Jump to content

DVD to PocketPC (2)

kct
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ώς απάντηση στον φίλο Muck Smith που κλείδωσε το προηγούμενο thread θα ήθελα να ενημερώσω ότι βρίσκομαι στο myphone απο εποχής Delphi Forums και ουδέποτε έχω δώσει δικαίωμα για παρατηρήσεις - κλειδώματα κλπ.

Προς έκπληξή μου όταν πήγα να κάνω edit για να σβήσω τα στοιχεία registration του προγράμματος (παράνομα username & serial) ύστερα από την σωστή υπόδειξή του, παρατήρησα ότι το thread είναι κλειδωμένο.

Και ρωτάω: Τι είναι πιο σημαντικό; Να κλειδώσεις το thread και να αφήσεις μέσα το "παράνομο" (πάντα εντός εισαγωγικών) υλικό ή να μου ζητήσεις να το σβήσω - τροποποιήσω με τέτοιον τρόπο ώστε και απάντηση να πάρω και να μην θίγω τους κανονισμούς του myphone;

Αυτά ως απάντηση - έκφραση απορίας, μόνο και μόνο γιατί ποτέ δεν μου άρεσε να μου κλείνουν το στόμα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ανοίξω πόλεμο (δεν το έχω κάνει άλλωστε ποτέ). Το θέμα λήγει.

Ευχαριστώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

tha eprepe na kseris (nomos apo to gsm eos) oti ta warez apagorevode dimosia (mono mesw pm)

afto den to kanume epidi imaste kakoi alla gia na sinexisi na iparxei to myphone.gr

filika Alexis

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Mε πρόλαβε ο Alex...

Δεν έχω κανένα προηγούμενο με κανέναν ούτε να χωρίσουμε τίποτα.

Πιστεψέ με το πιο δύσκολο και λυπηρό πράγμα είναι να κλειδώνεις ένα thread.

Από την πολιτική που ακολουθούμε στο myphone δε σβήνουμε τα trheads αλλά κλειδόνονται.

Επειδή τέτοια threads δεν έχουν θέση στο foroum, αλλά στα pm, σύντομα θα αφαιρεθούν για την εύρυθμη λειτουργία αυτού που όλοι αγαπάμε.

Τhanx για την κατανόηση :)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]