Jump to content

[LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

pkatsaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φλάσαρε από CWM αυτό https://drive.google.com/f...zg&usp=sharing και θα είναι μια χαρά.

κατεβασε το απο εδω http://sourceforge.net/projects/lgl7mods/files/%5BP700%5D%20LG%20L7/Baseband/v10Baseband.zip/download

δηλαδή είναι θέμα έκδοσης? αυτη είναι η σωστή?

ρωταω γιατι δεν μπορουσα να εχω το τηλ ανενεργο, και εκανα restore σε προηγουμενη κατασταση.

αν αυτή δουλευει, αξιζει τον κόπο παλι

• Απαντήσεις 583
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δηλαδή είναι θέμα έκδοσης? αυτη είναι η σωστή?

ρωταω γιατι δεν μπορουσα να εχω το τηλ ανενεργο, και εκανα restore σε προηγουμενη κατασταση.

αν αυτή δουλευει, αξιζει τον κόπο παλι

Δεν ειναι θεμα εκδοσης rom ειναι θεμα baseband οτι δεν βλεπει τη sim η οτι δεν εχει δικτυο. Αλλαζοντας απο ICS η JB πρεπει να φλασαρεις και το αναλογο baseband.

Δεν ειναι θεμα εκδοσης rom ειναι θεμα baseband οτι δεν βλεπει τη sim η οτι δεν εχει δικτυο. Αλλαζοντας απο ICS η JB πρεπει να φλασαρεις και το αναλογο baseband.

μαλιστα, ευχαριστω πολυ φιλε μου

με την πρωτη ευκαιρια θα το παλεψω παλι,

υποθετω οτι μονο το τελευταιο σταδιο πρεπει να κανω, ετσι; δηλαδη το adb sideload rom.zip και μετα Install το αρχειο που μου εδωσες.

μαλιστα, ευχαριστω πολυ φιλε μου

με την πρωτη ευκαιρια θα το παλεψω παλι,

υποθετω οτι μονο το τελευταιο σταδιο πρεπει να κανω, ετσι; δηλαδη το adb sideload rom.zip και μετα Install το αρχειο που μου εδωσες.

Ναι μη ξεχασεις τα wipe..

Ναι μη ξεχασεις τα wipe..

δεν την ξαναπαθαινω :)

κολλάει συνέχεια στο installing update και δεν προχωραει :(

(κατι πρεπει να γινει εν τω μεταξυ, το site μετα απο 2 λεπτα ανενεργό, με πεταει)

Edited by kalgeorge

μια βοηθεια βρε παιδια :(

δεν εχω σήμα στο κινητο και αν προσπαθησω να κανω restore σε ενα σημειο που το ειχα κανει πριν μερες, μπανει σε clock mode και δεν με αφηνει...βγαζει μηνυμα λαθους

λοιπον παιδες (αν και βλεπω οτι μονος μου μιλαω) , μιας και το κινητο ειανι πρακτικα "αχρηστο" ετσι οπως ειναι, ειπα να δοκιμασω παλι κατι

εβαλα λοιπον ΠΑΛΙ την CM10, ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ FACTORY RESET πρωτα, που οπως διαβασα καπου ειναι MUST αλλα δεν υπαρχει πουθενα σαν οδηγια.

προς εκπληξη μου, ειδα οτι δουλεψε κανονικοτατα!!! τι εννοω, ειδε την καρτα σιμ αμεσως και εκανα κλησεις κλπ κλπ ( δεν δοκιμασα wifi, ουτε ασχοληθηκα με apps κλπ)

ειπα λοιπον, να δοκιμασω παλι το restore στην στοκ εκδοση (την μαμα δηλαδη αν το λεω σωστα) του κινητου

Ε, ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ειμαι με στοκ εκδοση, αλλα χωρις σημα.

σιγουρα, κατι εχει σκαλωσει, ή κατι μου διαφευγει!

μπορει καποιος να δωσει καμια βοήθεια????

Google L7 baseband v10 και v20. Το v20 είναι για jelly bean base Roms και αρα και για stock και το v10 για ICS. Ανάλογα τι βαση έχει η ROM που χρησιμοποιεις φλασαρεις και το baseband για το σήμα. Εδώ γενικά ρώτας και αν κάποιος έχει διάθεση και χρονο απαντάει. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος ουτε να σκαλίσει το κινητό ουτε να απαντάει. Κι εγώ οτι έμαθα απο Google το έμαθα.

Google L7 baseband v10 και v20. Το v20 είναι για jelly bean base Roms και αρα και για stock και το v10 για ICS. Ανάλογα τι βαση έχει η ROM που χρησιμοποιεις φλασαρεις και το baseband για το σήμα. Εδώ γενικά ρώτας και αν κάποιος έχει διάθεση και χρονο απαντάει. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος ουτε να σκαλίσει το κινητό ουτε να απαντάει. Κι εγώ οτι έμαθα απο Google το έμαθα.

δεν ειπα οτι καποιος ειναι υποχρεωμενος να απαντησει ή να ασχοληθει με εμενα, γιααυτο και καθε φορά ευχαριστω για την προθυμια και τον χρονο του καθενός.

απλα βλεπω το κινητο να καθεται χωρις να μπορω να βγαλω ακρη, και ανεβαζα ολο τα last updates ας πουμε.

αυτο που μου ειπες να googlarw ειναι για την κανονική εκδοση του κινητου? την μαμα εκδοση δηλαδή?

το δικο μου ειχε ics 4.1.2

άρα να ψαξω την baseband v10 kai na φλασαρω αυτήν?

Κατέβασε και τις 2 και φλασαρε μέχρι να δεις οτι έχει σήμα. Αν η στοκ που εβαλες ήταν jelly bean τοτε v20. Η 4.1.x είναι jelly bean η 4.0.x είναι ICS.

Κατέβασε και τις 2 και φλασαρε μέχρι να δεις οτι έχει σήμα. Αν η στοκ που εβαλες ήταν jelly bean τοτε v20. Η 4.1.x είναι jelly bean η 4.0.x είναι ICS.

η τελευταια εκδοση (με την κανονικη αναβαθμιση αο το pc suite είναι η 4.1.2

σαν βαση (οταν βγαινει δηλαδή το τηλ ) φοραει ics 4.0.χ

εγω ποια απο τις ρομ πρεπει να κατεβασω και να βάλω? οταν λεμε στοκ εννοουμε την κανονική του ετσι?

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τωρα το εχω επαναφερει με factory reset, φανταζομαι πανω εδω θα ρίξω την rom, σωστα?

Δεν έχει σημασία τι είχε αλλά τι βάζεις. Μην μπερδεύεσαι.

ναι εχω χασει λιγο την μπαλα .

αρα τωρα που του εχω κναει factory reset, θα φλασαρω την v20 ετσι?

και υποτιθεται οτι ειναι η "κανονική του"?

Δεν έχει σημασία τι είχε αλλά τι βάζεις. Μην μπερδεύεσαι.

λοιπόν φίλε pkatsaras, σε ευχαριστώ παρα πάρα πολύ για τον χρόνο και την πολύτιμη βοήθεια σου.

έβαλα την baseband όπως μου είπες, μπήκε η 'παλιά' έκδοση, αυτή δηλαδή με την οποία βγαίνει το τηλέφωνο.

με το που ξεκίνησε να ρυθμίζεται μου ζήτησε πιν αμεσως, μπήκα , το ρύθμισα, το σύνέδεσα με το lg pc suite και είδε οτι υπάρχιε διαθέσιμη αναβάθμιση. εβαλα και την καινουρια και δουλευει το τηλέφωνο μου κανονικά.

μενει να κανω μόνο ξανα download τις εφαρμογες που είχα αοπ το play store.

σε ευχαριστώ πάρα πολύ και παλι!!

υγ. μια ακομα ερωτηση, τα backups , downloads (cmwork, klp ) που υπάρχουν στην sdcard, να τα σβήσω ή θα δημιουργήσει καποιο ΄πρόβλημα??

Κανένα πρόβλημα. Απλά δε θα έχεις backup. Επίσης αν θες να έχεις KITKAT, δοκίμασε αυτή την ROM. Είναι πολύ σταθερή και γρήγορη. Απλά δεν έχει ραδιόφωνο. http://forum.xda-developers.com/optimus-l3-l5-l7/orig-development/rom-liquidsmooth-v3-2-t2894473

Κανένα πρόβλημα. Απλά δε θα έχεις backup. Επίσης αν θες να έχεις KITKAT, δοκίμασε αυτή την ROM. Είναι πολύ σταθερή και γρήγορη. Απλά δεν έχει ραδιόφωνο. http://forum.xda-developers.com/optimus-l3-l5-l7/orig-development/rom-liquidsmooth-v3-2-t2894473

σε ευχαριστω αν και μετα απο αυτα που τραβήξα μεχρι να καταφερω να κανω το κινητο να λειτουργήσει , δεν το ξαναπειραζω :lol::lol::lol::lol:

σε ευχαριστω αν και μετα απο αυτα που τραβήξα μεχρι να καταφερω να κανω το κινητο να λειτουργήσει , δεν το ξαναπειραζω :lol::lol::lol::lol:

Η πρώτη φορά είναι για όλους δύσκολη... Μετά παίρνεις το κολλάι!

Η πρώτη φορά είναι για όλους δύσκολη... Μετά παίρνεις το κολλάι!

ναι το φανταζομαι, με βλεπω να βαζω συνεχεια ρομς στο κινητο μεχρι να βρω μια να μου αρεσει και να δουλευει.

απλα σκεφτομαι οτι οταν παλι δεν θα πιανει το σημα ή θα έχει καποιο αλλο προβλημα θα χτυπαω το κεφαλι μου που το πειραξα :lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! Είμαι νέος στο φορουμ και ακολούθησα όλες τις οδηγίες των παιδιών και πέρασα με επιτυχια το cm11. Το πρόβλημά μου είναι ότι αναγνωρίζει το wifi του περνάω τον κωδικό και δεν συνδέεται.(Το ίδιο προβλημα και όταν του πέρασα την έκδοση liquidsmooth.) Τί να κάνω?

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! Είμαι νέος στο φορουμ και ακολούθησα όλες τις οδηγίες των παιδιών και πέρασα με επιτυχια το cm11. Το πρόβλημά μου είναι ότι αναγνωρίζει το wifi του περνάω τον κωδικό και δεν συνδέεται.(Το ίδιο προβλημα και όταν του πέρασα την έκδοση liquidsmooth.) Τί να κάνω?

Είναι γνωστό θέμα με όλα τα kitkat. Εχει κάποιο θέμα με την κρυπτογράφηση WPA-AES και συμβαίνει συνήθως σε conn-x. Δεν θυμάμαι αν παίζει ρόλο και το κανάλι του modem. Με μερικές δοκιμές αλλάζοντας τα παραπάνω βλέπεις.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω προσπαθήσει τα πάντα αλλα μάταια, μετά έψαξα κατι fixes αλλα δεν έκαναν κάτι και είναι κρίμα ένα τόσο καλό rom να έχει τόσο σημαντικό πρόβλημα...Λες να αλάξω το encryption του modem σε wpa-2 ή να παίξω με κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω προσπαθήσει τα πάντα αλλα μάταια, μετά έψαξα κατι fixes αλλα δεν έκαναν κάτι και είναι κρίμα ένα τόσο καλό rom να έχει τόσο σημαντικό πρόβλημα...Λες να αλάξω το encryption του modem σε wpa-2 ή να παίξω με κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου?

Ναι άλλαξε το encryption και θα παίξει κανονικά. Από το τηλέφωνο ότι και να κάνεις δεν θα αλλάξει κάτι, οπότε παίξε με τα encryptions από το modem αν το κάνεις wpa2 θα παίξει σίγουρα.

παιδια γεια χαρα σε ολους,,εκανα την συσκευη root,,πηγαινοντας για να σβησω καποιες περιτες εφαρμογες,εσβησα τα apps σημειωσεων του ημερολογιου και τωρα δεν μπορω να γραψω καμια ημερισια σημειωση στο ημερολογιο,δλδ οταν παω να γραψω στο ημερολογιο καποιο ημερησιο σημβαν δεν φορτωνει ,μηπως ειναι ευκολο να με βοηθησετε να τις ανακτησω?εχω την τελειως εργοστασιακη rom του κηνιτου, Edited by sisos

Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι περί των rom... Από αυτούς που τις δοκίμασαν όλες ICS,JB,Kit kat ποια τρέχει καλύτερα σε γενικές γραμμές? Προς το παρόν είναι με ICS και για να την παλέψει του ξήλωσα διάφορα πράγματα και κάπως πηγαίνει...

• The title was changed to [LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις