sagiadinos Δημοσιεύτηκε July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2004 Ξέρει κανείς παιδιά γιατί όταν κλείνω τον υπολογιστή το ποντίκι εξακολουθεί να μένει αναμμένο;Είναι optical και έχω windows XP prof. Για να σβήσει πρέπει να κλείσω τον διακόπτη του τροφοδοτικού.Αν ξανανοίξω τον διακόπτη μετά δεν ανάβει. Είναι συνδεδεμένο σε PS2 και όχι σε USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Συμβαίνει με πολλές σύγχρονες motherboards. Δοκίμασε να το συνδέσεις με usb. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Aν πεις ποια μητρηκη εχεις μπορει να σε βοηθησω να το σβησεις αν σε ενοχλει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Εχω μητρική QDI platinix 4n. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και ωφειλεται στο οτι εχεις ενεργοποιησει την ταση ρευματος στο πληκτρολογιο-ποντικι για να ξεκιναει ο υπολογιστης απο αυτα!!!!!Αν δε σε ενδιαφερει αυτο μπορεις να το απενεργοποιησεις ειτε με καποιο jumperaki ειτε απο το bios!!!!Προσοχη, οχι το να μην ξεκιναει απο ποντικι-πληκτρολογιο αλλα να απενεργοποιησεις την ταση ρευματος σε αυτα!!!!Διαφορετικα οπως ειπε και ο mcde και που εχω κανει και εγω....το βαζεις στην usb και καθαρισες!!!! ;) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 κατα 99% αν αλλαξεις θεση στο jumper που βλεπεις θα σβησει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Samael (20 Ιούλ. 2004 , 00:11) κατα 99% αν αλλαξεις θεση στο jumper που βλεπεις θα σβησει :) Ετσι ομως δε θα μπορεσει να χρησιμοποιησει το ξεκινημα απο keyboard!!!! :!: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Και σε εμενα το ιδιο συμβαινει αλλα ενταξει δεν ειναι και προβλημα που αναβει ενα λαμπακι.Αυτο πιστευω εγω ! Μπορει καποιος να μη θελει να αναβει .ΟΚ τοτε το μονο που εχεις να κανεις ειναι αυτο που σου ειπαν και παραπανω τα παιδια.Ή να το βαλεις σε USB ή να αλλαξεις τις ρυθμισεις απο το BIOS . Οσο για το αλλο που λετε παιδια δηλαδη να αλλαξει θεση στο jumper δεν μου φαινεται να εχει και πολυ καλα αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 egw pali pou to exw sto USB kai menei anameno ti na pw??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Με την αλλαγή στο jamper παιδιά το πρόβλημα λύθηκε πλήρως.Επειδή την έπαθα δυό φορές, όταν έμενε αναμμένο το ποντίκι κάθε τρείς μήνες χαλούσε και έπαιρνα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sagiadinos (20 Ιούλ. 2004 , 11:52) Με την αλλαγή στο jamper παιδιά το πρόβλημα λύθηκε πλήρως.Επειδή την έπαθα δυό φορές, όταν έμενε αναμμένο το ποντίκι κάθε τρείς μήνες χαλούσε και έπαιρνα άλλο. Καθε τρεις μηνες χαλαγε το ποντικι επειδη εμενε με αναμενο λαμπακι? :confused: Εμενα δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο εδω και ενα χρονο που χρησιμοποιω ενα optical ποντικι !Ευτυχως !!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sagiadinos (20 Ιούλ. 2004 , 11:52) Με την αλλαγή στο jamper παιδιά το πρόβλημα λύθηκε πλήρως.Επειδή την έπαθα δυό φορές, όταν έμενε αναμμένο το ποντίκι κάθε τρείς μήνες χαλούσε και έπαιρνα άλλο. Oντος κ στου ξαδερφου μου εγινε κατι αναλλογο 2 φορες αλλα ηταν της πλακας τα ποντικια... Μπορει κ να μην εφταιγε αυτο ;) Αλλα αφου εκανες την δουλεια σου πλεον ολα οκ,ο χρονος θα δειξει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kentoner2000 (20 Ιούλ. 2004 , 11:48) Οσο για το αλλο που λετε παιδια δηλαδη να αλλαξει θεση στο jumper δεν μου φαινεται να εχει και πολυ καλα αποτελεσματα. Τι σημαινει δε σου φαινεται και καλο???? :confused: Απλα αυτος ειναι ο τροπος που ενεργοποιεις την ταση για usb και ps2!!!!!Συνηθως δεν εχει επιλογες στο bios για να μην τις πειραζουν τα "ψαρια"!!!! :p :p :p Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 egw pali pou to exw sto USB kai menei anameno ti na pw??? Εσυ παλι πρεπει να προσεξεις λιγο τα ποστς!!!!! :p :p :p Υπαρχει και για τις usb συνηθως ενα jumperaki που κανει την ιδια δουλεια!!!!Εκτος και αν εισαι ατυχος και ειναι κοινο με αυτο των ps2 οποτε ........ Ξεθαψε το μανουαλ της μητρικης σου και βρες με ποιο jumper γινεται η απενεργοποιηση της τασης στις usb θυρες σου!!!!!Η και ακομη πιο σπανιο....απενεργοποιηση απο το bios!!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 ego exo motherboard tis Compaq kai ta svinei ola sto shutdown kai numlock kai mouse, alla sto allo PC pou exo me motherboard tis QDI kanei pali ta idia, never mind! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS (20 Ιούλ. 2004 , 14:32) Εσυ παλι πρεπει να προσεξεις λιγο τα ποστς!!!!! :p :p :p Υπαρχει και για τις usb συνηθως ενα jumperaki που κανει την ιδια δουλεια!!!!Εκτος και αν εισαι ατυχος και ειναι κοινο με αυτο των ps2 οποτε ........ Ξεθαψε το μανουαλ της μητρικης σου και βρες με ποιο jumper γινεται η απενεργοποιηση της τασης στις usb θυρες σου!!!!!Η και ακομη πιο σπανιο....απενεργοποιηση απο το bios!!!! ayto mallon e3hgei polla kai prepei na to ftia3w!! ektos tou oti menei anoikto to mouse, mia USB TV karta pou eixa valei ekane parasita kai vraxykyklwma!!! ayto mallon ftaiei... oso gia to manual... einai etoimatzidiko PLATO to phra apo ena filaraki gia aplh xrhsh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 (21 Ιούλ. 2004 , 10:47) oso gia to manual... einai etoimatzidiko PLATO to phra apo ena filaraki gia aplh xrhsh... Εγω γι αυτο το λογο δεν παιρνω τα ετοιμα....τη μια σου κρυβουν το bios την αλλη δεν ξερεις τι γινεται μεσ....κλπ κλπ.......Αμα το ανοιξεις παντως πιστευω να καταλαβεις ποιο jumper ειναι, θα γραφει κατι σαν usb1.5volt η κατι που να σου θυμιζει οτι παιρνει ταση η usb!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 (21 Ιούλ. 2004 , 10:47) oso gia to manual... einai etoimatzidiko PLATO to phra apo ena filaraki gia aplh xrhsh... Συνήθως τα manuals υπάρχουν στο Internet πάντως... Και ο τύπος του MB όλο και κάπως βρίσκεται... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Και σε μένα συμβένει το ίδιο αλλά ακούστε κάτι ενδιαφέρον. Έχω χωρίσει τον δίσκο μου σε 2 κομμάτια. Στο ένα έχω Me και στο άλλο έχω τα Xp. Όταν κλείνω τον υπολογιστή από τα Xp το ποντίκι μένει ανοιχτό! ΑΛΛΑ όταν τον κλείνω από τα Me το ποντίκι σβήνει κανονικά! άρα δεν νομίζω να είναι το "πρόβλημα" από τα τζμπεράκια.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Πως ξεκιναει ο υπολογιστής από το keyboard ρε παιδια???? :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Θα πας στο BIOS(Del στο ξεκίνημα) και θα βάλεις password ένα νούμερο η ότι άλλο θέλεις και επίσης στο BIOS εκεί που λέει τώρα button only θα το αλλάξεις σε password. Για να ανοίξει ο υπολογιστής σου δεν θα πατάς το μπουτον αλλά θα γράφεις το password.Προσοχή τα νούμερα τα δέχεται μόνο από την οροζόντια μπάρα του πληκτρολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (21 Ιούλ. 2004 , 20:23) Και σε μένα συμβένει το ίδιο αλλά ακούστε κάτι ενδιαφέρον. Έχω χωρίσει τον δίσκο μου σε 2 κομμάτια. Στο ένα έχω Me και στο άλλο έχω τα Xp. Όταν κλείνω τον υπολογιστή από τα Xp το ποντίκι μένει ανοιχτό! ΑΛΛΑ όταν τον κλείνω από τα Me το ποντίκι σβήνει κανονικά! άρα δεν νομίζω να είναι το "πρόβλημα" από τα τζμπεράκια.... Μπορει τα jumperakia να δινουν τη δυνατοτητα να γινει αυτο αλλα να αναλαμβανει το λειτουργικο να αφησει με ταση τις θυρες!!!!!Παντως αν δεν το ενεργοποιησεις απο τα jumpers δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το δεις ποτε ανοιχτο!!!!!!! ;) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts