chris_21k Δημοσιεύτηκε April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 4, 2013 Παιδια καλησπερα, εχω ενα hp probook 4520s το οποιο ειχα συνδεσει με hdmi καλωδιο με την τηλεοραση samsung 40αρα. Ολα καλα αλλα ο ηχος εξακολουθει να βγάινει απο τον υπολογιστη. Καμια ιδεα γιατι θελω να δω ενα βιντεο κ ενω το βλεπω στην τηλεοραση ο ηχος βγαινει απο το λαπτοπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319762 Δες εδώ το σχετικό θέμα Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas49 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Παιδια καλησπερα, εχω ενα hp probook 4520s το οποιο ειχα συνδεσει με hdmi καλωδιο με την τηλεοραση samsung 40αρα. Ολα καλα αλλα ο ηχος εξακολουθει να βγάινει απο τον υπολογιστη. Καμια ιδεα γιατι θελω να δω ενα βιντεο κ ενω το βλεπω στην τηλεοραση ο ηχος βγαινει απο το λαπτοπ Γειά κι' από μένα Συνέδεσα laptop με TV , πήρα εικόνα αλλά όχι ήχο. Το καλώδιο ο.κ.. Η θύρα hdmi η σωστή. Στην ''διαχείρηση ήχων'', αρχικά βγήκαν δύο εικονίδια. Το ένα speakers που ήταν σημαδεμένο σαν ενεργό και το άλλο αναφέρονταν σαν HDMI. 'Ελα όμως που δεν μπορούσα με τίποτε να το κάνω ''ενεργό'' ( το HDMI ). Το έχασα και δεν μπορώ να το επαναφέρω. Φυσικά υπάρχει και η λύση του VGA καλωδίου με παράλληλη χρήση του καλωδίου των ακουστικών, αλλά με το HDMI μ' ένα καλώδιο καθαρίζεις. Το laptop είναι Assus σε windows 7 premium Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Γειά κι' από μένα Συνέδεσα laptop με TV , πήρα εικόνα αλλά όχι ήχο. Το καλώδιο ο.κ.. Η θύρα hdmi η σωστή. Στην ''διαχείρηση ήχων'', αρχικά βγήκαν δύο εικονίδια. Το ένα speakers που ήταν σημαδεμένο σαν ενεργό και το άλλο αναφέρονταν σαν HDMI. 'Ελα όμως που δεν μπορούσα με τίποτε να το κάνω ''ενεργό'' ( το HDMI ). Το έχασα και δεν μπορώ να το επαναφέρω. Φυσικά υπάρχει και η λύση του VGA καλωδίου με παράλληλη χρήση του καλωδίου των ακουστικών, αλλά με το HDMI μ' ένα καλώδιο καθαρίζεις. Το laptop είναι Assus σε windows 7 premium Ευχαριστώ Μήπως κανείς από τους δυο σας δεν έχει εγκατεστημένο το Hd της Realtek? Θα το βρήκε στην σελίδα των οδηγών της κάρτας γραφικών :worry::!: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. April 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Λοιπον επειδη εξετασα τα παντα ρυθμισεις καρτας γραφικων ηχου ρυθμισεις πινακα ελεγχου κτλ συμβουλευτηκα ενα φιλο ο οποιος μου ειπε οτι το hdmi δεν δινει και ηχο και συνεδεσα καλωδιο απο την εξοδο ηχου στο λαπτοπ με την υποδοχη στην τηλεοραση και ολα καλα. Παιζει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 ριξτον μια σφαλιαρα τον φιλο σου να στρωσει και να μην λεει χαζομαρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Δε χρειάζονται οι υπερβολές. Σε παλιότερο hardware ενδεχομένως να μην περνάει ο ήχος από το HDMI. Θυμάμαι για παράδειγμα ότι υπήρχαν κάρτες γραφικών που όντως δεν το υποστήριζαν. Δεν ξέρω βέβαια αν συμβαίνει κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts