Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμ εγώ σου είπα να βάλεις την official...

Ήρθε η ώρα...είμαι σχεδόν έτοιμος, κατεβαζω την ρομ και την εγκαθιστώ μεσα απο το recovery κανονικά ή χρειάζεται καμια προετοιμασία πρώτα;

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ να μην το ματιάσω, αλλά εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιώ τη ρομ V3.1 του Bruno, χωρίς να αναβαθμίσω σε V4.0 και Gravity Box 2.9.4.

Όλα λειτουργούν άψογα. Μήπως η 4.0 προκαλεί θέματα?

Eγώ είμαι με v4.0 B0MOD by BM και GravityBox v2.9.6 και όλα κυλούν ΟΜΑΛΑ χωρίς να έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο .

:confused:

Μήπως θα έπρεπε να ανησυχώ ;

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

Eγώ είμαι με v4.0 B0MOD by BM και GravityBox v2.9.6 και όλα κυλούν ΟΜΑΛΑ χωρίς να έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο .

Μήπως θα έπρεπε να ανησυχώ ;

Έτσι ήμουν και εγώ, αλλά με Gravity Box 2.9.2 και την πλάκα την έπαθα όταν πήγα να αναβαθμίσω σε 2.9.4.

Στο τέλος αναγκάστηκα να κάνω εγκατάσταση από την αρχή ( με GB 2.9.4) και απλά δεν έβαλα την 4.0.

Μπορεί να ήταν τυχαίο το δικό μου περιστατικό.

Η ρομ του Bruno λειτουργεί άψογα κατά τη γνώμη μου και το GB είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Δεν πρόκειται να αναβαθμίσω πάντως σε νεότερη έκδοση το GB...

Δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα...

Ήρθε η ώρα...είμαι σχεδόν έτοιμος, κατεβαζω την ρομ και την εγκαθιστώ μεσα απο το recovery κανονικά ή χρειάζεται καμια προετοιμασία πρώτα;

Κλασσικά 3 wipes.Και ναι εγκατάσταση απο recovery.Απλά κάνε backup μηνυματα που θες να κρατήσεις και τις εφαρμογές σου με κάνα titanium και είσαι έτοιμος.Ακολουθείς τις οδηγίες του τύπου και τα βάζεις με την σειρά οπως τα λέει .

Κλασσικά 3 wipes.Και ναι εγκατάσταση απο recovery.Απλά κάνε backup μηνυματα που θες να κρατήσεις και τις εφαρμογές σου με κάνα titanium και είσαι έτοιμος.Ακολουθείς τις οδηγίες του τύπου και τα βάζεις με την σειρά οπως τα λέει .

την έβαλα και είμαι γενικά ευχαριστημένος αλλά η μόνη νίλα είναι οτι δεν μπορω να προσθέσω ελληνικά στο ενσωματωμένο στην ρομ touchpal ενώ το standard keyboard του Android κολάει. Έχεις καταφέρει να προσθέσεις και ελληνικά στο touch pal v5? μόνο κινέζικα με αφήνει να προσθέσω...επίσης δεν υπάρχει η δυναντήτα να το απεγκαταστήσω.

Βάλε το swype να βρεις την υγεία σου. Και φανταστική φωνητική πληκτρολόγηση

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

την έβαλα και είμαι γενικά ευχαριστημένος αλλά η μόνη νίλα είναι οτι δεν μπορω να προσθέσω ελληνικά στο ενσωματωμένο στην ρομ touchpal ενώ το standard keyboard του Android κολάει. Έχεις καταφέρει να προσθέσεις και ελληνικά στο touch pal v5? μόνο κινέζικα με αφήνει να προσθέσω...επίσης δεν υπάρχει η δυναντήτα να το απεγκαταστήσω.

Εγώ έχω βάλει το SwiftKey και έχει και ελληνικά και τα σπάει. Και το swype που σου πρότεινε το παιδί είναι επίσης πολύ καλό ;-)

Το έβαλα αλλά το touch pal το θεωρώ ανώτερο ...

Θέλει λίγο να το συνηθίσεις το SwiftKey. Μετά θα δεις πως είναι πολύ καλό ;-)

Νέο προσωπικό ρεκόρ...

5 με 6 σύντομες κλήσεις καθημερινά, ελάχιστο wifi και καμία ωρίτσα συνολικά hill climb racing.

Δεν ξέρω αν το auto killer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rs.autokiller&hl=el έκανε τη διαφορά, αλλά

πραγματικά έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία. Δηλαδή με παρόμοια χρήση, κινητά όπως το lenovo p780 πόσο κρατάνε?

1) Θέλω να ρωτήσω εάν κάποιο κινητό με Android, δεν έχει Google Play, γίνεται με κάποιο τρόπο να έχει το κινητό πρόσβαση στο Google Play και να κατεβάζει εφαρμογές?

2) Σκέφτομαι να αγοράσω από AliΕxpress το ZTE V987 Grand X το οποίο δεν βλέπω να έχει στις προδιαγραφές Google Play αλλά μου είπαν ότι μπορούν να το κάνουν Root και να κάνουν εγκατάσταση Google Play.

Εάν το κάνουν αυτό, θα έχω στο κινητό πρόσβαση να κατεβάζω εφαρμογές?

3)Παιδιά κάποιος μου είπε ότι για το κινητό που ενδιαφέρομαι να αγοράσω ZTE V987 Grand X ότι σταμάτησε να παράγεται.

Ξέρει κάποιος να μου πει σοβαρά εάν ισχύει αυτό?

Ευχαριστώ

Edited by ArtOfMoz

2. Εφόσον είναι αξιόπιστος ο πωλητής, τότε αγόρασέ το από ali ( και εγώ από εκεί το πήρα).

Θα είναι root, με ελληνικά και google play εγκατεστημένο, οπότε θα κατεβάζεις κανονικά εφαρμογές.

3. Απ'ότι βλέπω, σε όλα τα γνωστά κινέζικα καταστήματα είναι sold out, οπότε μάλλον σταμάτησε η παραγωγή του.

2. Εφόσον είναι αξιόπιστος ο πωλητής, τότε αγόρασέ το από ali ( και εγώ από εκεί το πήρα).

Θα είναι root, με ελληνικά και google play εγκατεστημένο, οπότε θα κατεβάζεις κανονικά εφαρμογές.

3. Απ'ότι βλέπω, σε όλα τα γνωστά κινέζικα καταστήματα είναι sold out, οπότε μάλλον σταμάτησε η παραγωγή του.

Ευχαριστώ φίλε. Εσύ πόσο καιρό το έχεις? Είσαι ευχαριστημένος, δηλαδή να το πάρω ανεπιφύλακτα?

Καλημέρα σε όλους.

Αγόρασα το κινητό τον Νοέμβριο από το to2c.com.Μέχρι την περασμένη βδομάδα απλά έλεγα τα καλύτερα.Eίχα εντυπωσιαστεί πραγματικά γιατί είχα κάποιες αμφιβολίες (λόγω Κίνας) για το τι πραγματικά θα παραλάβω.

Αυτή την στιγμή αντιμετωπίζω δύο προβλήματα.

1. Η φωτογραφική δεν μου ανοίγει.Ανοίγει το menu και δεν δείχνει εικόνα απλά κολλάει.πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να ανοίξει και αν είμαι τυχερός με την πρώτη.Tα ίδiα αρχίζουν να συμβαίνουν εδώ και 2-3 μέρες και στις εφαρμογές.

Αρχικά νόμιζα ότι ίσως θέλει αναβάθμιση το λογισμικό αλλά εκεί ξεκινάει το 2. πρόβλημα.Μου βγάζει το update στα κινέζικα αφου με ενημερώνει για την μια νέα ενημέρωση λογισμικού είναι διαθέσιμη.Ξεκινάω την ενημέρωση και στην επανεκκίνηση που μου ζητάει να κάνω μου βγάζει κάτι κινέζικα και ένα τρίγωνο με ! (ότι κάτι δεν πάει καλά) και δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί δεν ξέρω τι να επιλέξω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Έχω την 4.2.1 και 3.4.5 έκδοση kernel.

Ευχαριστώ φίλε. Εσύ πόσο καιρό το έχεις? Είσαι ευχαριστημένος, δηλαδή να το πάρω ανεπιφύλακτα?

Το έχω περίπου 6 μήνες. Χρησιμοποιώ μία άλλη rom ( του Bruno από XDA) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τώρα.

Γρήγορο, καλή οθόνη, καλή κάμερα, αλλά για μένα το καλύτερο είναι η μπαταρία του.

Κοίτα λίγο πιο πίσω να δεις screenshot με την αυτονομία του.

Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν (όπως το παραπάνω ποστ), αλλά πιστεύω με τη βοήθεια που προσφέρει το φορουμ τα περισσότερα λύνονται.

Ναι, εγώ το προτείνω σαν συσκευή, αλλά δεν έχω ψάξει τώρα τελευταία για πιο καινούριες συσκευές και σε τι τιμές κυμαίνονται.

Ειμαι νεο μελος κ σχετικα ασχετος. Το τηλ. εδω κ 4 μηνες που το εχω λειτουργει εξαιρετικα. Το μοναδικο, αν ξερει καποιος, το λογο για το οποιο κολλαει σε ορισμενες σελιδες γραφοντας μου δεν ανταποκρινεται η σελιδα κ αναγκαζομαι να τη κλεινω.. Ευχαριστω!

Ειμαι νεο μελος κ σχετικα ασχετος. Το τηλ. εδω κ 4 μηνες που το εχω λειτουργει εξαιρετικα. Το μοναδικο, αν ξερει καποιος, το λογο για το οποιο κολλαει σε ορισμενες σελιδες γραφοντας μου δεν ανταποκρινεται η σελιδα κ αναγκαζομαι να τη κλεινω.. Ευχαριστω!

Ποιον broswer χρησιμοποιείς?

Εγώ με τον Dolphin δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ποιον broswer χρησιμοποιείς?

Εγώ με τον Dolphin δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δεν εχω αλλαξει αυτον που εχει το κινητο.. Τωρα πουτο λες ομως θα δοκιμασω το Dolphin κ τα ξαναλεμε... Ευχαριστω.

Σημερα παρατηρησα κατι πολυ περιεργο.Οταν εχω bluetooth ενεργοποιημενο και δεχομαι κληση στην πρωτη καρτα οπου εχω ενεργοποιημενο 3g ο ηχος σε αυτον που με ακουει ειναι αλλοιωμενος και αναγραφεται στην οθονη του κινητου μετα απο λιγο πομπος απενεργοποιημενος κανοντας επανεκινηση.Οταν το γυρισω σε 2g δεν υπαρχει κανενα προβλημα παντοτε με bluetooth ενεργοποιημενο.Φοραω την rom απο minideal.Εχει τυχει σε κανεναν αυτο το πραγμα;

Σημερα παρατηρησα κατι πολυ περιεργο.Οταν εχω bluetooth ενεργοποιημενο και δεχομαι κληση στην πρωτη καρτα οπου εχω ενεργοποιημενο 3g ο ηχος σε αυτον που με ακουει ειναι αλλοιωμενος και αναγραφεται στην οθονη του κινητου μετα απο λιγο πομπος απενεργοποιημενος κανοντας επανεκινηση.Οταν το γυρισω σε 2g δεν υπαρχει κανενα προβλημα παντοτε με bluetooth ενεργοποιημενο.Φοραω την rom απο minideal.Εχει τυχει σε κανεναν αυτο το πραγμα;

Σε παρα πολλους εχει συμβει, οπως και σε εμενα. Λυση δεν εχω βρει. Δεν εχω ψαξει και ιδιαιτερα μιας και το εχω γυρισει στα 2g .Λογικα θα εχεις και comote φανταζομαι ε;

Παιδιά, ξέρετε κανά φθηνό ενσύρματο hands free που να δουλεύει με το κινητό?

όσα έχω πάρει δεν είναι συμβατά. Δηλαδή ο ήχος ακούγετε πολύ χαμηλά και το μικρόφωνο τους δεν δουλεύει.

Τα μυαλά μας πονάνε.

Παιδιά, ξέρετε κανά φθηνό ενσύρματο hands free που να δουλεύει με το κινητό?

όσα έχω πάρει δεν είναι συμβατά. Δηλαδή ο ήχος ακούγετε πολύ χαμηλά και το μικρόφωνο τους δεν δουλεύει.

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009664&sid=1 Αυτο δουλευει αψογα με το v967s, υποθετω θα δουλευει μια χαρα και με το δικο σας κινητο. Και ειναι και σε σουπερ τιμη. Αλλα αν υπαρχει καποιος που το δοκιμασε καλυτερα να πει αυτος μην σε παρω και στο λαιμο μου :rolleyes:

Χρειάστηκα τις τελευταίες μέρες την κάμερα του κινητού μου για κάνα 2 βίντεο .Τόσο καιρό δεν είχα πολυασχοληθεί και παρατήρησα πως το zoom δεν δουλεύει σωστά .Η θα τραβάει μια χαρά ή θα κολλάει μη κάνοντας σωστό zoom και δίνοντας θωλό αποτέλεσμα .

Συμβαίνει και σε εσάς ; Λύσεις ;

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -