Jump to content

[LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

pkatsaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια γεια χαρα σε ολους,,εκανα την συσκευη root,,πηγαινοντας για να σβησω καποιες περιτες εφαρμογες,εσβησα τα apps σημειωσεων του ημερολογιου και τωρα δεν μπορω να γραψω καμια ημερισια σημειωση στο ημερολογιο,δλδ οταν παω να γραψω στο ημερολογιο καποιο ημερησιο σημβαν δεν φορτωνει ,μηπως ειναι ευκολο να με βοηθησετε να τις ανακτησω?εχω την τελειως εργοστασιακη rom του κηνιτου,

φίλε μου αν δεν είχες κάνει backup είναι χλωμά τα πράγματα. Αν δεν λειτουργεί κάτι τότε factory reset μετέπειτα από backup φυσικά

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι περί των rom... Από αυτούς που τις δοκίμασαν όλες ICS,JB,Kit kat ποια τρέχει καλύτερα σε γενικές γραμμές? Προς το παρόν είναι με ICS και για να την παλέψει του ξήλωσα διάφορα πράγματα και κάπως πηγαίνει...

Μέχρι στιγμής η πιο γρήγορη και χωρίς ιδαίτερα bugs πέρα από το ραδιόφωνο είναι η ουκρανική cm11 kitkat 4.4.4:)

• Απαντήσεις 583
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φίλε μου αν δεν είχες κάνει backup είναι χλωμά τα πράγματα. Αν δεν λειτουργεί κάτι τότε factory reset μετέπειτα από backup φυσικά

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μέχρι στιγμής η πιο γρήγορη και χωρίς ιδαίτερα bugs πέρα από το ραδιόφωνο είναι η ουκρανική cm11 kitkat 4.4.4:)

μετα το factory reset θα επανερθει η rom οπως ηταν στην αρχη ? Edited by sisos

μετα το factory reset θα επανερθει η rom οπως ηταν στην αρχη ?

Θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν ακριβώς όταν το αγόρασες.

Θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν ακριβώς όταν το αγόρασες.

Αν έχει διαγραφεί η εφαρμογή, δεν είμαι σίγουρος αν επανέρχεται με factory reset. Δοκίμασε και πες μας.

• 2 weeks later...
υπαρχει παιδια τροπος να μεταφερονται οι εφαρμογες σε καρτα μνημης?

Από ότι έχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους εγώ προσωπικά δεν έχω καταφέρει κάτι. Ίσως δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο κινητό τι να πω.

• 4 weeks later...
υπαρχει παιδια τροπος να μεταφερονται οι εφαρμογες σε καρτα μνημης?

Απλά το ξεχνάς.

Θεωρητικά γίνεται αφού δημιουργησεις μια κατατμηση στην κάρτα μνήμης, τη φορμαρεις και τη χρησιμοποιεί για εφαρμογές.

Θυμάμαι πως ήταν μεγάλη φασαρία, αρκετά μπορούν να πάνε στραβά και δε δούλευε πάντα, οπότε δεν ξανασχοληθηκα.

Αν δεν κάνω λάθος, δούλευε με τη μία στις παλιότερες (προπερσινες) CM9.

• 1 month later...
καλησπέρα, το κινητό δεν κάνει hard reset μέσω των ρυθμίσεων, βγάζει εάν error. επίσης έχω φλασάρει μέσω του rom manager recovery, προσπαθώ να μπω και πάλι βγάζει ένα error. θέλω να δοκιμάσω μέσω του kdz να περάσω ξανά το firmware αλλά δεν μπαίνει σε emergency mode.. δεν πιάνει το vol up κουμπί στα αριστερά.. τι κάνω;;; σας παρακαλώ βοηθήστε με..

• The title was changed to [LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις