unforgiven21 Δημοσιεύτηκε April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 2, 2013 καλημερα παιδια, εχω ανεβασει μια φωτο στο Lightbox και θελω να τη σβησω μπορειτε να μου πειτε πως γινεται σας παρακαλω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Στέλνεις ένα email εδώ και ζητάς να το κατεβάσουν: support@skillbrains.com Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven21 Δημ. April 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 ναι ομως ξερουν οτι ειναι απο εμενα??και μπορω να στειλω να διαγραψουνε καμια αλλη που δεν ειναι δικια μου;;γιατι τις ανεβαζω χωρις λογαριασμο....και μεχρι ποσες μερες μπορω να σβησω;;τι παιζεται ξερει κανεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven21 Δημ. April 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 καποιος παιδια να μου πει τι μπορει να παιζεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts