kplr Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Σου είπα.. Το θέμα είναι να μη φαίνεται η rom σαν directory.. Στο qtek, mpx έχουν ΟΛΑ το ΙΔΙΟ.. Τη rom να φαίνεται σα storage.. Άρα το directory των windows είναι Strorage/Windows.. Όλες οι εφαρμογές που θέλουν να δουν το dir των windows ακολουθούν το ίδιο route.. Αν το ipaq έχει αυτή τη δομή θα γίνει μπάχαλο , γιατί άλλα (τα περισσότερα) ppc Θα έχουν σα route για τα windows το /windows, ενώ το ipaq θα έχει για route storage/windows.. Αυτό θα είναι πρόβλημα για πολλές εφαρμογές απ'ό,τι καταλαβαίνω.. Το καλύτερο θα είναι να μη φαίνεται η rom σαν extra directory, αλλά να τοποθετούνται όλα τα αρχεία μαζί, είτα πρόκειτα για ram είτε για rom.. Όχι πάντως όπως στο qtek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 me ena flag sto OS (installation wizard) tha ta petai sto storage. pistevw na ine aplo ke na to exun skefti. an ine etsi ok :) an ke efxome na ta exei ola sto /... ke oxi se storage. an diavasis parapanw ti grafw (allo post) eksigw mia pithani katanomi mnimis. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 ante me to kalo!!!na erthei na paroume to explorer!! Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 tha to paris Sava? pws ke etsi? pada isun diskolos :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (22 Ιούλ. 2004 , 17:01) me ena flag sto OS (installation wizard) tha ta petai sto storage. pistevw na ine aplo ke na to exun skefti. an ine etsi ok :) Δεν είναι μόνο το installation.. Αυτό είναι το λίγότερο.. Το θέμα είναι οι ίδιες οι εφαρμογές που διαβάζουν από το /windows Φαντάζομαι όμως και εγώ ότι θα τα έχουν σκεφτεί όλα αυτά και μένει να δούμε πως ακριβώς θα είναι αυτή η περίεργη κατανομή μνήμης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Τα πάντα είναι θέμα υλοποίησης, π.χ αναφέρεται ότι τα plug-ins για το Pocket Outlook, θα πρέπει να εγκαθιστούν το αντίστοιχο caller DLL τους στο \windows, όμως εκ πείρας αυτό μπορείς να το εγκαταστήσεις και αλλού (π.χ στο \Flash ROM Disk) αρκεί να το δηλώσεις στο αντίστοιχο shared section DLL του registry. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Για πειτε μου μερικους καλους λογους ωστε να αλλαξω το 4150 μου για το 4700 η το 3700... :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. July 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Magnesium-alloy body, flip cover, μεγάλη ROM για εγκατάσταση εφαρμογών, 4" VGA screen για το hx4700. To WM2003SE δεν είναι σημαντικός λόγος. Προσωπικά, επειδή περίμενα και USB host, μάλλον θα κινηθώ προς το Loox 720. Είχα θέσει σαν στόχο VGA ανάλυση και USB host για το επόμενο PPC μου. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. July 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Τώρα "ανέβηκαν" στο site της hp και επίσημα πλέον όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Και για το h6300... Μέχρι να μπουν σε links από την hp: http://www.clubpocketpc.gr/index.php Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (20 Ιούλ. 2004 , 16:13) an ine etsi den thha exume to fovo tu low battery. Αααχ, άλλο ένα πράγμα που όταν στο έλεγα εγώ κι αναρωτιόμουν, προσπαθούσες να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα... :rolleyes: (απλά δες παλιότερες συζητήσεις μας επί του θέματος) Ελπίζω το trendάκι να συνεχιστεί, ιδιαίτερα τώρα που οι non-volatile mems έχουν αρχίσει να γίνονται αρκετά γρήγορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (20 Ιούλ. 2004 , 08:36) Στις 13/8 περιμένουμε στην Ελλάδα τα νέα hp iPAQ: 13/8 θα παρουσιαστούν ή θα είναι διαθέσιμα; Στο εξωτερικό; Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πόσες και ποιές φωτογραφίες είναι mock-ups. Και θέλω επιτέλους να δω τα αναλυτικά specs να ζυγιάσω καταστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (25 Ιούλ. 2004 , 07:33) Προσωπικά, επειδή περίμενα και USB host, μάλλον θα κινηθώ προς το Loox 720. Είχα θέσει σαν στόχο VGA ανάλυση και USB host για το επόμενο PPC μου. Τα είδα τα specs κι εγώ... Κατουρήθηκα! :o :cool: :p Ανδρέα γιατί να μην χτυπήσεις το hx4700 που είναι πολύ πιο ισχυρό και έχεις για USB host την add-on CF Type I κάρτα που μου είχες δείξει τότε; Έτσι θα έχεις και 2 θύρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. July 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Παρουσιάζονται μάλλον την Δευτέρα επίσημα (στο εξωτερικό φυσικά - στην Ελλάδα δεν θα υπάρξει παρουσίαση/ανακοίνωση φυσικά). 13/8 είναι η ημερομηνία που έχουμε σαν εταιρεία για την διαθεσιμότητα στην Ελλάδα (όχι για το h6300) ώστε να μπορούμε να πουλήσουμε (σε ποιόν και που; στις παραλίες ή στην τελετή έναρξης;). Τώρα αν πραγματικά στις αποθήκες των distributors θα υπάρχουν οι νέες συσκευές σε 3 εβδομάδες θα το μάθουμε σύντομα... Για να αναλυτικά στοιχεία και επίσημα πλέον, στο site του club έχουμε όλα τα links με τα τελικά PDFs της hp. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Το touchpad είναι εκπληκτικό... Όποιος έχει χρησιμοποιήσει Apple iPod θα με θυμηθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες για συνεπεξεργαστή [επιταχυντή] γραφικών στο hx4700. Βέβαια φαντάζομαι από αύριο θα είναι η εικόνα πιο ξεκάθαρη αλλά θα ήθελα να είναι ο Intel 2700G που σχεδιάστηκε εξαρχής να πηγαίνει γάντι με τον PXA270. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. July 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (25 Ιούλ. 2004 , 13:50) Ανδρέα γιατί να μην χτυπήσεις το hx4700 που είναι πολύ πιο ισχυρό και έχεις για USB host την add-on CF Type I κάρτα που μου είχες δείξει τότε; Έτσι θα έχεις και 2 θύρες. Πιο ισχυρό λόγω 624 έναντι 520 MHz; Δεν μασάω με τέτοια. ;) Το πιο πιθανό είναι να τρώει πιο γρήγορα τη μπαταρία! :p Απλά αν θέλεις να έχει μαζί και έναν δίσκο USB θα πρέπει να "κουβαλάω" και την καρτούλα ενώ διαφορετικά θα είχα μονο ένα κοντό καλωδιάκι-adaptor. Τίποτα δεν έχει λήξει ακόμη... Μεταξύ μας, μου αρέσει εμφανισιακά πιο πολύ το Loox. Πιο σοβαρό και cool ταυτόχρονα. :cool: Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (25 Ιούλ. 2004 , 13:50) Παρουσιάζονται μάλλον την Δευτέρα επίσημα (στο εξωτερικό φυσικά - στην Ελλάδα δεν θα υπάρξει παρουσίαση/ανακοίνωση φυσικά). 13/8 είναι η ημερομηνία που έχουμε σαν εταιρεία για την διαθεσιμότητα στην Ελλάδα (όχι για το h6300) ώστε να μπορούμε να πουλήσουμε (σε ποιόν και που; στις παραλίες ή στην τελετή έναρξης;). Τώρα αν πραγματικά στις αποθήκες των distributors θα υπάρχουν οι νέες συσκευές σε 3 εβδομάδες θα το μάθουμε σύντομα... Για να αναλυτικά στοιχεία και επίσημα πλέον, στο site του club έχουμε όλα τα links με τα τελικά PDFs της hp. Φιλε atsouch, ξερεις ποτε (και ποσο...) περιπου θα ερθει το h6300 ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. July 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 geia sas thelo na paro pda kai eimoyna etoimos gia to hp 5500 alla diavasa th shzhthsh sas gia to 4700 , th lete ajizei na perimeno giati viazome kiolas ? eyxaristv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. July 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Πόσο βιάζεσαι; Δεν θα υπάρχει 4700 στην Ελλάδα σε λιγότερο από 3 εβδομάδες και προσωπικά πιστεύω ότι από Σεπτέμβρη θα είναι πιο πιθανό να υπάρχει αρκετή ποσότητα για τα μαγαζιά. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Καλά Ανδρέα όπως νομίζεις. Εγώ πάντως προτιμώ το SolarExpress για 2 λόγους. Πρώτον, γιατί σου δίνει δύο θύρες για δυο δουλειές συγχρόνως (αμαλάχει κοτσάρεις ένα mouse στο ένα) και δεύτερον γιατί μου άρεσε το full-power mode άμα βάλεις εξωτερικό αντάπτορα για ρεύμα. Το να προσφέρεις 500mAh σε κάθε συσκευή δεν είναι και λίγο... Όσο για τον χρονισμό 624 vs 520 συμφωνώ και χαίρομαι που και σοβαροί άνθρωποι τα βλέπουν έτσι (battery-wise). Μολαταύτα δεν παύει να είναι ισχυρότερο γι'αυτό και μόνο το λόγο. Έχω να κάνω μονάχα δύο αρνητικές παρατηρήσεις για την ώρα για το hx4700, ελπίζω να μην αποβούν μοιραίες για την εμπορική επιτυχία του προϊόντος. Μου κάνουν ιδιαιτερη εντύπωση καθότι στο e800 είναι διαθέσιμα και θεωρούνταν killer-feats από/για πολλούς. Έλλειψη USB host Καλά αυτό το είπαμε καλύπτεται μπαμ-μπουμ με την καρτούλα της SolarExpress. Έλλειψη VGA-out και/ή Presentation Pack Αν κι εγώ για την ώρα δεν έχω δει κανέναν στο uni μου να σκάει μύτη με κάτι μικρότερο από notebook για την παρουσίαση κλινικής περίπτωσης η ιδέα του presentation pack στη ναυρχίδα της Toshiba ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που ουσιαστικά με λίγη δουλειά μπορεί όντως να έκανε τη μεταφορά (πχ για ένα συνέδριο, ημερίδα, κλπ) ενός laptop άχρηστη. Μου κάνει εντύπωση που η HP δεν φρόντισε να προσφέρει μια τέτοια λύση στο κορυφαίο της καινούργιο μοντέλο. Τη δουλειά τη ψιλιάζομαι απ'το γεγονός της έλλειψης 2700G (για την ώρα τουλάχιστον!) που είναι το τσιπάκι που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα dual-mode. Άντε να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 mhpos jereis se pio katasthma na apeythintho poy tha ta ferei pio syntoma ? kai th apopsi exeis gia ta kainoyrgia fuji-siemens loox 720 seira,kai pote tha rthoyne ayta? sory poy sas zalizv alla thelo na kano kalh agora xvris na me endiaferei to kostos poy pisteyv einai giro sto 1000-1200 eyrv . eyxaristv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Τελικά σας άρεσαν τα νέα HP; Πλέον μπήκαν και στο site της εταιρίας (από Δευτέρα) και όλα ήταν όπως τα rumors είχαν προβλέψει. Το hx4700 είναι το σημείο αναφοράς (κι ας μην έχει την 2700G)... Το μηχάνημα πετάει από specs και features!! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. July 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Εκτός από το USB host! :( Μάλλον γι'αυτό έβαλαν το IR στον πάτο. Γιατί εκεί ήταν η τρύπα για το USB! Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (29 Ιούλ. 2004 , 07:16) Τελικά σας άρεσαν τα νέα HP; Πλέον μπήκαν και στο site της εταιρίας (από Δευτέρα) και όλα ήταν όπως τα rumors είχαν προβλέψει. Το hx4700 είναι το σημείο αναφοράς (κι ας μην έχει την 2700G)... Το μηχάνημα πετάει από specs και features!! :up: Μαλλον Nokia ξυμιζει η (και) η hp πλεον. Εχω διπλα-διπλα τα specifications και οτι υπαρχει στο ενα, λειπει απο το αλλο... Τεσπα, επειδη εγω το laptopμου δεν το αποχωριζομαι ποτε οποτε το μονο μοντελο που μ'ενδιαφερει ειναι το h6300. Αυτο βεβαια δεν εχει cf, ειναι κατι που θα μου λειψει στο μελλον αν τελικα το αγορασω το συγκεκριμενο μοντελο ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts