sakaflias Δημοσιεύτηκε July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2004 Φιλοι μου μια βοηθεια. δεν με βαζει στο intenet καθολου. Μου βγαζει ''σφαλμα 678'' Μπορουσα κα εμπαινα κανονικα αλλα απο χτες stop και μου δειχνει αυτο το σφαλμα.Το κοιταξα αλλα δεν εβγαλα αποτελεσμα. Η αληθεια ειναι οτι εψαχνα τον πινακα ελεγχου (πριν χαλασει) και ισως εκανα στην διαχειριση ενεργειας καμια βλακεια. Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Δεν ξερω τι να σου πω..! Δοκιμασε να κανεις unistall οτι εχει σχετικα με το modem(Drivers,και τις συνδεσεις) και δοκιμασε να τα ξανα κανεις εγκατασταση !!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Εδώ είμαστε http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;318009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος halvas69 (17 Ιούλ. 2004 , 13:44) Εδώ είμαστε http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;318009 Αυτό αφορά την περίπτωση εγκατάστασης νέας σύνδεσης σε XP με χρήση μη συμβατών drivers. Ο φίλος αναφέρει ότι μέχρι χθες δούλευε η σύνδεσή του και δεν μίλησε περί αλλαγής στους drivers... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Livas_D (17 Ιούλ. 2004 , 12:54) Δεν ξερω τι να σου πω..! Αν ποστάριζε όποιος δεν ξέρει τι να πει το thread θα ήταν ήδη 100 σελίδες! :worry: Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (17 Ιούλ. 2004 , 14:13)Αυτό αφορά την περίπτωση εγκατάστασης νέας σύνδεσης σε XP με χρήση μη συμβατών drivers. Ο φίλος αναφέρει ότι μέχρι χθες δούλευε η σύνδεσή του και δεν μίλησε περί αλλαγής στους drivers... Σαφέστατα, αλλά έδωσα το λινκ γιατί λέει τι είναι το σφάλμα 678 Το σφάλμα 678 σημαίνει ότι ο απομακρυσμένος υπολογιστής δεν απάντησε. Δηλαδή δεν πέτυχε η σύνδεση με τον σέρβερ παρ' ότι έγινε προσπάθεια σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Μηπως πρεπει να ξανακανω εγκατασταση; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Priest_Ra Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 κοιταξε και τα καλωδια. μπορει να βγηκε καποιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (17 Ιούλ. 2004 , 14:13) Αυτό αφορά την περίπτωση εγκατάστασης νέας σύνδεσης σε XP με χρήση μη συμβατών drivers. Ο φίλος αναφέρει ότι μέχρι χθες δούλευε η σύνδεσή του και δεν μίλησε περί αλλαγής στους drivers... Αν ποστάριζε όποιος δεν ξέρει τι να πει το thread θα ήταν ήδη 100 σελίδες! :worry: Φιλε απλως δεν ξερω τι ηταν το σφαλμα που εβγαζε!!! Το ειχε κανει και σε μενα αυτο...και εκανα αυτα που ειπα και μετα ηταν ολα ΟΚ !!!! (Καλο πας να κανεις και σου τι λενε και μετα) ! ! ! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Μη κολλας LIVAS_D........... πρεπει να κανω unistall modem(Drivers,και τις συνδεσεις); Μηπως μου λες να τα σβησω πρωτα και μετα να κανω εγκατασταση ξανα; Γιατι drives & modem; απλα την συνδεση μονο Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts