adais Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σοβαρα μιλας? Ακομα και μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ηταν σαν να μην ειχες κανει επαναφορα παλι τα ιδια εκανε? Τουλαχιστον υπαρχει καποιο antivirus ή καποιος τροπος να ξεμπερδευω μια και καλη με αυτου του ειδους τα θεματα ακομα και αν δεν λυθουν με επαναφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Δοκίμασε επαν/ρά εργ. δεδομένων και βλέπεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Και αν δεν αλλαξει κατι τι κανω? Αν παλι αλλαξει κατι τι προγραμμα μου προτεινετε να εγκαταστησω στο tablet για να ειναι οσο το δυνατον ποιο ασφαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 κανε επαναφορά όπως είχες κατά νου, αν δεν πανε καλά τα πράγματα το συζητάμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Και αν δεν αλλαξει κατι τι κανω? Αν παλι αλλαξει κατι τι προγραμμα μου προτεινετε να εγκαταστησω στο tablet για να ειναι οσο το δυνατον ποιο ασφαλες? Μετα την επαναφορά κάντο ροοτ και τα αλλά εύκολα είναι. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts