fraris Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Το θεμα ομως ειναι να εχει ευρωπαικη ρομ και να καλυπτεται φυσικα και απο εγγυηση. Το expansys τα προσφερει αυτα η μηπως ειναι εισαγωγη απο Κινα? To expansys εχει την ευρωπαικη εκδοση και σε καλυπτει κανονικα η εγγυηση στην Ελλαδα για 2 χρονια απο την Huawei Greece. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 To expansys εχει την ευρωπαικη εκδοση και σε καλυπτει κανονικα η εγγυηση στην Ελλαδα για 2 χρονια απο την Huawei Greece. Ωραια. Την ειδα την ερωτηση που τους ειχες κανει αλλα δεν ηξερα τι σου απαντησανε.Τι εγινε τελικα δεν το πηρες; Βρηκες κανενα μειονεκτημα; Εγω ειμαι ετοιμος να πουλησω το νοτελι καινα παρω το mate. Αλλα το σκεφτομαι ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Ωραια. Την ειδα την ερωτηση που τους ειχες κανει αλλα δεν ηξερα τι σου απαντησανε.Τι εγινε τελικα δεν το πηρες; Βρηκες κανενα μειονεκτημα; Εγω ειμαι ετοιμος να πουλησω το νοτελι καινα παρω το mate. Αλλα το σκεφτομαι ακομα. Ακυρωσα τελικα τη παραγγελια και εμεινα με το note 2..Τελικα το ξανασκεφτηκα λογω μεγεθους στο χερι..και το αφησα.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τι γινεται, δεν το εχει παρει κανεις για να μας κανει κανενα reviews? Παντως η τιμη του ειναι χωμα αυτη την στιγμη.330 για τετραπυρηνο με 6.1 οθονη ειναι πολυ καλη. Και θα κατεβει κι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 up!!! :-) Δεν το χει παρει κανεις?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Απλα κανενας!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αν oλα πανε καλα σε 20 μερες περιπου θα γραψω εγω εντυπωσεις :D . Απο merimobiles 1g ram. Υπαρχει περιπτωση να καλυπτετε απο την εδω αντιπρωσοπεια σε θεματα εγγυησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Αν oλα πανε καλα σε 20 μερες περιπου θα γραψω εγω εντυπωσεις :D . Απο merimobiles 1g ram. Υπαρχει περιπτωση να καλυπτετε απο την εδω αντιπρωσοπεια σε θεματα εγγυησης; Nαι υπαρχει. Ειναι πολυ καλη αντιπροσωπεια και πιστευω κατα 99% θα το καλυπτει. Ποσο σου βγήκε με τα μεταφορικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Πολυ καλο αυτο...Μεγαλο + οσο αφορα την αγορα κινητου απο κινα.Περιπου 230 ε μου βγηκε με ροοτ και singpost (με κουπονι) και απο οσο μου παν με θηκη και ζελατινα δωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Αν oλα πανε καλα σε 20 μερες περιπου θα γραψω εγω εντυπωσεις :D . Απο merimobiles 1g ram. Υπαρχει περιπτωση να καλυπτετε απο την εδω αντιπρωσοπεια σε θεματα εγγυησης; Σε καλυπτει κανονικα η εγγυηση και στην Ελλαδα , ειχα ρωτησει εγω την Huawei Greece. Εdit. Θα εχω ενα λευκο Mate εδω απο Ελλαδα σε λιγες μερες στα χερια μου.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Οταν λες απο ελλαδα;Τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Οταν λες απο ελλαδα;Τιμη; 340 θα το παρω αυριο..Ειναι το κανονικο με τα 2GB Ram.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Δεν ειναι λιγο πολλα ομως τα 100+ για 1 γιγα ραμ? Επισης αν διεθετα 350 θα πηγαινα για Νοτε 2 ασυζυτητι!Πιστευω η εκδοση με το 1 γιγα εχει πολυ καλο vfm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Δεν ειναι λιγο πολλα ομως τα 100+ για 1 γιγα ραμ? Επισης αν διεθετα 350 θα πηγαινα για Νοτε 2 ασυζυτητι!Πιστευω η εκδοση με το 1 γιγα εχει πολυ καλο vfm... Εχω αλλαξει ως τωρα 2 Note 2 οποτε καταλαβαινεις... Επισης 1GB Ram εμενα δε μου φτανει.,.(προσωπικη μου γνωμη) Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καταλαβα εισαι λιγο tech junkie :D xaaxaxxa Οταν εχεις χρονο γραξε εντυπωσεις και σε συγκριση με το Note αν θες.Καλοριζικο το θηριο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Το κρατάω στα χέρια μου το θηρίο .. Εχω πάθει πλάκα με την οθόνη του και τη συμπεριφορα όλου του κινητού... Είναι πολύ smooth...χωρίς ίχνος lag... Εχω πάθει πλάκα λέμε... Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 :up: Τετοια λεγε :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Το κρατάω στα χέρια μου το θηρίο .. Εχω πάθει πλάκα με την οθόνη του και τη συμπεριφορα όλου του κινητού... Είναι πολύ smooth...χωρίς ίχνος lag... Εχω πάθει πλάκα λέμε... Καλοριζικο! Περιμένουμε αναλυτικό rewiews! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μόλις έχω ολοκληρωμένη άποψη σήμερα αύριο θα κάνω!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Αν σου ειναι ευκολο βγαλτα και μια φωτογραφια διπλα διπλα με το Note 2 να καταλαβουμε διαφορα μεγεθους :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Το note 2 το έχω δώσει φιλέ μου!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Το note 2 το έχω δώσει φιλέ μου!!Περιμενουμε.......rewiews! Με ενδιαφερει: 1.καμερα 2.ποιοτητα ηχου κατα την διαρκεια της κλησης (ακουστικο, μικροφωνο)3. ταχυτητα browser κατα την διαρκεια της περιηγησης. Αν ειναι τοσο καλό όσο λένε να δώσω το νοτε2 στην γυναικα μου και να χτυπησω το huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Περιμενουμε.......rewiews! Με ενδιαφερει: 1.καμερα 2.ποιοτητα ηχου κατα την διαρκεια της κλησης (ακουστικο, μικροφωνο)3. ταχυτητα browser κατα την διαρκεια της περιηγησης. Αν ειναι τοσο καλό όσο λένε να δώσω το νοτε2 στην γυναικα μου και να χτυπησω το huawei. Στην Νυχτερινη ληψη της φωτογραφικης ειναι καλυτερο το note 2 μακραν..Στην ημερα ειναι το ιδιο καλη..(H καμερα του note2 ειναι καλυτερη) Στον Ηχο γενικοτερα ειναι ολα τελεια... Στην ταχυτητα του Browsing μου κανει ενα κλικ πιο γρηγορο το Huawei... Η μπαταρια κραταει απιστευτα οντως...2,5 μερες + οτι ειμαι heavy user... Oθοναρα απιστευτη....Και επισης το λευκο χρωμα του δινει αλλο τονο!! Δουλευει απροβληματιστα χωρις ουτε ενα ιχνος lag... Edited November 22, 2013 by fraris Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Και καποιες φωτο... http://i.imgur.com/qtc2fCS.png http://i.imgur.com/6y9USW9.png http://img36.imageshack.us/img36/9637/do9.png Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Πω πω σχεδον δεν χωραει στις φωτογραφιες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts