pkatsaras Δημ. November 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μηπως φταιει το cwm? Πανο ποιο cwm εχεις εσυ? Υπαρχει flashable το τελευτεο? CWM 6.0.3.8 Παίζει! Εγώ είχα θέμα με το Operation Killjoy με το CWM 6.0.2.8 νομίζω... Μόλις έβαλα αυτό ξαφνικά άρχισε να παίζει... Δοκιμάστε το! Απλά δεν είναι touch, ανεβοκατεβαίνεις με vol+, vol- και επιλέγεις με power. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 CWM 6.0.3.8 Παίζει! Εγώ είχα θέμα με το Operation Killjoy με το CWM 6.0.2.8 νομίζω... Μόλις έβαλα αυτό ξαφνικά άρχισε να παίζει... Δοκιμάστε το! Απλά δεν είναι touch, ανεβοκατεβαίνεις με vol+, vol- και επιλέγεις με power. Μπαα, παλι το ιδιο, saved with wpa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 και σε μένα το ίδιο παλι με το νεο CWM αποθηκευμένο και ασφαλισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Crazygrouzin δοκίμασες το τελευταίο update το σημερινό του crept; EDIT: Άκυρο, είδα ότι δεν έχει ανέβει ακόμα... Edited November 26, 2013 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Crazygrouzin δοκίμασες το τελευταίο update το σημερινό του crept; EDIT: Άκυρο, είδα ότι δεν έχει ανέβει ακόμα... Το κατεβαζω τωρα Μπαα, παλι τα ιδια, θα βαλω cm11 μαλλον, θα βρω και τα values για remountsd. Edited November 26, 2013 by Crazygrouzin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Κρίμα γιατί έχει πολύ ταχύτητα τα ίδια κ σε μένα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 σκεφτομαι να βαλω τη vanir του bart την εχει δοκιμασει κανεις? εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 σκεφτομαι να βαλω τη vanir του bart την εχει δοκιμασει κανεις? εντυπωσεις? Νομίζω κάπου διάβασα ότι πήρε άλλο κινητό, οπότε δεν ξέρω για πόσο θα την υποστηρίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Νομίζω κάπου διάβασα ότι πήρε άλλο κινητό, οπότε δεν ξέρω για πόσο θα την υποστηρίζει... Πολυ σπαστικο, και στο cm11 το ιδιο, Πανο λες να κατερευσε η ρομ και να χρειαστει να την φλασαρω παλι? Θα βαλω την v20d του szysme για βαση και μετα θα ξαναφλασαρω cm. Για να δουμε, στην v20d μπαινω κανονικα. φλασαρω cm11 τωρα Μπαα, στην cm του cr3pt παλι δεν μπαινει Edited November 27, 2013 by Crazygrouzin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Νομίζω κάπου διάβασα ότι πήρε άλλο κινητό, οπότε δεν ξέρω για πόσο θα την υποστηρίζει... Χμ κατάλαβα μάλλον θα γυρίσω στη cm10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Χμ κατάλαβα μάλλον θα γυρίσω στη cm10 Γυρισα στην cm10 και δουλευει κανονικα.. Εκτος αυτου νομιζω ειναι και ποιο σταθερο. Με greenify και autokiller πεταει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Φιλέ μου κάποιον κάλο kernel για cm10 έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Τι πρόβλημα έχει υπάρξει, δεν έχω καταλάβει. Για το wifi λέτε ή κράσαρε η Rom; Έβαλα το τελευταίο update αλλά αφού ξεκίναγε και έμπαινα κανονικά, αν έκανα reboot είχα bootloop. Γύρισα στο backup μου και όλα κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Τι πρόβλημα έχει υπάρξει, δεν έχω καταλάβει. Για το wifi λέτε ή κράσαρε η Rom; Έβαλα το τελευταίο update αλλά αφού ξεκίναγε και έμπαινα κανονικά, αν έκανα reboot είχα bootloop. Γύρισα στο backup μου και όλα κομπλέ! Για wifi. Στην cm10 μπαινει στο conex και δεν εχω το android os και nfc bug. Aσε το δικο του kernel , καλο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Για wifi. Στην cm10 μπαινει στο conex και δεν εχω το android os και nfc bug. Aσε το δικο του kernel , καλο ειναι bootloop εκανε κ σε μενα στου cr3pt αλλα μετα απο επανεκινηση εστρωνε. δεν εμπαινε σε conn-x ολα τα αλλα δουλευαν μια χαρα. Γυρισα σε cm10 και εβαλα ton kernel του gandalf παει αρκετα καλα μονο που πλεον σταματησε να τον υποστηριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Παιδιά βρήκα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox&hl=el σε βάζει σε Recovery Mode χωρίς να πατάς κουμπιά... Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Για wifi. Στην cm10 μπαινει στο conex και δεν εχω το android os και nfc bug. Aσε το δικο του kernel , καλο ειναι εβαλα τη rom του tudorsirb και δουλευει γενικα πολυ καλα χωρις καποιο σημαντικο bug εκτος απο καποια bootloops αλλα μετα απο ενα wipe cache στρωνει. το wifi με conn-x δουλευει αψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 εβαλα τη rom του tudorsirb και δουλευει γενικα πολυ καλα χωρις καποιο σημαντικο bug εκτος απο καποια bootloops αλλα μετα απο ενα wipe cache στρωνει. το wifi με conn-x δουλευει αψογα! Cm11? Ανεβασε και ενα screenshot απο battery stats αν δεν σου ειναι κοπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Cm11? Ανεβασε και ενα screenshot απο battery stats αν δεν σου ειναι κοπος. Cm10.2 ορίστε και το screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Cm10.2 ορίστε και το screenshot Ευχαριστω, ωραιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ευχαριστω, ωραιος παρακαλω φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Πανο συμερα πηγα να κανω restore και μου βγαζει error while restoring data. Ξερεις τι φταιει? EDIT: Ειχα αλαξει το ονομα στο backup μου και απο οτι φαινεται το παλιο cwm δεν το αναγνωριζει, εκανα update το cwm και ολα καλα, Για αυτο σας προτεινω ολους να το κανετε update και ας μην ειναι touch Edited December 5, 2013 by Crazygrouzin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorikasae Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 GEIA SAS FILOI MOU MIPOS BORI KANEIS NA ME VOIHISEI NA KANO UBDATE TO LGP700 SE ANDROID JELLY BEAN GIATI DEN TA VGAZO PERA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 GEIA SAS FILOI MOU MIPOS BORI KANEIS NA ME VOIHISEI NA KANO UBDATE TO LGP700 SE ANDROID JELLY BEAN GIATI DEN TA VGAZO PERA Αν θες να το πειραξεις στην πρωτη σελιδα τα λεει ολα αναλυτικα, αν οχι τοτε σου συνιστω να μεινεις στην v10k, ειναι η ποιο σταθερη σε stock rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 GEIA SAS FILOI MOU MIPOS BORI KANEIS NA ME VOIHISEI NA KANO UBDATE TO LGP700 SE ANDROID JELLY BEAN GIATI DEN TA VGAZO PERA Δεν επιτρέπεται να γράφεις ούτε κεφαλαία ούτε με greeklish. Πόνεσαν τα μάτια μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts