Darth_Revan Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 [/quote=ulvergr;4902414]xaxa,τιποτα πολυ καλο το τηλ. απλα βρεθηκε η ευκαιρια για κατι καινουργιο....θελω καινουργιο ροοτ,χαχα αααα και μια λιστα roms.... http://www.modaco.com/topic/364136-rom-zte-v987-chinese-rom-collection/ Είσαι ωραίος.... Έλα πες την αλήθεια, το μετανιωσες που το πούλησες... Πάλι εδώ θα σε βλέπουμε :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Το παρέλαβα και εγώ σήμερα (Παραγγελία στις 03/09/2013 από minideal). Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τριξίματα κλπ και εκ πρώτης όψεως φαίνονται όλα εντάξει. Το μόνο προβληματάκι που παρατήρησα είναι με το home button, αν θέλεις να το πατήσεις παρατεταμένα για να ανοίξει το μενου με τις πρόσφατες εφαρμογές, πρέπει να βάλεις λίγο πιο πάνω το δάκτυλο γιατί αλλιώς το βλέπει σαν απλό πάτημα και σε επιστρέφει στην αρχική. Σχετικά με την θήκη που δίνει το minideal, αυτό που με χαλάει είναι ότι για να πατηθεί το power button πρέπει να βάλεις παραπάνω δύναμη ή να το πατήσεις με το νύχι. Το έχει αφήσει κανείς χωρίς screen protector; Όσα κινητά είχα μέχρι τώρα με Gorilla glass τα είχα χωρίς screen protector και δεν είχα κανένα πρόβλημα με γρατσουνιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Έχει Gorilla Glass το V987; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Έχει Gorilla Glass το V987; Έχει κάτι αντίστοιχο το ogs(one glass solution) που μοιάζει με gorilla glass. Εγώ το έχω με screen protector, και δεν μπορώ να το βγάλω... Έχει κολλήσει για τα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Όπως έχεις δει το έχω γράψει στο xda αλλά Κλάιν ο bruno. Τώρα πέρασα την stock και είναι όλα ok. Για δοκίμασε και εσύ αυτό με το ξυπνητήρι. Κλείσε το κινητό και βάλτο να χτυπήσει μετά από 2 λεπτά ας πούμε να δούμε αν στο κάνει και εσένα. ...αν και δε νομίζω να έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο στο δικό μου, δοκίμασες να ενεργοποιείς το κινητό με αυτόματο άνοιγμα π.χ. λίγο πριν το ξυπνητήρι; δυσκολο ,σημερα το πουλησα....μαλλον εδω σας χαιρετω κι ολας:happy: ...κρίμα :( Και εγώ τώρα ποιον θα ρωτάω και θα βασίζομαι πάνω του να δοκιμάζει όλα τα ωραία mods και να μας ενημερώνει; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ολο και καποιος θα βρεθει,χαχα Φιλε panospc οσο αφορα το προβληματακι με το home button,ανοιξε το gravitybox και ριθμησε το home οταν το πατας παρατεταμενα να σου κσνει την λειτουργια που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 ...αν και δε νομίζω να έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο στο δικό μου, δοκίμασες να ενεργοποιείς το κινητό με αυτόματο άνοιγμα π.χ. λίγο πριν το ξυπνητήρι; ...κρίμα :( Και εγώ τώρα ποιον θα ρωτάω και θα βασίζομαι πάνω του να δοκιμάζει όλα τα ωραία mods και να μας ενημερώνει; :p Tωρα πια έχω περάσει την stock πάλι και δεν με βλέπω να αλλάζω προς το παρόν.Και σιγα μην εκανα τετοια διαδικασία για να χτυπησει το ξυπνητήρι.Αφου με την stock δουλευει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εγώ δεν έχω αλλάξει καθόλου!!! Είμαι με τη μαμά, όπως ήρθε. Δε βρίσκω κάποιο λόγο ούτε κάποιο πρόβλημα για ν' άλλάξω. Απεναντίας στις custom, απ' ότι διαβάζω, όλο και κάποιο θεματάκι υπάρχει. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εγώ δεν έχω αλλάξει καθόλου!!! Είμαι με τη μαμά, όπως ήρθε. Δε βρίσκω κάποιο λόγο ούτε κάποιο πρόβλημα για ν' άλλάξω. Απεναντίας στις custom, απ' ότι διαβάζω, όλο και κάποιο θεματάκι υπάρχει. Ακριβώς. Μια χαρά είναι η stock. Και εγώ είμαι ευχαριστημενος με αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_skr Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Μια χαρα λειτουργει οντως η custom rom εγω δεν εχω προβλημα εδω και τρεις εβδομαδες σχεδον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Μια χαρα λειτουργεί οντως η custom rom εγω δεν εχω προβλημα εδω και τρεις εβδομαδες σχεδον! Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες.... Με την stock η με του Bruno.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_skr Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 με του μινιντιλ sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Tωρα πια έχω περάσει την stock πάλι και δεν με βλέπω να αλλάζω προς το παρόν.Και σιγα μην εκανα τετοια διαδικασία για να χτυπησει το ξυπνητήρι.Αφου με την stock δουλευει μια χαρά. ...εμένα πάλι σε Bruno V3.0R2 δεν υφίσταται το πρόβλημα. Δοκίμασα και αυτό που είπες αρκετές φορές, έβαλα ξυπνητήρι στα 2-3 επόμενα λεπτά,έκλεισα το κινητό και κανονικά άνοιξε μόνο του. Αλλά πάλι, κληροτίδα είναι με αυτά τα κινητά. Εμένα από την άλλη, το OTG δεν δουλεύει αυτόματα χωρίς συγκεκριμένη βοηθητική εφαρμογή (USB OTG Helper). Edited September 19, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ...εμένα πάλι σε Bruno V3.0R2 δεν υφίσταται το πρόβλημα. Δοκίμασα και αυτό που είπες αρκετές φορές, έβαλα ξυπνητήρι στα 2-3 επόμενα λεπτά,έκλεισα το κινητό και κανονικά άνοιξε μόνο του. Αλλά πάλι, κληροτίδα είναι με αυτά τα κινητά. Εμένα από την άλλη, το OTG δεν δουλεύει αυτόματα χωρίς συγκεκριμένη βοηθητική εφαρμογή (USB OTG Helper). Τι εγκατάσταση έκανες; την default με 3 wipes πρώτα; Αυτό με το Android upgrading starting apps στο βγάζει στην αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Απο καταναλωση μπαταριας τι λεει; Σε μενα σε standby, με ανοικτο το WiFi, το συγχρονισμο και το GPS, απο 50% πηγε 42%. Δηλαδη 1% την ωρα περιπου. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Απο καταναλωση μπαταριας τι λεει; Σε μενα σε standby, με ανοικτο το WiFi, το συγχρονισμο και το GPS, απο 50% πηγε 42%. Δηλαδη 1% την ωρα περιπου. Εμένα πάντως με wifi ανοιχτο , 3G λιγα τηλέφωνα και μπολικο browsing ,viber,facebook συνηθως το βραδυ θέλει να το βάλω για φόρτιση για την επομενη μέρα.Μενει γυρω στο 40% αλλα λιγο πριν πέσω έχει παει στο 30(Με σκαλισμα φυσικα) Με λίγα λόγια θέλει κάθε μέρα φόρτιση ειδικα αν χρησιμοποιείς το 3G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εβαλα το wake lock detector και παρατηρησα οτι η εφαρμογη "Υπηρεσια ενημερωσης λογισμικου" ηταν πολυ ωρα "ξυπνια" και μου ξεσκιζε τη μπαταρια οποτε την πεταξα. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εβαλα το wake lock detector και παρατηρησα οτι η εφαρμογη "Υπηρεσια ενημερωσης λογισμικου" ηταν πολυ ωρα "ξυπνια" και μου ξεσκιζε τη μπαταρια οποτε την πεταξα. Εσένα βγαζει την μέρα το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Περίπου τόσο. Πάνω-κάτω στη μέρα είναι! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Περίπου τόσο. Πάνω-κάτω στη μέρα είναι! Xαχα αστα να πάνε... :p Αυτα τα smartphones δεν κρατάνε πολύ...Είδες καθόλου διαφορά με αυτό που ξήλωσες?Εγώ πάντως εβαλα και το gravity box στην stock rom και είμαι κομπλέ.Δεν υπάρχει λόγος να βάλω του bruno.Δουλεύει άψογα τώρα το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Διαβάζω στο θέμα του V967s, που έχει την ίδια μπαταρία, και λένε για πάρα πολύ καλή αυτονομία. Ίσως τη καλύτερη απ' όλα τα Κινέζικα. Η διαφορά με το δικό μας είναι στην οθόνη (960_540). Θα το παρακολουθήσω τώρα (μόλις το έβαλα να φορτίσει) να δω αν υπάρχει διαφορά. Σίγουρα όταν μια εφαρμογή δουλεύει στο παρασκήνιο καταναλώνει ενέργεια. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Διαβάζω στο θέμα του V967s, που έχει την ίδια μπαταρία, και λένε για πάρα πολύ καλή αυτονομία. Ίσως τη καλύτερη απ' όλα τα Κινέζικα. Η διαφορά με το δικό μας είναι στην οθόνη (960_540). Θα το παρακολουθήσω τώρα (μόλις το έβαλα να φορτίσει) να δω αν υπάρχει διαφορά. Σίγουρα όταν μια εφαρμογή δουλεύει στο παρασκήνιο καταναλώνει ενέργεια. Ωραία. Για δες και πες μου αν έκανες δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Τι εγκατάσταση έκανες; την default με 3 wipes πρώτα; Αυτό με το Android upgrading starting apps στο βγάζει στην αρχή; ...καταρχάς χρησιμοποιώ TWRP 2.5.0.0. Για σιγουριά, κάνω πάντα wipe cache, dalvic cache, data, android secure και System. Δε μου βγάζει τέτοιο μήνυμα όχι, αν εννοείς κάθε φορά που ανοίγει με ξυπνητήρι. Απλά όταν ανοίγει, παραμένει μερικά δευτερόλεπτα σε κενή οθόνη πριν αρχίσει να χτυπάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Διαβάζω στο θέμα του V967s, που έχει την ίδια μπαταρία, και λένε για πάρα πολύ καλή αυτονομία. Ίσως τη καλύτερη απ' όλα τα Κινέζικα. Η διαφορά με το δικό μας είναι στην οθόνη (960_540). Θα το παρακολουθήσω τώρα (μόλις το έβαλα να φορτίσει) να δω αν υπάρχει διαφορά. Σίγουρα όταν μια εφαρμογή δουλεύει στο παρασκήνιο καταναλώνει ενέργεια. Ωραία. Για δες και πες μου αν έκανες δουλειά. Μετά από τις "παρεμβάσεις" που έκανα σε ό,τι αφορά τη κατανάλωση μπαταρίας φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Έβγαλα την εφαρμογή "Υπηρεσία Ενημέρωσης Λογισμικού", που ήταν αρκετή ώρα "ξύπνια", απενεργοποίησα το 3G και το ενεργοποιώ μόνο όταν χρειάζομαι data, έκλεισα το GPS και έκανα κι ένα calibration. Edited September 23, 2013 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Μετά από τις "παρεμβάσεις" που έκανα σε ό,τι αφορά τη κατανάλωση μπαταρίας φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Έβγαλα την εφαρμογή "Υπηρεσία Ενημέρωσης Λογισμικού", που ήταν αρκετή ώρα "ξύπνια", απενεργοποίησα το 3G και το ενεργοποιώ μόνο όταν χρειάζομαι data, έκλεισα το GPS και έκανα κι ένα calibration. Σωστός.Βασικά αυτό το 3G ξεσκίζει την μπαταρία.Το gps το έχω κλειστό.Με ποιό πρόγραμμα έκανες calibration? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts