Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε μενσ δεν αλαζει καν ο ηχος. Κατεβασα και το tone picker τιποτα. Τον επιλεγω κανονικα οταν με παιρνουν χτυπαει με το κλασικο του αμοι. Ενω σε επαφη που εχω βαλει αλλο ηχο ακουγετε αυτο που εχω επιλεξει

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το bug με τους ήχους διορθώνεται με το Tone Picker (app στο play store). Τα stock wallpapers του android έχουν αφαιρεθεί απο μενα. Μπορείς να επιλέξεις wallpaper πατώντας παρατεταμένα σε καποιο (ελεύθερο) σημειο στο homescreen.

Αυτό με τους ήχους δεν με ενοχλεί γιατί έχω την προεπιλογή σαν ήχο κλήσης αλλά οι εικόνες δεν εμφανίζονται στην συλλογή για τις δω σαν προεπισκόπιση , σαν wallpaper ολα οκ. Το περίεργο είναι ότι μετά από 4 με 5 ώρες εμφανίζονται ξανά στην συλλογή των εικόνων. Δεν μπορώ να το εξηγήσω.

σε μενσ δεν αλαζει καν ο ηχος. Κατεβασα και το tone picker τιποτα. Τον επιλεγω κανονικα οταν με παιρνουν χτυπαει με το κλασικο του αμοι. Ενω σε επαφη που εχω βαλει αλλο ηχο ακουγετε αυτο που εχω επιλεξει

Αυτό ακριβώς αντιμετώπιζα και εγώ και μου σπασε τα νεύρα και γύρισα στην Ρομ 4.2.1 xperia που για μένα είναι η ποιο σταθερή από όσες έχω δοκιμάσει

Επί τη ευκαιρία έχει κανείς δοκιμάσει αυτή : OPPO C o L o R OS v2.2iS Aroma Installer από το ρώσικο σαιτ;

Μανώλης

Να απεγκαταστήσω προγράμματα δεν γίνεται στην DarkLightMod?

Προσπαθώ να το κάνω και μου δίνει επιλογή μόνο την απενεργοποιήση.

Π.χ το hangouts, εκκρεμείς εργασίες, ειδήσεις και καιρός, τα συγκεκριμένα δεν μου είναι χρήσιμα και δεν τα χρησιμοποιώ

Νομίζω οι εφαρμογές που λες είναι εφαρμογές συστήματος (εκτός από το hangouts) κι έτσι δε μπορείς να τις βγάλεις από το κλασσικό unistall στο apps. Όμως με ένα titanium backup μπορείς να το ξεσκίσεις...

Νομίζω οι εφαρμογές που λες είναι εφαρμογές συστήματος εκτός από το hangouts) κι έτσι δε μπορείς να τις βγάλεις από το κλασσικό unistall στο apps. Όμως με ένα titanium backup μπορείς να το ξεσκίσεις...

Σωστός, τα άνοιξα με το titanium και έχει απεγκατάσταση, ευχαριστώ.

Και μια μπόνους ερώτηση : εάν απεγκαταστήσω το Nova Launcher, που δεν με βόλευε, και έχοντας τον Apex δεν θα έχω κανένα πρόβλημα? Εννοώ ότι δεν είναι συνδεδεμένο με την ρομ και κάνω καμιά βλακεία. Μάλλον χαζή ερώτηση αλλά...

Βάλε πρώτα τον apex όμως και μετά κανε απεγκατάσταση. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Σχετικά με το Tone Picker είστε σίγουροι οτι δεν δουλεύει; Αν πάτε στα audio settings και επιλέξετε ringtone απο την sdcard σας δεν σας το κρατάει;;

Μου φαίνεται περίεργο γιατι σε μενα οχι μονο δούλεψε αλλα δουλεύει και αφότου το έκανα απεγκατάσταση :p

Ελπίζω μέσα στο σκ να καταφέρω να έχω έτοιμη την νεα εκδοσή. Προσπαθώ να βγάλω και zip για να την περάσετε απο πάνω άλλα έχω κάποια θεματακια με κάποια system apps :\. H νεα ρομ θα βασίζεται στην ρομ του DNS S4505 απο τις 18/10/2013 ειναι η τελευταία ρομ που υπάρχει διαθέσιμη. Εχω και απο την wolfgang νεα έκδοση αλλα είναι λιγο πιο παλιά 16/10/2013.

Επίσης εχω ανεβάσει κάποια zips με τα οποια μπορείτε να κάνετε update μονο το kernel πανω απο την ρομ που έχετε ήδη (χωρίς να χάσετε κατι). Κατα προτίμηση περάστε το kernel_libs_dns_181013 που περιέχει και κάποια νεα libs.Τα ζιπς αυτα μαλλον δουλεύουν και με αλλες ρομ. Το δοκιμασα με την 4.2.2 απο το walton primo H2 και δούλεψε κανονικά. Λογικά δεν θα έχετε πρόβλημα αν τα περάσετε αλλά καλού-κακού κάντε ένα backup απο recovery πρώτα. Να μην με βρίζετε μετά :P

link: http://d-h.st/search?search_by=1&search_for=amoi+n828

Edited by nikosst

Ελπίζω μέσα στο σκ να καταφέρω να έχω έτοιμη την νεα εκδοσή. Προσπαθώ να βγάλω και zip για να την περάσετε απο πάνω άλλα έχω κάποια θεματακια με κάποια system apps :\. H νεα ρομ θα βασίζεται στην ρομ του DNS S4505 απο τις 18/10/2013 ειναι η τελευταία ρομ που υπάρχει διαθέσιμη. Εχω και απο την wolfgang νεα έκδοση αλλα είναι λιγο πιο παλιά 16/10/2013....

Μπράβο Νικόλα, την περιμένω με ανυπομονησία. Η darklightmod δε μου έκατσε καλά. Μη με παρεξηγείς, ο κόπος σου είναι υπολογίσιμος και οι πιο πολλοί είπαν καλά λόγια, οπότε μη μου δίνεις και πολύ βάση. Απλά εμένα μου φάνηκε ότι κατανάλωνε πολύ μνήμη και σε αργούσε σε κάποια σημεία. Και πάλι λέω, μπορεί να φταίω εγώ... άσε με... Με το καλό λοιπόν θα χαρώ να δοκιμάσω τη καινούρια σου...

Εγω παντως δεν εχω κανενα πρόβλημα με τον ηχο κλησης ότι του βαλω το κραταει κανονικα.Τον επιλεγω βαζοντας να παιζει ο ηχος με το player.Δεν ξερω μηπως παιζει ρολο αυτό.Για δοκιμαστε το.

Παλεύω εδώ και μία ώρα να βρω που είναι οι ρυθμίσεις για τον proximity sensor και δεν θυμάμαι πως το είχα ενεργοποιήσει παλιότερα.

Απ ότι θυμάμαι όμως ήταν ενεργοποιημένος ο αισθητήρας στην στοκ ρομ.

Επίσης τα μηνύματα - ειδοποιήσεις κλήσεων τα ανοίγει το hangouts και δεν μπορώ να το αλλάξω.

Edited by leonpap

Για τα μνματα και το hangouts, πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών, βρες το hangsout και πάτα αναγκαστική διακοπή και εκκαθάριση δεδομένων. Για το proximity sensor, δε νομίζω να υπάρχει ρύθμιση στο κινητό για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Αν κάτι δε σου πάει καλά, υπάρχει ένα εργαλείο στο google play, το Proximity Sensor Calibration. Μπορείς να το δοκιμάσεις. Τέλος, στο build.prop, υπάρχουν οι ρυθμίσεις για το calibration. Αν ξέρεις τι να κάνεις, παίξε και χειροκίνητα.

Μια απορία και βοήθεια για μένα...

Εϊχα βάλει παλιά μια rom του death king, που χώριζε την 4 gb flash memory του κινητού σε δύο τμήματα... Το titanium backup μου δείχνει

rom συστήματος 679 mb

Εσωτερική 1.6 gb

Κάρτα sd 16 gb

Εξωτ κάρτα sd 1.38gb

Λογικά η εσωτερική και η εξωτερική κάρτα sd είναι αυτά που χώρισα... Πώς μπορώ να τα επανανενώσω?

Για τα μνματα και το hangouts, πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών, βρες το hangsout και πάτα αναγκαστική διακοπή και εκκαθάριση δεδομένων. Για το proximity sensor, δε νομίζω να υπάρχει ρύθμιση στο κινητό για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Αν κάτι δε σου πάει καλά, υπάρχει ένα εργαλείο στο google play, το Proximity Sensor Calibration. Μπορείς να το δοκιμάσεις. Τέλος, στο build.prop, υπάρχουν οι ρυθμίσεις για το calibration. Αν ξέρεις τι να κάνεις, παίξε και χειροκίνητα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το hangouts OK.

Για το άλλο θα το κοιτάξω αργότερα.

Δοκίμασα σήμερα τα ακουστικά της Sony Mh1bl που τα έχει το E-shop προσφορά 8,80 € και παίζουν καμπάνα.

Μια απορία και βοήθεια για μένα...

Εϊχα βάλει παλιά μια rom του death king, που χώριζε την 4 gb flash memory του κινητού σε δύο τμήματα... Το titanium backup μου δείχνει

rom συστήματος 679 mb

Εσωτερική 1.6 gb

Κάρτα sd 16 gb

Εξωτ κάρτα sd 1.38gb

Λογικά η εσωτερική και η εξωτερική κάρτα sd είναι αυτά που χώρισα... Πώς μπορώ να τα επανανενώσω?

Με το meteos μπορείς να τα αλλάξεις παλι αλλά θα χάσεις τα data σου. Κανε backup κλασικά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996

Η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου διαμορφώνεται κάθε φορά, ανάλογα, που φλασαρουμε ρομ με το spflash tool.

Edited by nikosst

Δοκίμασα σήμερα τα ακουστικά της Sony Mh1bl που τα έχει το E-shop προσφορά 8,80 € και παίζουν καμπάνα.

Τα κουμπια λειτουργουν κανονικα στην μουσικη και στο ραδιοφωνο; Pause,επομενο,προηγουμενο τραγουδι και pause,επομενος ,προηγουμενος σταθμος ραδιοφωνου;

Έτοιμη και η νέα έκδοση! Την ποσταρω εδώ πρώτα να μου πείτε εντυπώσεις.

Τι νέο υπάρχει:

- Η "βάση" της είναι η νέα ρομ απο το DNS s4505 (18/10/2013)

- Το πρόβλημα με τον ήχο κλήσης πρέπει να έχει λυθεί (τουλάχιστον εγώ δεν το αντιμετωπίζω πλέον) - πλέον όμως επιλεγείς μόνο έναν ήχο και για τις δυο σιμ, το οποίο και θα δω μηπως μπορέσω να το φτιάξω σε επόμενη έκδοση.

- Προσθαφαιρεθηκαν κάποια tweaks. Πλέον θα εχετε περισσότερη ελεύθερη RAM σε σχέση με πριν.

- Προστέθηκαν στα Settings τρεις νέες επιλογές (GravityBox, Viper4Android και OTA Update)

- ΟΤΑ Update: θα μπορείτε πλέον να ενημερώνεστε/κατεβάζετε τα updates της ρομ κατευθείαν μέσα απο το app.

- Ενημερώθηκαν κάποια apps

- Νεο default lockscreen wallpaper

Αυτά πάνω κάτω.

http://d-h.st/c1D - Update zip. Περάστε το απο πάνω χωρίς να σβηστεί κατι απο την προηγούμενη ρομ (μόνο το system partition). Ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα. Πάρτε πρώτα Backup!!!

http://d-h.st/uJz - Full Rom. Για εγκατάσταση απο το 0. Σβήνει τα πάντα (εκτός απο την sdcard φυσικα).

Η διαδικασία για την full rom είναι ίδια με την προηγούμενη απλά τώρα υπάρχει μόνο ένα zip.

Edited by nikosst

Με το meteos μπορείς να τα αλλάξεις παλι αλλά θα χάσεις τα data σου. Κανε backup κλασικά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996

Αυτό Νικόλα είναι το αντίθετο από αυτό που ήθελα. Ήθελα να ενοποιήσω όλον τον χώρο. Αλλά μήπως λέω βλακείες? Μήπως να το αφήσω έτσι?

Την κατέβασα και τη δοκιμάζω....

Θα με βάλεις σε μπελάδες πάλι :D:D

Θα την δοκιμάσω ευχαρίστως μόλις βρω χρόνο, πάλι μπράβο και για τον κόπο σου.

Για πες και πως βαζουμε το update? ( το εχω κατεβασει)

To βάζεις στην sd, μπαίνεις σε recovery και Install....

Με το meteos θα εχεις μονο το data partition στα 2.7gb περιπου. Αυτο δεν εννοουσες;

Όχι μωρέ, ήθελα να τα έχει και τα 4gb το λειτουργικό...

Η rom σου τα σπάει. Πάνω από 500 mb ram ελεύθερα, γρήγορη και καθαρή. Ακόμα δεν μπορώ να πω παραπάνω, αλλά η πρωτη εντύπωση είναι θεαματική...

ακριβώς.απλα το περνάς από recovery και είσαι έτοιμος. Απλά κάνε κανένα πλήρες backup γιατί μπορεί να προκύψουν τίποτα ασυμβατοτητες.

Για ποιο λογo ολη η ρομ να παει στο συστημα φίλε Jimmy;

edit: στο viper4android μαλλον ξεχασα να αλλαξω μια επιλογη και θα έχετε χαμηλής έντασης ηχο οταν ακούτε κάτι απο τα ακουστικά. Ανοίξτε το Viper4Android πηγαίνετε στην καρτέλα headset κάτω κατω και αλλάξτε το Output Gain στο 0db απο -20db.

Edited by nikosst

Επειδή τα 16 gb sd με καλύπτουν και η sd που δημιουργούμε με την πατέντα δεν τη χρησιμοποιούμε ποτέ, καμιά φορά βάζει εκεί backups και τα ψάχνω και έλεγα οτι αμα έχει πιο πολύ χώρο στο σύστημα, ΙΣΩΣ να είναι πιο "άνετο" το τηλ...

Αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος για αυτά που λέω. Μπορεί να είναι και καλύτερα έτσι όπως είναι τώρα... δεν ξέρω....

Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μεγαλώσει κι άλλο το system partition. Έχει ήδη αρκετό ελεύθερο χώρο, ο οποίος δεν πρόκειται να μειωθεί κιόλας. Αντίθετα το data partition (εσωτερική μνήμη) υποθέτω οι περισσότεροι το θέλουν να είναι μεγαλύτερο για περισσότερες εφαρμογές κτλ να μην γεμίζει και γρήγορα.

Με την πατέντα μειώνεις την δεύτερη sdcard στο ελάχιστο και τα ελεύθερα ΜΒ πάνε στα data για εφαρμογές.

Όσοι κατεβάσανε το update zip και το βάλανε ας πούνε αν τους δούλεψε ή τους παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα.

Οποιοδήποτε feedback καλοδεχούμενο.

Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μεγαλώσει κι άλλο το system partition. Έχει ήδη αρκετό ελεύθερο χώρο, ο οποίος δεν πρόκειται να μειωθεί κιόλας. Αντίθετα το data partition (εσωτερική μνήμη) υποθέτω οι περισσότεροι το θέλουν να είναι μεγαλύτερο για περισσότερες εφαρμογές κτλ να μην γεμίζει και γρήγορα.

Με την πατέντα μειώνεις την δεύτερη sdcard στο ελάχιστο και τα ελεύθερα ΜΒ πάνε στα data για εφαρμογές.

Όσοι κατεβάσανε το update zip και το βάλανε ας πούνε αν τους δούλεψε ή τους παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα.

Οποιοδήποτε feedback καλοδεχούμενο.

Μολις το περασα Νικο και όλα καλα κανενα πρόβλημα.Ολα δουλευουν αψογα.

Σήμερα παρέλαβα από αντικατάσταση ένα 828 και μου το έστειλαν όπως βγαίνει από το εργοστάσιο, δηλαδή με αγγλικά και κινέζικα.

Το χειρότερο βέβαια είναι, πολύ διαφορετικό από το συνηθισμένο περιβάλλον του android, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγάλω άκρη.

Θέλω την βοήθειά σας για να βάλω μία ρομ πλήρως λειτουργική, καθώς την διαδικασία και τα εργαλεία που θα χρειαστώ.

"Ταν ή επί τας"