Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω παντως απο θηκη περιμενω την flip case που δειχνω στην πρωτη σελιδα σε μαυρο

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300883646134&ssPageName=ADME:L:OU:US:3160

Edited by ulvergr

Root ok :)

Custom recovery ok :)

Google apps ok :)

Custom rom ok :)

Τελικά δεν ήταν κάτι δύσκολο. Περισσότερο δύσκολο είναι να βγάλεις νόημα από την αγγλική μετάφραση των κινέζικων.

Επίσης πολύ σημαντικό να είναι εγκατεστημένος ο "MediaTek DA USB VCOM Port" driver.

Όσον αφορά τη θήκη εγώ πήρα μια τύπου pocket από neoprene. Δε δίνει καθόλου όγκο (σχεδόν) απλά πρέπει κάθε φορά που θέλεις να το χρησιμοποιήσεις να το βγάζεις από την θήκη.

http://www.ebay.com/itm/Android-Neoprene-Pouch-Case-For-HTC-Butterfly-HTC-J-Butterfly-HTL21-/271136273279?pt=PDA_Accessories&hash=item3f20fb337f

Πήρα θήκη για το HTC Butterfly επειδή έχει σχεδόν ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με το ZTE.

Root ok :)

Custom recovery ok :)

Google apps ok :)

Custom rom ok :)

Τελικά δεν ήταν κάτι δύσκολο. Περισσότερο δύσκολο είναι να βγάλεις νόημα από την αγγλική μετάφραση των κινέζικων.

Επίσης πολύ σημαντικό να είναι εγκατεστημένος ο "MediaTek DA USB VCOM Port" driver.

.

οποτε εχεις χρονο γραψε πως εκανες την διαδικασια,εναν οδηγο να τον βαλουμε και στο πρωτο ποστ για τους επομενους

Να γράψω κάποιον οδηγό είναι δύσκολο γιατί δεν έκανα μόνος μου το φλασάρισμα και οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες.

Εδώ είμαστε πάντως και όπου χρειαστεί κάτι αν μπορώ θα βοηθήσω.

Σίγουρα όμως θα υπάρξει μια παρουσίαση στο κοντινό μέλλον.

14/4/13

Μόλις είδα στο ρώσικο φόρουμ ότι βγήκε και custom recovery στην αγγλικη γλώσσα.

Οταν το δοκιμάσω θα αφέρω εντυπώσεις.

Edited by cksot

cksot μαλλον δεν εχεις επιλογη πρεπει να το προσπαθησεις,χαχα

εισαι ο μονος που το εχει δουλεψει...

ελπιζω απο βδομαδα να το εχω και εγω!

Παιδια αν θελετε καντε μια πιο ολοκληρωμενη παρουσιαση με συν και πλην (ευχομαι να μην υπαρχουν) για το dual sim σημα, wifi εμβελεια κτλ, ηχειο, σημα gps,αποκρηση οθονης και πληκτρων, συμπεριφορα το επεξεργαστη - τωρα που το εχεται αρκετο καιρο καποιοι να ξερουμε πανω κατω τι γινεται γιατι ενδιαφερομαστε πολλοι αλλα δισταζουμε...

Ευχαριστω.....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Φίλος από γνωστή σελίδα ετοιμάζει παρουσίαση του εν λόγω κινητού.

Αποφάσισα να παραχωρήσω το δικό μου προς δοκιμή ώστε να υπάρχει σαν βάση δεδομένων για μελλοντικούς αγοραστές.

Μετά από 3 ημέρες χρήσης έχω να πω ότι overall είναι πολύ καλό κινητό. έχω ένα θέμα με τη δύναμη του σήματος, wifi και gsm. είναι λίγο αδύνατο.

Χρειάζομαι να βάλω την 4.2.1 μήπως και βελτιωθούν τα πράγματα

Μετά από 3 ημέρες χρήσης έχω να πω ότι overall είναι πολύ καλό κινητό. έχω ένα θέμα με τη δύναμη του σήματος, wifi και gsm. είναι λίγο αδύνατο.

Χρειάζομαι να βάλω την 4.2.1 μήπως και βελτιωθούν τα πράγματα

Aυτο απο μονο του ειναι και παραειναι σοβαρο........ελπιζω να στρωσει με την αναβαθμηση...

Περιμενουμε περισσοτερα νεα....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εγώ αντιθέτως δεν αντιμετώπισα προβλήματα με το σήμα.

Καλή η 4.2.1 (την δοκίμασα) αλλά είναι αδύνατο να εγκαταστήσεις τα gapps. Πολύ σοβαρό μείον.

Οπότε προς το παρόν 4.1.2 και περιμένουμε.

στην 4.1.2 δεν εχεις και ελληνικα ε???

μη δοκιμασμενος οδηγος για root/english recovery/gapps

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D434464%26st%3D260&usg=ALkJrhgBT19bCFiDFQjzB4ZiOgti8Vo90g#entry21259831

οπου γραφει ''spoiler (+ / -) (turn on and set the bird)'' κλικ να μας δειξει την εικονα;)

τα ποστ που ενδιαφερουν ειναι :276 & 280

Εγώ δεν έχω. Ο ulvergr όμως θα έχει όταν το παραλάβει.

ulvergr κι εγώ την αγγλική recovery έχω.

ελπιζω απο βδομαδα να το εχω(13 μερες τωρα ειμαι-singapore post).

οταν φτασει θα σας πω και εγω την αποψη μου οπως και τι εχει βαλει το minideal(root/gapps/ελληνικα)

Ορίστε και η ελληνική παρουσίαση του κινητού.

http://http://www.doctorandroid.gr/2013/04/s01e03-zte-grand-x-quad-v987-dr-android.html

Δεν εμφανίζει κάτι... Ελέγχεις το λινκ;

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Καλο το preview αλλα δεν μας ειπε τιποτα για την λειτουργια του GPS και του 3G που ενδιαφερει παρα πολους εδω μεσα(πιστευω εδω να μας απαντησης εσυ που το εχεις στα χερια σου).....κατα τα αλλα αν εξερεσουμε τα hd video και το παιχνιδακι που κρασαρανε τα υπολοιπα καλα φαινονται.....για το μονο που χαιρομαι ειναι οτι εχω αλλο ενα μηνα μπροστα μου να αποφασησω.....

Sorry για το λάθοε λινκ.

Το 3g λειτουργεί πολύ καλά. Το ίδιο και το WiFi.

To GPS δεν το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω πως να το τεστάρω.

Το Skype δουλεύει κανονικά σε εμένα. Δοκίμασε να το περάσεις πάλι.

Edited by cksot

Επειδή παρακολουθώ το φόρουμ από την ημέρα που ξεκίνησε το θέμα και είναι και ο λόγος που έκανα το λογαριασμό.

Επειδή και σκοπεύω να το αγοράσω, πιθανότατα μέσα στο επόμενο 2μηνο, γι'αυτό και διαβάζω σχεδόν ευλαβικά όλες τις πληροφορίες που δίνονται εδώ, θα παρακαλέσω όσους το έχουν πιάσει στα χέρια τους να δώσουν τη γνώμη τους και τις πληροφορίες για διάφορες λύσεις που δίνουν ώστε να είναι πιο βολικό και εύχρηστο!

Τώρα από πλευράς μου επειδή πιστεύω πως δεν είμαι ο μόνος που κοιτάει το θέμα και σκοπεύει να το αγοράσει

καθώς έψαχνα για τιμές ανακάλυψα πως το πιο οικονομικό το βρήκα από το www.aliexpress.com στα US $278.00 Free Shipping αντί των 316$ από το Pandawill!!

Βέβαια ναι, δεν είναι από company αλλά από ιδιώτη που δεν ξέρω αν είναι απόλυτα ασφαλής ακόμα, αλλά πιστεύω πως είναι αξιοσημείωτη η τιμή

Υπολογίζω πως θα πέσουν κι'άλλο οι τιμές όσο περνάν οι ημέρες...

Καλή συνέχεια στο ψάξιμο λοιπόν!

Edited by Dahakaa

Όχι pandawill (θα περιμενεις μια ζωη ωσπου θα κανεις ακυρωση)κοιτα minideal(http://www.minideal.net/zte-v987-mt6589-quad-core-android-4-1-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-1g-ram-8-0m-smart-phone.html)με κουπονι αμα τους πεις στο chat θα σου βγει 299$,επισης βαζουνε ελληνικα/playstore και στελνουν me singapore.

εφοσον δεν βιαζεσαι περιμενε να σου πω και εγω εντυπωσεις,το περιμενω αυτες τις μερες-θα κοιταξω να τραβηξω και ενα video

Edited by ulvergr