darkshadowman Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 παιδια γεια χαρα σε ολους,,εκανα την συσκευη root,,πηγαινοντας για να σβησω καποιες περιτες εφαρμογες,εσβησα τα apps σημειωσεων του ημερολογιου και τωρα δεν μπορω να γραψω καμια ημερισια σημειωση στο ημερολογιο,δλδ οταν παω να γραψω στο ημερολογιο καποιο ημερησιο σημβαν δεν φορτωνει ,μηπως ειναι ευκολο να με βοηθησετε να τις ανακτησω?εχω την τελειως εργοστασιακη rom του κηνιτου, φίλε μου αν δεν είχες κάνει backup είναι χλωμά τα πράγματα. Αν δεν λειτουργεί κάτι τότε factory reset μετέπειτα από backup φυσικά ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι περί των rom... Από αυτούς που τις δοκίμασαν όλες ICS,JB,Kit kat ποια τρέχει καλύτερα σε γενικές γραμμές? Προς το παρόν είναι με ICS και για να την παλέψει του ξήλωσα διάφορα πράγματα και κάπως πηγαίνει... Μέχρι στιγμής η πιο γρήγορη και χωρίς ιδαίτερα bugs πέρα από το ραδιόφωνο είναι η ουκρανική cm11 kitkat 4.4.4:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) φίλε μου αν δεν είχες κάνει backup είναι χλωμά τα πράγματα. Αν δεν λειτουργεί κάτι τότε factory reset μετέπειτα από backup φυσικά ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι στιγμής η πιο γρήγορη και χωρίς ιδαίτερα bugs πέρα από το ραδιόφωνο είναι η ουκρανική cm11 kitkat 4.4.4:)μετα το factory reset θα επανερθει η rom οπως ηταν στην αρχη ? Edited November 5, 2014 by sisos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 μετα το factory reset θα επανερθει η rom οπως ηταν στην αρχη ? Θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν ακριβώς όταν το αγόρασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν ακριβώς όταν το αγόρασες. Αν έχει διαγραφεί η εφαρμογή, δεν είμαι σίγουρος αν επανέρχεται με factory reset. Δοκίμασε και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) υπαρχει παιδια τροπος να μεταφερονται οι εφαρμογες σε καρτα μνημης? Edited November 7, 2014 by sisos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 υπαρχει παιδια τροπος να μεταφερονται οι εφαρμογες σε καρτα μνημης? Από ότι έχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους εγώ προσωπικά δεν έχω καταφέρει κάτι. Ίσως δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο κινητό τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Crystal PA ως πιο σταθερη και γρηγορη ρομ ή του imer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 υπαρχει παιδια τροπος να μεταφερονται οι εφαρμογες σε καρτα μνημης? Απλά το ξεχνάς. Θεωρητικά γίνεται αφού δημιουργησεις μια κατατμηση στην κάρτα μνήμης, τη φορμαρεις και τη χρησιμοποιεί για εφαρμογές. Θυμάμαι πως ήταν μεγάλη φασαρία, αρκετά μπορούν να πάνε στραβά και δε δούλευε πάντα, οπότε δεν ξανασχοληθηκα. Αν δεν κάνω λάθος, δούλευε με τη μία στις παλιότερες (προπερσινες) CM9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 καλησπέρα, το κινητό δεν κάνει hard reset μέσω των ρυθμίσεων, βγάζει εάν error. επίσης έχω φλασάρει μέσω του rom manager recovery, προσπαθώ να μπω και πάλι βγάζει ένα error. θέλω να δοκιμάσω μέσω του kdz να περάσω ξανά το firmware αλλά δεν μπαίνει σε emergency mode.. δεν πιάνει το vol up κουμπί στα αριστερά.. τι κάνω;;; σας παρακαλώ βοηθήστε με.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts