snapp Δημοσιεύτηκε April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2013 Καλησπέρα σας Το είδα στο φυλλάδιο της WIND στα 24,9ευρώ. Το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Σκέφτομαι να το πάρω σαν δεύτερη συσκευή και θέλω να μάθω αν στέλνει 160χαρακτήρες στα sms. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) το έχω πάρει(medimarkt το είχαν προσφορά για μια μέρα 21 euro) το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι όπως και σε μερικά Νοκια μεγάφωνο και μπροστινό ηχείο είναι το ίδιο πράγμα κατά τα άλλα ελαφρύ καλή ποιότητα κατασκευής αρκετά κρατάει η μπαταρια καλό σήμα καλή διαχείριση της dual sim έχει δυνατότητα για αναπαραγωγή mp3 και εικόνων (ακόμη και μια απλή camera έχει) micro sd είχε χαμηλό ήχο (για τραγούδια κλπ άλλα πήγα στο player επέλεξα στο equalizer την επιλογή classic και όλα οκ έχουμε δυνατό ήχο) έχει έναν καλουλι φακό radio fm λειτουργεί και χωρίς ακουστικά εχει μαζί του καλώδιο για σύνδεση στων υπολογιστή (micro usb) όταν το βάζεις κανονικά βλέπει την micro sd σαν στικακι α ναι και φορτιστής είναι ένας micro usb 500 mha (so κάνει οποιοσδήποτε άλλος φορτιστής από σύγχρονα κινητά) στα sms κανονικά στέλνει 160 χαρακτήρες (δοκίμασα ελληνικά, αγγλικά και ρώσικα όλα στα 160 άλλαξαν και πήγαν στο δεύτερο sms) α ναι dual sim είναι standby mode για όποιον ενδιαφέρετε δεν ειναι active α ναι και αρκετά ανθεκτικοί ήδη μου έπεσε δύο φορές και τπτ...... ενώ το Nokia 101 που είχα διαλύθηκε η οθόνη και ράγισε όλο το κινητό με μια απλή πτώση για κάτι άλλο ρωτάτε Edited April 12, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 το έχω πάρει(medimarkt το είχαν προσφορά για μια μέρα 21 euro) το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι όπως και σε μερικά Νοκια μεγάφωνο και μπροστινό ηχείο είναι το ίδιο πράγμα Εννοείς οτι από το ακουστικό μπροστά του κινητού ακούγεται η μουσική και ο ήχος κλήσης ή όπως τα nokia (αν έχω καταλάβει σωστά) ο συνομιλητής αντί από το ακουστικό μπροστά ακούγεται από το ηχείο του κινητού με αποτέλεσμα αν είσαι σε χώρο με ησυχία να ακούνε όλοι την συνομιλία σου. Από μπαταρία πόσες μέρες κρατάει; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Εννοείς οτι από το ακουστικό μπροστά του κινητού ακούγεται η μουσική και ο ήχος κλήσης ή όπως τα nokia (αν έχω καταλάβει σωστά) ο συνομιλητής αντί από το ακουστικό μπροστά ακούγεται από το ηχείο του κινητού με αποτέλεσμα αν είσαι σε χώρο με ησυχία να ακούνε όλοι την συνομιλία σου. Από μπαταρία πόσες μέρες κρατάει; όλα από πίσω ακούγονται απλός όταν είσαι σε κλήση παίζει σιγανά ηχείο και νομίζεις ότι παίζει το μπροστινό αλλά όπως και να έχει χάνει σε ένταση κάπως και το πόσο καθαρός είναι ο ήχος με λίγα λόγια έχει μόνο ένα ηχείο το πίσω όχι δεν είναι ότι σε ακούνε όλοι τα ίδια ακριβός κάνουν όλα τα νοκια ιδού price range σε samsung είναι καλύτερα τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα σε αλλά υστερεί στα ίδια λεφτά μπαταρια κάνα 4 ήμερο Edited April 12, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts