Jump to content

Συνδεση λαπτοπ τηλεορασης

chris_21k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα, εχω ενα hp probook 4520s το οποιο ειχα συνδεσει με hdmi καλωδιο με την τηλεοραση samsung 40αρα. Ολα καλα αλλα ο ηχος εξακολουθει να βγάινει απο τον υπολογιστη. Καμια ιδεα γιατι θελω να δω ενα βιντεο κ ενω το βλεπω στην τηλεοραση ο ηχος βγαινει απο το λαπτοπ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319762

Δες εδώ το σχετικό θέμα

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Παιδια καλησπερα, εχω ενα hp probook 4520s το οποιο ειχα συνδεσει με hdmi καλωδιο με την τηλεοραση samsung 40αρα. Ολα καλα αλλα ο ηχος εξακολουθει να βγάινει απο τον υπολογιστη. Καμια ιδεα γιατι θελω να δω ενα βιντεο κ ενω το βλεπω στην τηλεοραση ο ηχος βγαινει απο το λαπτοπ

Γειά κι' από μένα

Συνέδεσα laptop με TV , πήρα εικόνα αλλά όχι ήχο. Το καλώδιο ο.κ.. Η θύρα hdmi η σωστή. Στην ''διαχείρηση ήχων'', αρχικά βγήκαν δύο εικονίδια. Το ένα speakers που ήταν σημαδεμένο σαν ενεργό και το άλλο αναφέρονταν σαν HDMI. 'Ελα όμως που δεν μπορούσα με τίποτε να το κάνω ''ενεργό'' ( το HDMI ). Το έχασα και δεν μπορώ να το επαναφέρω.

Φυσικά υπάρχει και η λύση του VGA καλωδίου με παράλληλη χρήση του καλωδίου των ακουστικών, αλλά με το HDMI μ' ένα καλώδιο καθαρίζεις.

Το laptop είναι Assus σε windows 7 premium

Ευχαριστώ

Γειά κι' από μένα

Συνέδεσα laptop με TV , πήρα εικόνα αλλά όχι ήχο. Το καλώδιο ο.κ.. Η θύρα hdmi η σωστή. Στην ''διαχείρηση ήχων'', αρχικά βγήκαν δύο εικονίδια. Το ένα speakers που ήταν σημαδεμένο σαν ενεργό και το άλλο αναφέρονταν σαν HDMI. 'Ελα όμως που δεν μπορούσα με τίποτε να το κάνω ''ενεργό'' ( το HDMI ). Το έχασα και δεν μπορώ να το επαναφέρω.

Φυσικά υπάρχει και η λύση του VGA καλωδίου με παράλληλη χρήση του καλωδίου των ακουστικών, αλλά με το HDMI μ' ένα καλώδιο καθαρίζεις.

Το laptop είναι Assus σε windows 7 premium

Ευχαριστώ

Μήπως κανείς από τους δυο σας δεν έχει εγκατεστημένο το Hd της Realtek? Θα το βρήκε στην σελίδα των οδηγών της κάρτας γραφικών :worry::!:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

• 2 weeks later...
Λοιπον επειδη εξετασα τα παντα ρυθμισεις καρτας γραφικων ηχου ρυθμισεις πινακα ελεγχου κτλ συμβουλευτηκα ενα φιλο ο οποιος μου ειπε οτι το hdmi δεν δινει και ηχο και συνεδεσα καλωδιο απο την εξοδο ηχου στο λαπτοπ με την υποδοχη στην τηλεοραση και ολα καλα. Παιζει κανονικα

Δε χρειάζονται οι υπερβολές. Σε παλιότερο hardware ενδεχομένως να μην περνάει ο ήχος από το HDMI. Θυμάμαι για παράδειγμα ότι υπήρχαν κάρτες γραφικών που όντως δεν το υποστήριζαν. Δεν ξέρω βέβαια αν συμβαίνει κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη περίπτωση.