MANCHESTERUTD Δημοσιεύτηκε March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2013 Παιδια καλησπερα, απο τον ιανουαριο του 2008 εχω αυτον τον υπολογιστη και δεν ειχα κανενα παραπονο μιας και αν ηθελα καποιο παιχνιδι να παιξω με τρελα γραφικα χρησιμοποιουσα ps3 φιλου.Ο Υ/Π για τα σημερινα δεδομενα ειναι πολυ πισω,αλλα δεν εχω παραπονο να τον αλλαξω. Μητρικη http://www.asus.com/Motherboards/P5E/#specifications CPU intel core 2quad q6600 (775/2.4ghz)T Cooler coolermaster hyper tx 2 RAM corsair 2gb KIT DDR 800 4-4-4-12 SVGA PCI-EX TWINTECH 9600 GT 513mb Tροφοδοτικο 650 wat-24pin chieftec Kαι μια οθονη TFT 22'' http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169500 Μεχρι τωρα αν ηθελα να συνδεσω τον υπολογιστη με την τηλεοραση ειχα ενα VGA καλωδιο και για λιγο εκανε δουλεια, πλεον ομως νομιζω οτι βαρεθηκα, με την ελευση note2,ipad νομιζω πρεπει να αλλαξω και κατι στον Υ/Π Θελω να ρωτησω,επειδη δεν εχω θυρα HDMI,πρεπει να αλλαξω τωρα καρτα γραφικων μονο(και να παρω μια οποιαδηποτε με hdmi) ή και μητρικη? Επισης λεω αφου εχω ddr2 2gb,να παρω μια 2gb ακομα να πανε 4 γιατι δεν υποστηριζει ddr3 και πρεπει να αλλαξω πολλα μετα...ο επεξεργαστης μια χαρα κανει τ δουλεια του...οσο για την Οθονη ,πρεπει να παρω μια μεταχειρισμενη με HD αναλυση πιστευω και ειμαι οκ... Σαν σκεψη ειναι σωστα ή πρεπει να αλλαξω και αλλα? Ευχαριστω εκ των προτερων !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 θα αλλάξεις μόνο κάρτα γραφικών, η οποια να έχει hdmi. η μητρική θα παραμείνει η ίδια επισης ραμ βάζεις άλλα 2gb οπως λες και πας στα 4. η καλύτερα παρε νέες μνήμες (με μεγαλύτερη συχνότητα). οθόνη γιατί να αλλάξεις; δε σε καλύπτει αυτή που έχεις;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. March 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 θα αλλάξεις μόνο κάρτα γραφικών, η οποια να έχει hdmi. η μητρική θα παραμείνει η ίδια επισης ραμ βάζεις άλλα 2gb οπως λες και πας στα 4. η καλύτερα παρε νέες μνήμες (με μεγαλύτερη συχνότητα). οθόνη γιατί να αλλάξεις; δε σε καλύπτει αυτή που έχεις;;;; Eυχαριστω για την γρηγορη απαντηση !!!!!!!! :):):):) πιστευω οτι καρτα και να παρω με hdmi θα ειναι καλυτερη απο αυτη που εχω εδω και 5 χρονια φανταζομαι,χαχαχα Καλυπτει η οθονη που εχω δε λω,απλα ειπα και αυτη να τη κανω HD,αλλα εχεις δικιο μωρε,ασε περιττα εξοδα...Η τηλεοραση ειναι 42' και αν χρειαζομαι τιποτα θα τη συνδεω για καμια ταινια η κανα παιχνιδι και ειμαι μια χαρα !! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Ο υπολογιστής σου στέκεται ακόμη μια χαρά. Του προσθέτεις άλλα 2-4 gb ram (αρκεί να έχεις λειτουργικό 64bit, τα λειτουργικά 32 bit βλέπουν το πολύ 3,5-4 gb ram) και του βάζεις μια πιο σύγχρονη κάρτα γραφικών με HDMI αν θες να παίζεις παιχνίδια σε αυτόν (π.χ. μια AMD Radeon 7770 σηκώνει τα περισσότερα τωρινά παιχνίδια σε FullHD και δεν είναι πολύ ακριβή) και μπορείς να τον κρατήσεις για αρκετά χρόνια ακόμα. Edited March 14, 2013 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. March 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Ο υπολογιστής σου στέκεται ακόμη μια χαρά. Του προσθέτεις άλλα 2-4 gb ram (αρκεί να έχεις λειτουργικό 64bit, τα λειτουργικά 32 bit βλέπουν το πολύ 3,5-4 gb ram) και του βάζεις μια πιο σύγχρονη κάρτα γραφικών με HDMI αν θες να παίζεις παιχνίδια σε αυτόν (π.χ. μια AMD Radeon 7770 σηκώνει τα περισσότερα τωρινά παιχνίδια σε FullHD και δεν είναι πολύ ακριβή) και μπορείς να τον κρατήσεις για αρκετά χρόνια ακόμα. Επειδη χρησιμοποιω οποτε χρειαζεται ps3 του φιλου,για την ωρα με ενδιαφερει η συνδεση σε fullHD με τηλεοραση..ενας φιλος μου εχει αυτη και μου λεει μια χαρα κανει τη δουλεια,ειναι κ φθηνη... http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=Sapphire+6450 τι λες? δε θελω να δωσω πανω απο 50αρι.. για τς μνημες,μαλλον θα πουλησω αυτες και θα παρω με καλυτερη συχνοτητα και ειμαι οκ πιστευω!! Εχω 32bit αλλα βαζω 64 αν εχω περισσοτερη ram... Edited March 15, 2013 by MANCHESTERUTD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια τότε είναι ΟΚ. Ακόμη και οι φτηνότερες κάρτες υποστηρίζουν αναλύσεις αρκετά μεγαλύτερες από FullHD. Απλά επιλέγεις κάποια που να έχει θύρα HDMI. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. March 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια τότε είναι ΟΚ. Ακόμη και οι φτηνότερες κάρτες υποστηρίζουν αναλύσεις αρκετά μεγαλύτερες από FullHD. Απλά επιλέγεις κάποια που να έχει θύρα HDMI. εεε με αυτη τη καρτα που εχω μεχρι στιγμης τα παιζει ολα σε low αμα θελω κατι για λιγο....πιστευω και με αυτη π λεω να ειναι καλυτερη απο αυτη π εχω χρονια και να κανει δουλεια.... αλλα ναι,HDMI πανω απ'ολα,και κυριως αν παιζω παιχνιδι εδω παιζω κανα warcraft frozen throne στο ιντερνετ strategy..αυτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts