Jump to content

Σύνδεση εξωτερικού δίσκου με τηλεόραση

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

Έχω αυτή την τηλεόραση στο σαλόνι και στο γραφείο έχω το μόντεμ συνδεδεμένο στο PC μου. Μέχρι τώρα ότι ταινία κατεβάζω στο pc, την αντιγράφω σε εξωτερικό σκληρό και πάω στο σαλόνι συνδέω τον δίσκο στην tv και όλα καλά.

Επειδή όμως η τεχνολογία προχωράει και κάποια πράγματα μπορούμε να τα κάνουμε πιο εύκολα, σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω λοιπόν για να μην τρέχω πέρα δώθε με έναν σκληρό στο χέρι.

Θέλω να έχω έναν δίσκο μόνιμα συνδεδεμένο στην tv και ότι κατεβάζω από το γραφείο να πηγαίνει απευθείας εκει.

Σκέφτομαι να αγοράσω έναν δίσκο με wifi όπως αυτόν που έχει wifi και ethernet. Το ερώτημα είναι θα μπορώ να βάζω από το pc ότι ταινία κατεβάζω να αποθηκεύεται (μεσω wifi) απευθείας σε αυτόν το δίσκο (σαλόνι) και να προβάλω στην tv μεσω usb αυτά που κατεβαίνουν?

Υπάρχει άλλη λύση? Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο?

Αυτό που περιγράφεις γίνεται σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των 2 προϊόντων. Επίσης στην τηλεόρασή σου λέει WiFi Adaptor Support. Πιθανώς να μπορείς να της βάλεις κι αυτής WiFi και να διαβάζει το δίσκο από τον υπολογιστή ή να βλέπεις απ' ευθείας από youtube εφόσον έχει εφαρμογή μέσα. Ψάξτο λίγο με τις οδηγίες της και την αντιπροσωπεία.

Ο δίσκος που προτείνεις έχει πολλές δυνατότητες για να τον βάλεις απλά να κάθεται κάτω από την τηλεόραση (κατά την άποψή μου)

• 3 weeks later...