thief Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, υποθέτω πως αν κάποιος γνωρίζει, θα απαντήσει... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλησπέρα. Δοκίμασα και το Viber από 1Mobile, αλλα δε λειτουργεί. Εγκαθίσταται, μου στέλνει τον κωδικό, βρίσκει επαφές, που αυτές με τα Ελληνικά τις βγάζει με "Κινέζικα", μπορώ να βάλω όνομα, φωτογραφία, να αλλάξω τις ρυθμίσεις, αλλά μένει πάντα στο στάδιο "Γίνεται σύνδεση". Το περίεργο είναι ότι με το να μένει στο "Γίνεται σύνδεση", στις επαφές φαίνομαι online.... Αλλά και να μου στείλουν μήνυμα, ενώ αποστέλλεται, δεν το παραλαμβάνω ποτέ και λογικό είναι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα η τελευταία έκδοση του viber όταν είχα τη 10.2. Αναγκάστηκα να γυρίσω δύο εκδόσεις πίσω για να παίξει, αλλά ακριβώς τότε έβαλα τη 10.3 και έπαιξε κανονικά πλέον η τελευταία. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 το blackberry blend τι ακριβώς είναι? επίσης γνωρίζει κανείς πόσο εύκολο είναι να αλλαχθεί η πρόσοψη στο Q10? Ωραίο το ασπρό...αλλά τλκ το μαύρο του ''πάει'' πιο πολύ... Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα η τελευταία έκδοση του viber όταν είχα τη 10.2. Αναγκάστηκα να γυρίσω δύο εκδόσεις πίσω για να παίξει, αλλά ακριβώς τότε έβαλα τη 10.3 και έπαιξε κανονικά πλέον η τελευταία. Μπορούμε να γυρίσουμε μια εφαρμογή σε προηγούμενη έκδοσή της; Και κάτι ακόμα. Έχω Snap και 1Mobile εγκατεστημένα. Χτες μου έβγαλε το Mobile ειδοποίηση για ενημέρωση του Skype. Το Skype, όμως, το έχω κατεβάσει από Snap... Τις ίδιες εφαρμογές βλέπουν; Καλησπέρα. Διαβάζω αυτές τις μέρες τα θέματα στην κατηγορία BlackBerry OS και σ' ένα από αυτά υπήρχαν αναφορές ότι κάποιος που έχει hotmail account έχει θέματα με τους χαρακτήρες στα εξερχόμενα mails. Αυτά με OS7. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, στο OS10 υπάρχει ακόμα το συγκεκριμένο πρόβλημα; @stratous156, πάρε καλύτερα μια μαύρη θήκη tpu, για δοκιμή, που είναι και πολύ φθηνότερη απ' την πρόσοψη, και αν σου αρέσει προχωράς. Πάντως η αλλαγή πρόσοψης θα κοστίζει αρκετά, φαντάζομαι, από τη στιγμή που η συσκευή δεν έχει "κινούμενα" μέρη, πέρα από το καπάκι της μπαταρίας και τη μπαταρία. Edited October 6, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Ναι, απλώς κάνεις απεγκατάσταση και βρίσκεις στο ίντερνετ το .apk προηγούμενης έκδοσης. Τρέχεις αυτό και κάνεις κανονικά την εγκατάσταση. Το snap και το 1mobile βλέπουν τις ίδιες android εφαρμογές στο τηλέφωνο. Το θέμα με την ελληνική κωδικοποίηση στο OS7 έχει λυθεί στο BB10 (το οποίο είναι τελείως διαφορετικό λειτουργικό και όχι εξέλιξη του OS7). το blackberry blend τι ακριβώς είναι? επίσης γνωρίζει κανείς πόσο εύκολο είναι να αλλαχθεί η πρόσοψη στο Q10? Ωραίο το ασπρό...αλλά τλκ το μαύρο του ''πάει'' πιο πολύ... Το blend είναι μια "πλατφόρμα", ας πούμε, της blackberry ώστε να μπορείς να διαχειρίζεσαι την επικοινωνία που σου παρέχει το τηλέφωνο μέσα από υπολογιστές και tablets, με ασφάλεια στα δεδομένα σου και με δυνατότητες synchronization. Edited October 6, 2014 by thief Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ναι, απλώς κάνεις απεγκατάσταση και βρίσκεις στο ίντερνετ το .apk προηγούμενης έκδοσης. Τρέχεις αυτό και κάνεις κανονικά την εγκατάσταση. Το snap και το 1mobile βλέπουν τις ίδιες android εφαρμογές στο τηλέφωνο. Το θέμα με την ελληνική κωδικοποίηση στο OS7 έχει λυθεί στο BB10 (το οποίο είναι τελείως διαφορετικό λειτουργικό και όχι εξέλιξη του OS7). Thanks. Ειδικά αυτό με την κωδικοποίηση ήταν πολύ σημαντικό για 'μένα. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Επιστροφή με καινούριες απορίες. :O Υπάρχει κάποιος τρόπος, να δούμε τα μηνύματα, που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα sim? Ψάχνοντας για διαφορετικά apks viber, "έπεσα" πάνω στο mobogenie. Εκ πρώτης όψεως δείχνει να είναι κατάστημα για Android εφαρμογές, όπως το Snap. Το ξέρετε; Και το κυριότερο.. Μπορούμε να το "εμπιστευτούμε";... Βάζοντας κάποιος τη leaked 10.3, μπορεί να επιστρέψει στη 10.2 ή είναι μη αναστρέψιμη διαδικασία; Και τέλος, ακόμα και χωρίς BIS/BES, πρέπει να κάνει "τρελή" συμπίεση δεδομένων, τόσο στον browser, όσο και στο υπόλοιπο λειτουργικό. Πρώτη φορά μου έμειναν τόσα MBs, χωρίς να τα χρησιμοποιήσω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Για τα μηνύματα δεν γνωρίζω κάποιον τρόπο στο OS10, αλλά δεν το έχω ψάξει κι όλας ποτέ. Το mobogenie είναι ένα από τα γνωστά app stores που τρέχουν στα blackberry. Είναι το ίδιο αξιόπιστο όπως το 1market, το amazon κλπ. Προσωπικά προτιμώ το snap μεταξύ όλων αυτών γιατί βρίσκω και μερικές ελληνικές εφαρμογές που δεν υπάρχουν στα άλλα. Η διαδικασία που αναφέρεις είναι αναστρέψιμη. Για τη συμπίεση δεν υπάρχει επίσημη πληροφορία που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο και γενικώς δεν φαίνεται να κάνει, έχει φυσιολογική κατανάλωση δεδομένων (και όχι χαμηλή όπως μέχρι το OS7). Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδια ειχε απο εσας κανενα προβλημα ( πονοκεφαλους ?? ) λογω του μεγαλου sar του Q10 , γιατι σκεφτομαι την αγορα του και μου κτυπαει ασχημα το sar του ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Παιδια ειχε απο εσας κανενα προβλημα ( πονοκεφαλους ?? ) λογω του μεγαλου sar του Q10 , γιατι σκεφτομαι την αγορα του και μου κτυπαει ασχημα το sar του ... Αν χρησιμοποιείς και δεύτερη συσκευή, με sar γύρω στο 1 με 1+, ίσως να νιώσεις κάπως περίεργα. Όχι πονοκεφάλους. Βέβαια, χρησιμοποιώ πάντα 2 συσκευές, να 'ναι καλά οι υπέροχοι πάροχοι στην Ελλάδα... Από σήμερα θα κάνω ένα test drive μαζί με μια συσκευή που έχει 0.3 sar, να δω πώς θα πάει.. P.S.: Ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή, αντίστοιχη του Bing Translator στα WP; Edited October 11, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 νεα leak εκδοση 10.3.0.1418 για ολες τις συσκευες (επισημη βεβαια για το passport ) http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/os10-3-0-1418-sr-10-3-0-908-all-devices-967016/ http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/os-10-3-0-1418-fixes-findings-thread-967098/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 ΠΑΙΔΙΑ, SOS!!!!! ΈΠΕΣΕ ΜΠΥΡΑ Q10 MOY ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!!! ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΡΥΖΙ, ΤΟ ΣΩΖΩ Ή Ν' ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ;;;; :cry: :cry: P.S.: MOD, SORRY ΓΙΑ ΤΑ CAPS, ΑΛΛΑ ΌΝΤΩΣ ΦΩΝΑΖΩ....... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει το ρύζι, απορροφά μεν την υγρασία αλλά η μπύρα δεν είναι μόνο υγρασία... Είναι δύσκολη, αφήνει κολλώδη υπολείμματα. Έπεσε μεγάλη ποσότητα ή σταγόνες μόνο; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει το ρύζι, απορροφά μεν την υγρασία αλλά η μπύρα δεν είναι μόνο υγρασία... Είναι δύσκολη, αφήνει κολλώδη υπολείμματα. Έπεσε μεγάλη ποσότητα ή σταγόνες μόνο; Ααα... Ωραία.... :( Μεγάλη.... Άρα το ξεχνάω το q10... :cry: Σ' ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μπα, ποτέ δεν ξέρεις. Απλώς μην το ανάψεις μέχρι αύριο που θα έχει στεγνώσει ό,τι είναι να στεγνώσει. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μπα, ποτέ δεν ξέρεις. Απλώς μην το ανάψεις μέχρι αύριο που θα έχει στεγνώσει ό,τι είναι να στεγνώσει. Αφού, πέρα απ' την υγρασία, κολλάει κιόλας η μπύρα, δεν περιμένω να δουλέψει. Το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να βγάλω τη μπαταρία. Και να πω οτι δεν προσέχω τα κινητά μου.... :( Τι να πω... Και μια τελευταία ερώτηση ( γενικότερα για το q10 πιστεύω.. ) Αφού το βγάλω απ' το ρύζι, να το κάνω και με πιστολάκι ή θα κάψω κανένα κύκλωμα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ειλικρινά δεν γνωρίζω να σου πω. Δεν μου έχει τύχει ποτέ περίπτωση μπύρας. Πάντως γενικώς δεν προτείνεται το πιστολάκι και γενικώς η θέρμανση σε τέτοιες περιπτώσεις. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ειλικρινά δεν γνωρίζω να σου πω. Δεν μου έχει τύχει ποτέ περίπτωση μπύρας. Πάντως γενικώς δεν προτείνεται το πιστολάκι και γενικώς η θέρμανση σε τέτοιες περιπτώσεις. Ποτέ, τίποτα δεν έχει πέσει σε κάποιο από τα κινητά μου.. Και βρήκε κι έπεσε μπύρα... Δε μπορούσε να πέσει νερό... Τι να πω.... Και πάλι ευχαριστώ... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) ΠΑΙΔΙΑ, SOS!!!!! ΈΠΕΣΕ ΜΠΥΡΑ Q10 MOY ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!!! ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΡΥΖΙ, ΤΟ ΣΩΖΩ Ή Ν' ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ;;;; :cry: :cry: P.S.: MOD, SORRY ΓΙΑ ΤΑ CAPS, ΑΛΛΑ ΌΝΤΩΣ ΦΩΝΑΖΩ....... εμένα που είχε πέσει το 9000 σε νερό...και μάλιστα είχε μείνει αρκετή ώρα... το άφησα 2 ημέρες μέσα σε μπωλ με ρύζι...το στέγνωσα αργότερα με πιστολάκι (γυρισμένο στο κρύο) και δούλεψε κανονικά... χωρίς κολλήματα κτλ... Για δοκίμασε το...δεν χάνεις τίποτα Edited October 12, 2014 by stratous156 Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εγώ θα το έβαζα σε νερό, χωρίς τη μπαταρία για να φύγει η μπύρα και μετά σε ρύζι όπως λέει ο φίλος,εκφράζω προσωπική άποψη και μόνο. Εύχομαι να σώσεις το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 εμένα που είχε πέσει το 9000 σε νεμέρες ρό...και μάλιστα είχε μείνει αρκετή ώρα... το άφησα 2 ημέρες μέσα σε μπωλ με ρύζι...το στέγνωσα αργότερα με πιστολάκι (γυρισμένο στο κρύο) και δούλεψε κανονικά... χωρίς κολλήματα κτλ... Για δοκίμασε το...δεν χάνεις τίποτα Ας ελπίσουμε.. Το έχω από χτες σε ρύζι.. Πρώτη φορά τόση γκαντεμιά με κινητό και ειδικά με καινούριο.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Παιδια ειχε απο εσας κανενα προβλημα ( πονοκεφαλους ?? ) λογω του μεγαλου sar του Q10 , γιατι σκεφτομαι την αγορα του και μου κτυπαει ασχημα το sar του ... εγω έχω θέμα με πονοκέφαλους...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 εγω έχω θέμα με πονοκέφαλους...:mad: Εισαι σιγουρος οτι προερχονται απο τη χρηση της συσκσευης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εισαι σιγουρος οτι προερχονται απο τη χρηση της συσκσευης ? αλλαξα τηλεφωνο για 3-4 ημερες κι ολα καλα το ξαναπήρα και πάλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts