tigerdaytona Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Βγάλε μπαταρία παλι Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μόλις έβαλα την 10.3.0.908 Πολύ ωραία γραφικά και μέχρι στιγμής φαίνεται σταθερή... Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Leaked να υποθεσουμε...blend δεν εχει ε; Ποιον autoloader κατεβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Leaked να υποθεσουμε...blend δεν εχει ε; Ποιον autoloader κατεβασες; To Sachesi... Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Σε αυτήν την έκδοση διορθώθηκε και το πρόβλημα με τις επαφες στο viber. Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Και πάνω που βρήκα τρόπο να δουλεύει το viber, είπα χτες να κάνω έλεγχο για ενημερώσεις και εμφανίστηκε διαθέσιμη η 10.2.1.3062. :lol: Είναι παλιά;... Είμαι με 10.2.1.2977... Edit: Και μια ακόμα απορία. Έχω το Q10 μου με Ελλάδα, στο region, Ελληνικά, στη γλώσσα. Αν αλλάξω γλώσσα και region, π.χ. σε Αγγλικά και Ηνωμένο Βασίλειο αντίστοιχα, θα παίρνω τα updates πιο γρήγορα; Θα κερδίσω γενικότερα κάτι; Edited November 9, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Και πάνω που βρήκα τρόπο να δουλεύει το viber, είπα χτες να κάνω έλεγχο για ενημερώσεις και εμφανίστηκε διαθέσιμη η 10.2.1.3062. :lol: Είναι παλιά;... Είμαι με 10.2.1.2977... Edit: Και μια ακόμα απορία. Έχω το Q10 μου με Ελλάδα, στο region, Ελληνικά, στη γλώσσα. Αν αλλάξω γλώσσα και region, π.χ. σε Αγγλικά και Ηνωμένο Βασίλειο αντίστοιχα, θα παίρνω τα updates πιο γρήγορα; Θα κερδίσω γενικότερα κάτι; η 10.2.1.3062 ειναι η καινουργια Σε γενικες γραμμες αλλαζοντας region δεν θα αλλαξει τιποτα και εννοειται δεν εχει να κανει με τα updates :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) η 10.2.1.3062 ειναι η καινουργια Σε γενικες γραμμες αλλαζοντας region δεν θα αλλαξει τιποτα και εννοειται δεν εχει να κανει με τα updates :) Thanks για την πλήρη απάντηση! :) Edit: Πρέπει να κρατήσω backup; Edited November 9, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Thanks για την πλήρη απάντηση! :) Edit: Πρέπει να κρατήσω backup; Προχωράς OTA update και δεν χρειάζεται να κρατησεις τίποτα backup Δεν θα χαθεί τίποτα κάνοντας OTA update :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Προχωράς OTA update και δεν χρειάζεται να κρατησεις τίποτα backup Δεν θα χαθεί τίποτα κάνοντας OTA update :) Καλά μην σε ακούσει ενα φιλαράκι με Ζ30 που μετα την εγκατάσταση του ΟΤΑ update, το τηλέφωνο εσβησε και αναβε μονο το κόκκινο led. Τελικά εκανε reload μεσω bb link και φυσικά εχασε τα παντα που δεν ειχε σε back up, φωτογραφίες, βίντεο κτλ Ξενερωμα τρελό. Εν τω μεταξύ, ψαχνοντας στο νετ , ναι μεν ειναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί ομως μπορεί. Και στην τελική ενα back up, δεν εβλαψε ποτέ. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Καλά μην σε ακούσει ενα φιλαράκι με Ζ30 που μετα την εγκατάσταση του ΟΤΑ update, το τηλέφωνο εσβησε και αναβε μονο το κόκκινο led. Τελικά εκανε reload μεσω bb link και φυσικά εχασε τα παντα που δεν ειχε σε back up, φωτογραφίες, βίντεο κτλ Ξενερωμα τρελό. Εν τω μεταξύ, ψαχνοντας στο νετ , ναι μεν ειναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί ομως μπορεί. Και στην τελική ενα back up, δεν εβλαψε ποτέ. το φιλαρακι σου , δυστυχως δεν μπορω να ξερω τι ειχε κανει πριν το OTA update ....και συνέβη το ''κακο''... Θα μπορουσε εξαιρετικα σπανια να συμβει αυτο ,εαν βρισκεσαι σε μια leak εκδοση ,παλιοτερη απο τη νεα εκδοση που σου ηρθε το update , αλλα και αυτο οπως ειπα εξαιρετικα σπανια ... Ο φιλος μας ομως δεν ειχε leak εκδοση , αλλα official . Ακομη και η εταιρια που σου δινει το update ΟΤΑ ποτε δεν σου αναφερει να παρεις backup... Aν π.χ αναφερθουμε και σε αλλη εταιρια ας πουμε apple.... σε restore-update σου λεει να παρεις backup ,αλλα σε OTA ποτε . Παρολαυτα εννοειται καποια στιγμη οταν εχεις στήσει την συσκευη σου και τα εχεις ολα κομπλε , τοτε παιρνεις και ενα update ...για παν ενδεχομενο :) Y.Γ θα προτεινα επισης μιας και αναφερθηκες για τα πολυ προσωπικα... φωτογραφιες -βιντεο κ.τ.λ να αποθηκεύονται σε μια sd καρτουλα , ωστε να ειμαστε κομπλε... Edited November 9, 2014 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Προχωράς OTA update και δεν χρειάζεται να κρατησεις τίποτα backup Δεν θα χαθεί τίποτα κάνοντας OTA update :) Ευχαριστώ και πάλι! :) Φεύγω για το update! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemp2 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 καλησπέρα παιδιά, καινούργιος στην παρέα. αύριο θα αγοράσω το πρώτο μου blackberry Q10. θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. Αρχικά θα πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; ( γιατί το κινητό θα είναι μεταχειρισμένο), και δεύτερον έχω 1GB δωρεάν internet από τον πάροχο τον όποιο έχω, θα μπορώ να το χρησιμοποιώ από το κινητό; αν και έχω αρκετές απορίες για αρχή πιστεύω είναι αρκετές αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 το φιλαρακι σου , δυστυχως δεν μπορω να ξερω τι ειχε κανει πριν το OTA update ....και συνέβη το ''κακο''... Θα μπορουσε εξαιρετικα σπανια να συμβει αυτο ,εαν βρισκεσαι σε μια leak εκδοση ,παλιοτερη απο τη νεα εκδοση που σου ηρθε το update , αλλα και αυτο οπως ειπα εξαιρετικα σπανια ... Ο φιλος μας ομως δεν ειχε leak εκδοση , αλλα official . Ακομη και η εταιρια που σου δινει το update ΟΤΑ ποτε δεν σου αναφερει να παρεις backup... Aν π.χ αναφερθουμε και σε αλλη εταιρια ας πουμε apple.... σε restore-update σου λεει να παρεις backup ,αλλα σε OTA ποτε . Παρολαυτα εννοειται καποια στιγμη οταν εχεις στήσει την συσκευη σου και τα εχεις ολα κομπλε , τοτε παιρνεις και ενα update ...για παν ενδεχομενο :) Y.Γ θα προτεινα επισης μιας και αναφερθηκες για τα πολυ προσωπικα... φωτογραφιες -βιντεο κ.τ.λ να αποθηκεύονται σε μια sd καρτουλα , ωστε να ειμαστε κομπλε... Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με όσα γράφεις. Εγώ προσωπικά μετα απο 6+ χρόνια που εχω bb δεν είχα ποτε πρόβλημα με updates. Απ την αλλη δεν μπορώ να αρνηθώ αυτο που συνέβη στον φιλο, μιας και με εβαλε στο τρυπακι να βρω λύση :wacko: Για την ιστορία μετα το reload το κινητό του δουλεύει μια χαρά, εχασε βέβαια τα αρχεία. Να σου πω την αλήθεια δεν χρεισιμοποιω ποτε SD cards, αλλα buck up στο link. Και μια sd card που ειχε μεσα το Bold 9900 θυμάμαι, τη χαρισα στον αδερφο μου.:O ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα παιδιά, καινούργιος στην παρέα. αύριο θα αγοράσω το πρώτο μου blackberry Q10. θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. Αρχικά θα πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; ( γιατί το κινητό θα είναι μεταχειρισμένο), και δεύτερον έχω 1GB δωρεάν internet από τον πάροχο τον όποιο έχω, θα μπορώ να το χρησιμοποιώ από το κινητό; αν και έχω αρκετές απορίες για αρχή πιστεύω είναι αρκετές αυτές. Καλορίζικο. Το 1GB θα μπορείς κανονικότατα να το χρησιμοποιεις στο κινητό. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemp2 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 θα μπορώ να μπαίνω να ελένχω κανονικά τα εμαιλ μου και να είμαι facebook κ.τ.λ.; επειδή διάβασα τόσα πολλά σήμερα και μπερδευτηκα. κάπου διάβασα αν δεν ενεργοποιησώ την υπηρεσια του blackberry δεν μπορώ να έχω τα δεδομένα και το wifi. σχετίκα με την συσκευή που είναι μεραχιρισμένη θα πρέπει να ελενξω κάτι; ευχαριστώ για την βοήθεια. (είμαι εντελός άσχετος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 θα μπορώ να μπαίνω να ελένχω κανονικά τα εμαιλ μου και να είμαι facebook κ.τ.λ.; επειδή διάβασα τόσα πολλά σήμερα και μπερδευτηκα. κάπου διάβασα αν δεν ενεργοποιησώ την υπηρεσια του blackberry δεν μπορώ να έχω τα δεδομένα και το wifi. σχετίκα με την συσκευή που είναι μεραχιρισμένη θα πρέπει να ελενξω κάτι; ευχαριστώ για την βοήθεια. (είμαι εντελός άσχετος) Τα πράγματα είναι απλά. Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις τίποτε. Ισχύει ότι και στις άλλα συστήματα. Τα data που έχεις είναι υπεραρκετά, τα μπέρυ δεν καταναλώνουν πολλά data. Σχετικά με τη διαχείρηση μειλ δεν υπάρχει καλύτερο σύστημα από το Blackberry. Για τη μεταχειρισμένη συσκευή προσέχεις τα προφανή, δηλαδή εξωτερική κατάσταση και να είναι σε πλήρη λειτουργία. Καλώς ήρθες σε ένα από τα καλύτερα λειτουργικά (για μένα το καλύτερο). Καλή διασκέδαση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemp2 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 ωραία, σε ευχαριστώ. για οποία δίπατε άλλη πληροφορία θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλησπέρα. Πριν κανα 2λεπτο, μου κόλλησε ο browser. Όταν πατούσα τις Επιλογές, στη μπάρα του myphone, δεν εμφανιζόταν το μενού και η μπάρα με τις επιλογές του browser, στο κάτω μέρος της οθόνης δεν εμφανιζόταν. Έχει γίνει σε κάποιον αυτό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλησπέρα. Πριν κανα 2λεπτο, μου κόλλησε ο browser. Όταν πατούσα τις Επιλογές, στη μπάρα του myphone, δεν εμφανιζόταν το μενού και η μπάρα με τις επιλογές του browser, στο κάτω μέρος της οθόνης δεν εμφανιζόταν. Έχει γίνει σε κάποιον αυτό; Αν και περασανε αρκετες μερες και πιστευω το ελυσες το προβλημα σου , παρολαυτα εαν δεν το ελυσες .......απλα σε ενημερωνω πως θα εφαγε καποιο κολληματακι ...συμβαινουν αυτα και στα καλυτερα σπιτια :lol: Κλεισε τελειως την εφαρμογη (browser) να μην τρεχει δηλαδη στο background ....ξανα ανοιξε και δοκιμασε παλι ... Εαν συνεχιζει το προβλημα, τοτε τραβα του ενα reboot και ειμαι σιγουρος θα στρωσει ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Αν και περασανε αρκετες μερες και πιστευω το ελυσες το προβλημα σου , παρολαυτα εαν δεν το ελυσες .......απλα σε ενημερωνω πως θα εφαγε καποιο κολληματακι ...συμβαινουν αυτα και στα καλυτερα σπιτια :lol: Κλεισε τελειως την εφαρμογη (browser) να μην τρεχει δηλαδη στο background ....ξανα ανοιξε και δοκιμασε παλι ... Εαν συνεχιζει το προβλημα, τοτε τραβα του ενα reboot και ειμαι σιγουρος θα στρωσει ...:) Αυτό ήταν πιστεύω. Ότι συμβαίνουν, συμβαίνουν. :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 επιτελους πισω στο bb q10 μετα απο το σπασιμο της οθονης...:D Παράθεση Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 ποσο πηγε το μαλλι?αν θελεις μπορεις να μου πεις (και σε pm ) πού το εφτιαξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 οθονη 35 ευρω και περαστικα 25 ευρω σε φιλο μου που παλια δουλευε σε μαγαζι ..οποτε καλα βγηκε νομιζω στο 60αρι Παράθεση Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μια χαρα.να τον εχουμε απο κοντα τον φιλο.ποτε δεν ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Επιτέλους δουλεύει το πρόγραμμα πλοήγησης. Το κατέβασα και το ενεργοποίησα με τον κωδικό που το είχα αγοράσει από το android και δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής. Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts