Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

περα οτι ειμαι παθων απο pandawill υπαρχουν πολλα παραπονα και προσωπικα δεν θα αγοραζα ξανα απο εκει.θεωρω οτι εισαι απο τους τυχερους-εγω ειχα φτασει σε σημειο claim γιατι το tracking ηταν ψευτικο-ασε που κανανε αιωνες να το στειλουν το tracking.

προσωπικη εμπειρια και αποψη....

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να μαστε και στο XDA!οδηγιες/roms...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874

Οπου ο ιδιος εχει και ενα πολυ καλο review

http://bm-smartphone-reviews.blogspot.com.es/2013/04/zte-v987-dual-sim-with-3g-support.html

Edited by ulvergr

Όχι pandawill (θα περιμενεις μια ζωη ωσπου θα κανεις ακυρωση)κοιτα minideal(http://www.minideal.net/zte-v987-mt6589-quad-core-android-4-1-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-1g-ram-8-0m-smart-phone.html)με κουπονι αμα τους πεις στο chat θα σου βγει 299$,επισης βαζουνε ελληνικα/playstore και στελνουν me singapore.

εφοσον δεν βιαζεσαι περιμενε να σου πω και εγω εντυπωσεις,το περιμενω αυτες τις μερες-θα κοιταξω να τραβηξω και ενα video

Εννοείτε πως θα περιμένω, ειδικά όταν υπάρχουν άτομα που το αναμένουν και θα μοιραστούν εντυπώσεις

Ως προς το mimideal τώρα, πώς είπες ότι βρήκες το κουπόνι μέσω chat; Βρήκες κάποιον και ειπες να σου κάνει καλύτερη προσφορά ή υπάρχει εκεί κάποιο link coupon;

Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως!

Ά... κάτι ακόμα... είναι 100% σίγουρο πως δεν υποστηρίζει 64gb mSD γιατί είχα διαβάζει σε comment (ίσως gsmarena) ότι σε κάποιον υπήρξε υποστήριξη

Αν λοιπόν έχει κάποιος εύκαιρη μια μεγαλύτερη κάρτα και μπορεί να το δοκιμάσει, θα ανέτρεπε πολλά δεδομένα

Edit: όπως επίσης και στο Etotalk προσφέρει 64gb (ίσως λόγο cROM; )

Edited by Dahakaa

Εννοείτε πως θα περιμένω, ειδικά όταν υπάρχουν άτομα που το αναμένουν και θα μοιραστούν εντυπώσεις

Ως προς το mimideal τώρα, πώς είπες ότι βρήκες το κουπόνι μέσω chat; Βρήκες κάποιον και ειπες να σου κάνει καλύτερη προσφορά ή υπάρχει εκεί κάποιο link coupon;

Ά... κάτι ακόμα... είναι 100% σίγουρο πως δεν υποστηρίζει 64gb mSD γιατί είχα διαβάζει σε comment (ίσως gsmarena) ότι σε κάποιον υπήρξε υποστήριξη

Αν λοιπόν έχει κάποιος εύκαιρη μια μεγαλύτερη κάρτα και μπορεί να το δοκιμάσει, θα ανέτρεπε πολλά δεδομένα

οσο αφορα το minideal ειχα μιλησει με την katherine στο chat και μου ειχε δωσει κωδικο(δες ποστ 10)...το περιμενω πλεον απο μερα σε μερα,ελπιζω τα ελτα να μην με πανε την αλλη βδομαδα!

για τα 64gb παιζει να τα υποστηριζει σε forum που ειχα διαβασει αλλα δεν εχω και εγω καρτα ωστε να το δοκιμασω ωστε να σου πω

διαβασε το review του bruno που εβαλα ποιο πριν,ειναι πολυ καλο

Edited by ulvergr

Το πήρα από etotalk με 64 GB καρτα. την υποστηρίζει αλλά εμφανίζεται σαν phone storage.

@demetrisstavrou

φαντάζομαι πως από το etotalk το πήρες με την custom ROM για τα Ελληνικά, οπότε ίσως να ευθείνεται κι'αυτό.

Κάτι ακόμη (εφόσον όντως το πήρες με custom), σου εμφανίζει 4.1.2 έκδοση με kernel 3.4.5 όπως στο κινητό του cksot εδώ;

Φλάσαρα την ρομ απο το xda που προτεινε ο ulvergr και μόνο καλά έχω να πω.

Μιλάει ελληνικά, είναι root και συμπεριλαμβάνει τα gapps.

Ο κερνελ φυσικά συνεχίζει να είναι ο 3.4.5. Μικρό το κακό. Μπορούνε να τον πούνε και Κώστα αν θέλουνε.

αυτα ειναι καλα νεα!

εγω δυστηχως μαλλον δεν γλυτωνω την αλλη βδομαδα..απο 22 του μηνος ειμαι ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ'' και δεν με βλεπω για αυριο....αθανατα ελληνικα ταχυδρομεια!ασε που φαινεται μονο στο ελτα curier!

αυτα ειναι καλα νεα!

εγω δυστηχως μαλλον δεν γλυτωνω την αλλη βδομαδα..απο 22 του μηνος ειμαι ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ'' και δεν με βλεπω για αυριο....αθανατα ελληνικα ταχυδρομεια!ασε που φαινεται μονο στο ελτα curier!

Εγω μολις εδωσα παραγγελια στο merimobile....μαζι με εξτρα μπαταρια,rooted, screen protector και φορτιστη αυτοκινητου μου πηγε 245ευρω.....πηρα και απο aliexpress θηκη σιλικονης και αλλα 2 screen protector με 8 ευρω....

1 ZTE v987

2 μπαταριες

3 screen protector

1 φορτιστη αυτοκινητου

1 θηκη σιλικονης

και root (Ελληνικα, gapps, delete china apps)

ΣΥΝΟΛΟ 253 ευρω.....Με singapore post

Καλα δεν ειναι????

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εγω μολις εδωσα παραγγελια στο merimobile....μαζι με εξτρα μπαταρια,rooted, screen protector και φορτιστη αυτοκινητου μου πηγε 245ευρω.....πηρα και απο aliexpress θηκη σιλικονης και αλλα 2 screen protector με 8 ευρω....

1 ZTE v987

2 μπαταριες

3 screen protector

1 φορτιστη αυτοκινητου

1 θηκη σιλικονης

και root (Ελληνικα, gapps, delete china apps)

ΣΥΝΟΛΟ 253 ευρω.....Με singapore post

Καλα δεν ειναι????

Πολύ φθηνά σου βγήκε.Το merimobiles είναι από τα πιο φθηνά καταστήματα στην Κίνα και πολύ αξιόπιστο.
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Mετα απο αρκετη υπομονη(ειχε ερθει απο 22 του μηνος) πηρα το κιν. και εγω στα χερια μου!

ΑΨΟΓΟ!

οθονη τρομερη,καλο ηχειο,πολυ καλη αποκριση οθονης γενικα πραγματικα δεν ξερω τι να σχολιασω!

299$ αγορασμενο απο minideal με ελληνικα/playstore/root σε συσκευασια θηριο(δειτε τα video)Απολυτα ευχαριστημενος απο την αγορα-κανενα προβλημα με την ευαισθησια των πληκτρων(ειχε αναφερθει σε παλιοτερα ποστ) επισης αριστη συναρμολογηση και ΚΑΝΕΝΑ τριξιμο.

τραβηξα 3 μικρα videakia...ειπαμε μικρα!απλα μια γευση;)

η θηκη ειναι της nilkin(ebay) αν θυμαμαι καλα γυρω στα 7 ευρο...

http://www.youtube.com/watch?v=kXJRPbFAGlM&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=vD6gx1GCihE&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=NgsWO93Mvtk&feature=youtu.be

Φιλε μου σε ποσες μερες απο την μερα που το παραγγείλες τελικα το παραλαβες? Ποσες μερες σε εχει σε This order is marked as Awaiting Fulfillment γιατί εμένα με έχει από την Παρασκευή....
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Φιλε μου σε ποσες μερες απο την μερα που το παραγγείλες τελικα το παραλαβες? Ποσες μερες σε εχει σε This order is marked as Awaiting Fulfillment γιατί εμένα με έχει από την Παρασκευή....

απο που το εχεις παραγγειλει?merimobiles?

εγω παραγειλα 6-σταλθηκε 8 και ελλαδα εφτασε 22,μετα χαρη στα ελτα το πηρα σημερα οπου πηγα απο εκει να δω τι γινεται!παραγγελια εκανα απο minideal

απο που το εχεις παραγγειλει?merimobiles?

εγω παραγειλα 6-σταλθηκε 8 και ελλαδα εφτασε 22,μετα χαρη στα ελτα το πηρα σημερα οπου πηγα απο εκει να δω τι γινεται!παραγγελια εκανα απο minideal

Ναι Απο merimobiles. Και γω.... 26 παραγγείλα και ακόμα εκεί είναι.... Ισως παίζει ρόλο τα εξτρά που ζητησα.

Ναι Απο merimobiles. Και γω.... 26 παραγγείλα και ακόμα εκεί είναι.... Ισως παίζει ρόλο τα εξτρά που ζητησα.

ειχα κανει και εγω απο merimobiles παραγγελια αλλα περιμενα αν θυμαμαι καλα γυρω 12 μερες ωσπου ακυρωσα ....

το 360 launcher,μια παναλαφρη εκδοχη του go launcher ;)μολις βρω το χρονο θα κανω ενα videaki με το πως τρεχει κτλ.

το 360 launcher,μια παναλαφρη εκδοχη του go launcher ;)μολις βρω το χρονο θα κανω ενα videaki με το πως τρεχει κτλ.

βρηκα λιγο χρονο:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Y7HO5uI4sko&feature=youtu.be

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.

ισως ειναι λιγο offtopic αλλα ισως σχετιζεται και με την συσκευη...(δεν ξαναειχα dual sim! )

το κιν. ειναι dual sim,εχω 2 καρτες μεσα οπου κανω κλησεις,μεχρι εδω ολα καλα...στην μια καρτα εχω ενεργοποιημενο πακετο ιντερνετ αλλα δεν μπορω να μπω πουθενα

στην συνδεση δεδομενων ειναι η σωστη καρτα επιλεγμενη,οπως και στην περιαγωγη...

αλλαξα και τα 2 σιμ θεση μηπως σχετιζεται αλλα τιποτα

ξερεις κανεις?

λοιπον εβγαλα ακρη...

οσοι εχετε Q....

settings-more-mobile networks-access point names-Q telcom-new APN

Στο νεο APN που ανοιγει name 'Q internet' ,APN 'myq' και στα υπολοιπα τιποτα.

σωζεις και τελειωσες;)

Καλησπέρα παιδιά .Νέος και γω στο forum. αγορασα από merimobiles το κινητο στισ 30/04 και το κινητό ακόμα να το στείλουν .είναι αξιόπιστο το site αυτό? tsiglas εσένα το έστειλα τελικά?

Καλησπέρα παιδιά .Νέος και γω στο forum. αγορασα από merimobiles το κινητο στισ 30/04 και το κινητό ακόμα να το στείλουν .είναι αξιόπιστο το site αυτό? tsiglas εσένα το έστειλα τελικά?

Ναι με λιγη πιεση στο chat και στα mail μου το εστειλαν την Παρασκευη 3/5 δηλαδη 7,8 μερες μετα....αλλο τωρα αν ακομα δεν εχει φανει στο singapore post το trakin No.....