rom μπορώ να το κάνω χωρίς να είμαι root.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει ΥΓ Δεν είμαι και πολύ σχετικός οπότε γράψτε μου όσο πιο απλά μπορείτε. Επειδή δεν το έχω πλέον μπες στο needrom.com κατέβασε την darklight Rom έχει οδηγίες εγκατάστασης,την βάζεις και εiσαι super. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Επειδή δεν το έχω πλέον μπες στο needrom.com κατέβασε την darklight Rom έχει οδηγίες εγκατάστασης,την βάζεις και εiσαι super. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το έκανα τελικά root με οδηγίες από εδώ http://trueandroid.com/how-to-root-amoi-n828-running-on-android-4-2-1-jelly-bean/ και το τσέκαρα με το rootchecker και είναι όντος root δεν μπορώ να μπω όμως στο recovery και να πάρω backup την rom και ούτε βέβαια να βάλω άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το έκανα τελικά root με οδηγίες από εδώ http://trueandroid.com/how-to-root-amoi-n828-running-on-android-4-2-1-jelly-bean/ και το τσέκαρα με το rootchecker και είναι όντος root δεν μπορώ να μπω όμως στο recovery και να πάρω backup την rom και ούτε βέβαια να βάλω άλλη. Πάτα παρατεταμένα στο κέντρο του πλήκτρου της αυξομείωσης του ήχου και του πλήκτρου on/off μέχρι να μπει στο recovery. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το έκανα τελικά root με οδηγίες από εδώ http://trueandroid.com/how-to-root-amoi-n828-running-on-android-4-2-1-jelly-bean/ και το τσέκαρα με το rootchecker και είναι όντος root δεν μπορώ να μπω όμως στο recovery και να πάρω backup την rom και ούτε βέβαια να βάλω άλλη. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Πάτα παρατεταμένα στο κέντρο του πλήκτρου της αυξομείωσης του ήχου και του πλήκτρου on/off μέχρι να μπει στο recovery. Δικό μου λάθος , που να καταλάβεις έτσι όπως το έγραψα.Οταν λέω δεν μπορώ να μπω στο recovery εννοώ ότι όταν μπαίνω βλέπω μόνο το ανθρωπάκι πεσμένο ανάσκελα με το κόκκινο τρίγωνο και το θαυμαστικό .Τίποτα αλο δεν υπάρχει από τις εντολές Backup, Wipe/factory reset, Install zip from sd card κ.τ.λ το έκανα τουλάχιστον 10 φορές χωρίς αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Δικό μου λάθος , που να καταλάβεις έτσι όπως το έγραψα.Οταν λέω δεν μπορώ να μπω στο recovery εννοώ ότι όταν μπαίνω βλέπω μόνο το ανθρωπάκι πεσμένο ανάσκελα με το κόκκινο τρίγωνο και το θαυμαστικό .Τίποτα αλο δεν υπάρχει από τις εντολές Backup, Wipe/factory reset, Install zip from sd card κ.τ.λ το έκανα τουλάχιστον 10 φορές χωρίς αποτέλεσμα Ψάξε στο Google να κατεβάσεις το TWRP recovery για το Amoi.Δυστυχώς δεν το έχω πλέον γιατί το έδωσα το κινητό και τα έσβησα. Ή κατέβασε από το play store το twrp και δες μες από τις ρυθμίσεις του. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Δικό μου λάθος , που να καταλάβεις έτσι όπως το έγραψα.Οταν λέω δεν μπορώ να μπω στο recovery εννοώ ότι όταν μπαίνω βλέπω μόνο το ανθρωπάκι πεσμένο ανάσκελα με το κόκκινο τρίγωνο και το θαυμαστικό .Τίποτα αλο δεν υπάρχει από τις εντολές Backup, Wipe/factory reset, Install zip from sd card κ.τ.λ το έκανα τουλάχιστον 10 φορές χωρίς αποτέλεσμα Όταν δεις αυτό το ανδροιδάκι πάτα στιγμιαία το πλήκτρο ον/οφφ και μάλλον θα κάνεις δουλειά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μετά από 50 φόρες τουλάχιστον συνεχόμενων προσπαθειών άνοιξαν οι εντολές χωρίς να κάνω κάτι διαφορετικό την συγκεκριμένη φορά. Δυστυχώς κατάφερα να πάρω μόνο Backup γιατί δεν ήξερα τι rom να βάλω και δεν είχα κατεβάσει καμία.Αν ξαναλειτουργήσει το recovery ποια rom είναι η καλύτερη,για να την περάσω? Όταν δεις αυτό το ανδροιδάκι πάτα στιγμιαία το πλήκτρο ον/οφφ και μάλλον θα κάνεις δουλειά ;) Το στιγμιαίο πάτημα του on/of δεν λειτουργεί σε μένα δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Αν ξαναλειτουργήσει το recovery ποια rom είναι η καλύτερη,για να την περάσω? Σου έχουν απαντήσει πιό πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Σου έχουν απαντήσει πιό πάνω... Αυτήν εννοείς http://www.needrom.com/download/darklightmod-rom/. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Αυτήν εννοείς http://www.needrom.com/download/darklightmod-rom/. Ω yes αυτή. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ω yes αυτή. Σε ευχαριστώ πολύ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! Καλή χρονιά σε όλους μας. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τα κατάφερα τελικά και την έβαλα την darklight ( νομιζω δηλαδή) αλλά για κάποιο λόγο όταν τελείωσε η εγκατάσταση και άνοιξε το κινητό στην εικόνα δεν ήταν τα βουνά όπως είναι η darklight αλλά ήταν αυτή που είχα όταν το πήρα από το minideal.Το NETWOEK MODE 2G & 3G ,TORCH OFF δεν υπάρχουν και το εικονίδιο του GPS είναι όπως αυτό που είχα με την rom του minideal .Να πω εδώ ότι έκανα Backup με το titanioum Backup (αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη και ΜΟΝΟ αυτό). Επίσης όλες οι εφαρμογές μου ήταν εκεί και κάποια ringtone έχτρα που είχα περασμένα.Τα wipe τα έκανα και την εξωτερική sd την φόρμαρα πριν βάλω μέσα το zip με την rom.Ακόμα το Viper4Android δεν υπάρχει για να μπορέσω να αλλάξω την ένταση του ήχου στα ακουστικά όπως λέει στις οδηγίες στο τέλος της σελίδας με την rom.Αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά δεν έγινε η εγκατάσταση της darklight. Καμία ιδέα για το τι έχει γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Προσπαθω να βαλω τη lenovo camera απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665714 αλλα οταν το κανω instal με πεταει μηνυμα παρουσιαστηκε ενα προβλημα κατα την αναλυση του πακετου. Εχω την 4.4.2 περασμενη Εντιτ ολα οκ την εβαλα τελικα αλλα οταν τικαρω να σωνει τις φωτος στην sd με γραφει να βαλω καρτα ενω εχω μεσα καρτα. Το αφησα τωρα να σωνει στο τηλεφωνο αλλα πρεπει να το αλλαξω , ξερει κανενας? Edited January 3, 2015 by nitrox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Νέα rom, βασισμένη στην kitkat. Δεν την δοκίμασα. Bug λέει, έχει με την πυξίδα και μόνο. Υπ' ευθύνη σας πάντα. http://www.needrom.com/download/touch-os-mt6592/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts